Sari la conținut

Ana skinny - 0720608981


Postări Recomandate

  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Am fost la ea acum cateva zile. 50 de lei finalizarea oral si normal, oralul poate fi si neprotejat dar fara finalizare orala iar o ora cu doua finalizari este 150 de lei. Locatia este vis-a-vis de statia de metrou Dristor 1 (iesirea dinspre piata) In prima poza este 100% cea care m-a intampinat, imbracata si incaltata exact ca in poza. Inaltime 1,55 -1,60 m, slabuta dar nu skinny, sani nr. 2-3 absolut spectaculosi la fel si funduletul. Parul este lung, negru, iar la fata destul de draguta. Pentru cei interesati de acest aspect este tiganca, dar una educata, cu toate vorbele la ea si lipsita de vulgaritate. In camera am recapitulat tarifele si serviciile si aici am aflat ca de fapt cei 50 de lei sunt pentru numai 10 min, ca o jumatate de ora costa de fapt 80 de lei, ca la finalizare nu accepta cunilingus, ca pentru igienizare trebuie sa folosesc servetele umede (nu am retinut ce-i lipsea la baie). Doar 50 de lei aveam, fata imi placea, asa ca i-am inmanat banii, i-a pus pe noptiera, s-a dezbracat si s-a intins in pat (super pat... mare, solid, asternuturi misto, cu perne adevarate nu dintr-alea pentru papusi). Din cauza ca nu am avut acces la baie, m-am gandit ca nici ea nu are, asa ca am exclus oralul neprotejat, prezervativ nu avea pe ce sa-mi puna ca era cat o nuca (din cauza frigului bineinteles... :blushing2 ) asa ca am rugat-o sa imi faca un hand-job, in timp ce ma ocupam de super sanii de care va povesteam mai sus, de fundulet si en passant de pasarica tip cameltoe care pe mine sigur ma va face sa revin. Si minutele treceau... si uite asa imi dau si eu seama ca vine o varsta la care 10 minute nu mai ajung sa te descarci... dar manuta ei facea minuni si cu un pic de concentrare am reusit!

 

Locatie: 9 ca aspect (curat, nou, acces usor de la metrou) dar de fapt 2 pentru lipsa acces baie.

Fata: 8 ca aspect general (daca era mai inalta....)

GFE: 7 prietenoasa si atat.

Sex: completez data viitoare

 

Actiunea door-to-door: 20 de minute, din care 10 petrecute in pat.

  • Like 11
Link spre comentariu
  • Oras:bucharest
  • Oras:bucharest

Am vorbit cu ea lucreaza

am stabilit o programare prin telefon la 17 si cand am ajuns dupa 20 min avea telul inchis. am fost eu mai putin norocos din pacate...

am vorbit cu ea parea foarte ok la telefon, dar lucreaza doar dupa ora 17 exact cand este aglomeratia maxima in Bucuresti. Sa tai Bucurestiul pe din doua si cand ajungi acolo sa intre casuta vocala e nasol.
Link spre comentariu
  • Oras:bucharest
  • Oras:bucharest

Am vorbit cu ea in urma cu o ora a vb frumos ceea ce m-a facut sa plec la drum. Ajung in apropiere de Dristor deci sun de confirmare, cand sa ajung la bloc nu mai raspunde, ii dau mesaj nimic. Am facut 1h 10 min pe drum si apa de juma de metru pe Camill Ressu degeaba.

Link spre comentariu
Reputație: 24016
  • Oras:Los Angeles
  • Oras:Los Angeles

Asa iti trebuie Boy daca scrii recenzii false si abureli. Tu ai promovat cam toate pedardele de pe forum si le ridicai in slavi ca sa iti faca reducere la cadou. Au spus mai multe fete ce fel de om esti!

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:bucharest
  • Oras:bucharest

Intr-un final dupa mai multe insistente am reusit sa ajung la domnisoara.A sunat cu nr.privat si-a cerut scuze ca era ocupata si m-a indrumat vis a vis de statia de metrou Dristor 1. Vb frumos mi-a dat interfonul si etajul si am intrat in apartament. Apartament de lux inauntru dar intuneric total. Am intrat in camera i-am spus ca am citit pe forum despre ea, foarte distanta a zis ca nu o intereseaza aceste aspecte. Ma pune sa ma dezbrac mai intai insa inainte de a ii inmana banii o intreb daca oralul ramane neprotejat cum vorbisem la telefon. Zice in functie de igiena, ii arat ca sunt epilat si e tot ok si imi spune da. O intreb daca pot aprinde lumina sa o vad, nu vrea, ii zic ca macar 1 secunda, nici vorba peste regula asta nu se trece. Fata parea ca arata foarte bine, slim, micuta, foarte tanara. Perdelele trase, bezna totala. Ii inmanez banii si ma intind pe pat. Se apuca de un oral neprotejat fortat de mana pana la a fi dureros, oral rapid. Dupa vreo 5 minute ma intreaba daca pune prezervativul.O pun deasupra dar bezna din camera imi da turn off asa ca trec misionar. Pasarica stramta si umeda pompez vreo cateva minute foc continuu si capitulez in prezervativ.

 

O experienta intriganta prin prisma unor aspecte, dar de revenit caci pare o prospatura ok.

 

O sa dau cateva note:

 

Locatie ---- in ciuda faptului ca este un apartament de lux cu o locatie foarte buna, intunericul de la interior si faptul ca aveam senzatia ca mai este o persoana prezenta intr-una din camere pe parcursul vizitei mi-au dat turn-off

 

Aspect fata 8 foarte tanara frumusica la fata desi gipsy

 

Asoect corp 8corp misto, slim slabuta, deliciu din ce am vazut prin intuneric

 

Oral 6 pentru ca a fost pe repede inainte dar a fist neprotejat si l-a sculat pe Gogu in ciuda repezelii si a beznei din camera

 

Normal as fi dat 9 daca era lumina aprinsa sa futi o prospatura cu o pasarica calda si umeda e un deliciu, dau 7 pentru ca era obedienta crispata

 

Atitudine: 5 vorbit frumos la telefon, indicatii precise, dar o raceala si crispare duse la maxim

 

Halatul 50 lei finalizarea pentru vreo 15 minute door to door, interesanta faptura...e de studiat in amanunt. Potential are nu inteleg de ce apar anumite aspecte care pun frana.

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:bucharest
  • Oras:bucharest

Asa iti trebuie Boy daca scrii recenzii false si abureli. Tu ai promovat cam toate pedardele de pe forum si le ridicai in slavi ca sa iti faca reducere la cadou. Au spus mai multe fete ce fel de om esti!

nu mi-a facut nimeni vreodata vreo reducere prin prisma faptului ca am scris pe forum. Dar intr-adevar insa e posibil sa fii beneficiat de atutudine si servicii preferentiale, nu am de unde sa stiu asta. Pe langa asta eu vizitez in 90 la suta din cazuri fete pana la orele pranzului cand si ele sunt la inceput de program, nu au nici aglomerare de clienti si este posibil sa fie mai ok. Tot o tii Laury ca au zis nu stiu ce fete de mine, da exemplu concret, nu abureli.
Link spre comentariu
  • Oras:Tennessee
  • Oras:Tennessee

in trecere prin dristor , am prins si eu o finalizare la Ana ..tipa arata beton pt amatorii de slim cum sunt si eu ...fata draguta , miniona filiforma dar cu tzatze si cur f frumos ...cea mai placuta surpriza pe care am avut-o in ultimul an ca acest gen de aspect ...igiena ok si in garsoniera si la escorta ....prestatia ...de 50 de RON finalizarea !!! un ON corect , destul de adanc dar fara artificii .. .NP - pizda f stramta , lubrifiat ok , iar senzatia este extraordinara cand pompezi cu ea in pozitia capra - cur micut , frumos format , chiar daca pare slabanoaga , chiar ai pe ce sa pui mana - tzatze , buci mici dar cu carne pe ele ...mi s-a parut putin timorata , evita privirea directa ...sunt curios cum se comporta la ora , pt ca fiind genul meu ,mi-ar place sa vad de ce este in stare !!! cum am spus , la finalizare ...comportament ca pt 50 RON... 

  • Like 8
Link spre comentariu

Am mers la ea acum cateva saptamani are varianta 50lei nr sau 80lei 30lei (pentru cei ce termina mai greu, a zis ea).

Micuta de inaltime, slabuta, sani moi, fund frumos.

