Sari la conținut

Georgiana 0743454257 21 ani


Vizitator georgiana ch

Postări Recomandate

  • Oras:In timp!
  • Oras:In timp!

Buna! Lucrez doar la ora, prețul este de 400RON. Serviciile: normal și oral totul protejat. Va îmbrățișez!

Aoloo 400 ora? Ai sarit de la 100/200 la 400 la cluj, joci la bursa si cumperi actiuni de la prosti? Eu zic mai bine sa vinzi patrunjel in zonele temperat continentale, spor.

Link spre comentariu
  • Oras:In timp!
  • Oras:In timp!

vezi ca nu ai voie sa te iei de fetele care cer prea mult... nu fii sarac... sar imediat 2-3 sa o ajute, nu asa saraci ca noi

Nu am voie? Cine a zis asta? Pai cum dracu sa nu zic cand una de 200 ora vine la cluj si cere 400, am inteles ca s-au scumpit porcii cu pesta asta porcina, dar nici chiar asa, dupa se mira toti de ce cresc astea preturile, de exemplu ema a crescut pretul cu 50 de lei, nu a vizitato nimeni, dar asta care a intrat direct cu 400 a avut o gramada de vizite, poate la sfarsit de an primesc tva-u inapoi, cine stie😂

Link spre comentariu

Eu as fute-o pe tanara faptura, dar nu reusesc sa-mi dau seama din poze ce e cu ea, cum arata etc. Pune fata draga si tu o poza cu tine, in picioare, intreaga, cu fata blurata, sa stim si noi pe cine cautam.

remember ,eu am vizitat o data pe Georgiana si e ceva timp de atunci,ce pot sa iti zic din punct de vedere fizic arata ft bine,e draguta corp ok,ca remarca cred ca pot spune ca sanii sunt marisori dar prea moi (parerea mea),cred ca poti sa o vizitezi daca nu te astepti la ceva senzational ca si comportament,fata e ok ...acum pretul dupa ce o intalnesti poti trage concluzia daca merita sau nu.

Link spre comentariu

  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Eu ii mai vedeam status-uri pe whatsapp pe numarul asta. Cred ca il deschide din cand in cand si poate mai "tine legatura" cu cativa fosti clienti.

Dar recent (ultimele 3luni) nu am mai vazut nimic.

Noroc ca cealalta moldoveanca cu numele de Georgiana (bruneta) poate fi gasita la Buc :D

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...