Sari la conținut

DDY (Diana) 0727438826


Vizitator magarusulfutacios

Postări Recomandate

  • Oras:Arad
  • Oras:Arad
Acum 23 minute, Pofticios66 a spus:

Si uite ca au trecut deja 30 de minute de la lupta pe saltea cu Diana

Incurajat de recenziile voastre, astazi am luat decizia ca vreau sa o cunosc si sa o vizitez pe Diana. Prima mea intalnire cu ea. O sun la telefon si fara sa astept, o voce placuta si calda i-mi raspunde. Ma programez cu rugamintea sa o sun cu o jumatate de ora inainte. Totul a fost respectat intocmai. Detaliile despre ce si cum nu am mai intrebat-o ca le stiam de aici, de pe forum. Am ajuns in Confectii, intr-un apartament foarte frumos si spatios si ma primit o fata, pentru mine, foarte inalta ( ei, aici au fost tocurile de vina ). Dar oricum e mai inalta cu vre-o 2-3 centimetri decat mine. O fata frumoasa, bruneta cu par lung si matasos si cu un corp excelent, nu e slim dar nici cu prea multe kilograme cum spuneau unii. Mie mi sa parut chiar foarte ok. Am socializat putin sa ne cunoastem, un pahar de apa, ca aici in zona nu ai lift si in plus, deja e si cald afara. Dupa doua-trei minute, atmosfera dintre noi, era perfect destinsa, de parca ne stiam de ceva vreme.

Am mers la un dusulet rapid pentru reimprospatare, iar la iesire, ma astepta pe saltea, echipata doar in chilotei. Parca e mai sexi asa, decat sa te astepte direct goala, creaza un pic de atmosfera de mister. Mai schimbam cateva fraze, despre preferinte, de ce ne place si ce nu ne place, iar apoi, dupa un scurt preludiu, soldatelul a trecut la masaj, adica la un oral normal, bineinteles. Si se simtea bine soldatelul, era mare si tare, voinic de tot. Oralul nu foarte adanc, dar placut, fara nici o urma de dinti, doar buze moi si catifelate, Apoi, dupa ce i-am tras incet in jos chiloteii am continuat eu sa-i gust pasarica, fara 69, doar ea intinsa pe spate si eu intre coapsele ei minunate. O pasarica delicioasa, umezita natural pe care m-am plimbat in sus si-n jos si bineinteles ca limba si-a gasit loc si inauntru. Am continuat si cu un oral intr-un 69 inversat, si am continuat cu unul din latera, eu in genunchi in timp ce ma lasat sa-i framant piersicuta cu degetele atat pe dinafara cat si pe dinauntru.

Dupa asta am hotarat sa echipam dotarea cu o scufita si am trecut la NP. Fara lubrefiant, desi dotarea mea este destul de mare si groasa. Si sa simtit bine de tot ca e fara lubrefiant, am simtit ca fac sex nu ca alunec undeva pe o conducta. Prima data intr-un LOT cu o privire perfecta spre sanii ei superbi care sau lasat smotociti bine de tot. Am continuat cu vre-o doua pozitii pe la spate, cu un fundulet apetisant in prim plan pe care nu ma mai saturam sa-l privesc si inca una, in misionar. Patul, bata-l vina scartia din toate incheieturile, ma si gandeam sa nu cedeze cumva, dar a rezistat. Finalizarea a fost corporala, direct pe burtica ei superba in timp ce ii framantam un san iar ea i-mi masa bijuteriile, finalizare destul de bine muncita cu manutele. Ce sa-i faci, asta e, ma termin eu mai greu, nu e vina fetelor, ele i-si dau toata silinta si chiar o fac bine de tot. Dar soldatelul e incapatanat, e tot timpul mare si voinic si nu vrea sa se de-a batut. Ne stergem amandoi, din nou un pahar de apa, ca asta e, am transpirat de atata munca, iar in timp ce eu ma echipam, ea a schimbat asternuturile.

Ce mi-a placut este si faptul ca i-ti sustine privirea, nu-si fereste ochisorii, poti sa simti si de aici o satisfactie in plus. de parca ai fi cu o amanta, nu escorta.

 

Per total si niste note, desi poate nu sunt eu prea avizat, dar asta e strict parerea mea.

GFE, un 9, redus doar din motivul ca nu face FK, altfel avea 10 cu steluta, ba chiar cu mai multe

ON, un 9, placut de tot, dar nu deep ( oricum nu sunt fan neaparat de deep, important e sa se simta bine micutul ) si fara CIM ( dar asta stiam din timp si nu a fost o surpriza )

NP, aici chiar un 10, a acceptat orice am incercat,

AP nu face, dar si asta stiam

Au fost cam 40 de minute, cu tot cu socializare si dus, fara graba si fara priviri spre ceas, cam 25, 30 de minute de munca efectiva. Am lasat la final 200 de lei cadoul, investit bine de tot si meritat cu prisosinta.

De recomandat, oricand, cu cea mai mare placere, e o incantare o intalnire cu ea si o repriza de saltea. Bineinteles, e oricand de revenit la ea.

 

Diana, i-ti multumesc pentru clipele minunate petrecute cu tine. Ai fost delicioasa, ca o adevarata prietena. Sper sa ne revedem cat mai curand. Te pup dulce de tot.

 

Cu drag!🤗 Mulțumesc pentru recenzie!🥰 te pupp 😘

Link spre comentariu
Vizitator usersecret
Reputație: 0
Acum 9 ore, diana02 a spus:

Bună dimineața dragilor!🤩 Disponibilă până în data de 25, după voi fi plecată două săptămâni😇🤗

Bună, îmi poț spune și niște detalii despre colega ta blondă? 

Link spre comentariu
  • Oras:România
  • Oras:România

Neața buna !

Am vizitat și eu tătăroaica asta faina 🤪

Programare făcută pe Whatsapp, toate au mers Ok .

Locatia mai ciudata pentru mine , dar ne-am descurcat .

Fata foarte drăguța , si sociabilă are un corp frumos . 
Ca si acțiune e Ok , se implica, mici pupicei si mângâieri .

ON 9 Îl face Ok , se simnte foarte bine . 
NP 8.5 Cam greut , are o pasa destul de micuța . 
atitudine  9.5 

Cadou 300 Lei/H 

 

  • Inimioara 1
Link spre comentariu
  • Oras:Arad
  • Oras:Arad
Acum 3 ore, axelov90 a spus:

Neața buna !

Am vizitat și eu tătăroaica asta faina 🤪

Programare făcută pe Whatsapp, toate au mers Ok .

Locatia mai ciudata pentru mine , dar ne-am descurcat .

Fata foarte drăguța , si sociabilă are un corp frumos . 
Ca si acțiune e Ok , se implica, mici pupicei si mângâieri .

ON 9 Îl face Ok , se simnte foarte bine . 
NP 8.5 Cam greut , are o pasa destul de micuța . 
atitudine  9.5 

Cadou 300 Lei/H 

 

"Tătăroaică"😂 Mulțumesc pentru recenzie!🤗

Link spre comentariu
  • Oras:Arad
  • Oras:Arad
La 08.09.2021 la 6:41, mrwick a spus:

Chiar că nu ar strica niste poze noi😁, nu am mai vazut poze postate cu tine de prin Ianuarie🙄... și de arătat ai ce arată că ești bunăciune.

Pozele ce le am acum pe pubi24, sunt de acum două luni😃🤗

Link spre comentariu
  • Oras:Arad
  • Oras:Arad
Acum 38 minute, diana02 a spus:

Pozele ce le am acum pe pubi24, sunt de acum două luni😃🤗

Mult si de 2 luni😄, dar mă refeream anume la pozele de aici de pe site, făne fericiți și pe noi de pe site nu doar pe cetățenii de pe Publi😁.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...