Sari la conținut

Dama matura in fata la Dedeman (Agigea)


Postări Recomandate


  • Membru Premium
  • Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
  • Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe

Incep acest topic un pic mai ciudat dar astazi am vazut din nou (am mai vazut-o de 3-4 ori in ultimele zile) o doamna matura (40-50 ani - nu prea ma pricep la varste) in fata la dedeman inainte de podul de la agigea, acolo unde mai demult era "haita" de fete la strada.

 

Aceasta doamna, vara trecuta activa pe aurel vlaicu, cum mergi dinspre auchan spre mamaia, pe drapta in zona tavernei sarbului, mai jos, e un teren de fotbal si un hotel.

 

Precizez ca doamna este imbracata foarte civilizat, prea civilizat pentru o "centurista" si nu iti dai seama de nici o culoare ca "presteaza". Astazi avea o haina de piele neagra (model vechi dinacela pana la genunchi) si ceva pantaloni negri.

Doamna, la prima vedere nu este atractiva deloc dar vara trecuta, din lipsa de altceva, am incercat-o de doua ori. Am ramas profund impresionat pt ca doamna face o treaba buna, e foarte politicoasa dar cam "ingusta la minte" din punctul meu de vedere.

 

Fiind de pe strada nu detaliez actiunea, am ales un oral protejat de fiecare data, am platit 30 lei si am primit ce am comandat  :laugh2  :laugh2 Pt normal cere 50 lei/finalizare dar e cam prea maricica pentru mine doamna si nu prea prezinta atractie ca sa incerc mai mult decat oral.

 

Ca si note:

-aspect - 5-6, sigur nu e tiganca, ea zice ca vine din vestul tarii si strange bani pentru parinti si copil (nu stiu daca e adevarat dar de doua ori mi-a spus aceeasi poveste).

-prestatie - 7 (isi da silinta dar e cam "multa" si se misca cam greu)

-alte note nu cred ca pot da.

 

Recomand? doar daca nu se gaseste nimic...merge...dar eu unul nu mai opresc pe la ea niciodata. Poate cei care le plac doamnele mai "batrane" dar aceasta doamna nu este atractiva, este genul de doamna care a stat toata viata la cratita si nu mai are nici o forma.

 

  • Like 3
  • Minus 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...