Sari la conținut

ProDomme si profesionalism


Postări Recomandate

  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Tot imi mai amintesc lucruri :) Pe site am pretul pe ora, dar cand zic ora ma refer efectiv la play. Vreau sa stau la o discutie inainte, sa inteleg persoana din fata mea, sa incerc sa empatizez cu el (echivalentul gfe cred ca e asta, in FemDom). O ora jumatate e un timp realist. Fiind singurul meu anunt de pe tot internetul momentan, pentru cei care ma gasesc aici timpul este de o ora jumatate.

Link spre comentariu
  • Oras:European Union
  • Oras:European Union

Ce dragut.... 

Cu carlige prin tavan stiu eu un abator parasit. Costa cam scump, dar la tariful asta sunt sigur ca iti poti permite. Important este sa se simta boul...pardon clientul bine agatat. Si daca tot nu e voie cu schimb de fluide, nu e voie cu schimb de numere de telefon, poze nu sunt momentan, propun sa pui direct contul sa stim unde bagam banii. Macar scapam nebatuti.   :)

:)))))))))))))))))))))))))))))

  • Like 1
  • Haha 1
Link spre comentariu
  • Oras:Cluj
  • Oras:Cluj

 

Pentru ca nu sunt decisa daca vreau sa-mi vada toata populatia Romaniei site-ul, m-am hotarat sa abordez forumul asta in felul urmator: las o adresa de email, imi trimiti 2 randuri de genul 'Buna ziua, sunt x si am x ani, sunt interesat de anuntul dumneavoastra' iau eu voi trimite un reply cu site-ul. Va trebui sa intri pe el, sa-l citesti (nu te uita doar la poze!) ca sa vezi daca am putea fi compatibili. Pe site, la rubrica 'Contact' exista un formular care trebuie completat. Telefon nu voi avea asa ca nu fi zgarcit cu descrierea fanteziilor tale. Voi fi selectiva. Daca mi se pare totul in regula, ne auzim si la un telefon, eventual daca mi se pare ceva suspicios as putea sa te invit la o cafea intai. 

 

Program fix nu voi avea, in functie de timpul meu liber voi incerca pe cat posibil sa fiu flexibila. Detalii despre preturi si servicii sunt pe site. Locatia este in zona Fizicienilor.

 

Nu ne vom intalni in aceeasi zi, pentru ca procesul de contact si selectie este anevoios. 

 

Nu voi face programari de pe adresa de mail ci doar de pe formularul de contact de pe site. 

 

Adresa de email este [email protected]

 

Abia astept sa te cunosc :)

 

 

 

 

 

Because I'm not decided if I want my site to be seen by the whole Romania, I decided to tackle this forum like this: I give an email address, you send me 2 lines like 'Hello, I am x and I have x years, I'm interested in your ad' and I will send a reply with the site. You will have to enter it, to read it (don't just look at the pictures!) to see if we might be compatible. On the website under 'Contact' there is a form to fill. I won't have a phone number so don't be stingy with the description of your fantasy. I will be selective. If everything seems fine, we will talk on the phone and if I find something possibly suspicious I could buy you a cup of coffee first.
 
I won't have a fixed program, according to my free time I will try to be as flexible as possible. Details of prices and services are on site. The location in the Fizicienilor area.
 
We won't meet on the same day, because the contact and selection is difficult.
 
I won't make appointments on the email address on this forum, I will only make them through the contact form on the site.
 
 
Can't wait to meet you :)
Link spre comentariu
  • Telefon: .
  • Oras:Bucuresti
  • Telefon: .
  • Oras:Bucuresti

Salutari tuturor!

 

Proaspat venit de la Sophie,de fapt Claudia :) si inca "nerevenit" :138x .

Intrigat daca aceasta fata exista si atras de discutiile ei de pe forum si de ceea ce vrea sa faca aici in Romania am contactat-o pe email.I-am spus ce-mi doresc (am si eu pasaricile mele),mi-a raspuns prompt si mi-a spus ca nu e nicio problema si ca virgula chiar daca nu are toate "instrumentele" pe care le vreau le cumpara fara probleme,si asa a fost :).

