carima Reputație: 8757 Postat Noiembrie 18 Telefon: 0793746014 Oras:Craiova Disponibila Telefon: 0793746014 Oras:Craiova Disponibila Autor Postat Noiembrie 18 1 oră în urmă, neica02 a spus: Eu unu nu o recomand..fata e foarte sensibila la futut,daca o futi mai tare sau la oral sa o ineci nu ii place Mulțumesc 😂😂😂 aștept recenzia detaliată … ținând cont ca tu erai blocat la mine dinainte sa ajungi … și văd ca te vaiți ca te blochează fetele după ce le vizitezi oare de ce ? 2
marco1896 Reputație: 0 Postat Noiembrie 19 Postat Noiembrie 19 Bună, Numărul cu 954 la final este blocat? Mulțumesc
carima Reputație: 8757 Postat Noiembrie 19 Telefon: 0793746014 Oras:Craiova Disponibila Telefon: 0793746014 Oras:Craiova Disponibila Autor Postat Noiembrie 19 Bună dimineața ❤️🔥 Disponibilă până la ora 20:00! ❤️🔥 4 6
carima Reputație: 8757 Postat Noiembrie 20 Telefon: 0793746014 Oras:Craiova Disponibila Telefon: 0793746014 Oras:Craiova Disponibila Autor Postat Noiembrie 20 Bună ❤️🔥 Disponibilă 14:00-18:00! ❤️🔥 3 7
carima Reputație: 8757 Postat Noiembrie 20 Telefon: 0793746014 Oras:Craiova Disponibila Telefon: 0793746014 Oras:Craiova Disponibila Autor Postat Noiembrie 20 Acum 9 minute, ionutk1 a spus: Numărul cu 048 este blocat?multumesc! Bună nu cred
ionutk1 Reputație: 27 Postat Noiembrie 20 Postat Noiembrie 20 Incerc sa dau de tine pe watsapp ai nu rasp..
carima Reputație: 8757 Postat Noiembrie 20 Telefon: 0793746014 Oras:Craiova Disponibila Telefon: 0793746014 Oras:Craiova Disponibila Autor Postat Noiembrie 20 Acum 7 minute, ionutk1 a spus: Incerc sa dau de tine pe watsapp ai nu rasp.. Cand mi-ai scris ?
carima Reputație: 8757 Postat Noiembrie 20 Telefon: 0793746014 Oras:Craiova Disponibila Telefon: 0793746014 Oras:Craiova Disponibila Autor Postat Noiembrie 20 Acum 23 minute, ionutk1 a spus: Char acum iti scriu Gata știu cine ești , da ești blocat de mult nu de acum !
ionutk1 Reputație: 27 Postat Noiembrie 20 Postat Noiembrie 20 Nu stiu ce am facut dar imi cer scuze..Poate daca vrei sa mă deblochezi..Multumesc!
so what Reputație: 1127 Postat Noiembrie 20 Oras:Toată Romania Oras:Toată Romania Postat Noiembrie 20 Acum 3 ore, carima a spus: Bună ❤️🔥 Disponibilă 14:00-18:00! ❤️🔥 Ahh....daca mi-ai fi raspuns ieri 1
carima Reputație: 8757 Postat Noiembrie 20 Telefon: 0793746014 Oras:Craiova Disponibila Telefon: 0793746014 Oras:Craiova Disponibila Autor Postat Noiembrie 20 Acum 32 minute, so what a spus: Ahh....daca mi-ai fi raspuns ieri 🥹🥰 1
carima Reputație: 8757 Postat Noiembrie 21 Telefon: 0793746014 Oras:Craiova Disponibila Telefon: 0793746014 Oras:Craiova Disponibila Autor Postat Noiembrie 21 Bună dimineața ❤️ Disponibilă 13:00-18:00❤️🔥 3
Kremek1 Reputație: 172 Postat Noiembrie 21 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Noiembrie 21 Bună, Carima! De ceva vreme îți scriu, în speranța unei întâlniri, însă tot de atâta vreme nici măcar nu îmi răspunzi, doar citești mesajele și atât, semn că nu mi-ai blocat numărul, cu toate că ți-am precizat că îmi poți scrie oricând înapoi. Sincer îmi pare rău pentru această situație, deoarece eu nu ți-am greșit cu nimic, cel puțin așa cred. Mă lași să cred, având în vedere și alte mesaje lăsate aici, că răspunzi în mod selectiv, după reguli doar de tine știute, iar noi suntem nedumeriți cu privire la atitudinea ta. Cel puțin, îmi poți răspunde că nu dorești să mai fii vizitată de mine, că sunt prea gras, prea urât, că nu îți place chelia mea, că am prea mult păr pe spate, că Marte a ieșit din conjunctura lui Venus, sau blochează-mi numărul, și gata! Să fie situația lămurită, și să nu mai încerc vreodată să te mai caut.
carima Reputație: 8757 Postat Noiembrie 21 Telefon: 0793746014 Oras:Craiova Disponibila Telefon: 0793746014 Oras:Craiova Disponibila Autor Postat Noiembrie 21 Acum 22 minute, Kremek1 a spus: Bună, Carima! De ceva vreme îți scriu, în speranța unei întâlniri, însă tot de atâta vreme nici măcar nu îmi răspunzi, doar citești mesajele și atât, semn că nu mi-ai blocat numărul, cu toate că ți-am precizat că îmi poți scrie oricând înapoi. Sincer îmi pare rău pentru această situație, deoarece eu nu ți-am greșit cu nimic, cel puțin așa cred. Mă lași să cred, având în vedere și alte mesaje lăsate aici, că răspunzi în mod selectiv, după reguli doar de tine știute, iar noi suntem nedumeriți cu privire la atitudinea ta. Cel puțin, îmi poți răspunde că nu dorești să mai fii vizitată de mine, că sunt prea gras, prea urât, că nu îți place chelia mea, că am prea mult păr pe spate, că Marte a ieșit din conjunctura lui Venus, sau blochează-mi numărul, și gata! Să fie situația lămurită, și să nu mai încerc vreodată să te mai caut. Bună ! Nu răspund în mod selectiv asta pot confirma chiar persoanele noi cu care mă întâlnesc ! Dacă tu îmi scrii dacă am loc până în 12 iar eu pe forum scriu ca sunt de la 13:00, ce aș fi putut să îți răspund! Iar cei care comentează pe aici sunt blocați din diverse motive ! Seară frumoasă 2
Kremek1 Reputație: 172 Postat Noiembrie 21 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Noiembrie 21 Acum 3 ore, carima a spus: Bună ! Nu răspund în mod selectiv asta pot confirma chiar persoanele noi cu care mă întâlnesc ! Dacă tu îmi scrii dacă am loc până în 12 iar eu pe forum scriu ca sunt de la 13:00, ce aș fi putut să îți răspund! Iar cei care comentează pe aici sunt blocați din diverse motive ! Seară frumoasă Poate că nu toți stăm cu ochii pe forum, să vedem când îți anunți disponibilitatea, și cu siguranță a răspunde la un mesaj este mult mai direct, personal, profi și mai elegant. Nu doar azi ți-am scris și ai ales să nu îmi răspunzi (puteai spune că începi de la ora ț), ci și în alte zile în care chiar erai în timpul programului, ca să zic așa. Nu vreau să trag nicio concluzie, așa că să o lăsăm așa, în speranța că, poate, vom mai interacționa în viitor. Seară frumoasă!
