Sari la conținut

NYC


endis rear

Postări Recomandate

  • Oras:Constanta
  • Oras:Constanta

Acum craiglist-ul s-a dus naiba si backpage-ul la fel, a mai ramas google.

 

Eu am fost prin Februarie si am luat de pe craiglist

 

O data am vizitat o taiwaneza draguta foc prin Washington Heights. In poza era fotomodel, am fost sceptic ca era reala , dar fiind la cateva statii de metrou de mine ( eu am stat in Upper West Side in Manhattan) am zis sa ma risc. 

Am ramas surprins cat de sociabila si draguta era. OP 8/10, NP 9/10. 

2 numere 200 "flowers" sau "roses" cum scriu ele in anunturi, lol. 50 min door to door.

 

A doua oara am chemat o poloneza la mine la hotel , platit 200 + 25 Uber-ul. Experienta placuta, frumusica, la fel, totul protejat.

 

In rest am mai fost la gentlemen's club-uri in Manhattan, am ramas placut impresionat. 12$ un Corona, cam 20$ un lady drink, fete frumoase toate natiile, simtite, nu m-a incarcat nimeni la nota.

 

VIP Club ( pe langa Flatiron Building) a fost cel mai fun, multa lume, o rusoaica pustoaica draguta mi-a facut un lapdance doar in contul lady-drink-ului, am facut conversatie, a stat la mine in brate vreo 30 min- 45 min. Am mai stat cu o romanca de-a noastra vreo jumatate de ora si pe urma am plecat . Aici am inteles ca era un VIP room la etaj unde se putea si sex. Dar era 1000$ si am zis pas.

 

Scores (prin Chelsea) e un club mai exclusivist, si a fost tare la viata lui, cu clienti celebri de-alde Howard Stern si altii, parte din cultura mafiota locala. Acum parea mai corporatist. Am stat la masa cu o italianca care parea din reviste, iti rupeai gatul dupa ea pe strada, impresionant. 40$ o sticla de vin pentru mine, 20$ un cocktail pe ea, cred ca am stat vreo ora jumate, si i-am mai lasat ei 20$ tip, plus tip-ul la ospatarita = 90$

 

Saphire Club sunt 2 eu am fost la cel de pe 60th street, Midtown East. Trebuia sa vina Adriana Chechick in seara respectiva dar a dat teapa. Cand sunt vedete e intrarea 50$ si include o bautura si o poza cu domnisoara. Din pacate n-am avut noroc si mai bine ma duceam peste 2 zile cand a venit Natalia Star, dar am avut alta treaba. Oricum n-am mai platit intrare, am dat 5$ tip la garderoba si am baut o bere 15$ cu tot cu tip. Am stat doar vreo juma de ora la bar ca m-am inhibat erau numai corporatisti la costum la mese. Clasa tata, nu gluma.

 

Ce mi-a placut e ca sunt corecti si e classy. Aici in constanta am spart si 5000 de RON o data la un cacat de club, ca obositele astea ale noastre beau cate 5 cocktailuri pe ora si tabarau cate 2-3 pe tine, plus ce te mai fura si la bar. (The Office sau cum plm ii zice, la hotel Dobrogea- jecmaneala pe fata)

 

Peste 2 - 3 sapt ma duc in Miami. Sper sa fie la fel de fun

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...