Deci,i-am scris pe e-mail,am avut cateva schimburi de mail-uri,mi-a trimis adresa cu site-ul,mi-a placut si mi-a oferit numarul de telefon(pe care o sa vi-l dea si voua :P).

Am stabilit intalnirea pentru astazi la ora 14:00.

  • Locatia : Este in zona Fizicienilor,zona foarte linistita si retrasa,aveti grija ca sunt ff multe blocuri si posibil sa va rataciti pe acolo,ca mine :)
  • Modalitatea de contact (telefon, mess) : Email dupa care telefon
  • Detalii despre intalnirea efectiva (descriere) Am urcat in apartament,foarte ok,curat,2 camere.Cand mi-a deschis usa,am ramas foarte placut surprins.Arata fff bine,este blonduta, tinerica si frumoasa,ochii verzi,vreo 1,70,28 ani,50 kg cred :).Am socializat la o tigara si i-am spus exact ce vreau si cum vreau,soft,fara strapon-uri,penetrari..etc.Mi-a aratat ca mi-a cumparat ce-mi doream eu(un mare plus din partea mea),am fost la un dus scurt(are vreo 3 tipuri de geluri de dus,prosop curat,papuci) dupa care am purces in "camera de recreere":).Ne-am inteles foarte ok,cred ca am facut acel click.Mi-a indeplinit aproape toate fanteziile,nu pe toate fiindca nu era timp.Vreau sa va zic ca nu s-a uitat nici macar un moment la ceas,nu m-a grabit,pune ffff mare pasiune in ceea ce face si cred ca-i place ff mult sa fie activa.Despre studio pot sa va zic ca are destule instrumente necesare pentru aceste activitati,am vazut cusca,cateva vibratoare,masti,costume,cizme,peruci,femeie gonflabila...etc deci nu prea ai ce sa zici din punctul asta de vedere.
  • Programul de lucru: Nu cred ca are program de lucru,dati-i mail si stabiliti de comun acord.Spre exemplu,in aceasta seara pleca la Brasov...
  • Note acordate pentru serviciile de care ati beneficiat, Locatie:9,curat,aerisit,fara mirosuri,Claudia: 10,arata fff bine,igiena impecabila,unghii la maini si picioare excelente,nu are pic de celulita; Ca sesiune: nota 10,mi-a indeplinit fetish-ul pe care-l doream.
  • Tarifare - 100 euroi,dati la sfarsit fara ca ea sa mi-i ceara.Totul a tinut 1 ora si jumatate de la intrare pana la iesire.
  • Concluzia: O recomand cu mare drag.In ultima perioada si mie mi-a raspuns mai greu la mail-uri dar din cate am inteles este fff ocupata si nu prea apuca sa le raspunda tuturor.Va sugerez rabdare si tutun :)

Eu clar mai revin!
 

 

V-am salutat!

PS:Mi-a spus ca exista posibilitatea sa se mute din Romania,asa ca insistati!  :hihat

  • Like 8
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

27 de ani si 55 kg :) M-am simtit excelent cu tine, abia astept sa ne revedem. xo

 

Imi cer scuze celor carora inca nu le-am raspuns, o voi face chiar azi. Stiu ca nu e placut si voi incerca sa fiu mai usor de contactat.

 

Spanks.

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Salutare tuturor.Urmaresc cu atentie acest thread de cand s-a deschis,deoarece sunt unul dintre practicantii de Bdsm,din fericire cred pt.mine,nu in Romania.Ce vroiam sa va spun ,Sophie chiar vrea sa faca ceva ca in occident unde credeti-ma se castiga bani grei din asa ceva.Personal ,mi s-a parut ca tot ceea ce spune are sens,logica,cum vreti sa-i spuneti. Ca unul care practic acest" sport" nu pot decat sa-i urez succes in demersul ei desi deocamdata Romania nu are "piata" pt. asa ceva( cu mici exceptii ).