carima Reputație: 8757 Postat Noiembrie 22 Telefon: 0793746014 Oras:Craiova Disponibila Telefon: 0793746014 Oras:Craiova Disponibila Autor Postat Noiembrie 22 Bună dimineața ❤️🔥 Disponibilitate 14:30-17:00 ❤️🔥 Maine (Duminică)-Indisponibilă 1 3
carima Reputație: 8757 Postat Noiembrie 24 Telefon: 0793746014 Oras:Craiova Disponibila Telefon: 0793746014 Oras:Craiova Disponibila Autor Postat Noiembrie 24 Bună dimineața ❤️🔥 Disponibilă până la ora 20:00! ❤️🔥 3
carima Reputație: 8757 Postat Noiembrie 25 Telefon: 0793746014 Oras:Craiova Disponibila Telefon: 0793746014 Oras:Craiova Disponibila Autor Postat Noiembrie 25 Bună dimineața ❤️🔥 Disponibilă până la ora 20:00! ❤️🔥 2 7
carima Reputație: 8757 Postat Noiembrie 26 Telefon: 0793746014 Oras:Craiova Disponibila Telefon: 0793746014 Oras:Craiova Disponibila Autor Postat Noiembrie 26 Bună dimineața ❤️🔥 Disponibilă până la ora 20:00! ❤️🔥 3 6
serkan2024 Reputație: 8 Postat Noiembrie 26 Oras:craiova Oras:craiova Postat Noiembrie 26 Ești minunată... De cînd am făcut contul mi-am pus în gînd să o viziteze,dar pina azi nu am reușit. Contactat pe WhatsApp,răspuns prompt,stabilit ora,confirmat cu o oră înainte. Am ajuns la ușă,Carima mă aștepta într-o lenjerie sexi,am "scant-o" și pot spune că din punctul meu de vedere e superbă,piele catifelată,puțin bronzată,merge la solar,par lung prins la spate in "coadă de cal,ochi frumoși,jucăuși, mă priveau după ochelari de "profă " și încerca la rindul ei sa mă citească,sînii foarte frumoși așteptau să fie sărutați și dezmierdați,coapsele ce mă făceau să îmi doresc să fiu cît mai repede între ele,buze senzuale și "de bun gust" de care am profitat din plin,piersicuța curata și îngrijită...ce sa zic: superbă din cap pina in picioare,pe gustul meu Am mers la bucătărie,,am socializat puțin,ce îmi place ,ce nu îmi place ,și ne-am mutat in dormitor, dușul îl făcusem deja ,dezechipat,și am început cu sărutări, mîngîieri Un oral ,pt mine super bestial,cu limba, sărutat,deep,priviri ...am oprit-o că mă omora și nu apucam să o pot savura... Am trecut eu la acțiune,cu capul între picioarele ei m-am jucat cu piersicuța ei,curata,parfumata,am savurat fiecare moment... Apoi in LOT,sper că așa îi zice,eu culcat și ea deasupra mea,așa am putut sa mă joc cu limba cu sfârcurile sinilor ei frumoși,i-am mîngîiat m-am jucat cu ei....săruturi, mîngîieri peste tot.. și deși cred că nu am rezistat mai mult de 1 minut poate 2(vreau eu sa cred😁) am capitulat in balonaș ,Cari a rămas acolo, preț de câteva clipe,continund să ne atingem,sa ne sărutăm... A urmat dușul,și pt mine surpriza cea mai plăcută e că atunci cînd eu am terminat dusul a intrat ea pt igienizare! Am mers la țigare și efectiv nu știu cînd a trecut timpul,o ora parca a zburat!! Mi-asi fi dorit sa pot sa mai fac dragoste cu ea dar ar fi fost pe graba și stricam o amintire minunată pt mine... Am lăsat cadoul și am plecat gindindu-ma că parcă tocmai am făcut dragoste cu o iubită... O amintire neprețuită... Te pup Carima și îți mulțumesc !!! 2 1
serkan2024 Reputație: 8 Postat Noiembrie 26 Oras:craiova Oras:craiova Postat Noiembrie 26 Scuze daca recenzia mea nu e cum trebuie,e doar a doua... A,am uitat sa zic, din graba am plecat și mi-a căzut permisul in cameră,dar fata asta minunată mi-a semnalat imediat că trebuie să mă intorc Mulțumesc încă o dată Cari 2 1
