Jump to content

Bruneta siliconata - 0752820224

Recommended Posts

• Oras:Mures
Posted

Niciodata n-am fost pe acolo, urasc cand trebuie sa caut locatiile noi, sper sa merite. Mersi de raspuns cumetre!

Guest reemy79
Posted

Niciodata n-am fost pe acolo, urasc cand trebuie sa caut locatiile noi, sper sa merite. Mersi de raspuns cumetre!

Colegu.. Am mai scris într-una din recenziile mele.

Pentru mine cel puțin zona Aleea Carpați e subiect închis.. Poate sa vină și Bianca Drăgușanu.

• Membru Premium
Posted

Locatiile din Aleea sunt mai de calitate decat cele de pe Infratirii sau 1 decembrie.

Cel putin cea in care era Gina era cu 10 clase peste.

• Like 1
Posted

Pentru mine nu conteaza locatia cat timp are pat, are chiuveta sa ma spal si nu sunt mirosuri, si sa o pot gasii usor fara batai de cap.

Posted

Buna seara ... Din pacate nu mai puteam intra aici dar am rezolvat ... eu sunt in mures pana vinerea viitoare va astept cu drag .... in alea carpații pt mai multe detali nu ezitați să ma sunați pupici

• Oras:Mures, Romania, Europa, Terra
Posted

In aceasta seara Ana mi-a dat aratat din nou ca este un om extraordinar. Desi am mers cu gandul sa ma bucur (din nou) de compania ei, in ultimul moment, cu acceptul ei m-am bucurat de compania colegei ei.

Pentru mine Ana ramane un om de milioane si o femeie de nota 10. Si cu siguranta ne vom mai revedea. Chiar mai curand decat te astepti :)

Posted

Din pacate .... plec din mures.... voi fii disponibila miine toata ziua ... Va astept cu drag o seara placuta pupiciðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜â¤â¤ðŸ’‹ðŸ‘„

Posted

Buna dimi.... o nouă zii voi fii disponibila azi si miine va pup si va astept 😘😘😘😘

Posted

Buna ziua ... va pup ... De săptămâna viitoare (marti) dimi o sa fie in alea carpati .... va pupi si va astept

Posted

Cu fiecare întâlnire fata asta mă surprinde.

Dacă zice careva că e pusă pe fasf-fuck, ma face să cred că de fapt persoana respectiva nu știe să se comporte civilizat.

Eu unul de mult nu am mai văzut atâta răbdare...