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

In AT nu e asa grav, dispare dupa cateva zile. Aici ramane for ever and ever. Am incercat sa vad cum e, am primit 5 mailuri cu 

 

'BDSM experience 

none'

'BDSM limits

no no limits go reach for the stars'

 

si mi-am facut o parere. 

 

Mai am site-ul publicat pe site-uri de socializare BDSM, de unde vine cate un mail ratacit, ca oamenii sunt acolo pentru socializare.

 

Sincera sa fiu nu stiu unde sa-mi mai fac publicitate. Nimfomane a fost o alegere buna.

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Mi-am facut un id de Ym pentru ca sistemul pe care l-am propus e dificil chiar si pentru mine. In continuare, va rog ca la un prim contact sa-mi cereti site-ul, sa-l cititi si sa reveniti explicand care sunt fanteziile voastre, ce va excita si care sunt limitele.

 

Id-ul este xmistressclaudia

 

Spanks,

Mistress Claudia

Link spre comentariu
  • Oras:cluj
  • Oras:cluj

Am profitat de minivacanta de la sfarsitul acestei saptamani si am reusit sa cunosc pe Mistress Claudia:

 

Am urmat procedura propusa mai sus - mail, inscriere, descriere, raspuns, telefon, programare pe mail, telefon, vizita......

 

Am facut programarea cu o zi inainte, avand drum lung de facut; ajuns in zona Fizicienilor, am plimbat-o vreo 15 minute pana am gasit blocul, loc de parcare sufficient, zona comunista dar decenta.

 

Locatia este destul de modesta, pozele atasate in postul 62 sunt reale, din "studiou". Am pus ghilimele pentru ca e un studiou incipient, dar care usor-usor o sa se dezvolte(sper). Studioul se afla intr-un apartament cu 2 camera, simplu, cu strictul necesar, asa cum se vede, cu ustensile in curs de achizitie, existand un minim rezonabil cu care Mistress isi face treaba. Baia este curate, sapun, gel de dus, apa calda, papuci, prosoape mari si curate.

 

Discutie preliminara de cunoastere reciproca de minim 30 minute, in bucatarie, la o tigara si o apa plata sau suc,  in care se creioneaza si un minim scenariu de urmat, dupa care eu mers in dus, ea mers la echipare si intrare in roluri.

 

Nota pentru locatie si echipament de gen - 7. Cu potential de crestere mare, avand in vedere ca este la inceput, asimileaza orice informative si vrea sa creasca in piata de profil.

 

Fizic - este cel afisat in poze, fizicul unei domnisoare de 27 ani si 55 kg, vopsita blond, tunsoare kinky, prezenta kinky, ochi verzi, sexoasa, corp frumos, picioare lungi, sani nr.1,5 frumosi, fund frumos, carne tare ca piatra, intr-un cuvant un fizic de 9.

 

GFE de nota 9: este o prezenta agreabila, jucausa, politicoasa, curioasa.

 

Prestatia: neasteptat de buna, avand in vedere varsta(cruda pentru o mistress) si vechimea in activitate(practic inexistenta)! Pot sa acord fara sa-mi tremure mana sau vocea nota 8, tinand cont ca am trecut prin destul de multe proceduri de gen - CBT, nipple torture, wax play, foot fetish, flogging, bondage. In plus, un mare plus, la insistentele mele am incercat si reusit 2 specialitati ale mele, una din ele putand sa v-o dezvalui si voua - medical play, repectiv un joc delicious cu ace de seringa - cea de-a doua ramanand secretul nostru!

 

Ca sa inchei, jocul efectiv a durat 70 minute, timp in care am trait amandoi la intensitate maxima cele insirate mai sus, cu sudoarea de rigoare datorata lipsei de AC, efortului si tensiunii sexuale create.

 

Door to door a fost la 70 + 40 de acomodare, finalizarea - pentru cei ce nu stiu cu ce se mananca BDSM - de comun accord a fost luata de fiecare la el acasa, tributul a fost de 100 euro(la cursul BNR de vineri), pot sa spun ca este o suma modica pentru ceea ce se intampla in studioul in cauza.

 

Cu speranta ca va reusi sa asimileze cat mai mult in cat mai putin timp, va invit sa o vizitati pentru ca nu aveti decat de castigat! Eu sigur o s-o mai vizitez, de fapt am o programare chiar maine la ora 10, pentru ca timpul nu mi-a permis ieri sa trec prin tot ceea ce am vrut, asa ca am prelungit minivacanta.....nu ma invidiati, e loc pentru toata lumea!

  • Like 9
Link spre comentariu

Avand un fetish mare ce tine mai mult de roll play si mai putin de BDSM am ajuns azi la Claudia.Mod de contactare este cel deja cunoscut,vizitat site-ul,e-mail si raspuns cu nr de telefon,nu inainte de a iti expune dorintele si asteptarile de la intalnire.Ca locatie,sta la mama dracului in raport cu adresa mea, pe undeva pe Fizicenilor,am ajuns destul de usor dar cu mult noroc,colegul de mai sus ce a spus ca s-a plimbat vreo 15 min are dreptate,nr la blocuri sunt date dean-pulea ,repet am avut noroc sa gasesc repede.Ca locatie, deja intru in pielea agentului imobiliar:))este oki,un apartament simplu,comunist dar curat singurul incovenient este lipsa aerului conditionat care din ce am inteles eu v-a aparea in curand,in rest nu dau note ca doar nu m-am dus sa il vand:))Oki,sa trecem la lucrurile concrete,Claudia o aparitie incantatoare ,blonda cu ochii verzi pe undeva la 170-172 si 53-55 kg,pe la 27 ani genul pentru care hodorogi ca mine de 40 de ani si-ar parasi familia si ar trai a doua tinerete,a spus cineva parca ca viata incepe la 40 de ani,nu??Dupa ce am stat de vorba la o tigara si o apa in bucatarie am trecut la fapte,nu o sa va descriu ce fetish am avut dar cert este ca dupa vreo 1,30 mi-au fost provocate vreo trei finalizari si Claudia chiar a mai vrut sa continuam,am zis pas ca deja incepusem sa ma indragostesc.Este foarte dezinvolta si placuta are  pe acel vino peste mine,este sexoasa si chiar ai ce vorbi,Habar nu am ce sa mai zic.Fk ?Da atata cat a vrut ea ca vorba aia eram la o dominatoare,gfe??maxim cu felicitari.oral si normal nu e cazul sa dau note.cert este ca fetita asta m-a cam bulversat imi venea sa o leg si sa pompez in ea ca omul de neandertal,de fapt si nelegata:)))pifff,aberez,ptr cei care au fetishuri inca neexploatate si ptr cei ce prefera bdsm-ul,recomand cu caldura.Eu sincer daca mai am vreo fantezie la ea ma voi duce,altfel o sa o scot la o cafeaTe pup Claudia si multumesc....AAA era sa uit ,halatul 100 de euroi platiti la final fara nici o remuscare

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Va multumesc pentru recenziile dragute si pentru pupici si imbratisari. M-am simtit excelent in toate sedintele de pana acum, sper sa se mentina gradul asta de satisfactie :)

 

Vreau sa fac niste precizari. Din feedback-ul primit, nu sunt dura si stricta ci mai degraba senzuala si imaginativa. Daca doriti partea de 'dura si stricta' pot incerca sa-mi intru in rol dar nu garantez 100% reusita. Ar trebui sa-mi spuneti ce tip de atitudine cautati.

 

A doua precizare, am primit cereri de diverse care nu sunt in zona mea de confort. Imi place asta, imi place sa experimentez lucruri noi si sa aflu fantezii mai ciudate, deci abordati-ma cu incredere ca sunt mega ultra deschisa.

 

Trei, am zis fara uro, scato, annilingus, cunnilingus dar cred ca ma limitez. Incercati sa ma convingeti :) 

 

Patru, insist pe comunicare. Nu sunt mama omida sa stiu ce e in capusorul vostru. Vreau sa stiu exact ce va place, daca exista ceva ce nu-mi place mie din fantezia voastra va spun, daca mi se pare ca merge ceva adaugat o voi face. Aratati-mi poze, porn, erotica, orice va excita pe voi ca sa-mi fac o idee despre cum se invart rotitele.

 

Cinci, pe mess nu stau la povesti infinite. Vorbim despre o eventuala sesiune si ma astept sa fiu abordata cu o descriere explicita a unei fantezii, nu s-o aflu dupa 20 de minute de chitchat.

 

Sase, uau, imi place mult sa fiu ProDomme. Inca nu-mi dau seama de ce ma platesc oamenii ca sa-mi ofere experiente faine, dar eu sunt de acord! Poate postez niste poze noi mai pe seara.

  • Like 6
Link spre comentariu
  • Oras:cluj
  • Oras:cluj

Asa cum am promis, am revenit ieri, si va spun sincer, am facut-o pentru a ma convinge ca nu m-am lasat dus de val de tineretea si GFE-ul pustoaicei!

 

Dupa a doua sedinta si o sedimentare de 500 km si 24 ore a senzatiilor, gandurilor, timp in care m-am hodinit, am judecat cat de la rece am putut(pentru ca va marturisesc ca mi-a fost greu s-o fac la rece!) si m-am hotarat sa dau un verdict:

 

Cu mahnire constat ca vremile si oamenii s-au schimbat: in bine - fete tot mai tinere fac treaba din ce in ce mai buna, surclasand gainile batrane! Chiar daca pretul este piperat si este inca la inceput din punct de vedere logistic si al experientei, va jur ca evolueaza de la o zi la alta!

 

Nu am nimic de adaugat fata de postul anterior  decat ca  o felicit si ii urez multa bafta in continuare!

 

Eu unul voi incerca sa fiu in preajma ei cel putin odata pe luna!

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:cluj
  • Oras:cluj

in spiritul colegial al forumului ma ofer sa va biciuiesc ,sa picur ceara pe voi sau mai stiu eu ce...nici macar nu imi face placere dar imi pare rau sa citesc ca aruncati cu sute de euro sa fiti lasati sa va faceti laba...cred ca ii maxim de amuzant :laugh2

sau daca se poate cand o sa fiu pe la capitala platesc si eu o sedinta dar doar in calitate de spectator...se poate asa ceva Sophie? :laugh2 

  • Like 1
  • Minus 7
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

in spiritul colegial al forumului ma ofer sa va biciuiesc ,sa picur ceara pe voi sau mai stiu eu ce...nici macar nu imi face placere dar imi pare rau sa citesc ca aruncati cu sute de euro sa fiti lasati sa va faceti laba...cred ca ii maxim de amuzant :laugh2

sau daca se poate cand o sa fiu pe la capitala platesc si eu o sedinta dar doar in calitate de spectator...se poate asa ceva Sophie? :laugh2

Adica o sa platesti sa te uiti cum fac altii laba?

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

post-73699-0-39125600-1372431147_thumb.jpgpost-73699-0-82003000-1372431150_thumb.jpgpost-73699-0-00200100-1372431155_thumb.jpgpost-73699-0-00286300-1372431158_thumb.jpgpost-73699-0-38648900-1372431168_thumb.jpg

 

 

Poze, dupa cum am promis. In luna iulie sunt disponibila pana pe 3 inclusiv si posibil dar nu sigur 15-22. Imi voi citi mailurile si voi intra mai rar pe mess in perioadele in care nu sunt disponibila.

  • Like 4
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...