Sari la conținut

0766891207 si 0720803730


Postări Recomandate

 Pentru colegii "colorati" nu mai penalizati un membru care s-a inscris astazi pe forum si a pus o intrebare chiar daca locul unde a pus-o nu era cel regulamentar. Folositi functia report si rezolvam asta fara penalizari. Sint de acord sa penalizam membrii cu vechime pentru postari aiurea, dar nu si pe cei noi.

 Va multumesc

Link spre comentariu
  • Oras:Intre vecini
  • Oras:Intre vecini

Salut marinica ! cand ti-am vazut postul daca le-am vazut pe cele trei ,prima oara m-a dus mintea la postul respectiv si exact cel care l-ai atasat tu deoarece il stiu...nu am fost la ele dar... pe mine unul pozele nu ma incanta, de ex a 2a poza. deja imi este destul de clar cum arata domnisoara, herpes la gura etc daca te uiti atent chiar se vede, iar celelalte 2 domnisoare arata sa zicem ok, pustoaice, nu sunt genul meu asa ca le-am ocolit pare rau ca nu am mai multe informatii. Noroc in continuare

Link spre comentariu
  • Telefon: omul.idee
  • Oras:Constanta
  • Telefon: omul.idee
  • Oras:Constanta

Salut. Acum mai bine de un an erau pe Tomis. Cand am trecut pe la ele era libera una draguta, bruneta cu sani mari, care se fataia pe tocuri, dar pe stop... si una mai urata, probabil cea din poza discutata. O a treia era busy. N-am stat. Am zis ca revin, dar n-am facut-o. Pretul era 60 nr. O-N si 100  O-N-A, dublu ora. Daca nu ma insel, si sper sa nu, isi ziceau "liceenele porno".

Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
  • Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe

daca tin eu bine minte, nu sunt aceleasi fete care stateau la un momentdat pe la emag, colt cu strada bucuresti, si isi ziceau studente anul 2 la saguna?  :laugh2  :laugh2

Link spre comentariu
LICEENE DULCI SI SEXY
Suntem 3 pustoaice jucause carora ne place sa imbinam utilul cu placutu astfel incat sa te putem satisface prin pasiunea cu care facem sex.Avem prezervative......Pupici

http://anunturi.telegrafonline.ro/images/mareste_font.jpg http://anunturi.telegrafonline.ro/images/micsoreaza_font.jpg

http://anunturi.telegrafonline.ro/images/arrow_red2.gif Data postarii 20-02-2013 http://anunturi.telegrafonline.ro/images/arrow_red2.gif Categorie Matrimoniale http://anunturi.telegrafonline.ro/images/arrow_red2.gif Subcategorie De la Fete pentru Baieti http://anunturi.telegrafonline.ro/images/arrow_red2.gif Judet Constanta http://anunturi.telegrafonline.ro/images/arrow_red2.gif Localitate CASA DE CULTURA http://anunturi.telegrafonline.ro/images/arrow_red2.gif Telefon 0731480274 http://anunturi.telegrafonline.ro/images/arrow_red2.gif Pret 60

post-34733-0-23232800-1366751908_thumb.jpgpost-34733-0-08148900-1366751911_thumb.jpgpost-34733-0-86277900-1366751914_thumb.jpg

 

Ca urmare a acestui anunt, si vazand ca nu a facut nimeni vreo recenzie...sau poate nu am gasit eu...am hotarat sa ma risc astazi , gandindu-ma la doua din cele 3 fapturi simultan (nu e greu de ghicit care 2), pentru ca 60 x 2 fac apoximativ cat un nr "obisnuit", care scoate 99% din pete..Zis si facut. Da, facut numarul de vreo 5 ori si intrat robot...asta aproximativ pe la ora dupaamiezii..Poate cineva sa aiba succes la alte ore, si sa ne spuna ce-a patit ...Eu am sa mai insist..sper ca in final ne vom putea sincroniza..