carima Reputație: 8757 Postat Noiembrie 26 Telefon: 0793746014 Oras:Craiova Disponibila Telefon: 0793746014 Oras:Craiova Disponibila Autor Postat Noiembrie 26 Acum 5 ore, serkan2024 a spus: Ești minunată... De cînd am făcut contul mi-am pus în gînd să o viziteze,dar pina azi nu am reușit. Contactat pe WhatsApp,răspuns prompt,stabilit ora,confirmat cu o oră înainte. Am ajuns la ușă,Carima mă aștepta într-o lenjerie sexi,am "scant-o" și pot spune că din punctul meu de vedere e superbă,piele catifelată,puțin bronzată,merge la solar,par lung prins la spate in "coadă de cal,ochi frumoși,jucăuși, mă priveau după ochelari de "profă " și încerca la rindul ei sa mă citească,sînii foarte frumoși așteptau să fie sărutați și dezmierdați,coapsele ce mă făceau să îmi doresc să fiu cît mai repede între ele,buze senzuale și "de bun gust" de care am profitat din plin,piersicuța curata și îngrijită...ce sa zic: superbă din cap pina in picioare,pe gustul meu Am mers la bucătărie,,am socializat puțin,ce îmi place ,ce nu îmi place ,și ne-am mutat in dormitor, dușul îl făcusem deja ,dezechipat,și am început cu sărutări, mîngîieri Un oral ,pt mine super bestial,cu limba, sărutat,deep,priviri ...am oprit-o că mă omora și nu apucam să o pot savura... Am trecut eu la acțiune,cu capul între picioarele ei m-am jucat cu piersicuța ei,curata,parfumata,am savurat fiecare moment... Apoi in LOT,sper că așa îi zice,eu culcat și ea deasupra mea,așa am putut sa mă joc cu limba cu sfârcurile sinilor ei frumoși,i-am mîngîiat m-am jucat cu ei....săruturi, mîngîieri peste tot.. și deși cred că nu am rezistat mai mult de 1 minut poate 2(vreau eu sa cred😁) am capitulat in balonaș ,Cari a rămas acolo, preț de câteva clipe,continund să ne atingem,sa ne sărutăm... A urmat dușul,și pt mine surpriza cea mai plăcută e că atunci cînd eu am terminat dusul a intrat ea pt igienizare! Am mers la țigare și efectiv nu știu cînd a trecut timpul,o ora parca a zburat!! Mi-asi fi dorit sa pot sa mai fac dragoste cu ea dar ar fi fost pe graba și stricam o amintire minunată pt mine... Am lăsat cadoul și am plecat gindindu-ma că parcă tocmai am făcut dragoste cu o iubită... O amintire neprețuită... Te pup Carima și îți mulțumesc !!! Wow m-ai lăsat fără cuvinte , îți mulțumesc pentru vizită și pentru recenzie 🫣ești deosebit și o companie super plăcută 🥰❤️🔥 te pup pe data viitoare 😍 1
carima Reputație: 8757 Postat Joi la 08:22 Telefon: 0793746014 Oras:Craiova Disponibila Telefon: 0793746014 Oras:Craiova Disponibila Autor Postat Joi la 08:22 Good morning Vă aștept să ne “încălzim “împreună ! Zi superbă în ciuda vremii de afară 🤭😋 Disponibilă până la 20:00 💎Sex oral protejat / neprotejat cu finalizare orala sau corporala 💎 sex normal doar protejat in diferite pozitii 💎GFE 💎Fk(in functie de compatibilitate și igienă ) 💎Annilingus pasiv 💎cunnilingus 💎69 💎Handjob 💎footjob 💎facesitting 💎Masaj de relaxare doar la ora sau 90 de minute 💥ANNILINGUS (activ ) daca igiena permite extra 50 de lei 💥finalizare faciala 50 lei 💥swallow extra 100 lei 🎁🎁 Cadoul fiind de 200 lei ptr o finalizare 🎁 400 lei ptr 1/2 finalizari 1h 🎁600 lei ptr 2/3 finalizări 1h30 2 6
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum