Sari la conținut

❤️LA MINE SAU LA HOTEL ❤️0765403306❤️

Postări Recomandate

Postat

Buna ! Sigur ❤️

Iti multumesc mult! Iti voi scrie pe whatsapp cu o zi/doua inainte de intalnire. Pina ne vom vedea iti doresc Sarbatori Fericite si o seara superba! Te pup  :X

• Oras:Ardelean
  • Oras:Ardelean
Postat

Salutare, am fost la Dana acum o săptămână aproximativ.

Modalitate de contact, apel telefonic.

Locatie, bloc generali, harmanului.

Dana: o fata micuta de statura cu tatuaje, skini si cu sanii micuti. O tenta blonda si 21 de ani declarați, vorbareata, ok ca persoana.

Apartamentul decent, curat, a spus ca facut dus fix înainte sa urc. Find imediat dusat de acasa m-am clatit putin. Am ales varianta de 30min/150 ron. Am lasat banii la început din propia initiativa, m-a servit cu cu cola, a mai mers putin pana la baie dupa care s-a intors si ne-am asezat pe pat. A urmat un OP decent, fara artificii, dupa care s-a urcat peste mine. A urmat un misionar, doogy apoi iar LOT. Normalul se simtea chiar fain. Am finalizat, am mers la baie, am mai vorbit puțin si am plecat.

Door to door undeva la 25min.

Notele:

Comunicare: 9

Locație: 8,5

Aspect: 8

OP: 8

NP: 9

Igiena: 10

GFE: Inexistent, nu se poate punctua.

AP: Nu am fost tentat.

De revenit? Eu personal, nu cred, mi-am facut damblaua.

• Like 2
Postat

Salutare, am fost la Dana acum o săptămână aproximativ.

Modalitate de contact, apel telefonic.

Locatie, bloc generali, harmanului.

Dana: o fata micuta de statura cu tatuaje, skini si cu sanii micuti. O tenta blonda si 21 de ani declarați, vorbareata, ok ca persoana.

Apartamentul decent, curat, a spus ca facut dus fix înainte sa urc. Find imediat dusat de acasa m-am clatit putin. Am ales varianta de 30min/150 ron. Am lasat banii la început din propia initiativa, m-a servit cu cu cola, a mai mers putin pana la baie dupa care s-a intors si ne-am asezat pe pat. A urmat un OP decent, fara artificii, dupa care s-a urcat peste mine. A urmat un misionar, doogy apoi iar LOT. Normalul se simtea chiar fain. Am finalizat, am mers la baie, am mai vorbit puțin si am plecat.

Door to door undeva la 25min.

Notele:

Comunicare: 9

Locație: 8,5

Aspect: 8

OP: 8

NP: 9

Igiena: 10

GFE: Inexistent, nu se poate punctua.

AP: Nu am fost tentat.

De revenit? Eu personal, nu cred, mi-am facut damblaua.

Îți mulțumesc pentru recenzia lăsată , presupun ca știu cine ești , ma bucur ca ți-ai făcut damblaua și sper ca te-ai simțit bine , îți urez mult succes și sper sa ajungi acolo unde ți-ai propus ! Te pup ❤️

Vizitator sahyxxx
Reputație: 0
Postat

te-ai pierdut in tarife.. si nu de acum. de la inceput.in 11 dec.. "dana revine cu update la tarife.. 300/h" , iar peste 2 zile.. zici 250/h..

sincer?.. pt OP, imi pari scumpa..nu am nimic impotriva.. iti faci tarifele cum crezi tu.. dar tine cont si de aspecte..

300/h.. fie chiar si 350/h ar fi un scor echitabil,in cazul in care faceai ON,FK,69 CIM..excelezi in alta parte??... poate la anal?

curand am sa revin prin brasov, si cu toate ca am "tintite" vreo 2-3 domnite..poate am sa modific putin agenda.. si incerc sa te cunosc..eu sunt adept de ON ..si total..

• Oras:Oriunde
  • Oras:Oriunde
Postat

Salutare

Am trecut si eu pe la domnisoara. Nu voi da o recenzie complexa din lipsa de timp, dar voi puncta esentialul. Progranarea a fost rapida, prin whatsapp, s-au respectat timpi stabiliti.

Punctajele sunt

Fata: 9 destul de mult spre gustul meu deci foarte subiectiv

ON 8 nu a fost super special dar executat bine si corect, cu putina atentie la sateliti

Gfe nu punctez ptr ca nu cauta asa ceva

Atitudine 10 este vorbareata, deshisa prietenoasa

FK nu pot puncta ptr ca nu caut

Igiena 10 eu am un miros foarte bine dezvoltat si chiar daca nu a facut dus in prezenta mea, era deja igienizata si curata

NP nu pot spune ca nu am incercat (m-am rezumat doar la oral)

Cam atat va pot impartasi.

Bafta!

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...