Sari la conținut

Claudia ??


tunnig

Postări Recomandate

  • Oras:Plimbaret prin NV
  • Oras:Plimbaret prin NV

Anuntul

 

Buna sunt Claudia, am 20 de ani sunt bruneta draguta cu forme apetisante ,sanii medii ,fund bombat te astept intr-o locatie discreta pentru a petrece momente frumoase alaturi de mine .Ofer igiena si discretie maxima.Nu raspund la numar privat.Mai multe detalii la telefon.Daca nu sunt fata din poze, platesc deranjul. Te pup si abia astept sa ne cunoastem

 

Numarul de telefon ar trebui trecut in titlul topicului

 

0757259328

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:Romania
  • Oras:Romania

O sa scriu recenzia pentru ca dupa poze ar putea pacali pe multi. Iese bine in poze si nu se vad defectele din realitate. Decat daca nu cumva acum s-a transformat ai arata chiar asa ca in poze.

 

Pe scurt, am vizitat-o acum vreo luna si ceva. Statea cu inca 2 fete. E pe fast-fuck. Arata mult mai rau in realitate. Era nemachiata cand am ajuns, într-un capot cu care a iesit de la dus. Asta dupa ce am stat prin fata blocului 15min pana si-a trimis pestele afara.

100 de lei finalizarea. Dupa ce am intrat pe usa, direct in dormitor ma baga, eram abia dezbracat, incepe un presupus oral, 10 secunde a durat, ca apoi a continuat cu laba.

"Hey....pune gurita...e mai fain asa.."

 

"Da' am facut deja destul, crezi ca eu imi rup gura cu atata oral?"

 

"Pai..abia ai pus gura...cum sa ti-o rupi?"

 

"Hai termina-te mai repede ca mai am programari si asteapta deja"

 

"Tu vorbesti serios? Pai crezi ca ma mai pot termina daca imi spui sa ma grabesc? Sau faci misto de mine?"

 

"Pai mai ai?"

 

Din ambitie sa nu plec neterminat...si cu banii dati.. "Nu mai am mult, hai ca acum termin..doar nu mai vorbi si continua "

 

Am terminat gandindu-ma la tot felul. Din laba. Bineinteles.

 

Pt mine nu e de recomandat.

 

Locatia era de vreo 9 ca nu gasesti locuri de parcare acolo, era pe Ploiesti 39-45, in locatia unde a activat Tanya cand a facut prima vizita la cluj

Igiena: nu stiu ca nu am prea pus mana sau altceva

Aspectul:5, la fata era porno si mi-a placut in poze, dar in realitate nu prea arata la fel; fizic e o grasa, mica de inaltime, o cicatrice pe burta de la o nastere, sanii foarte lasati si mici.

ON: 1

 

Tariful 100, 14min

 

Eu nu o recomand. Si nici nu se poate spune ca ar fi fost vorba de o lipsa de chimie. Era vorba de lipsa totala de interes a ei si un sictir de proasta clasa.

 

Spor!

  • Like 9
Link spre comentariu
  • Oras:Sin City
  • Oras:Sin City

Mai eu nu va inteleg,pe cuvant.Voi aveti impresia ca daca ati dat banii gata,nu mai aveti ce face? Eu daca nu respecta ce a spus,ma imbrac frumos si-i cer bani inapoi clar.Nu stau la discutii cu toate proastele care se cred smechere.Am mai scris,eram in pula goala cu actiunea inceputa cand ma anunta naiv ca pe colegul..sa punem guma.Stai un pic,nu e chiar asa.Tu iti bati joc de mine sau ce? daca nu respecti ce ai spus,ma imbrac,imi dai banii inapoi si apoi treaba ta.Am mai spus,nu e vorba neaparat de banii,ideea e ca cineva te ia de prost,iar asta ma infurie la culme,se cred destepte,si clientii fraieri.Sfatul meu,nu acceptati toate magariile

  • Like 6
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...