Sari la conținut

Un miracol inainte si de Craciun


Postări Recomandate

Cinstea şi bunătatea sufletească se găsesc în situaţii la care nici nu te aştepţi, chiar şi pe o străduţă de provincie, lângă Milano, unde în fiecare seară prostituatele îşi aşteaptă clienţii.

Cadoul: Sâmbătă seara, o femeie de 32 de ani şi-a pierdut portofelul cu 150 de euro în el, în apropierea unei benzinării, la Binasco. Când îşi dă seama a doua zi de dimineaţă, este convinsă că nu mai are nicio posibilitate de a-l regăsi şi se pregăteşte să facă un denunţ la poliţie. Dar nu apucă să-şi ducă la îndeplinire planul, deoarece carabinierii îi spun că portofelul le-a fost predat de o prostituată albaneză de 22 de ani care-şi practica meseria de-a lungul acelei străzi provinciale.

În afara actelor, erau toţi banii şi puţin a lipsit ca totul să nu se transforme într-o poveste de Crăciun.

A doua zi seara, femeia de 32 de ani se hotărăşte să caute prostituata pentru a-i mulţumi. Albaneza se jenează spunând că nu şi-a făcut decât datoria. Şi-şi povesteşte tristeţea: ''N-am ales eu să fac munca asta, sunt obligată să stau în stradă. Când am văzut portofelul, l-am cules de pe jos pe ascuns. Mi-era teamă că mă vede cineva şi mă ia la bătaie pentru a-mi lua banii şi a arunca actele. Voiam ca acesta să fie restituit proprietarului de drept''.

Seara următoare, propietara portofelului se întoarce pentru a-i duce prostituatei un cadou, îi acceptă pachetul, dar îi smulge o promisiune: ''Să vii să mă cauţi de Crăciun, vreau să-ţi cumpăr şi eu un cadou''.

De Crăciun proprietara portofelului îi face cadou prostituatei un strapon mare și gros. Femeile merg la un hotel se masturbeaza pana le curg pizdele. Între timp vine o cameristă unguroaica, sexi și fierbinte. Când camerista le vede pe cele două le linge lindicul și le fute in cur apoi în pizdă ca la o orgie lesbi tare.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...