Am ales un ON, tendinte deep si NP. Pasarica stramta, fara mirosuri si proaspat epilata.

Platit 80lei, stat 20min.

OP- 8

NP- 9

GFE-9 - La final a fost mai vorbareata.

De revenit? Da, daca vrei ceva rapid.

  • Like 1
Link spre comentariu

Ana, "cea mai frumoasa gypsy"....

 

Una din cele mai frumoase tiganci pe care le am intalnit pana acum (Codered ar fi invidios) si eu chiar ma feresc de ele. Nu mi-am propus sa ajung la ea dar s-a intamplat sa fiu in zona. Am bifat o de cateva ori si nu mi a parut rau niciodata, cu exceptia unei mici tepe. A devenit un soi de back-up bun la bani foarte decenti. Locatia Dristor gura de metrou dinspre piata. E cam telegrafica la telefon, meniu prezentat succint, vii nu vii, suna ma cand esti in zona. Cand vrei sa urci, face schema cu asteapta 5-10 minute si te sun eu (nr privat). E schema cu pestisorul care iese din locatie si scaneaza zona. Faptura e frumusica foc, poate sunt subiectiv, pozele nu pot reflecta cu adevarat realitatea... Papusica la corp, varsta potrivita pana in 23, tatisoare interesante, fundulet si pasarica din aia stramta si care paraie. Atmosfera e de fast fuck, banii si dezbracarea. Oralul interesant, suge cu fermitate, din cand in cand o ia si putin mai adanc dar se foloseste de manuta. La normal dupa ce se da cu niste lubrifiant, pizda se simte senzatie, stramta, calda; e receptiva la pozitii, dar se uita in alta parte si incearca sa pastreze distanta. De placut ii place pula, dar se straduie din rasputeri sa ramana distanta/profi. Tin minte ca la una din vizite venisem cu pula par si cand am luat o mai tare in misionar gemea foarte frumos si dadea contre, din pacate nu m-a tinut prea mult atunci :)) No FK, nu accepta cunniligus (decat varianta la ora), nu degetele. Dupa ce termini treaba, devine usor grabita, si incearca sa scurteze timpul ramas.

 

Note: 

Fizic: 9

Oral: 8

Normal: 8.5 (pt cum se simte, nu pt implicare)

FK: N/A

GFE: N/A

Igiena: 9 ea / locatia 7

Atitudine: semi-profi, semi-fast fuck

Comunicare: 0

Locatie: 7

Pret: 50 fin/150 ron (h)

 

Concluzie: Semi-fast fuck/semi-profi cu o pustoaica care arata foarte bine; pt cine vrea o descarcare rapida, fara GFE la bani ultra decenti e de vizitat. Sincer la cum arata daca nu ar fi fost pestita si ar fi vrut sa faca bani, cu o locatie misto, niste costumatii sexy, pantofi cu toc si mai mult implicare se putea incadra lejer in alta nisa.

  • Like 13
Link spre comentariu

  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Am facut o vizita astazi domnisoarei Ana.

 

Sunat, programat.

Actiunea obisnuita la banii astia (owo si normal in mai multe pozitii) nu comenteaza la pozitii. Personal mi s-a parut destul de politicoasa. Mici fantezii accepta doar la o ora. La afarait am fost intrebat daca vreau sa fac baie.

Pe scurt o experienta buna la banii astia.

 

50/1fin 10 min

80/1 fin 30 min (varianta luata de mine)

150/2 fin 60 min (include micile fantezii)

 

Note:

Fizic: 9 (skinny) (sanii nu sunt waw dar nici rai) draguta la fata

Oral: 5-6 (nimic special)

Normal: 9 (are o piersica frumoasa si nu comenteaza) vederea din spate este buna

FK: N/A

GFE: N/A

Igiena: 10 (foarte curata si mirosea bine a ulei de corp sau crema) dau 10 pentru ca in ciuda faptului ca mirosea bine cand pleci de la ea nu mirosi a parfumul ei

Atitudine: just do the job, fara artificii, fara implicare

Comunicare: 7 (nimic special, politicoasa)

Locatie: 7 (cam mult par lung de la domnisoara pe jos)

 

Recomand: DA

As reveni: da (calitate pret ok) daca ar creste pretul nu as mai recomanda

  • Like 7
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...