Sari la conținut

masaj zen-studio.ro 0721471231


Postări Recomandate

  • Oras:romania
  • Oras:romania

Revin cu recenzia!

Deci dupa cateva luni de exil pe alt continent, si dupa doua incercari pe piata artistelor din Canada(nereusite ambele) am zis sa revin pe piata romaneasca de entertainment pe bani. ZIs si facut. Am zis sa incep cu ceva tranquille, adica un masaj fara finalizare. SI asa dupa o mica gugalare am gasit-o pe Cleo.Are si un site...zen-studio.ro. Sunat, vorbit aranjat. Vocea ei mi-a dat un impus in zona de jos, lucru pe care eu l-am considerat de bun augur. Ajuns la locatie, undeva pe Blvd Unirii.Sunat la interfon, urcat si intrat in camera. Cleo era intr-un pant de trening rosu, fara chiloti ceea ce i-a dezvaluit un camel-toe de nota 10.Sfarcurile prin tricou imi urau si ele bine ai venit. Facut dus si trecut pe saltea.Cleo in sutien si chiloti a inceput un masaj cu pudra de nota zece. Atingeriile ei au fost cel putin pentru mine, un bun medicament.La un moment dat si-a dat jos sutienul si am simtit caldura sfarcuriilor pe tot spatele. M-am intors nerabdator pe spate si privelistea ei mi-a "INTARIT" convingerea ca alegerea facuta a fost una buna. Am cerut un masaj TAO, pe care l-am primit. Din timp in timp mia gustam si eu din pielea ei foarte...foarte fina. Am cerut sa ma maseze intr-un 69 ca sa pot mirosi macar comoriile. A acceptat. Spre rusinea mea din cand in cand mai scapam limba pe coapse si in zona care se intrezarea prin chiloti ca o Fata Morgana. Masajul Tao a fost facut cu ulei cald. AM stat mai bine de o ora. Sincer eu eram deschis spre a-i gusta si comoara. dar ea de la inceput a precizat no sex...Oricum dupa ce am iesit de la ea, am luat-o prin trafic, si timp de vreo 2 ore cat a durat calatoria mea am avut o bucurie in pantaloni.

O sa revin!

Notele

Locatie 9 curata...si aranjata

Aspect...Aici sunt subiectiv si dau un 9 la fizic...Are un corp super...o piele fina si ceea ce ma excita pe mine maxim are un pic de burtica.

Masajul...9..fara finalizare Daca vreodata voi reusi sa o conving sa isi dea jos si chiloteii..masajul ar fii de 10

Platit 150 de lei

 

Repet eu am cerut un masaj fara finalizare. Se pare ca ofera si cu finalizare, dar eu sunt multumit de ceea ce am ales si am primit.

Sper ca sa nu imi fii pierdut mana prin tariile alea capitaliste si feroce!

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Cleo.

Cu siguranta experienta cea mai placuta avuta vreodata la un masaj erotic.

Am cunoscut acum doua-trei luni placerea masajului pe care Cleo il face si de atunci nu ma mai satur.

Dar sa o luam cu inceputul.

O voce cristalina mi-a raspuns la telefon, am facut programarea si am primit detaliile legate de locatie atat telefonic cat si prin sms.

Un detaliu placut insa in tot ceea ce tine de Cleo se vede atentia permanenta fata de client si mult bun simt.

Locatia - Bd Unirii, Zepter - interiorul de o curatenie deplina si frumos amenajat. Te simti bine de la inceput, muzica este bine aleasa.

Baia, la fel ca tot restul, curatenie perfecta.

Corpul ei miroase mereu bine, a curatenie si prospetime.

Pentru inceput, un masaj cu pudra si un joc de atingeri si mangaieri, cu mainile, cu parul, cu sanii, te relaxezi si in acelasi timp te simti invadat de un erotism intens. Sunt momente cand zaboveste intinsa pe spatele tau, jucandu-se cu palmele tale, altele cand te infiori la atingeri delicate dar indraznete.

Apoi, un masaj de relaxare efectuat pe tot corpul, mai usor sau mai tare, in functie de cum iti place sau de dispozitia ta de moment. Mie imi place teribil ca alterneaza, cand mai apasat, cand mai senzual, tot timpul mainile ei sunt in contact cu tine.

Sunt un mare amator de masaj somatic insa atat de relaxant si bine efectuat nu am mai intalnit. Daca ar fi numai pentru asta si merita.

Apoi, partea erotica de final, totul fara graba, numai cu mainile insa felul cum o face este magie.

Fara sex, fara sarutari, fara atingeri in zona ei intima dar nu mai conteaza.

Ca si note, eu nu pot decat sa dau 10 pe linie, la toate capitolele, fara exceptie. Puteti sa fiti critici sau ironici la ceea ce postez acum insa asta e, eu sunt cucerit de Cleo iremediabil.

Am fost de atunci in mod regulat, aproape de fiecare data sunt surprins de nuante noi, e ca vinul bun, nu gasesti doua sticle la fel.

 

pretul - 150 lei, circa o ora si jumatate.

Daca merita incercat, va las pe voi sa decideti...

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Craiova
  • Oras:Craiova

Locatie – 10. Pe bulevardul Unirii, apartament ok, camera super (lumanari, muzica, parfum, un super ambient, te relaxezi total, baia cu de toata).


 


Aspect – 9. Sunt putin mai indulgent, arata binisor pt varsta care o are.


 


Igiena – 10. Impecabil.


 


Atitudine – 10. Super de treaba si chiar asa este, iti zambeste frumos, te intreaba daca esti ok mai mereu, mi-a mai placut ca dupa dus mi-a adus prosopul care il pusese pe calorifer sa se incalzeasca putin, minunat.


                       


Masaj Relax – 10. M-am dus cocosat, am plecat mai drept ca niciodata.  http://www.**spam editat**.com/newforum/public/style_emoticons/default/i-m_so_happy.gif


 


Masaj Senzual – 10. Uff ce bine a fost, cu perisorul ala al ei, cu tatisoarele alea care te maseaza si-ti trezeste toate simturile, cu manutele alea magice, pff super, sincer as lua-o pentru mine acasa  http://www.**spam editat**.com/newforum/public/style_emoticons/default/mosking.gif , dar am zis ca ma rezum la o sedinta pe luna, sper.


 


Pret – eu am ales varianta de 150 de lei, ca timp am stat mai multe de 70 de min, nu te grabeste, te lasa sa-ti revii dupa atata relaxare   .


 


Recomandare – Da ma baieti, mai ales pentru cei care stau la birou 8, 10 ore, este tot ce-ti trebuie.

  • Like 3
Link spre comentariu

Va salut!

Dupa vizita la Cleo pot sa sapun ca este o varianta corecta si care isi pastreaza nivelul serviciilor. Nu este ca un salon unde te duci la loterie si nu stii pe cine gasesti si ce primesti :D

 

Locatia este usor accesibila pe BD Unirii aprox in zona Zepter (vis a vis), apartament ok, saltea cu cearsaf curat in camera de lucru, prosop curat si cald - foarte placut! Baia cu geluri de dus masculine - 10

 

Igiena - 10

aspect - 8 - f ok pt varsta ei

atitudine - 10 - una din cele mai bune atitudini si f profi

masaj relaxare f ok, nu foarte in forta, desi mi-ar fi placut - ramane sa cer data viitoare sa fie mai "apasatoare" - 9

masaj senzual - 10 Daca va place body grindind si fatucile care stiu doar sa se frece cu tzatzele si cu coapsele de corpul clientului, nu e locul potrivit. Cleo face un masaj senzual, creste tensiunea treptat, si apoi cu uleiul cald are o tehnica "manuala" foarte buna!

Halatul - 150 leuti pentru o ora si un pic.

