Sari la conținut

Iapa buna 182 cm


Vizitator big98

Postări Recomandate

La 16.03.2019 la 16:48, darknightmare a spus:

Hoo ma! Nici nu apare bine o fata noua, ca deja sariti ca sacalii. Ne mai miram de ce dispar prospaturile. Voi vreti sa fie atente si pasionale mai ceva ca niste iubite, in schimb barfiti si criticati mai ceva ca tzatzele la colt de strada. Poi cred si eu...unii aveti asteptari si pretentii exagerate pentru cativa banuti. Ia duceti-va cu zambetul pe buze, cu cateva glumite la voi, ingrijire corespunzatoare, fara sa mancati shaorma inainte sau sa mirositi a bere, cu o atitudine civilizata si charisma, sa vedeti cum se schimba ecuatia, in felul asta veti da si de fete dragute. Nu zic ca nu sunt si hahalele puse pe fast-fuck, indiferent ce ati face n-ar iesi bine, dar acelea vor fi incadrate la "de evitat".

 Nu le mai lua tu partea că daia au atitudine de căcat apoi.  Ce glumite sa faci că unele nici nu intrii bine pe ușă și îți și da de înțeles că trebuie să eliberezi cat mai repede. De ce unele au clienți fideli care le vizitează și după 3,4 ani? Atitudinea face diferența. Nu îmi zi mie de fomiste că le citesc de la primul cuvânt scos pe gură. Și nici nu arata in așa fel încât să spui că ti a făcut vreo onoare că ai avut parte de pizda ei. Când o escortă te a grăbit deja nu e ce trebuie. Și învață să scrii înainte să faci pe avocatul.

Link spre comentariu

46 minutes ago, luckyboy said:

Dameza din anunțul respectiv este cea din topicul de mai jos. (O experienta trista pentru mine). Oricum, este tot setul de poze în care apare 🐟 papucar în reflexia de la oglinda 😂

 

Da, prima oara a aparut in cuibul de pe Titulescu 61 acum vreo cateva luni, dupa care a ajuns pe Camil Ressu 70 (daca nu s-o fi mutat tot cuibul). Oricum numai cuiburi dubioase, cu pesti / pestoaice, fete schimbate des si totul pe graba. Intrebarea e daca e aceeasi cu bruneta de 1.80 din acest topic, care avea si unele calitati pozitive, mai ales cand exista chimie, pe langa multe probleme despre care s-a scris.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...