Sari la conținut

Suelen


Postări Recomandate

  • Oras:Romania
  • Oras:Romania

Se cunoaște că nu prea ai vechime in zona

...ceva timp in urma a fost o campanie pentru denigrare....sa nu spun altfel....am fost inclusiv eu minusat și alți colegi cu vechime pe aici

...la suparare,recunosc,am spus că nu mai scriu,nu mai dau informații....fac câteodată excepții și mai scriu,așa,din impuls....sunt om,poate mă înțelegeți....Va salut pe toți!

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Braila
  • Oras:Braila

Se cunoaște că nu prea ai vechime in zona

...ceva timp in urma a fost o campanie pentru denigrare....sa nu spun altfel....am fost inclusiv eu minusat și alți colegi cu vechime pe aici

...la suparare,recunosc,am spus că nu mai scriu,nu mai dau informații....fac câteodată excepții și mai scriu,așa,din impuls....sunt om,poate mă înțelegeți....Va salut pe toți!

Exact,nu am vechime,asa cu sustin altii c-as avea...Am urmarit cu interes unele recenzii ale tale si nu pot decat sa afirm, ca esti unul dintre putinii gentlemani de pe acest forum, pe Braila.Si se vede c-ai inteles intrebarea mea, c-a fost pusa-n gluma...Respectul meu,domnule Maddog!

Link spre comentariu
  • Oras:braila
  • Oras:braila

Salutare! Am vizitat-o si eu pe Suelen zilele trecut. Fiind un impatimit al maturelor. Am sunat-o, mi a spus adresa care e Rahova colt cu C-lea Galati, etaj 4. Mi-a deschis usa si vad o matura bruneta, slim, cu o alunita in lateralul buzei superioare. E o femeie pe la 45 de ani, draguta la fata, ma astepta intr un halat plusat, ne zambim si ma invita in dormitor. E un apartament vechi, care ar avea nevoie de unele imbunatatiri. Am ajuns in dormitor cu Suelen, am stat cateva minute de vorba si la cererea mea am cerut sa incepem actiunea. Fiind venit de acasa, facusem dus asa ca sarisem peste etapa asta, dar ma igienizase ea cu un servetel. A inceput cu un oral bun, dar nu hard si cu fara deep. E atenta la zonele adiacente, se joaca frumos cu ea, are o limba aspra de pisica :) ...la cererea mea am cerut sa trecem si la normal. Nu m am simtit nici o clipa grabit. La normal se misca bine, ea e mai pe soft, lot si apoi am schimbat in misionarul unde geme usor, si dupa cateva minute am si finalizat. M am igenizat la ghiuveta, imi daduse prosop curat.

Aspect -7 e simpaticuta la fata, e slim, sanii cu un sfarc frumos si usor lasati. Mi a placut alunita deasupra buzei. Are un tatuaj mic, vechi pe sold spre buca.

Oral 8-si a dat silinta sa l faca bine, dar nu m a dat pe spate, e destul de lent. Nu face finalizare orala

Normal-7,50 e lenta, geme usor, cred ca accepta sa dai si mai tare in ea...nu am simti mirosuri suspecte, foloseste prezervative de buna calitate.

 

Eu personal nu cred ca am sa mai revin. Nu m a dat pe spate, dar nu-mi pare rau de bani. Suelen incearca sa se faca placuta, dar mi s a parut un pic distanta, probabil pt ca a fost si o prima intalnire.

0728 038 618

Mult succes!

  • Like 4
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
Vizitator Delfinu92
Reputație: 0

Cu cateva zile in urma am vizitat o si eu pe doamna. 

Am contactat o telefonic, mi a spus ca are locatia pe calea galati, in 15 min am ajuns la ea, urc la et 4, deschide o doamna pe la 50 ani, dragutica... Ne salutam, ne pupam pe obraji, m a pofteste in dormitor, am mai stat putin de vorba, are tv-ul dat pe pornache...

Am cerut sa fac un dus, mi a dat prosop curat, baia cred ca are o vechime mai mare ca a doamnei, deci arata oribil, cada se poate expune la muzeu...

