Sari la conținut

0759414718 Sandra 38 ani Buna băieti!


Vizitator sandra m

Postări Recomandate

  • Oras:baia mare
  • Oras:baia mare

Secretoasa mai esti :)) ceri asa putin ca se face coada la tine de o sa ai nevoie de lista? De nu vrei sa ne zici si noua cat e scorul :)) de servicii nu mai zic nimic ca daca nu le enumeri clar faci ce nu fac 3 neveste si 5 amante :))))

Link spre comentariu
Vizitator sandra m
Reputație: 0

Secretoasa mai esti :)) ceri asa putin ca se face coada la tine de o sa ai nevoie de lista? De nu vrei sa ne zici si noua cat e scorul :)) de servicii nu mai zic nimic ca daca nu le enumeri clar faci ce nu fac 3 neveste si 5 amante :))))

Daca te ai uita mai bine pe acest site ai sa găsești profilul meu . Acolo sunt preturi si servicii.

Si cred ca nu este chiar atat de greu sa dai un telefon sa întrebi detalii.

Link spre comentariu
Vizitator sandra m
Reputație: 0

Adică vii in fiecare săptămână si stai doar o zi ?

Cam putin pt cineva ca mine de ex. care ar vrea să te cunoască.

Putem stabili ceva la telefon daca doresti.

Link spre comentariu

Am fost si eu la aceasta dameza. Am sunat a vorbit frumos cu mine si am stabilit ca ajung jn 20 de minute. Locatie nota 9. Doamna undeva la 40-42 de ani plinuta dar politicoasa. Am zis ca raman un nr si asa am si facut. Stat la o tigara cu doamna si dupa am mers in camera pt musafiri. Oral :8,5

Normal: schimbat 2 pozitii ,caprita si inca una si finalizat pe sanii ei. Pret 150. De revenit niciodata. Nu este genul meu . Oricum pt mine au fost 150 de lei aruncati pe geam pt prostia mea ca am ramas desi nu era pe gustul meu.

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Baia Mare
  • Oras:Baia Mare

Buna seara colegi de suferință pentru plăcerile sexului sunt nou pe forum. Am întîlnit o adevărată milf pe SANDRA ne-am întîlnit de cîteva ori concluziile după aceste întîlniri sunt: locație. 10 oral neprotejat 10**normal protejat 10 GFE 10***** anal nu ma intereseaza recomand doritorilor de mature cu forme bine definite. Burtica sexi pentru mine este punctul forte , sînii super erotici ,pusyý crează dependenta .abia astept sa o strîng din nou brațe

Link spre comentariu
  • Telefon: 0701337794
  • Oras:Baia Mare
  • Telefon: 0701337794
  • Oras:Baia Mare

Este in B.M.si pe aceasta cale,o voi recenza si eu: vazand repetarea anunturilor ei pe publi,confirm ca e reala pe aceasta cale,o sun si stabilim o intalnire.Mie imi plac astea mai plinute,chiar este o tipa super draguta,ai ce sa vb.cu ea si stie si meserie...eu am optat pt.o finalizare 150 leuti,parerea mea investiti regulamentar! Spor la futut!

