Sari la conținut

0762568933 Larisa


Postări Recomandate

  • Membru Premium
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Va salut.

Cum in predentele vizite ale Larisei ( sau Sofiei , cum preferati ) , nu am reusit sa ma programez din varii motive , de data aceasta am fost pe faza si imediat cum fatuca si-a anuntat prezenta ( scurta ce e drept ) in Bucuresti, am contactat-o imediat prin sms si am reusit sa o vad.

Din start imi permit sa-l contrazic pe fratele George : din punctul meu de vedere, fata nu este de Cupa intertoto ci cred eu ca de fosta Cupa Cupelor 😊.

Revenind, programarea respectata la minut - nota 10 pentru seriozitate.

Locatia - in zona Mall Vitan, apartament curat , baie curata , geluri de dus - nota 8.50.

Aspect Larisa - frumusica foc la fata , slim , picioare superbe , inaltuta in jur de 1.70 , cur frumos, perfect rotund , carnea un pic moale pe ea aveam sa constat , iar piesa de rezistenta - o pereche de sani naturali absolut magnifici , fermi , rotunzi , o placere sa-i saruti si sa te joci cu ei; overall nota 9.50.

Dupa dusul de improspatare am trecut la actiune.

Nu voi detalia cu lux de amănunte ce si cum , doar la notare imi voi expune parerile personale.

Notele din punctul meu de vedere sunt :

Oral - nota 8 , nepro, destul de bun si dedicat , fara DT si fara lins coaiele deloc , dar cu o tehnică interesanta si ceva lins pula pe lateral. Ar fi loc si de mai bune , dar un oral soft , lent , destul de pe placul meu.

Normal - nota 8 , futul cauciucat in pizda destul de bun si el , avand in preludiu joaca cu acei sani fenomenali care au avut darul sa-mi scoale pula beton.

Doua - trei pozitii : lady- on top, unde sare bine in pula , se infige sanatos in carici si e ok , caprita , unde am constatat carnea un piculet netonifiata pe ea si misionar , unde evita eye-contact, dar duce bine futul.

Igiena - 10 , curata impecabil.

GFE - 8.50 , simpatica, joviala, foarte prietenoasa, dar mare pacat ca nu face FK absolut deloc . In rest , o incantare , fata parandumi-se cu un bun simt deosebit .

Se pare insa ca nu ii face o deosebita placere ceea ce face si din pacate nu cred ca v-a mai continua mult timp activitatea aceasta.

Am avut parte de 2 finalizari in aproximativ 60-70 minute, fara graba .

Cadoul - 200 RON bine investiti din punctul meu de vedere.

Concluzii finale : fata intra din punctul meu de vedere lejer in categoria - trofeu .

Pentru cine e amator de asa ceva o recomand cu atat mai mult cu cat dubleaza impresia artistica cu un bun simt si atitudine deosebite. Nu exceleaza insa la capitolele implicare maxima sau performante sexuale memorabile.

Personal, imi doresc s-o revad pentru ceea ce m-a impresionat.

O zi buna va doresc!

  • Like 15
Link spre comentariu

Buna ziua,revin in Bucuresti si pot lua programari doar pt marti si miercuri (27-28.05).Imi puteti trimite mesaje pt programari incepand de azi dar nu ma sunati va rog pt ca nu pot raspunde la apeluri.Va multumesc,o zi buna

  • Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...