 

eu as reveni

  • Like 3
Link spre comentariu

Yo :D

 

Hai sa adaug si eu o mica recenzie in urma ultimei vizite:

Deci am fost de curand la Cleo, tot vis a vis de Zepter. Locatia si pregratirile sunt dea dreptulea socante adik decor si muzica zen/thai (who knows) ba chiar pregateste si un prosop cald pe care sa il folosesti dupa dus :exclamation:   10+

Aspect: frumusica mai ales considerand varsta :D. E deschisa la sugesti si intreaba daca e ok sau daca dernjeaza ceva.

 

Desfasurarea actiunii e asemenea ca a colegilor: masaj relaxare/senzual ffff placut, iar spre sfarsit cu un pic de ulei cald pune capat :blushing2

 

Halatul e acelasi de 150ron pentru o ora si ceva.

Ca si concluzie, clar o sa revin

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Bu
  • Oras:Bu

salutare comunitate,

saptamana trecuta aveam clara ideea unui masaj exclusiv erotic.

si am ajuns la Cleo, mergand pe o recomandare facuta de Irina Ruxandra intr-o postare de profil.

un sms, un telefon, stabilit ora, clasic si foarte ok.

locatia pe bdul UNirii.

Cleo, prezenta mai mult decat agreeabila, mi-a prezentat oferta, bogata dealfel, si am ales masaj relaxare+erotic.

muzica specifica, lumina de la vreo 3-4 lumanari.

n-am toate vorbele la mina ca sa povestesc ce si cum. pentru mine a fost memorabil. ulei cald, miscari profi si senzuale. Treaba este ca dupa expirarea timpului (1h1/2) am cerut si prelungiri, in care a fost doar masaj erotic, inteleg ca tantric, adicatelea apropierea de finalizare, pauza si de la capat. de vreo 5-6 ori. a fost wow, iar uleiul cald din tarate de masline, face minuni.

La lumina becului am descoperit ca o parte din super senzatiile avute venea de la o pereche minunata de sani.

taxa de participare, cred ca 250r, aprox 2h si inca o jumatate.

Apreciez inca odata recomandarea RUxandrei si deasemenea consider ca mica instalatie artizanala de incalzit uleiul trebuie implementata in orice gospodarie serioasa (:-) si testata pe sanii familiei.

super experienta cu media notelor 9.5

ce-as mai incerca si-un <nuru massage> facut ca la carte sau ma rog ca-n clipuri.

Doamnelor, domnilor, sanatate maxima pentru toata lumea.

  • Like 7
Link spre comentariu

Salutare! Am ajuns si eu la doamna (culmea, la recomandarea unui prieten care nu are treaba cu forumul...nu stiu cum si de unde a pescuit-o) spre sfarsitul anului trecut...asta insemnand in decembrie! Am ales o varianta de masaj combinata intre relaxare si senzual cu finalizare la pretul de 150 de lei pentru o durata de 1,5 ore door to door cu ambele dusuri incluse, fara sa ma simt deloc grabit.

 

Locatia: zona Zepter (vis-a-vis) pe Bv. Unirii...un apartament sau garsoniera (am vazut doar camera si baia) care fara sa fie ceva spectaculos, nu lipseste nimic...prosoape curate, baia curata cu tot ce-i trebuie, cearceaf (sau prosop...nu-mi mai amintesc bine) nou asezat pe saltea in fata mea inainte de a incepe sedinta si tot in fata mea strans la finalul sedintei. Cearceaful pastreaza o anumita aroma de ulei, insa se simtea ca era proaspat spalat si nimeni nu-l folosise inaintea mea fara sa fi fost igienizat. Per total o nota buna - 8,5

 

Aspect: Doamna este destul de micuta de statura, cu ochi placuti si blanzi, in jurul varstei de 38/39 de ani cred (cu parul prins poate chiar tinde sa para cu cativa ani in minus), dar pe care ii poarta cu simpatie si cu o pereche de sani mari frumosi, inca neafectati de gravitatie...nu va imaginati ca stau ridicati ca unii artificiali, dar nici nu par deloc cazuti, iar la atingere iti bucura palmele din plin...doar atat am facut cu ei, nu am pus boticul si nici altceva, desi mi-as fi dorit! :-) ...nota - 8

 

Igiena: 10...mirosea frumos, curata, chiar daca nu am gustat-o...se vedea si se simtea prospetimea;

 

Atitudine: 10 - nu pot sa-i reprosez nimic, destul de deschisa, vorbareata fara sa te agaseze, placuta, disponibila , orientata pro client...si in timpul sedintei intreaba daca te simti bine fara sa strice momentele sau sa insiste repetitiv cu intrebarea asta...nu o simt ca pe o iubita sau prietena, dar isi face corect munca fara sa fie distanta.

 

Masaj de relaxare: 8,5 - se vede ca stie ce face, nu e o tuta care s-a inventat ieri maseuza...e placut din cap pana-n picioare, dar cam fara forta...mi-as fi dorit mai tare, i-am si precizat pe parcurs, dar cred ca atat o tin puterile;

 

Masaj senzual/erotic: 8 - mi-a placut, a crescut intensitatea incet, incet, a avut grija si la coite, s-a lipit cu sanii mari de spatele meu si i-a plimbat in voie si peste fese...destul de excitant cand in timpul masajului isi lasa mana sa treaca printre fese si iti mai atinge outele cat sa te faca sa mai tresari si s-o doresti mai tare. Finalizarea total manuala, dar cu ambele maini...foarte placut, in timp ce ti-o freaca folosing ulei incalzit, te trage cumva de pielea outelor intr-un fel foarte placut. 

 

Scad 2 puncte si sunt poate chiar tentat sa scad mai mult, dar sunt indulgent fiindca mi-a fost simpatica, DAR...cand simte ca iti dai drumu, tine pula cu capul spre tine cu forta incat sa te termini peste tine si nu peste ea...daca ai jetul puternic, risti de-a binelea sa ti-o dai singur in ochi sau pe bot. Asta nu mi-a placut deloc, deloc...si este motivul pentru care EU personal nu mai revin la ea. Aceeasi tehnica am mai intalnit-o si la alte maseuze si din acelasi motiv n-am mai revenit...e cam neplacut sa-ti dai drumu pe tine in conditiile in care ar fi super sexy sa te termini pe sani ei sau pe fesele ei sau...sau...sau...

 

Eu o recomand per total ca atitudine, simpatie, locatie, masaj de relaxare si erotic/senzual...dar personal NU mai revin. Nu este o contradictie...nu as putea sa nu o recomand fiindca are numeroase calitati si ea cred ca este o persoana de calitate si pentru cine acest detaliu nu este un disconfort...este una ditre cele mai bune, poate chiar cea mai buna! Asta este un principiu al meu si nu-l incalc, asa cum nu merg nici la escortele care fac oral protejat...

 

Va salut si numai bine!

  • Like 7
  • Minus 6
Link spre comentariu
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara

Salutare! Am ajuns si eu la doamna (culmea, la recomandarea unui prieten care nu are treaba cu forumul...nu stiu cum si de unde a pescuit-o) spre sfarsitul anului trecut...asta insemnand in decembrie! Am ales o varianta de masaj combinata intre relaxare si senzual cu finalizare la pretul de 150 de lei pentru o durata de 1,5 ore door to door cu ambele dusuri incluse, fara sa ma simt deloc grabit.

 

Locatia: zona Zepter (vis-a-vis) pe Bv. Unirii...un apartament sau garsoniera (am vazut doar camera si baia) care fara sa fie ceva spectaculos, nu lipseste nimic...prosoape curate, baia curata cu tot ce-i trebuie, cearceaf (sau prosop...nu-mi mai amintesc bine) nou asezat pe saltea in fata mea inainte de a incepe sedinta si tot in fata mea strans la finalul sedintei. Cearceaful pastreaza o anumita aroma de ulei, insa se simtea ca era proaspat spalat si nimeni nu-l folosise inaintea mea fara sa fi fost igienizat. Per total o nota buna - 8,5

 

Aspect: Doamna este destul de micuta de statura, cu ochi placuti si blanzi, in jurul varstei de 38/39 de ani cred (cu parul prins poate chiar tinde sa para cu cativa ani in minus), dar pe care ii poarta cu simpatie si cu o pereche de sani mari frumosi, inca neafectati de gravitatie...nu va imaginati ca stau ridicati ca unii artificiali, dar nici nu par deloc cazuti, iar la atingere iti bucura palmele din plin...doar atat am facut cu ei, nu am pus boticul si nici altceva, desi mi-as fi dorit! :-) ...nota - 8

 

Igiena: 10...mirosea frumos, curata, chiar daca nu am gustat-o...se vedea si se simtea prospetimea;

 

Atitudine: 10 - nu pot sa-i reprosez nimic, destul de deschisa, vorbareata fara sa te agaseze, placuta, disponibila , orientata pro client...si in timpul sedintei intreaba daca te simti bine fara sa strice momentele sau sa insiste repetitiv cu intrebarea asta...nu o simt ca pe o iubita sau prietena, dar isi face corect munca fara sa fie distanta.

 

Masaj de relaxare: 8,5 - se vede ca stie ce face, nu e o tuta care s-a inventat ieri maseuza...e placut din cap pana-n picioare, dar cam fara forta...mi-as fi dorit mai tare, i-am si precizat pe parcurs, dar cred ca atat o tin puterile;

 

Masaj senzual/erotic: 8 - mi-a placut, a crescut intensitatea incet, incet, a avut grija si la coite, s-a lipit cu sanii mari de spatele meu si i-a plimbat in voie si peste fese...destul de excitant cand in timpul masajului isi lasa mana sa treaca printre fese si iti mai atinge outele cat sa te faca sa mai tresari si s-o doresti mai tare. Finalizarea total manuala, dar cu ambele maini...foarte placut, in timp ce ti-o freaca folosing ulei incalzit, te trage cumva de pielea outelor intr-un fel foarte placut.

 

Scad 2 puncte si sunt poate chiar tentat sa scad mai mult, dar sunt indulgent fiindca mi-a fost simpatica, DAR...cand simte ca iti dai drumu, tine pula cu capul spre tine cu forta incat sa te termini peste tine si nu peste ea...daca ai jetul puternic, risti de-a binelea sa ti-o dai singur in ochi sau pe bot. Asta nu mi-a placut deloc, deloc...si este motivul pentru care EU personal nu mai revin la ea. Aceeasi tehnica am mai intalnit-o si la alte maseuze si din acelasi motiv n-am mai revenit...e cam neplacut sa-ti dai drumu pe tine in conditiile in care ar fi super sexy sa te termini pe sani ei sau pe fesele ei sau...sau...sau...

 

Eu o recomand per total ca atitudine, simpatie, locatie, masaj de relaxare si erotic/senzual...dar personal NU mai revin. Nu este o contradictie...nu as putea sa nu o recomand fiindca are numeroase calitati si ea cred ca este o persoana de calitate si pentru cine acest detaliu nu este un disconfort...este una ditre cele mai bune, poate chiar cea mai buna! Asta este un principiu al meu si nu-l incalc, asa cum nu merg nici la escortele care fac oral protejat...

 

Va salut si numai bine!

Mi se pare cel mai profesionist comentariu din cate am citit pana acum in toate categoriile forumului!

Felicitari pt modul rezumativ si pragmatic al comentariului.

  • Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Desi nu-i frumos, nu prea fac review-uri dupa "vizite", dar de data asta am gasit ceva deosebit, asa ca o sa confirm pe scurt cele de mai sus.

 

 

Cautam astazi ceva mai degraba pentru relaxare si-am dat peste un comentariu in alt thread (https://nimfomane.com/forum/topic/20551-masaj-de-relaxare-cervical-prostata-etc-0734762034/?do=findComment&comment=356718). Hotarat, sunat, programat. Sunt tentat sa iau toate exemplele din comentariu, dupa cat de fidel a fost descrierea.

 

Atitudinea intr-adevar foarte ok - nu atat GFE, cat mai degraba de salon de masaj high end.  Masajul a avut trei parti - relaxare soft, muscular deep si erotic. Cred ca ce m-a impresionat cel mai mult a fost lipsa completa de graba, absolut totul a fost facut pe indelete. 

 

 

Locatie – Pe bd unirii. Interiorul nu e lux, dar e prietenos si amenajat cu gust.

 

Aspect –  General placut, sani superbi. Varsta e ... ambigua. La lumina din salon pare in jur de 30.

 

Igiena – Impecabil. Amanunt interesant, pe saltea a intins un cearceaf nou, nu doar un prosop.

 

Atitudine – De gheisa. Sau cel putin cum ar trebui sa fie o tipa intr-un salon.

                       

Masaj - Partea initiala de relaxare soft a fost deosebita, si probabil ce ma va face sa revin. Erotic - fara sa intru in amanunte a fost 9 cu felicitari, desi ar fi trebuit sa fiu client dificil.

 

Pret – 150. Era sa uitam, mi-am adus (eu) aminte cu un picior pe usa. 

 

Recomandare – yeap. 

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Salutare comunitate !!

Revin si eu cu o recenzie in urma vizitei facute la Cleo iar prin acesta tin sa ii multumesc colegului EMSS pentru recenzia corect facuta (pe care mi-am permis sa o editez pe alocuri) dat fiind faptul ca m-am regasit in ea si in urma careia am avut norocul sa ajung si eu pe mainile lui Cleo !

Este a doua recenzie pe care o fac in urma unei experiente avute cu o escorta/maseoza .

In topul meu personal sunt :

1. Escorta de top  Anastasia fosta Monica ( http://luxuryescorts.com/ro/escort/anastasia)

2. Masaj - Cleo (zen-studioro  0721.471.231)

Nu putine au fost vizitele mele pe la escorte de top si maseuze insa dintre toate doar personajele principale ale acestor doua recenzii s-au ridicat la asteptarile mele si mi-au oferit momente de neuitat !

Cu siguranta dupa cum a precizat si colegul EMSS a fost experienta cea mai placuta avuta vreodata la un masaj erotic.

Am cunoscut acum trei zile placerea masajului pe care Cleo il face .

Dar sa o luam cu inceputul.

O voce cristalina mi-a raspuns la telefon, am facut programarea si am primit detaliile legate de locatie atat telefonic cat si prin sms.

Un detaliu placut insa in tot ceea ce tine de Cleo se vede atentia permanenta fata de client si mult bun simt.

Locatia - Bd Unirii, Zepter - interiorul de o curatenie deplina si frumos amenajat. Te simti bine de la inceput, muzica este bine aleasa.

Baia, la fel ca tot restul, curatenie perfecta.

Corpul ei miroase mereu bine, a curatenie si prospetime.

Pentru inceput, un masaj cu pudra si un joc de atingeri si mangaieri, cu mainile, cu parul, cu sanii, te relaxezi si in acelasi timp te simti invadat de un erotism intens.

Sunt momente cand zaboveste intinsa pe spatele tau, jucandu-se cu palmele tale, altele cand te infiori la atingeri delicate dar indraznete.

Tin sa precizez ca sanii sunt printre cei mai frumosi pe care I-am vazut (parerea mea personala).

Apoi, un masaj de relaxare efectuat pe tot corpul, mai usor sau mai tare, in functie de cum iti place sau de dispozitia ta de moment.

Mie imi place teribil ca alterneaza, cand mai apasat, cand mai senzual, tot timpul mainile ei sunt in contact cu tine.

Sunt un mare amator de masaj somatic insa atat de relaxant si bine efectuat nu am mai intalnit. Daca ar fi numai pentru asta si merita.

Apoi, partea erotica de final, totul fara graba, numai cu mainile insa felul cum o face este magie.

Fara sex, fara sarutari, fara atingeri in zona ei intima dar nu mai conteaza.

Ca si note, eu nu pot decat sa dau 10 pe linie, la toate capitolele, fara exceptie.

Puteti sa fiti critici sau ironici la ceea ce postez acum insa asta este. SI eu sunt CUCERIT de Cleo IREMEDIABIL.

Un GFE la un nivel ridicat , totul la superlativ .

Este posibil ca altii sa nu aiba aceleasi trairi dat fiind faptul ca trebuie sa existe acea chimie, acel clic intre el si ea !

 

Multumesc frumos Cleo pentru excelenta ta prestatie si pentru trairile intense pe care le-am avut langa tine !

 

 

Cadou - 400 lei , 3 ore de placeri si trairi intense cu finalizare prin tehnici ale masajului + 2 ore de conversatie !

Bonus - o cutie de bomboane Toffifee.

 

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Salutare comunitate !!

Revin si eu cu o recenzie in urma vizitei facute la Cleo iar prin acesta tin sa ii multumesc colegului EMSS pentru recenzia corect facuta (pe care mi-am permis sa o editez pe alocuri) dat fiind faptul ca m-am regasit in ea si in urma careia am avut norocul sa ajung si eu pe mainile lui Cleo !

Este a doua recenzie pe care o fac in urma unei experiente avute cu o escorta/maseoza .

In topul meu personal sunt :

1. Escorta de top Anastasia fosta Monica ( http://luxuryescorts.com/ro/escort/anastasia)

2. Masaj - Cleo (zen-studioro 0721.471.231)

Nu putine au fost vizitele mele pe la escorte de top si maseuze insa dintre toate doar personajele principale ale acestor doua recenzii s-au ridicat la asteptarile mele si mi-au oferit momente de neuitat !

Cu siguranta dupa cum a precizat si colegul EMSS a fost experienta cea mai placuta avuta vreodata la un masaj erotic.

Am cunoscut acum trei zile placerea masajului pe care Cleo il face .

Dar sa o luam cu inceputul.

O voce cristalina mi-a raspuns la telefon, am facut programarea si am primit detaliile legate de locatie atat telefonic cat si prin sms.

Un detaliu placut insa in tot ceea ce tine de Cleo se vede atentia permanenta fata de client si mult bun simt.

Locatia - Bd Unirii, Zepter - interiorul de o curatenie deplina si frumos amenajat. Te simti bine de la inceput, muzica este bine aleasa.

Baia, la fel ca tot restul, curatenie perfecta.

Corpul ei miroase mereu bine, a curatenie si prospetime.

Pentru inceput, un masaj cu pudra si un joc de atingeri si mangaieri, cu mainile, cu parul, cu sanii, te relaxezi si in acelasi timp te simti invadat de un erotism intens.

Sunt momente cand zaboveste intinsa pe spatele tau, jucandu-se cu palmele tale, altele cand te infiori la atingeri delicate dar indraznete.

Tin sa precizez ca sanii sunt printre cei mai frumosi pe care I-am vazut (parerea mea personala).

Apoi, un masaj de relaxare efectuat pe tot corpul, mai usor sau mai tare, in functie de cum iti place sau de dispozitia ta de moment.

Mie imi place teribil ca alterneaza, cand mai apasat, cand mai senzual, tot timpul mainile ei sunt in contact cu tine.

Sunt un mare amator de masaj somatic insa atat de relaxant si bine efectuat nu am mai intalnit. Daca ar fi numai pentru asta si merita.

Apoi, partea erotica de final, totul fara graba, numai cu mainile insa felul cum o face este magie.

Fara sex, fara sarutari, fara atingeri in zona ei intima dar nu mai conteaza.

Ca si note, eu nu pot decat sa dau 10 pe linie, la toate capitolele, fara exceptie.

Puteti sa fiti critici sau ironici la ceea ce postez acum insa asta este. SI eu sunt CUCERIT de Cleo IREMEDIABIL.

Un GFE la un nivel ridicat , totul la superlativ .

Este posibil ca altii sa nu aiba aceleasi trairi dat fiind faptul ca trebuie sa existe acea chimie, acel clic intre el si ea !

 

Multumesc frumos Cleo pentru excelenta ta prestatie si pentru trairile intense pe care le-am avut langa tine !

 

 

Cadou - 400 lei , 3 ore de placeri si trairi intense cu finalizare prin tehnici ale masajului + 2 ore de conversatie !

Bonus - o cutie de bomboane Toffifee.

 

Urmeaza nunta!
Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Oras:București
  • Oras:București

Cleo este specială la toate capitolele....

Mereu joviala , amabila , calma și în formă.

Masaj pe saltea ( greu de găsit , solicitant pentru maseuza).

Ulei....încălzit...hmmm.

Locație , curățenie , prosoape , papuci etc., nota maxima.

Am incercat toate masajele , in afara de thai ( prea solicitant pentru mine ).

Se cunoaște experiența de la Tao ( a lucrat acolo de la început) și ea se perfecționează mereu.

Atmosfera și prezența ei sunt incomparabile.Da cleodependenta.....

  • Like 4
  • Minus 4
Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Oras:București
  • Oras:București

Salutare!

Ce stiti, Cleo mai este in bransa?

Daca da, unde activeaza si cum ajungem la ea?

 

Activează , din fericire.

Sun-o la numărul din titlu.

Bd. Unirii , in diagonală fata de Zepter....succes ,!

Multzam!

  • Like 5
  • Minus 4
Link spre comentariu
  • Oras:București
  • Oras:București

Salutare! Am aflat de acest forum chiar de la Cleo, eu gasindu-i numărul se telefon in alta parte. Mi-am facut curaj să o sun (spun asta pentru ca e prima oara cand merg la masaj). Am ajuns la locație, am intrat si am fost întâmpinat de o doamna de nota 10. Iti vorbeste atat de plăcut și cu o voce atat de caldă ca uiti unde ai ajuns. Inițial credeam ca e un cabinet se psihologie pana am.intrat în camera de lucru. O saltea impecapila, un miros foarte plăcut și o curățenie exemplară. După un dialog destul de pătrunzător in care ne-am cunoscut am trecut la mesajul mult asteptat. Am ales mesajul body, un masaj care pe langa relaxarea pe care o cautam a fost de nedescris. Se misca pe tot corpul cu mâinile, părul, sânii după care iti unge trupul cu un ulei cald, senzatie foarte plăcută. Nu vreau sa spun mai multe, doar sa o recomand si daca aveti vreo zi încărcată si stresanta nu ezitați să treceți pe la ea. Va garantez ca plecati de acolo cu zâmbetul pe buze si mai relaxați ca niciodată.

Pentru cei ce vor mai mult decât un masaj sa stiti ca va trebui sa căutați pe altcineva. Mesajul facut e unul pe tot corpul, are grija si de părțile intime dar doar atata. Cu mâinile ei perfecte si cu un ulei cald care te face sa treci prin toate stările posibile. Multumesc Cleo ca pot dormi ca un bebeluș pentru câteva zile cand voi reveni.

Nota 10 pentru curățenie, atenție, dialog, masaj nu mai vorbesc, 10+.

Se vede ca stie ce face si ii place. Am plecat împlinit, s-a ridicat peste așteptările mele. Recomand cu mare căldură!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...