Sari la conținut

TOP :Ma Auto Recomand Diana 1.80,60kg 0733529030


Postări Recomandate

  • Oras:Romania
  • Oras:Romania

:)) O sa tin minte!

Dar asta e problema.. nu prea pot programa. Se intampla din scurt totul. Asa se explica si de ce ajung pe la escorte care nu merita, sunt singurele care sunt libere :)))

 

 

Păi nu-i problema daca nu ajungi....ajung tot eu ...tu dai doar bateria de vin:))))si asa nu ajungi pe.lista neagra ca nu ai respectat din două programări poate ajungi tu la una din ele :))

  • Like 2
Link spre comentariu

 

Chiar crezi ca ADELINA este nr.1 uni nu stie ce inseamna sa fie o femeie nr 1....cand pe femeie o aduce impresaru la model sau nu îți raspunde la telefon si vb cu tine prin mesaje impresarul aia nu se numeste femeie ...o fata care se respecta foloseste o locație de calitate ...prosoape curate....cum sa fut la motel chindia..picolo..Sau club AS...CAND ACOLO PROSOAPELE SE SPALA O DATA LA 24 DE ORE:)))SA NU MAI ZICEM DE ACELE PATURI DE PE PATURI

Eu am facut referire la altii care zic de alte fete ca sunt nr.1. Eu am zis clar de departe DIANA LUX e nr 1. Si vorbesc in cunostinta nu din auzite.
Link spre comentariu
  • Oras:Romania
  • Oras:Romania

Eu am facut referire la altii care zic de alte fete ca sunt nr.1. Eu am zis clar de departe DIANA LUX e nr 1. Si vorbesc in cunostinta nu din auzite.

Stiu ca ai facut referire la altii!!! mai era unu pe aici care a spus ca are 45 de kg....plm la cat de inalta este nu are cum sa aive 45 .....eu consider ca are 180 garantat 60 kg garantat

  • Like 1
Link spre comentariu

Fratilor...cred ca traiti intr-o alta realitate! Unii din voi. Credeti-ma! Ma pricep foarte bine la facut apreciri fizice. Nu ma abat cu mai mult de 1-2% de la valorile reale. Altfel spus: Diana ar putea avea si 172-173cm si 46kg. Valori maxime! Cred ca sunteti un fel de chinezi(la ei nr. la imbracaminte si incaltaminte este numerotat in plus cu cca10%, pentru a parea mai mari, desigur...). Este o tipa slim, fara forme. Nu este deformata. Este proportionala...insa fundul este foarte mic, raportat la inaltime. Sa ma scuze...dar la o femeie ochii ti se atintesc prima oara pe sini. De aceea s-a inventat vorba ca-i pui revista femeia pe fata. Sau voi nu stiati asta?...Sanii sunt de marimea oului de gaina atarnat de partea cu banutul...(imagine evidenta cand sta deasupra). In rest toate cele bune. Destul de draguta la fata, atitudine excelenta,...etc... asa cum am spus in postarea anterioara. Dupa plecarea Adelinei(asa am inteles din postari, ca pleaca), ar putea face concurenta lui Maya care acum are locatie, este suficient de draguta, fizic vorbind, este putin mai plinuta(1-2kg in plus la un minus de 6-7 cm), are niste sani magnifici, dar atitudinea si prestatia sunt putin mai slabe. Dar aceste lucruri sunt   perfectibile si sunt convins ca stie asta. Sunt convins ca poate face progrese!

Succes tuturor!

P.S. Faptul ca a incarcat o poza de-a Alexandrei dovedeste oarece frustrare. Referitoare la fizic...(Alexandra era perfecta...).

Link spre comentariu
  • Telefon: alexgaman
  • Oras:PITESTI
  • Telefon: alexgaman
  • Oras:PITESTI

Daca te pricepi foarte bine la a face aprecieri de ordin fizic si asta este parerea ta , imi este teama sa ma gandesc cum apreciezi lucrurile la care te pricepi ceva mai putin decat foarte bine   :slap2

Asta dovedeste inca o data ca nimeni nu este perfect , nici Alexandra nici tu  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Link spre comentariu

Vizitator costy0980
Reputație: 0

Vizitat și eu pe Diana .Locație de lux .Darul destul de acceptabil ..Și că servicii de implică foarte bine ..Rămâne top pe Târgoviște în orice situație ..Te pup și te stimez Diana ..Scuze pentru recenzie dar acum mi-am făcut cont forum .

  • Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...