In dormitor cearceaful cam murdar..dar dupa ce nu gasisem nimic, am zis sa raman...

Locatie 6...

Doamna a avut o atitudine ok, nu m a intrebat daca doresc ceva, dar apreciez ca a vrut sa mai stam putin de vb inainte sa incepem.

Atitudine 8

A inceput cu un on foarte soft pentru mine, cu atentie la oo, fara deep, fara scuipat, nu e porno...

On 6

Am pus o caprita si m a lovit un miros de cur nespalat...am inceput sa dau tare, sa ma incordez, sa termin cat mai repede, mi am mutat privirea in tavan sa mai scap de miros dar degeaba...am finalizat in balonas, i am cerut 2 servetele sa ma sterg ca n baie nu mai intram 😁

Cadoul a fost inmanat la plecare (100), am vrut sa l las de la inceput, dar a zis ca nu i o regula...

Np 2

Eu unul nu o sa mai revin, m a marcat mirosul.

Link spre comentariu

Unii aberează rău la beție.

Prekum acest ”Adrian”.

În primul artikol https://infobraila.ro/2022/01/06/povestea-unui-brailean-indragostrit-de-o-prostituata-sa-iubesti-tot-ce-altii-au-cu-doar-un-pumn-de-bani/?amp=1 ne spune că ”Flori” a lui ”cea cu locatia pe Calea Calarasilor din Braila” este “o doamna putin peste 40 de ani, inalta, cu paru-i ca abanosul, cu o talie care ar face invidioasa orice adolescenta, imbracata cu o rochita neagra, scurta, care ii punea in valoare piciorele ce nu se mai terminau” .

În al 2-lea artikol https://infobraila.ro/2022/01/10/prostituata-din-dragoste-face-victime-in-serie-e-taximetrista-isi-filmeaza-clientii/?amp=1 acest ”Adrian” ne mai spune că ”foarte multi oameni ii trec pragul iubitei lui, dar ca ce nu stiu ei este faptul ca exista camere de supraveghere atat pe scari, cat si in interior”.

Dacă punem cap la cap cele 2 articole reiese că ”amica” lui Adrian  este ”Flori”, in primul articol si taximestrista Poliana, in cel de-al 2-lea articol. În primul articol ni se spune de ”Flori” ”cea cu locatia pe Calea Calarasilor din Braila”.  Sue Ellen asta nu a avut niciodată locația pe Calea Călărașilor, ci se fute in apartamentul cu 2 camere al fostului situat la etajul 4 al unui bloc de pe Calea Galați.

Sue Ellen asta are vreo 50 de ani, nu este inalta - are pana in 1,70 m- la talie este plinuță, deci nu ar face invidioasă orice adolescentă, iar asta cu piciorele ce nu se mai terminau nu are nicio treabă.

Kă ar fi sau nu taximetristă nu știu și nu am întrebat-o kând am vizitat-o.

De asemenea, nu am remarcat să existe monitorizare video în zonă, exterior și interior.

Așteptăm și părerile ”victimelor” 😀

  • Like 1
Link spre comentariu

  • Oras:Braila
  • Oras:Braila

Am vizitat eu doamna acum 5 min am iesit de la ea .

Locatia aceeasi - Calea Gl cu Rahovei , destul de ferita 

Interior destul de curat, adica bun pentru asa ceva

Foarte primitoare,sociabila,calma, am optat pt un nr. Oral + normal 100 ron

Oral 8 - o suge bine , nu se grabeste , ca minus faptul ca nu acorda atentie oualelor si nu face deep 

Normal 6.5 - te intreaba cum vrei sa stea , am pus-o putin poz.misionarului , geme unpic si cam atat ... apoi capra .. si aici surpriza... avea par pe fese,par gros,nu puf ...

Sunt genul caruia ii plac milf-urile dar gen Alexandra ... ea deja e super trecuta , are si mustacioara ... pana si Flori e cu mult mai OK. 
 

Din perspectiva mea , nu voi mai reveni ! 
 

Spor fratilor ! 

  • Like 3
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...