Jump to content

Hanan, turcoaica perfecta: 0749705572

mazare_radu

Recommended Posts

Posted

Cazi de papagal daca nu ii dai note de 8-9.... vin altii din grup de interese si baga de la ei laude ieftine.

Sunt fete la 100 coco bunutze tare, nu femei trecute de 30 care se dau de 19.

toni 14 serios picioare si fund fain scuzama dar poate nu vezi bine are celulita de zici ca a fost ciuruita cu mitraliera a si cam dubios cont facut pe 12 iunie si asta e singura recenzie ... miroase a publicitate falsa

• Like 1
  • Minus 1
Guest internationall
Posted

da baron am fost la ea intr o noapte cand nu raspundea nimeni si cand am ajuns ma luat inima arata de parca a trecut trenu peste ea vorbesc in cunostinta de cauza nu din poze despre prestatii nici nu ma intereseaza dupa mine nu ii lipseste mult din 50 de ani nu ai cum sa ii dai note de 8-9 nici daca esti orb ....

Guest internationall
Posted

ba sunt doar ca au fotoshop cat sa ajunga se vede ca are pe cineva care se ocupa de promovarea doamnei

Guest internationall
Posted

ba sunt doar ca au fotoshop cat sa ajunga se vede ca are pe cineva care se ocupa de promovarea doamnei

Posted

Cind o sa ai peste 60 de ani precum ofilitul asta de pensionar de 62 , una de 40 o sa o pretuiesti.

Asa ca nu te pune cu nenicu asta... Poate nu ai realizat, te lupti cu morile de vant .

Omu.scrie versuri dupa fiecare 69 ....inspirat la maxim.

da baron am fost la ea intr o noapte cand nu raspundea nimeni si cand am ajuns ma luat inima arata de parca a trecut trenu peste ea vorbesc in cunostinta de cauza nu din poze despre prestatii nici nu ma intereseaza dupa mine nu ii lipseste mult din 50 de ani nu ai cum sa ii dai note de 8-9 nici daca esti orb ....

• Like 1
  • Minus 1
Guest
Posted

Cind o sa ai peste 60 de ani precum ofilitul asta de pensionar de 62 , una de 40 o sa o pretuiesti.

Asa ca nu te pune cu nenicu asta... Poate nu ai realizat, te lupti cu morile de vant .

Ai inceput cu stangu'.... iar o sa fii banat.

Posted

haideți nu fiți răutăcioși (ca iara va baneaza) la pensie se iese la 65, ba in unele sisteme la 68....

• Like 1
  • Oras:Iasi
Posted

Vad ca incep să apară jigniri așa pe față. Asta ar trebui sanctionat crunt. Direct banarea.

N-ar trebui permisa iesirea din limitele bunului simt. Nici eu nu sunt de acord cu opiniile multor colegi, dar nu fac remarci de prost gust la adresa lor.

Cred că aici ar trebui insistat cu restrictiile. Criticăm opiniile nu persoana in cauza. N-ar trebui să ne intereseze, varsta, religia, etnia etc ale colegului, ci pur si obiectiv recenziile si opiniile lui legate de curve.

• Like 5
  • Membru Premium
Posted

toni 14 serios picioare si fund fain scuzama dar poate nu vezi bine are celulita de zici ca a fost ciuruita cu mitraliera a si cam dubios cont facut pe 12 iunie si asta e singura recenzie ... miroase a publicitate falsa

Ți-am înțeles punctul de vedere,am înțeles ce-ai dorit,dar ai obținut altceva. Dacă nu interveneai ea era acum cu 24 de poziții mai jos,mai era puțin și era pe a doua pagină. Ce ai obținut ai ținut-o în prim plan. Mulți vor vedea că este în primele poziții,vor deschide topicul,vor citi una, două recenzii și vor suna fără să ajungă la ultimile posturi. Cei vechi vor merge sau nu în cunoștință de cauză indiferent ce spui tu,eu sau altul, pe când cei noi majoritatea vor proceda cum am spus mai sus. Dacă vreți să scăpați de cele care nu vă plac aduceți sus pe cele bune, dacă o faceți cu o recenzie e foarte bine. Pe cele care doriți să fie evitate e suficient să scrie doi,trei. Cu cât veți scrie mai mulți,cu atât mai bine pentru ele. Nu contează ce doriți, contează în cele din urmă ce obțineți.

