Sari la conținut

Simona 0746479372


Postări Recomandate

Sunt Simona,am 20 de anisori si sunt noua pe la voi,dar o sa stau o perioada in Timișoara ca imi place mult orașul..."prestez" servicii de calitate,cel putin asa mi se spune mereu,sunt moldoveanca cu bun simt, locatia mea este curata si discreta ca si mine.Va 😘 si va astept pe la mine...preturile sunt accesibile, 100 de lei "halatul" cum spuneti voi si 200 ora...nu are rost sa scriu mai mult despre mine,va astept sa va convingeti singuri si o sa se vada din recenzii daca merit sau nu.O sa atasez cateva poze,neprofesionale ca asa e echitabil.

post-280932-0-25556000-1544485887_thumb.jpg

post-280932-0-76271500-1544485898_thumb.jpg

post-280932-0-67247700-1544485913_thumb.jpg

post-280932-0-65493800-1544486412_thumb.jpg

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:nicaieri si pretutindeni
  • Oras:nicaieri si pretutindeni

Pozele sunt absolut reale,pt că ne-am văzut aseară.Vb cu ea ieri și ne înțelegem că ne vedem seara după ora 23.Resun la 23 și cv pt a confirma și primesc un SMS daca pot la 23.40 răspund afirmativ și plec așa încet spre zona UMT ;sun la ora stabilită și hopa nu răspunde ,in capul meu au ce țeapă îmi iau așa de control dar după 2 min SMS daca mai pot aștepta 10-15 min zic ok și hai sa vad ce înseamnă să îți iei plasa.Dar surpriza primesc SMS că pot urca primesc detaliile și purced spre dânsa.Ajung,mă așteaptă pe tocuri ne facem comozi ,fac plata (💯)mă cer la baie și revin in camera unde incepem un joc de "tease"după care trecem la un ON făcut cu simț de răspundere , atenție la adiacente,priviri perverse și tot ce trebuie ,aruncam un Durex pe Junior și începe făptură asta mica și subțire să mă călărească la LOT de nu îmi venea să cred ce se întâmplă după care trecem la un umeri craci;pe o parte că așa e frumos și mai schimbam și la o mama iedului unde trebuie sa recunosc că am fost învins și am finalizat in balonaș. Ea că aspect este genul skinny,sâni mici dar niste sfârcuri foarte sensibile,cam 1.50-1.55 pe acolo (nu iau ruleta la mine de obicei ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜) drăguță ,foarte sociabila cu bun simț mai pe scurt ne-am inteles foarte bine.

JURIZARE:

ON-9

NP-9

ATITUDINE-10(Nu fiți aiurea și după aia sunteți lezați)

LOCATIE-7

DE RVENIT-DA

LA final toate cele bune și

"SPOR LA JOACA"

PS.

Cred că știu din ce cauză am fost amânat (un coleg ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜),dar nu vreau sa fac vreo aluzie sau sa dau vreun nume(de forum)🤣🤣🤣🤣🤣, aștept o alta recenzie de la acel coleg sa vad daca nu m-am înșelat.

  • Like 7
Link spre comentariu

Nu eram eu :) eu am fost mai devreme

 

Vizitat caprioara, skinny 1.50 aprox

Problema cu locatia nu este neaparat din cauza ca este o garsoniera pentru ca e suficient de mare doar ca exact cand ajung erau 2 vecini la fumat exact in fata ap ei, ma mai invart pana pleaca si apoi intru.

Dupa un tease de inceput purcedem intr-un LOT bun apoi eu deasupra si finalizare CIM

Se vede ca ii place ceea ce face si este stramta

 

Eu de obicei cand ma duc la una ce nu am mai fost incep cu o finalizare si spun ca daca depasim timpul plusez fara probleme. Chestia a fost ca deja dupa vreo 40 de minute imi spune sa termin ca am depasit o finalizare. Chestia asta ma enerveaza maxim si apoi imi taie tot cheful, asta ar fi chestia negativa la fata.

 

ON: 7

NP: 9

Aspect: 8

Locatie:5 (din cauza vecinilor)

 

De revenit: daca se muta, poate a doua oara nu va mai fi banuitoare

  • Like 5
Link spre comentariu

Mda...si pe mine ma dispera locatia maxim si scuze ca te-am grabit,tu esti ok si plusezi dar in mod normal,dupa 40 de min cu 100 de lei,oricine zice "te rog sa incerci sa te grabesti",nu? :) O sa incerc sa fiu mai "pro client" si zilele astea o sa fac tot posibil sa ma mut.Va multumesc pentru recenzii,sunteti ok ca si oameni timisorenii si ma simt bine la voi in oras.Ps,abia m-am intors din Anglia de cateva zile,pozele le-am facut acolo,nu sunt false.O zi frumoasa 😘

  • Like 6
Link spre comentariu

Mda...si pe mine ma dispera locatia maxim si scuze ca te-am grabit,tu esti ok si plusezi dar in mod normal,dupa 40 de min cu 100 de lei,oricine zice "te rog sa incerci sa te grabesti",nu? :) O sa incerc sa fiu mai "pro client" si zilele astea o sa fac tot posibil sa ma mut.Va multumesc pentru recenzii,sunteti ok ca si oameni timisorenii si ma simt bine la voi in oras.Ps,abia m-am intors din Anglia de cateva zile,pozele le-am facut acolo,nu sunt false.O zi frumoasa

 

Ciao SImona, ai reusit sa gasesti o locatie mai buna? Mai activezi in Timisoara?

Link spre comentariu

La multi ani pe anul nou si scuze ptr raspunsul tarziu...deocamdata nu o sa mai "activez" in Tm ptr o perioada,zona nu mi-a placut deloc si nu prea am gasit apartament in alta zona,sau mai bine zis pe unde am gasit era si cate un "proprietar" care cauta si bagari in seama.In ciuda faptului ca sunt o prostituata,totusi am cateva principii si unul din ele e sa sa nu amestec lucrurile,daca tot platesc regim hotelier nu vreau sa am tangente cu persoanele de la care inchiriez.Cand o sa apara ceva acceptabil la pret si in conditiile mele,o sa ma intorc in Tm ca mi-a placut felul cum va comportati Voi.Pana atunci toate cele bune.ps,nu sunt ff departe,sunt in Cluj 😋😘

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara

Perfect de acord cu Marius ;) Hai la Arad Simona! Clar merita... La Arad e cel mai tare... Partea cea mai buna la Arad e ca este foarte aprape de Timisoara :P :)) Deci daca aud ca esti la Arad, ma urc in masina si in mai putin de o ora sunt la tine ;)

  • Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:in spatele tau
  • Oras:in spatele tau

Poate ca am sa vin,cine stie?Deocamdata sunt bn aici si abia am venit,deci mai stau pe aici vreo 2 saptamani.xxx

Aradul e un oras frumos, din pacate oferta e cam subtire in perioada asta.

Dacă vi aici nu o sa vrei sa mai pleci,

  • Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...