Link spre comentariu
  • Oras:Intre vecini
  • Oras:Intre vecini

Era un post tot referitor la aceste "liceene" dar cu alt numar alta introducere si am facut acolo un mic comentariu, din ce stiu fetele fac sex total, ora fiind de 100 ron sex total...hmm asa pret asa prestatie cred eu, mentionez ca nu am fost si nu am sa ma duc, de ce? stiu ca pozele sunt adevarate am convins un prieten sa se duca la ele si... dezastru atat pot spune, eu cum sunt fan sexului anal tare mie cand il scot pe junior gasesc o coaja de rosie pe capul de rezistenta. La unele posturi cum este si acesta " prezervative avem din blesug" da frate... au.. dar au din alea chinezesti lungi cat degetul mic de la picior, te strange si la o miscare putin mai dura fac poc, fetita aia din a 2a poza are herpesul ala la gura de .... cand o stiu eu pe net, pozele majoritatea sunt noi unele mereu este si ea si colegele in poza si mereu ii vad herpesul ala tot nu ii trece, ce pot sa zic...yuc ! frate bernouli avem atatea fete testate cu recenzii ok in constanta wtf...

Link spre comentariu
  • Oras:constanta
  • Oras:constanta

Salut frate taliban,

Da, sunt aceleasi fete in cele doua posturi, asa ca rog un moderator sa le uneasca.

 

Si acum sa va zic o poveste, asa ca-n Filantropica...si sa incepem cu inceputul.

Primavara trecuta coabitau in zona Bd. Mamaia, dupa Delfinariu inspre Mamaia, intr-un bloc la bulevard. Erau aproape in aceeasi formula. 

Intotdeauna exista receptionera care nu face sex nici sa o pici cu ceara sau sa o tortureze americanii - pacat de ea, creola dar draguta si arata bine la corp. In unele anunturi apare si ea in poze. Are aceeasi conformatie ca cea din prima poza.

Apoi exista Miss Herpes - Natalia isi spune. In locatia din Delfinariu era forfota cand am fost eu, una venea alta pleca, alta vorbea la telefon, asa ca am luat-o pe ea, ca nu o baga nimeni in seama :)) Mentionez ca nu avea herpes pe timpul ala si avea vreo 10 kg in plus. Am luat-o pe ea pentru ca a confirmat ca face si anal si DT. Pfff... mare greseala...stimati confuciusishti...dupa un oral mediocru am vrut sa trec la anal...Dar stupoare, nu vroia sa intre, desi era sculata batz. I-am spus sa lase vrajeala, si sa faca gen "primeste-o Doamne si p-asta" ca sa fie bine sa nu fie rau. Ea "da cum sa nu, dar sunt stramta, incerca si poate merge". Aiurea-n tramvai, fata strangea inelul de zici ca era la concurs. Am fost tentat sa plec si sa cer $$ inapoi, dar parea genul de cuib unde stavrizii sunt pe aproape, si chef de scandal pentru motive din astea nu aveam. Asa ca m-am intors la oral si am lasat-o sa isi faca de cap pana la finalizare. Proasta combinatie facusem sa o aleg pe dameza asta, o sa vedeti mai jos de ce.

In vara trecuta fetele se mutasera in zona restaurantului Rapid, chiar urmatoarea usa langa Moni :))) Am ajuns intr-o dimineata grea (dupa baute grele), pe la 6-7 si fetele erau inca pe treaba. Pana s-au eliberat am stat de vorba cu receptionera despre una-alta in bucatarie. Apoi au iesit fetele - 2 bucati: una Natalia (miss herpes) si una frumusica brunetica si sociabila (Diana). Bineinteles ca nu am vrut sa aud de Natalia si am luat cu Diana un numar. A cerut 60 RON O+N si am decartat. In dormitor a inceput cu un oral adanc...apoi cred ca s-a calibrat pana a reusit sa o ia pe toata fara probleme. Foarte bun oralul, nu am ce reprosa (si de obicei eu am ce), sa zicem nota 8. In timpul actiunii am intrebat de anal si a raspuns ca se poate, dar... e 100 RON! Eu am inceput sa zambesc, ea credea ca e mult tare, eu credeam ca e foarte OK, dar mi-a inghetat rasul cand am vazut ca mai aveam 30 RON toti banii :))) (deh, scumpa bautura la club...). Am facut oferta de 90 RON si a zis treaca-mearga. Am facut si anal, si ala bun, cu contre si schimbare de pozitii, feedback pozitiv ce sa mai. Plecat multumit.