Să aveți spor în toate și la toate!

PS: Aceeași greșeală am făcut și eu, dar am scuza că am încercat să vă conving că de multe ori greșiți fără să vreți dintr-un exces de zel.

• Like 4

Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu  despre noi.
Ele ne spun cine suntem. Ne  definesc.

Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum!

Posted

„Ți-am înțeles punctul de vedere,am înțeles ce-ai dorit,dar ai obținut altceva. Dacă nu interveneai ea era acum cu 24 de poziții mai jos,mai era puțin și era pe a doua pagină. Ce ai obținut ai ținut-o în prim plan. Mulți vor vedea că este în primele poziții,vor deschide topicul,vor citi una, două recenzii și vor suna fără să ajungă la ultimile posturi.”

Asta e o idee de a ta preconcepută si nu cred în faptul că dacă eu scriu acum pe topicul acestei curve asta o ajută să fie contactată de potențiali clienti, iar asta pe motiv că e in susul paginii. Crede-mă că cei care aleg să meargă dincolo de ce oferă publi24 studiază atenti paginile unui topic. Da. se uită la primele recenzii, dar mai mult se uită si la ultimele impresii. Nu contează pozitia, asta e doar ceva aleatoriu. Toti stim asta. Cautarea poate fi sortată si dupa alte criterii cum ar fi nr de postari, rating, actualizate etc. Contează ce scrie in topicul fetei si cât este sau nu este poluat. Tii minte că topicul febletii tale restrase era fără pată, iar asta fiindcă era meritul ei.

Stimă!

• Like 4
Guest internationall
Posted

eu am alta parere nu prea am scris in ultimul timp si am gresit am vizitat aproape toate fetele din iasi urmaresc de multi ani acest forum asta cand sant in tara si tin sa va spun ca mi am luat o in barba de cateva ori cand am mers la pomu laudat cu sacul si ma deranjeaza cand vad ca anumite fete sunt supra evaluate sau invers sant deacord ca fiecare are punctul lui de vedere si gustiri diferite eu zic sa scriem fiecare experientele avute bune sau mai putin cu riscul de a le tine in capul listei .....

• Membru Premium
Posted

Faceți cum vreți!

Eu nu am spus să nu scriem despre experiențele negative,ci vorbind prea mult obținem altceva,mai ales când sunt păreri pro și contra.

Întreabă pe unul care a fost recent dacă telefonul fetei sună sau nu. Clienții siguri sunt vizitatorii,care au intrat au citit pe ici pe colo,au sunat, și-au făcut treaba,au plecat. Sunt foarte mulți membri de pe Forum care nu citesc două rânduri mai sus,dar să răsfoiască mai multe pagini. Cei avizati n-au nevoie de prea mult ca să-și facă o părere.

Nu sunt avocatul ei. N-am mai fost la ea de aproape un an și jumătate.Cred că acest lucru spune mult.

Dumnezeu cu mila! Faceți cum doriți!Nu mai intervin!

• Like 3

Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu  despre noi.
Ele ne spun cine suntem. Ne  definesc.

Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum!

Posted

Interesele colega...pomul laudat

, sunt in general pupezele care dau pasarica la 'promotori'

Aviz cititorilor....pe multi nici varsta nici gusturile nu ii recomanda.

O mare eroare e si cu topul si cu fariseii dubiosi care se sparg in figuri ca dau cite 150 lei pt 20 minute la niste prashtii obosite.

Ca dupa aia sa le vina brusc inspiratia sa le scrie poezele .

Mai sunt si vreo doi care transforma in avocatii unor prestatoare ...desi saracele sunt varza la toate capitolele.

Faptul ca una e frumusica , tinara si cu txatze tari nu o face si buna de o partida....

eu am alta parere nu prea am scris in ultimul timp si am gresit am vizitat aproape toate fetele din iasi urmaresc de multi ani acest forum asta cand sant in tara si tin sa va spun ca mi am luat o in barba de cateva ori cand am mers la pomu laudat cu sacul si ma deranjeaza cand vad ca anumite fete sunt supra evaluate sau invers sant deacord ca fiecare are punctul lui de vedere si gustiri diferite eu zic sa scriem fiecare experientele avute bune sau mai putin cu riscul de a le tine in capul listei .....

