Sari la conținut

Deea -talk english 0752603539


Postări Recomandate

  • Oras:Bacau
  • Oras:Bacau

Salutare.

 

Domnisoara aceasta mai are un topic pe Bacau dar cu alt nr de telefon si cu alt set de poze. Din pacate nu-l mai gasesc.

Am fost la domnisoara pe la inceputul lunii. Stiu ca era intr-o vineri (urma week-end-ul). Sun, raspunde, si o intreb daca ne putem vedea in jum de ora, zice ca e libera si purced spre locatie (aproape de podul de la Margineni). O mai sun odata sa-mi zica scara si unde sa sun la interfon. Raspunde si zice sa astept 5min ca ma suna ea cand e gata. Dupa 5min (punctuala) suna de pe alt nr :)) si alta voce :))). Mi-am dat seama ca sunt 2 in locatie si raspund una alteia la telefoane (nu e profi dar am mai intalnit situatii ). Imi spune scara si intefonul apoi Intru si imi deschide usa. De aici -JALE-. Cum am intrat m-a izbit un miros de tigara dintr-ala statut. Stau cateva secunde sa processes situatia ( eram singur acasa -deci nu avea cine sa ma miroase- domnisoara arata bine, eu statut de ceva timp, destul de tarziu sa mai incerc la alta si zic in gandul meu - stau pentru o descarcare). Pe hol in locatie este o perdea care delimiteaza cumva camerele. Eu intru in prima camera. Inchide usa si incepe sa prezinte meniul: OP/N NP scor 150-200. Zic asta e -stau un nr si o tai.Frig cu draci in camera aceea. O intreb cum naiba sta in camera si nu ii este frig -zice ca nu e sensibila la frig :))..eu sunt.  De dus nici nu a intrebat - servetele umede- (facusem dus  cu 2 ore inainte eu -ea,nu stiu). Raman in sosete si maiou :))) si incepe ON apoi NP .In 15 min eram imbracat:).

Si acum note:

 

Locatie : 5 - miros de tigara, frig

 

Aspect : 9 - arata bine - cur futabil rau, sani micuti dar frumosi,  micuta de statura, skinny si nici la fata nu e rea

 

ON :       7 - slabut, cu ceva atentii la zone adiacente dar mecanic

 

NP :        9 - am pus-o caprita si dadea contre frumoase..se implica ceva....privelistea buna

 

GFE :     5 - mai nimic in materie de conversatie - am intrebat-o cand am intrat daca mai are colega si zice ca nu :))) pai si cum explici ca erau 2 voci la telefon?...in fine.. nu am insistat....vorbeste cu " papusa" etc"...ceea ce nu-mi place

 

Igiena :   nu stiu ce nota sa dau. Nu a facut dus, dar nici nu am simtit mirosuri. Pasarica epilata cu ceva zile inainte,  ceva freza :)

 

Halatul:  150 finalizarea - proasta ivestitie-

 

In concluzie se poate cita proverbul romanesc "branza buna in burduf de caine". Domnisoara arata bine, dar locatia si modul de abordare lasa de dorit. Pacat de ea. Eu unul cu siguranta nu voi mai reveni

 

PS - ajung acasa si nu puteam sa-mi scot mirosul ala statut  de tigara . Imi mirosea totul -geaca, maiou, pantaloni etc.  Merg de urgenta si duc haina la curatatorie si acasa bag masina de spalat in functiune pentru restul hainelor.

 

 

Ciocanele tari sa aveti. Bafta!!!

 

 

 

 

 

post-26194-0-00767400-1546184475_thumb.jpg

post-26194-0-82010600-1546184487_thumb.jpg

post-26194-0-88173500-1546184492_thumb.jpg

post-26194-0-45275900-1546184498_thumb.jpg

  • Like 5
Link spre comentariu
  • Oras:in ceafa pestilor agresivi pe forum
  • Oras:in ceafa pestilor agresivi pe forum
în anunț ne spune ca la o ora plătită ai o ora bonus! Plm! După o ora de futut sa mai poți încă o ora? Doar să-ți mai aduci un "pretenas" :)
Link spre comentariu

  • Oras:Bacău
  • Oras:Bacău

în anunț ne spune ca la o ora plătită ai o ora bonus! Plm! După o ora de futut sa mai poți încă o ora? Doar să-ți mai aduci un "pretenas" :)

Daaaa. Si pe mine m-a amuzat! Ce marketing au unele. Te doare capul.
  • Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...