Link spre comentariu
Vizitator lord_diamant
Reputație: 0

Buna sara. Ieri am fost cu șalău la belit. Cotînd să potcodiesc ceva am avut de ales dintre 2 bunăciuni la care m-am gîndit. Ana de la top și Sandra. Mam gîndit io ce mam gîndit și o sun pă Ană din top ca să văd ce îmbunătățiri șio mai tras că restu știu că mai bagă de la ie abureli din top. Pă când o sun dik more că o știut numele meu că i Lingurar, ești nebun ?! Mo luat din prima la telefon cu: Zîi Lingurare ! Atunci miam amintit că am cetit pă undeva la cineva care o făcut recenzie la ia că folosește aplicația truecaler sau cum dracu îi zîce și așe află ie numele oricui o sună. O întreb frumos pă fată dacă are la ie un loc liber păntru mine da îmi zîce scurt că ea o specificat pe forum în topic despre țîgani că are boală pă noi și trebuia să citesc asta dinainte so sun. Mio mai zîs în buză -Ciori nu ieu și că ne dă mumu la tăte familiile de țigani din tăt orașu ! Și dacă numi convine să mă duc io pă strada belico berezne mai bine cu tăt cu puradei și nepoți ! Habar nam unde vine strada asta în oraș, în fine. Mă gândesc să o ieu cu zăhărelu că poate ma accepta păntru un număr scurt la urma urmei da miam amintit că are camere video pîn casă si să filmează când face sex. Asta mo făcut să nu insist și să renunț, oricum dacă mo jignit și mio jignit frațî și sororile mnio perit chefu să io trag între pticioare. Iam zîs la telefon umpticuț nervos ciplecealma tuta ciuha dau bule mule cea daca. Și pa și pusi ! Că nu stau io la sfadă cu telefonu la ureche dejaba ! Mă uit in telefon după număru sandrei și o sun pă ie. Imi răspunde o voce sexi și mio zîs că i liberă. Îmi dă locația și ajung in 10 perțuri că o fo ușurel de găsit. Sun la interfon urc și îmi deschide ușa o fimeie splendidă cu un capot pă ie roșu de asistentă de spital. Intru și merem in cameră. I fac plata și aștept. Apare intro rochie sexi de mio început a curje belele. Trecem la acțiune. Inainte să facă oral scoate o oiagă de spirt și mă dă pă șalău cu șervețelu îmbibat in spirt de mo luat niște pișcături de am crezut că mă piș pă mine și în palma ei de durere. Gînești că mio răsturnat un mușuroi de furnici roșii pă bastârcă, so făcut mică de la durere. După ce o gătat de șters o făcut un oral făinuc și șio mai revenit în forță hamfău. Am schimbat la poziții de tăt felu. Cum o vrut bastîrca me așa o stat și ie. O ieu pă la spate și bag de samă că gaura curului o sămănat ca un buric. Am întrebato dacă i poci băga bastârca la buric/cur da mio zîs că nu face anal. No problem, dau ce dau și mă găt în gumă potcodindo pă la spate. Și amu notele.

Atitudine nota 10. Știe grăii fain, schimbă poziții foarte diverse, nu te grăbește, are răbdare și i atentă la cerințe.

Oral fără gumă nota 9. Face super de bine da un minus i că nu bagă în gît pă după mandule des hamfău. Numa puțînuc bagă hamfău,amu poate și de aia nu tare poate dacă am hamfău uriaș. Oiaga ceie cu spirt îți dă o senzație de usturime când te freacă pă hamfău da trece și compensează după.

Normal cu gumă nota 10. Are un bijboc strâmt și stă cum o pui. Dacă o pui deasupra joacă fain și destul de cusporiuc în hamfău.

Locație nota 10. Curat impecabil.

Aspect nota 9. Sandra i plinuță și are umptic de bendeu da mie îmi place că so mișcat și o dat din cur când o fo păstă mine destul de aspruc, sînt fete care îs slabe și nu să pot îndoii în poziții, nici nu au elasticitatea care o are sandra la pat. La față i frumoasă și arată ca un milf cum numa în filme de Oscar vezi. Io nu îs genu sămi placă grasăle da cu sandra o fost altceva. Să nu vă Imaginați că i forte grasă. I plinuță cu umptic de burtă da poate da lecții în mișcări la multe fete care is slăbănoaje. I o fimeie cu umptic de forme da nu exajerat de mari, ai pă ce pune mâna. Păntru cine îi plac fimei mai pline merită. La comportament i o adevărată doamnă. De revenit oi mai reveni din cînd în cînd că i tare de omenie. Numa bine. Avelo bahtalo.

Link spre comentariu
Vizitator lord_diamant
Reputație: 0

Chiar e super simțită cum nu prea găsești in ziua de azi mustetosule. Arzi multe calorii cu ea la pat, mai ceva decât la Kumite în marțiale. Trebuie avut grijă să nu merem la alte escorte care is pă ciclu că apoi devine sport sînjeros Kumite. Avelo bahtalo

 

 

Link spre comentariu
  • Oras:Baia Mare
  • Oras:Baia Mare

Mai lord rugină sigur o fost spirt ala cu ce tea dezinfectat sau a fost altceva ce nu ai stiut tu sa citești tu pe lotiunea aia iti spun sigur 100 la 100 ca nu a fost MONA șpriț

Link spre comentariu

Vizitator lord_diamant
Reputație: 0

De unde știi ? Ai fost sau... ? Unde țî recenzia ciuhă mică ? Știu că ești de partea ciuhelor, nu te mai tăt fofili.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...