• Like 1
  • Minus 1
Posted

Interesele colega...pomul laudat

, sunt in general pupezele care dau pasarica la 'promotori'

Aviz cititorilor....pe multi nici varsta nici gusturile nu ii recomanda.

O mare eroare e si cu topul si cu fariseii dubiosi care se sparg in figuri ca dau cite 150 lei pt 20 minute la niste prashtii obosite.

Ca dupa aia sa le vina brusc inspiratia sa le scrie poezele .

Mai sunt si vreo doi care transforma in avocatii unor prestatoare ...desi saracele sunt varza la toate capitolele.

Faptul ca una e frumusica , tinara si cu txatze tari nu o face si buna de o partida....

Asta nu inseamna ca tu si malacii tai sa o hartuiti, amenintati si sa ii alungati clientii.

Daca nu ti-a placut, scrie ce vrei, dar nu comite fapte urate. Unele pot avea consecinte.

Vezi ca unele fete te-au nominalizat!

• Like 4
Guest vasileblej
Posted

Recenziile tale my friend. Si din paris daca se poate.
Posted

Potolea...ce fumezi ?

Iar scrii fantezii...ce fete, ce nominalizari.....iar ai scenarii si fantezii. Ieri scriai ca Roxana e vizitata de militie , ca eu mai era umpic si o ceream pe inocenta de nevasta...fabulezi nene.

Acuma ii dai cu malaci, cu fapte urite....esti psihopupu tataie....get a life, devii jenant cu povestile tale pe forum. Fictiune la greu....

Asta nu inseamna ca tu si malacii tai sa o hartuiti, amenintati si sa ii alungati clientii.

Daca nu ti-a placut, scrie ce vrei, dar nu comite fapte urate. Unele pot avea consecinte.

Vezi ca unele fete te-au nominalizat!

• Minus 1
Posted

Nu ne cunoastem asa ca nu incerca sa creezi impresia ca am fi "friends". ....aici nimeni nu e prieten cu nimeni, doar baietii care au pzda gratis pt promovari...si alea pr prostit meltenii si naivii.

Incearca sa nu ma mai citezi si nu fi stalker.

Sau hai cu mine sa faci recenzii tu la alea la care bat la usa si plec , ca nu corespund.

Recenziile tale my friend. Si din paris daca se poate.

• Minus 1
Posted

Pai tu asta faci,bati la usa si pleci acasa repede sa faci laba. Nu ai bani de fete,marele afacerist venit din Italia🤣🤣🤣

• Like 1
Posted

Potolea...ce fumezi ?

Iar scrii fantezii...ce fete, ce nominalizari.....iar ai scenarii si fantezii. Ieri scriai ca Roxana e vizitata de militie , ca eu mai era umpic si o ceream pe inocenta de nevasta...fabulezi nene.

Acuma ii dai cu malaci, cu fapte urite....esti psihopupu tataie....get a life, devii jenant cu povestile tale pe forum. Fictiune la greu....

Spre deosebire de tine, eu chiar am o viată si nu o irosesc stresându-i pe altii.

Esti un tip dubios si răutăcois. Esti toxic atat pentru noi cât si pentru fetele pe care le hărțuiesti.

Iti vei găsi nașul cât de curând. E doar o chestie de timp.

• Like 3
Guest costy96
Posted

Is the same person ? dupa scris cumva 

Posted

sa inteleg ca fuckenshtein=Alexandre Dumas?

sa inteleg ca se ducea la usa/interfon la roxy foxy centru civic și suna nechemat/neinvitat?

sa inteleg ca a pus și pe alții sa facă la fel?

sa inteleg ca el a gonit-o pe roxy foxy?

n-am reușit sa stau de vorba cu roxy despre treaba asta...

• Like 2

Posted

sa inteleg ca fuckenshtein=Alexandre Dumas?

sa inteleg ca se ducea la usa/interfon la roxy foxy centru civic și suna nechemat/neinvitat?

sa inteleg ca a pus și pe alții sa facă la fel?

sa inteleg ca el a gonit-o pe roxy foxy?

n-am reușit sa stau de vorba cu roxy despre treaba asta...

Trebuie să întelegi că unii (persoane toxice) au o răutate aparte care pleacă dintr-o frustrare si un narcisism ce a atins cote de neimaginat.

• Like 3