Sari la conținut

0731093214 Evaevelina

Postări Recomandate

• Oras:Timisoara

Dar pupicii? Ca vad ca ni-i tot trimiti.

Nelu,pupicii aceștia pe care ii dau eu aici ,virtual,sunt pupici dulci pe obraz,pe gât...pe piept👄la ureche asa finuț ,și pe astia ii dau și in realitate la cei ce îmi calcă pragul☺ï¸â˜ºï¸
Link spre comentariu
  • Membru Premium

Nelu,pupicii aceștia pe care ii dau eu aici ,virtual,sunt pupici dulci pe obraz,pe gât...pe pieptla ureche asa finuț ,și pe astia ii dau și in realitate la cei ce îmi calcă pragul☺☺

Eva, esti o dulce! Dar sa stii, ca de la obraz pana la gura sunt doar vreo cativa centimetri, deci nu ar fi un efort prea mare. Vin pana la tine sa-ti demonstrez asta. Ce zici?

• Like 2
Link spre comentariu

Eva, esti o dulce! Dar sa stii, ca de la obraz pana la gura sunt doar vreo cativa centimetri, deci nu ar fi un efort prea mare. Vin pana la tine sa-ti demonstrez asta. Ce zici?

Dacă vrei ,te aștept sa îți arat ca se poate face un moment pasional si senzual, chiar și fără sărut pe buze☺ï¸

P.S: știu ca ești mare fan sărut și îmi pare rau dar eu nu îți pot oferi asta!totusi îți transmit sute de pupici virtuali😘😘😘

• Like 1
Link spre comentariu
  • Membru Premium

Preturile tale raman la fel sau 150 se poate o finalizare..

Daca esti rapid ca un iepure, da. Cel putin asa era(20 de minute - 150 de lei). Dar poate ne lamureste domnisoara Eva.

• Like 2
Link spre comentariu
  • Telefon: 0772922822
  • Oras:Peste tot si niciunde

"îți transmit sute de pupici virtuali" :))

Ar fi frumos si niste sex virtual ,cu plata direct prin transfer banca,

Sa nu mai pierdem timpul cu intalnirea.

Nu ar fi bine? :))

• Like 1
Link spre comentariu
  • Membru Premium

Exact asa cum spune și Nelu,la 150 ceva mai rapid

Vezi cate stiu eu despre tine? Dar inca nu te-am descoperit pe de-a intregul. Mai am de experimentat sarutul. Real, pe viu si nu virtual. Din ala virtual si Carmen Iohannis, daca esti prieten cu ea pe facebook, iti trimite (in loc de Carmen Iohannis poti trece orice nume). Toate sunteti darnice cu pupicii virtuali. Va fastaciti cand vine vorbe de pus in practica  :bow .

P.S. Eu sper ca pana la urma o sa cedezi psihic si o sa ma rogi tu sa vin la tine sa te sarut :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2! Asa:  :kiss3  :kiss3  :kiss3  :kiss3 .

• Like 2
Link spre comentariu

Vezi cate stiu eu despre tine? Dar inca nu te-am descoperit pe de-a intregul. Mai am de experimentat sarutul. Real, pe viu si nu virtual. Din ala virtual si Carmen Iohannis, daca esti prieten cu ea pe facebook, iti trimite (in loc de Carmen Iohannis poti trece orice nume). Toate sunteti darnice cu pupicii virtuali. Va fastaciti cand vine vorbe de pus in practica :bow .

P.S. Eu sper ca pana la urma o sa cedezi psihic si o sa ma rogi tu sa vin la tine sa te sarut :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2! Asa: :kiss3 :kiss3 :kiss3 :kiss3 .

Nelu,stau foarte bine cu răbdarea si psihicul am antrenament bun😂😂 crede ma,pe cuvânt!😘😘😘😘
Link spre comentariu
  • Membru Premium

Nelu,stau foarte bine cu răbdarea si psihicul am antrenament bun crede ma,pe cuvânt!

Ma gandesc si eu. Cand ai de a face cu nebuni ca noi, iti trebuie nervi de otel. Dar si eu stiu foarte bine sa fiu agasant :laugh2. Glumesc. Stiu sa fiu ...glumet. Iar tu chiar stii sa gusti glumele. Nu neaparat ale mele, ale colegilor in general.

• Like 2
Link spre comentariu

Ma gandesc si eu. Cand ai de a face cu nebuni ca noi, iti trebuie nervi de otel. Dar si eu stiu foarte bine sa fiu agasant :laugh2. Glumesc. Stiu sa fiu ...glumet. Iar tu chiar stii sa gusti glumele. Nu neaparat ale mele, ale colegilor in general.

Puțin simt al umorului nu strica,ba chiar e recomandat,astfel am fi prea posaci și “urâțiâ€

P.S: îmi plac oamenii glumeți și îmi plac oamenii care ma fac sa rad/zâmbesc 👌ðŸ»ðŸ¤—

Link spre comentariu

Puțin simt al umorului nu strica,ba chiar e recomandat,astfel am fi prea posaci și “urâți”

P.S: îmi plac oamenii glumeți și îmi plac oamenii care ma fac sa rad/zâmbesc

Ma incadrez si eu aici ?

Eu mai fac si recenzii frumoase.nu ?

Link spre comentariu
  • Membru Premium

Puțin simt al umorului nu strica,ba chiar e recomandat,astfel am fi prea posaci și “urâți”

Esti o dulce, am mai spus-o si o repet! Pana vei intelege ca vreau sa te sarut :laugh2 (mai ai din astea, stai linistita). 

P.S. Sper ca iti plac oamenii cu care razi/zambesti si de cei de care razi/zambesti?

P.S.1. Nu vrei sa facem un topic la DG cu: de vorba cu evaevelina10? Sa nu poluam topicul. Si sa te conving acolo ce vreau de la tine. Ca se pare ca nu ai inteles.

• Like 2
Link spre comentariu
  • Membru Premium

Ma incadrez si eu aici ?

Esti si frumos si destept si modest si devreme acasa si, si, si. Am dreptate?

P.S. Am spus eu ca suntem pusi pe glume cativa dintre noi. Iar eu acum chiar am glumit.

• Like 2
Link spre comentariu
Vizitator gvbolovan
Reputație: 0

În cazul ăsta sunt clientul perfect pentru tine  :blushing2  Glumeț sunt, de zâmbit o să zâmbești, oral protejat nu-mi trebuie, de agasat cu FK nu te voi agasa, că dacă ții minte, ne-am înțeles deja în privința lui ;)

Link spre comentariu
  • Membru Premium

În cazul ăsta sunt clientul perfect pentru tine  :blushing2  Glumeț sunt, de zâmbit o să zâmbești, oral protejat nu-mi trebuie, de agasat cu FK nu te voi agasa, că dacă ții minte, ne-am înțeles deja în privința lui ;)

Si te duci sa ce? Sa radeti (zambiti) impreuna? Dar auziti, nu pot sa vin si eu? Macar sa radem mai cu pofta. Poate se baga si romina. Mai exact sa rada de amandoi.

• Like 2
Link spre comentariu
Vizitator gvbolovan
Reputație: 0

Si te duci sa ce? Sa radeti (zambiti) impreuna? Dar auziti, nu pot sa vin si eu? Macar sa radem mai cu pofta. Poate se baga si romina. Mai exact sa rada de amandoi.

Știu eu ce :) Și dacă vii cu mine (eu n-am nimic împotrivă) o să știi și tu  :laugh2

Link spre comentariu

Ma incadrez si eu aici ?

Tu ești un om frumos ,la fel ca mulți alți bărbați de aici care au purtat cu mine o Conversație decenta,amuzanta,politicoasa și de ce nu ,care mi au călcat și pragul și au demonstrat ca pot fi și ei o companie placuta,la rândul lor!

P.S faci și recenzii frumoase,bineinteles,bazate pe ceea ce trăiești alaturi de mine ☺ï¸â˜ºï¸ Și ești și glumeț ,asta am văzut live chiar👌ðŸ»

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...