marian cristescu Reputație: 253681 Postat Iulie 10, 2020 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Iulie 10, 2020 – Alo!– Alo, da..– Bai, tu esti sanatos?– De ce?– De ce nu esti la altar? Stau ca proasta in fata bisericii, si tu nici macar nu ai venit inca??– Aa, nu ai primit mail-ul de la mine? 6
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Iulie 10, 2020 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Iulie 10, 2020 La inchisoare:-Tu cum ai ajuns aici?-Tinerete fara experienta.-Cum tinerete, cand ai peste 60 de ani?-Da, dar avocatul meu avea doar 25 ! 6
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Iulie 10, 2020 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Iulie 10, 2020 Un baiat care tocmai a cunoscut o fata intr-o discoteca, ii spune:-De ce nu vii acasa la mine sa ascultam discuri?-Doar sa ascultam discuri?-Da…-Si daca nu imi plac?-Atunci te imbraci si pleci :laugh2 6
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Iulie 10, 2020 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Iulie 10, 2020 Copilul indianului:– Tata este cel mai rapid om, trage in tinta cu arcul si ajunge la ea inaintea sagetii.Copilul americanului:– Tata, si mai si, trage cu pusca in caprioara si ajunge la ea odata cu glontul.Copilul roman:– Tata termina programul la ora 3 si e acasa de la ora 1 ! 6
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Iulie 10, 2020 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Iulie 10, 2020 Moartea suna la usa. Tipul deschide usa. Pe pres o moarte mica, asa de douazeci decentimetri înaltime, cu coasa, oase, parpalac negru…– Vai doamne, vaaaai!!!– Stai lejer, am venit dupã hamster! 6
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Iulie 10, 2020 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Iulie 10, 2020 VARA PE ULITA dupa G. Cosbucparodie BACNe-aşteptam, la bac, să cadăVreun elev, acolo, doi,Însă, ca după război,Au picat elevi, grămadă…Vai de noi!Li s-a dus în lume vesteaŞi-am zvârlit spre ei săgeţiAscultaţi acum, de vreţi,Cum s-a derulat povestea!Să vedeţi…Patru ani au dus-o bine,Lenevind şi petrecând,Fără să le dea prin gândCă năvalnic vuiet vineÎn curând.Nici măcar în lună-o datăUn caiet n-au răsfoit,Şi-un liceu au absolvit,Însă ziua mare, iată,A sosit!Dintr-un jeep, la bac, răsareUn băiat al… ştim noi cui,Arogant cum altul nu-iŞi e plin de îngâmfareChipul lui.Blugii peticiţi i-atârnă,Cinci ca el încap în ei,Dacă-l vezi, te-nchini la zei,Că şi-a-nfipt în nara cârnăTrei cerceiUite-i buzunarul, frate,Mare cât o zi de postŞi croit c-un singur rost:Au fiţuicile-adunateAdăpost!Îşi aruncă ochii, roată,Prin lentile fumuriiŞi se-ndreaptă, să te ţii,Către zgomotoasa gloatăDe copii.Cum se-apropiase bacu’,Tatăl său, descurcăreţ,Pregătise-un plan măreţ,Ca examenul să-l ia cuOrice preţ.Profitând de-mprejurare,Pe băiat îl doare-n cot,Dar, la bac, surpriză mare:Camere de spionarePeste tot.Inhibat din cale-afarăŞi mizând pe portofel,Nu s-a descurcat defel,Dar noi ştim c-au fost, în ţară,Mulţi ca el.De va şti să dea din coate,Peste ani, nimic de spus,La catedră fi-va pus,La inspectorat sau, poate,Chiar mai sus!Că, la noi, acela careSe târăşte-abia, abia,Cu o pilă în dotare,Poate să ajungă mare,Doar să vrea.Poţi preda la grădiniţăChiar de n-ai habar să scrii;Te cruceşti când la „copii”Pune-o bravă dăscăliţăDoar un „i”.Autori de perle craseDin păcate, nu sunt rari,Dezacorduri, faze tariSe-ntâlnesc şi pe la case…Mult mai mari.Şcoala-i navă în furtunăCe de-un timp a eşuat,Echipaju-i speriat,Şi-ar fi cazul să se pună…Pe-nvăţat! 6
Membru Premium baron58 Reputație: 26677 Postat Iulie 11, 2020 Oras:Iasi Oras:Iasi Membru Premium Postat Iulie 11, 2020 . 3 Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu despre noi. Ele ne spun cine suntem. Ne definesc. Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum!
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Iulie 11, 2020 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Iulie 11, 2020 Comandantul aeronavei, catre pasageri:– Vestea rea este ca avem atentatori care cer devierea aparatului nostru de zbor. Vestea buna este ca vor sa ajunga in Hawai! 5
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Iulie 11, 2020 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Iulie 11, 2020 Cineva suna la usa, iar barbatul deschide.Moartea, in fatza lui, ii spune:– Am venit dupa viata ta!Barbatul o striga pe nevasta-sa:– Viata mea, pe tine te cauta! 5
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Iulie 11, 2020 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Iulie 11, 2020 Un japonez era foarte bun alergător. Într-o zi, pe când alerga după un hoţ, întâlnește un prieten care venea din direcţie opusă.– De ce alergi aşa? Ce s-a întâmplat?– Alerg după un hoţ!– Şi unde este hoţul?– Vai de mine!… L-am depăşit deja? 5
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Iulie 11, 2020 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Iulie 11, 2020 Ion si Gheorghe merg pentru prima data intr-un hotel.Se deschide usa hotelului, intra o babuta,dupa care usa se inchide.Ion si gheorghe se apropie de lift,sa vada unde a disparut babuta.Deodata,usa liftului se deschide, si apare o tanara apetisanta ,care iese din lift.– Ioane, zice Gheorghe, du-te repede si ad-o pe nevasta-mea! 5
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum