danaxoxo Reputație: 1490 Postat Decembrie 16, 2019 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Autor Postat Decembrie 16, 2019 Buna Dana, in jurul datei de 12 Ianuarie vei fi disponibila? Tare mi-as dori sa te cunosc! Multumesc Buna ! Sigur ❤️
danaxoxo Reputație: 1490 Postat Decembrie 17, 2019 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Autor Postat Decembrie 17, 2019 Disponibilă
zombixxx Reputație: 0 Postat Decembrie 17, 2019 Postat Decembrie 17, 2019 Buna ! Sigur ❤️Iti multumesc mult! Iti voi scrie pe whatsapp cu o zi/doua inainte de intalnire. Pina ne vom vedea iti doresc Sarbatori Fericite si o seara superba! Te pup :X
danaxoxo Reputație: 1490 Postat Decembrie 17, 2019 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Autor Postat Decembrie 17, 2019 Disponibilă ❤️
danaxoxo Reputație: 1490 Postat Decembrie 18, 2019 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Autor Postat Decembrie 18, 2019 Disponibilă pana târziu ❤️
danaxoxo Reputație: 1490 Postat Decembrie 18, 2019 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Autor Postat Decembrie 18, 2019 Disponibilă ❤️
danaxoxo Reputație: 1490 Postat Decembrie 19, 2019 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Autor Postat Decembrie 19, 2019 Disponibilă ❤️
danaxoxo Reputație: 1490 Postat Decembrie 19, 2019 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Autor Postat Decembrie 19, 2019 Disponibilă ❤️
expendable69 Reputație: 66 Postat Decembrie 19, 2019 Oras:Ardelean Oras:Ardelean Postat Decembrie 19, 2019 Salutare, am fost la Dana acum o săptămână aproximativ.Modalitate de contact, apel telefonic. Locatie, bloc generali, harmanului. Dana: o fata micuta de statura cu tatuaje, skini si cu sanii micuti. O tenta blonda si 21 de ani declarați, vorbareata, ok ca persoana. Apartamentul decent, curat, a spus ca facut dus fix înainte sa urc. Find imediat dusat de acasa m-am clatit putin. Am ales varianta de 30min/150 ron. Am lasat banii la început din propia initiativa, m-a servit cu cu cola, a mai mers putin pana la baie dupa care s-a intors si ne-am asezat pe pat. A urmat un OP decent, fara artificii, dupa care s-a urcat peste mine. A urmat un misionar, doogy apoi iar LOT. Normalul se simtea chiar fain. Am finalizat, am mers la baie, am mai vorbit puțin si am plecat.Door to door undeva la 25min. Notele:Comunicare: 9Locație: 8,5Aspect: 8OP: 8NP: 9Igiena: 10GFE: Inexistent, nu se poate punctua. AP: Nu am fost tentat. De revenit? Eu personal, nu cred, mi-am facut damblaua. 2
danaxoxo Reputație: 1490 Postat Decembrie 20, 2019 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Autor Postat Decembrie 20, 2019 Disponibilă ❤️
danaxoxo Reputație: 1490 Postat Decembrie 20, 2019 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Autor Postat Decembrie 20, 2019 Disponibilă ❤️
danaxoxo Reputație: 1490 Postat Decembrie 21, 2019 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Autor Postat Decembrie 21, 2019 Disponibilă ❤️
danaxoxo Reputație: 1490 Postat Decembrie 21, 2019 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Autor Postat Decembrie 21, 2019 Salutare, am fost la Dana acum o săptămână aproximativ.Modalitate de contact, apel telefonic. Locatie, bloc generali, harmanului. Dana: o fata micuta de statura cu tatuaje, skini si cu sanii micuti. O tenta blonda si 21 de ani declarați, vorbareata, ok ca persoana. Apartamentul decent, curat, a spus ca facut dus fix înainte sa urc. Find imediat dusat de acasa m-am clatit putin. Am ales varianta de 30min/150 ron. Am lasat banii la început din propia initiativa, m-a servit cu cu cola, a mai mers putin pana la baie dupa care s-a intors si ne-am asezat pe pat. A urmat un OP decent, fara artificii, dupa care s-a urcat peste mine. A urmat un misionar, doogy apoi iar LOT. Normalul se simtea chiar fain. Am finalizat, am mers la baie, am mai vorbit puțin si am plecat.Door to door undeva la 25min. Notele:Comunicare: 9Locație: 8,5Aspect: 8OP: 8NP: 9Igiena: 10GFE: Inexistent, nu se poate punctua. AP: Nu am fost tentat. De revenit? Eu personal, nu cred, mi-am facut damblaua.Îți mulțumesc pentru recenzia lăsată , presupun ca știu cine ești , ma bucur ca ți-ai făcut damblaua și sper ca te-ai simțit bine , îți urez mult succes și sper sa ajungi acolo unde ți-ai propus ! Te pup ❤️
danaxoxo Reputație: 1490 Postat Decembrie 22, 2019 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Autor Postat Decembrie 22, 2019 Disponibilă ❤️
bicdig80 Reputație: 0 Postat Decembrie 23, 2019 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Decembrie 23, 2019 Bună,Faci și Deep throat/FF?Mersi.