Trece timpul si prin ianuarie gasesc cuibul mutat in zona Emag. 

Aici iar receptionera, miss herpes, Diana DT si inca o chestie slabuta si foarte tanara care pare si timorata. Aceleasi scoruri - 60 O+N, 100 total (pretul/numar). Bucuros sa o revad pe Diana decid sa iau un numar...total...si a facut toti banii, intre timp s-a perfectional, include in meniu lins pe OO si anilingus (asta cred ca in functie de igiena). Acum daca nu i-o dai toata te ia de fund si te impinge pana intra cu totul! Dragi tovarasi, domnita face cel mai bun oral din constanta dintre damezele care le-am vizitat eu. Apoi analul in aceeasi nota ca data trecuta. La plecare nu am putut sa nu am abtin sa o intreb pe Miss Herpes daca acum face anal...s-a uitat ciudat la mine apoi si-a adus aminte...spasita a recunoscut ca usa din dos cica e deschisa - eu am replicat sec ca nu ma intereseaza cu ea, eram doar curios :))

De atunci s-au mai produs inca 2-3 vizite la Diana, in special pentru oralul cu adevarat DT.

Minusul maxim e apartamentul nasol: daca e aglomeratie tre sa stai in bucataria care nu are usa!!! si mai dai in cazul asta nas in nas cu lume; la baie ultima data apa nu curgea, asa ca dusul acasa...sper ca totusi au 2 bai, pentru binele tuturor. Igiena fetei era OK in datile cand am vizitat-o Are 3 camere din cate stiu apartamentul, iar camera in care am fost e mobilata decent si curata.

Sper ca v-am fost de folos cu recenzia asta super detaliata.

 

Spor la treaba!

  • Like 7
  • Minus 1
Link spre comentariu

Salut baieti. Fetele stau din nou in locatia de langa magazinul Emag. Am fost eu acum cateva zile.Erau patru fete, dintre care doar trei prestau.Una fara forme, alta cu herpes si o tigancusa. Cea din urma era mai vorbareata si mi s-a parut cea mai atragatoare,asa ca am ramas pentru o ora cu ea. Vreau sa va spun ca e destul de deschisa, vorbareata, ma lua d mana dezbracata si ma plimba prin casa in pauza dintre numere.

 Actiunea a decurs in felul urmator: m-a dezbracat ea, a inceput cu un oral frumos, cu tendinte de DT cu atentia la oua.Mi-a placut.Normalul in schimb, pff... larga fratilor, nici nu imi dadeam seama daca intrase.Primul nr terminat cu ea on top, al doilea finalizare orala.

Am stat doua numere, circa 40 de min, am platit un milion.

Locatie:6, apartament cu 3 camere, mobilat vechi

Aspect: 7,5 : tate mici si lasate, dar ea e slim si vorbareara, m-am simtit bn cu ea.Fundulet mic, dar cam slab.

oral: 9, mi-a placut,

GFE: 7, mai mult pt intentii.Mi-a zis ca ea accepta si sarut, ca ii place mai mult sa faca dragoste decat sex, dar eu nu am aplicat pentru aceasta oferta (eu, personal nu ma sarut cu damele de genul asta)

Recomandarile mele: pentru oral as reveni, pt normal categoric nu.

  • Like 5
Link spre comentariu
  • Oras:Constanta
  • Oras:Constanta

Baieti, regret ca trebuie sa va informez, dar Diana, asa cum o stiti voi dupa numele de scena, s-a retras din competitie incepand cu data de 5 aprilie si nu mai revine. Iar din punctul meu de vedere si nu numai al meu, ca si prestatie a fost comparabila ceea ce presteaza azi celebrele Diana si Ramona, de la sectiunea Top Escorte Constanta, insa la un pret mai aproape de normalitate.

Link spre comentariu
  • Oras:constanta
  • Oras:constanta

Telefon: 0731480274

 

Stimati tovarasi confutadori,

 

Azi noapte loviti un pic in freza dupa meci, eu si cu inca un prieten, cautam scurt pe net, in telegraf, era vreo 1 noaptea, si dau de aceste fetite cu anunt in telegraf: http://anunturi.telegrafonline.ro/anunt/2742276/2_fetite_superbe/

 

Sun, ne cheama langa stadion, primaverii colt cu fagetului, bloc turn, etajul 3. acolo gasim

3 fete, una brunetica, receptionista, care nu face decat sa raspunda la telefon: celelate doua, copilase subtirele, cu carnea putin flasca pe ele.  Apartament de 2 camere, destul de curatzel. Ma apuc de traba cu cea ma slabutza, din prima poza, si prietenul meu cu cea de-a doua. De mult nu am mai intalnit asa ceva: nepasare totala, la oral sugea fara nici un chef, mecanic, am stimulat-o in toate felurile , inclusiv promitandu-i un bonus substantial, dar nimic nimic nimic. M-am urcat pe ea, dadeam ca surdu-n clopot, m-am plictisit: normalul de nota 4-5 maxim. O iau iar la oral, catadicseste si ea sa ia un pic la lins ouale, si-mi dau drumul in gura ei. GFE 0, oral 6. prietenul meu, a fost un pic mai fericit, fata lui avea si tzatze si un pic mai mult nerv, mi-a spus ca a facut traba buna. Halatul: 100 lei/ora. Nici nu facea mai mult mozoleala lor.  Sincer m-am si mirat ca la ora aia vor asa de putini bani, d-aia am si promis bonus, dar degeaba, n-am avut cu cine.

In concluzie, NU RECOMAND, le-as evita din orice pozitie.

 

S-auzim de dame bune!

  • Like 5
Link spre comentariu
  • Oras:Constanta
  • Oras:Constanta

A fost cineva la aceste doua fete ?

" Buna!suntem doua fetite sexy si apetisante va asteptam la noi sa va oferim un sex oral adanc si umed un sex normal de vis si anal din orice pozitie vrei....pupici dulci GH "

Locatia din anunt : Stadionul Farul, Str. Primaverii.

Link spre comentariu
  • Oras:Constanta
  • Oras:Constanta

Sal,fac si eu o recenzie:eu sunt clientul lor de vreo 3 ani si pot spune ca fetele sunt super corecte,nu stau cu ochii pe ceas,de fiecare data am mers cu Natalia(cea cu sanii mai meri) si a fost ok:oralul destul de bn executat,nomalul cam mecanic in opinia mea ,anal nu am incercat.Am fost la ele  cand stateau la emag,pe langa restaurantul Rapid si pe Bdul Mamaia.

Apertament:7

Oral:8

Normal:6

Receptionera cum o numiti voi a pestat si ea,dar sa retras acum 2 ani pe motivul cica sa maritat.

Eu am platit de la 200 lei pt 2 ore pana la 500-600 pt toata noaptea

Link spre comentariu
  • Oras:Constanta
  • Oras:Constanta

Am fost si eu la astea la emag cand era Diana care mia placut prestatia ei... slabuta, frumusica il avea pe vino incoa.... m-a luat de mana pana in camera mi s-a pus in genunchi mi-a dat pantalonii jos si a inceput sa suga la viteza cu mare pofta (mi-a placut faza un +) iara ma tras de mana ca intre timp aproape ma dezbracasem si s-a suit pe mine iara la viteza cu aceiasi pofta de pula schimbat pozitii asa la viteza... a fost talent trebuia sa o fi luat 1 ora si cand am fost a 2a oara nu mai activa...

 

Tipa ailalta o stiam de pe vremea cand era pe Tomis si am refuzato.... era slaba rau de tot si foarte, foarte tacuta fata de copila de nici nu iti venea sa o futi, aici la emag sa mai ingrasat un pic si a mai prins putin glas insa tot nu imi vine sa o fut desi au luato niste prieteni de ai mei si ziceau ca au facut show cu ea...

 

Miss Herpes aia cu un ochi in Spania si unul in Italia e naspa rau la fel de refuzat... receptionera e buna dar nu vrea fututa....

  • Like 3
Link spre comentariu

  • Oras:Constanta
  • Oras:Constanta

Duminica seara, hotarat din timpul zilei sa imi petrec o ora cu o dama usuratica, ma apuc sa caut aici ceva bun, am tot cautat si am gasit acest anunt, cautand in paralel si pe telegraf am observat si pozele care m-au incantat si daca fetele stau pe langa stadion am zis sa le fac o vizita mai ales datorita tarifului de 60/100 ( buget limitat ..nu mai mare de 100). Am fost la o miscare cu baietii si pe la 9 jumate am ajuns acasa, am facut un dus ca sa fiu pregatit pentru fata si o sun, imi spune ca locuieste pe langa stadion.. mai exact Fagetului cu Primaverii ...la blocurile turn. Blocul este la strada, alee luminata, fara pericole, imi spune sa sun la interfon si sa urc la et.3 . Odata ajuns, constat ca pozele din telegraf sunt cele reale si observ doua domnisoare slabute si dragute ( moldovence din chisinau, locul unde am vazut cele mai multe fete frumoase adunate la un loc :)) ) imi confirma tariful de la telefon si o aleg pe cea blonda pentru ca bruneta cred ca s-a dus la toaleta si nu am vrut sa mai astept, mi-a spus ca nu face anal, oralul si finalizarea cum doresc. Dupa ce a fost la baie sa se spele ( nota 10 la igiena ), timp in care eu m-am dezbracat, a venit, s-a urcat pe mine si a inceput cu sarutari pe gat, pe piept si apoi FK, Oralul foarte bun, fara dinti cu incercari de deep nereusite din pacate dar oricum foarte bun, a pus mana dar am rugat-o sa o ia si sa imi linga bilutele:). I-am spus sa puna fesul si sa urce pe mine, se misca relativ bine, se poate si mai bine, dar ii place mai mult sa fie baiatul deasupra si am schimbat, dupa 10 minute de dat din buci am terminat in prezervativ. M-am dus la baie sa ma spal si a urmat vesnica si inexplicabila pauza de tigare ( lucru pe care nu-l inteleg si incerc sa-l evit cat pot) unde am aflat ca acea duduie blonda se numeste Natalia si are 21 de anihttp://anunturi.telegrafonline.ro/imagini/anunturi/mari/3609874__main.jpg. Ajuns inapoi in pat pentru nr.2 o mangai putin si i-l bag pe ala mic in gurita stand in picioare si apoi ma intind, se urca pe mine dupa ce o rog sa puna caciulita si stam asa vreo 10 minutele, apoi ma urc peste ea si apoi pe la spate, am rugat-o sa imi faca oral pana la finalizare, aici a fost foarte frumos pentru ca fata s-a implicat calumea lingand si mai jos de bilute aproape de anus, termin in gurita ei , ma spal si plec. Mi-am facut parere foarte buna despre acel cuibusor. Singurul lucru care nu mi-a convenit a fost ca fata nu geme deloc, adica...DELOC ! plus ca nu cred ca stie foarte bine romana, sau e cam aeriana, dar in pat e buna

 

 

APARTAMENT : 9-10 ( fara mirosuri, fara persoane dubioase, curat si calduros, nu zic 10 pentru ca nu e lux )

IGIENA: -10 ( nimic suspect, fata s-a spalat dupa primul numar, totul foarte curat )

ORAL : 7-8 ( oralul de la finalizarea a doa a fost excelent, mai bun decat oralul de la inceputul nr.1 si nr.2 )

NORMAL : 8 ( deasupra e ok, cand esti tu deasupra are contre bune, te trage cu mainile spre ea, te mangaie, stie sa te faca sa te                       simti bine, nu ii dau mai mult pentru ca nu geme, iti da senzatia ca e o gonflabila din punctul asta de vedere )

GFE : 9 ( mai putin vorba...v-am explicat , nu prea vorbeste dar se comporta bine, nu e grabita deloc, zambeste frumos si nu refuza                nimic din ceea ce ii ceri )

ANAL : nu face

Total 8.5, se merita, mai ales ca tariful este foarte bun 60/100, data viitoare o sa incerc bruneta, si dupa o sa vreau sa incerc cu amandoua, cred ca o sa se merite :D       Chiar daca este prima postare, imi permit sa spun ca recomand. cine vrea sa ia in serios ceea ce spun si are incredere, poate sa le faca o vizita domnisoarelor. Multumesc celor ce au avut rabdare sa citeasca tot, si va spun ca alte postari nu voi mai avea decat daca dau de ceva ce ma da pe spate :))) , sper sa fie tot timpul asa ! ..:D 

  • Like 11
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...