danaxoxo Reputație: 1490 Postat Decembrie 24, 2019 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Autor Postat Decembrie 24, 2019 Disponibilă ❤️
danaxoxo Reputație: 1490 Postat Decembrie 24, 2019 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Autor Postat Decembrie 24, 2019 Up
danaxoxo Reputație: 1490 Postat Decembrie 26, 2019 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Autor Postat Decembrie 26, 2019 Disponibilă ❤️
danaxoxo Reputație: 1490 Postat Decembrie 27, 2019 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Autor Postat Decembrie 27, 2019 Disponibilă ❤️
danaxoxo Reputație: 1490 Postat Decembrie 28, 2019 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Autor Postat Decembrie 28, 2019 Disponibilă pana la 00:00
Vizitator sahyxxx Reputație: 0 Postat Decembrie 28, 2019 Postat Decembrie 28, 2019 te-ai pierdut in tarife.. si nu de acum. de la inceput.in 11 dec.. "dana revine cu update la tarife.. 300/h" , iar peste 2 zile.. zici 250/h..sincer?.. pt OP, imi pari scumpa..nu am nimic impotriva.. iti faci tarifele cum crezi tu.. dar tine cont si de aspecte..300/h.. fie chiar si 350/h ar fi un scor echitabil,in cazul in care faceai ON,FK,69 CIM..excelezi in alta parte??... poate la anal?curand am sa revin prin brasov, si cu toate ca am "tintite" vreo 2-3 domnite..poate am sa modific putin agenda.. si incerc sa te cunosc..eu sunt adept de ON ..si total..
danaxoxo Reputație: 1490 Postat Decembrie 28, 2019 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Autor Postat Decembrie 28, 2019 Up
danaxoxo Reputație: 1490 Postat Decembrie 29, 2019 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Autor Postat Decembrie 29, 2019 Disponibila
zamollxis Reputație: 7 Postat Decembrie 29, 2019 Oras:Oriunde Oras:Oriunde Postat Decembrie 29, 2019 Salutare Am trecut si eu pe la domnisoara. Nu voi da o recenzie complexa din lipsa de timp, dar voi puncta esentialul. Progranarea a fost rapida, prin whatsapp, s-au respectat timpi stabiliti.Punctajele suntLocatie :8,5Fata: 9 destul de mult spre gustul meu deci foarte subiectivON 8 nu a fost super special dar executat bine si corect, cu putina atentie la satelitiGfe nu punctez ptr ca nu cauta asa cevaAtitudine 10 este vorbareata, deshisa prietenoasaFK nu pot puncta ptr ca nu cautIgiena 10 eu am un miros foarte bine dezvoltat si chiar daca nu a facut dus in prezenta mea, era deja igienizata si curataNP nu pot spune ca nu am incercat (m-am rezumat doar la oral) Cam atat va pot impartasi.Bafta! 2
danaxoxo Reputație: 1490 Postat Decembrie 30, 2019 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Autor Postat Decembrie 30, 2019 Disponibilă ❤️
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum