Sari la conținut

Iubitul meu are ejaculare precoce


Postări Recomandate

Vizitator olʎ
Reputație: 0

Dar tu aveai ceva kilometreaj nu?

 

Se spune ca urma pestelui prin apa si urma de pula in femeie este greu de depistat, ambele dispar dupa cateva minute  :laugh2

 

On topic.

 

#anamada, nu mi-ai raspuns, cu cate secunde a crescut potenta ?

  • Like 1
Link spre comentariu

Bună Anamada,

 

Am urmărit discuția si progresul, si aș dori sa îți sugerez o carte, care se pare că este verificată experimental, și pare respectată în lumea terapeuților. Nu implică pastile, unguenți sau șpreiuri, doar antrenament progresiv. Necesită  susținere din partea partenerului, și el o are din plin din partea ta:

How to Overcome Premature Ejaculation by Helen Singer Kaplan

http://gen.lib.rus.ec/search.php?req=helen+singer+kaplan&lg_topic=libgen&open=0&view=simple&res=25&phrase=1&column=def

 

Baftă

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Buna tuturor!

 

 Asa cum ati putut citi in titlu, iubitul meu are ejaculare precoce.

Sunt intr-o relatie (stabila, bazata pe iubire, incredere, etc)  de un an cu el. Problema ejacularii precoce persista de la inceput pana la momentul prezent.

 

Pentru a fi mai explicita: ejaculare precoce adica: uneori ejaculeaza inainte de a penetra, alte ori in primele 5 secunde, alteori 20 de secunde, sub 1 minut oricum. Practic aproape ca nu am putea spune ca facem sex... Aceasta problema apare mereu cand incercam (pentru ca eu nu consider ca reusim) sa facem sex normal.

Surprinzator (sau nu) ejacularea precoce apare doar la sex normal, in cazul sexului oral, el ejaculeaza dupa mai multe minute, ceea ce eu consider un timp normal.

 

Avand in vedere aceasta problema eu am incercat pe diverse cai sa gasesc o rezolvare. Fara succes, insa. La indemnul meu: a mers la un psihoterapeut, a mers la un medic urolog si la un medic endocrinolog.

Am utilizat o substanta cu efect de anestezic local, insa el spunea ca ii amorteste prea tare si ii disparea erectia. Deci nici asta nu a functionat.

 

Alaturi de ejacularea precoce descrisa mai sus, eu consider ca el are o alta problema. In ideea ca la al doilea numar va dura mai mult am incercat sa o facem de 2 ori, sa avem 2 numere in serie. Adica dupa ce ejaculeaza o data sa stam un pic si apoi sa reluam actiunea. Problema este ca a 2a oare nu reuseste sa mai aiba erectie, la distante de timp variabile, efectul e acelasi (15 minute, 30 minute, o ora, 2,3 chiar 5.). Practic o data ce a ejaculat o data in ziua respectiva nu mai are erectie (completa, semi-erectie are).

 

La recomandarea  medicului am folosit Cialis. Primul numar a fost identic (ejaculare in cateva secunde), la al doilea a avut erectie dupa vreo ora sau 2. Sa zicem ca a durat un pic mai mult, dar cu pauze f dese. Adica 10 secunde de penetrare, apoi o scotea sa nu isi dea drumul, daca incepea sa se miste dupa 2-3 miscari se oprea sa nu isi dea drumul.

 

In concluzie, satisfactie sexuala .... nu prea. :dodgy:

Probabil va intrebati de ce nu il parasesc?

Ei bine, sa zicem ca il iubesc... Tin foarte mult la el. Efectiv ma inteleg foarte bine cu el, comunicam foarte bine, ma simt super in prezenta lui. Cu exceptia sexului eu nu am ce sa ii reprosez. Deci relatie super ok in rest.

 

Probabil va intrebati de ce am postat asta aici?

Ei bine, sa zicem ca inca sper ca voi gasi o rezolvare pentru situatia asta si cumva sper ca pot primi de aici niste sfaturi/ indrumari utile.

Totodata ma gandesc ca sunt si alti barbati care au traiat situatii similare si ar putea sa imi impartaseasca din experienta lor.

 

Multumesc!

sigur este miky77!

  • Minus 2
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Du-te-n plm la balamuc ! Ai ajuns sa distrugi tot forumul pentru ca esti un psihopat cu acte in regula !

Tu nu ai pl EUNUCULE! Forumul l-ai distrus tu cu clonele tale mincinoase si altii asisderea tie SOCIOPATULE! Fara sociopati ca tine, nu exista scandal! :laugh2 SDa nu iti uiti punctul alb pentru zile negre milogule! :laugh2  :laugh2  :laugh2 Acte nu am, spre deosebire de tine doveditule!

  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:NATO
  • Oras:NATO

Tu nu ai pl EUNUCULE! Forumul l-ai distrus tu cu clonele tale mincinoase si altii asisderea tie SOCIOPATULE! Fara sociopati ca tine, nu exista scandal! :laugh2 SDa nu iti uiti punctul alb pentru zile negre milogule! :laugh2  :laugh2  :laugh2 Acte nu am, spre deosebire de tine doveditule!

Balbaitule, mai esti si analfabet

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:Cora Lujerului
  • Oras:Cora Lujerului

Stie Dracu de ce moare la intrare. Sau nici nu ajunge la intrare.

 

Stiu o doamna Mirela care lesina pur si simplu cand i-o baga "partenerul".  "Fa-ti fata 5 amanti cand nu are bani unul vine altu si o duci bine" Si ea cica : Da, dar nu pot !  :)

 

-Vine furtuna.

-?!?

-Vine furtuna.

-Ce anume? Nu inteleg...

-Vine furtuna.

Nu inteleg nici a treia oara. Inchid ochii si imi trec mana peste fata "Ce o fi spus ?" Cu ochii inchisi aud ce este afara.

-Da... este furtuna

 

E o simpatica Mirela. 

Link spre comentariu
Vizitator iahim7
Reputație: 0

Nu toate aspectele privind ejacularea precoce pot fi rezolvate de urolog.

De fapt in cele mai multe cazuri aceste probleme sunt remediate de sexolog (unul priceput nu unul care sa te invete pozitii). Acesta te poate invata exercitii, care au ca rezultat un autocontrol mai bun in timpul actului sexual, astfel incat te poti abtine de la ejaculare.

Cauta-l pe "nebunul" de Bebe Mihăescu.

Link spre comentariu
  • Oras:Berceni, cartierul cu 'Valuoare
  • Oras:Berceni, cartierul cu 'Valuoare

Nu e normal sa te masturbezi atunci cand esti intr-o relatie. Iti iubesti iubita, in loc sa faci o laba. Scuza-ma ca iti spun, dar faza cu laba intr-o relatie normala, e de-a dreptul ridicol. Laba iti faci doar cand esti singur, sau nu ai posibilitatea sa faci sex, ca sa-ti poti satisface nevoia fiziologica. 

Nici asta nu e normal. Daca te tii de d'astea, nu mai ai chef de nimic s totul in jurul tau o sa inceapa sa capte nuante de gri si incet-incet dar sigur si putin cate putin mori pe interior.

Link spre comentariu
  • Oras:Berceni, cartierul cu 'Valuoare
  • Oras:Berceni, cartierul cu 'Valuoare

Usor de zis, greu de facut. Rational sunt constienta ca nu e o relatie normala/ sanatoasa. Dar nu il parasesc. Si ma intreb de ce. Ceva ma tine pe loc sa o fac.

Rational constientizez ca daca nu se intampla vreo schimbare tot aici ajungem. Dar emotional... e alta poveste. Stii, uneori stau si ma gandesc ca ar trebui sa o termin... dar apoi  ma gandesc ca nu o sa il mai vad, ca imi vor lipsi discutiile cu el, ca nu pot sa fiu atat de haina incat sa il alung pentru asta, ca am avut momente bune, ca sunt sigura ca ma iubeste, ca a fost langa mine cand nimeni nu era... etc.

 

Emotional sunt inca foarte legata de el. Uneori ma intreb daca nu e un soi de dependenta... sau nu stiu.

Sexual... e o alta poveste. Incet incet incepe nici sa nu mai imi vina sa il sarut... moare incet... Deja ma uit dupa alti barbati pe strada. Si incep sa ma gandesc cum va fi urmatoarea mea relatie. Cum va fi viitorul meu iubit... Fantezii ce nu il implica... etc. Suntem pe drumul bun, ce sa mai zic? :slap2

 

Eu zic asa: Incearca sa nu va mai ganditi la chestia asta. Nici tu si nici el. Luati-va gandul de la treaba asta. Cat timp? Foarte mult timp. 3~4 ... 7~8 luni. Focusati-va energiile, atentia si energia cu totul si cu totul pe altceva. Luati-va pauza de la corpurile voastre, ca nu e normal, trust me, nu e nici normal, si nici sanatos sa te gandesti obsesiv-compulsiv la ceva ce ar trebui sa fie pe locul 2 ... spre exemplu pentru a face un copil 2,3,4 10 cat or fi sa va fie sa aveti. Daca o sa aveti copii, ce o sa faceti? O sa va neglijati datoria de parinti ca sa va satisfacti voi "nevoile" voastre fizice ca "asa e normal"? Normal ar fi ca atunci cand esti in "actiune" intre pauzele de oferit atentie si daruire copilului, daca are nevoie sau se intampla ceva si trebuie neaparat sa vedeti ce se intampla, sa o faceti fara sa va para rau sau sa aveti regrete ca nu "v-ati terminat" treaba. O! Dar nu stiti voi ca Dragostea se sacrifica? De dragul Dragostei faci sacrificii de care nici nu stiai ca esti capabil sa le faci.

 

Genul asta de femeie ar trebui sa caute orice barbat intreg la cap.

 

https://www.youtube.com/watch?v=jk_g2RPm9O4

 

Nu unghii false, gene false, cat de bine o suge cu diverse gauri sau cat de des. Ci pana unde s-ar sacrifica ea.

 

De asta cand se face Dragoste ar trebuie sa fie de: Paste, Craciun, Anul Nou, ziua de nastere al unuia dintre cei 2 si atat :) Si poate si de nume. Rugati-va sa aibe mai multe nume de nastere :))) sau cautati-va pe cineva cu multe nume.

 

 

Si inca o problema, ce poate fi rezolvata prin abstinenta, este ca nu este constient sau prea legat, psihic cu fizic. De asta zic: lasa natura sa isi faca treaba. Tu doar fi pregatita sa il primesti. Fara prea multe zorzoane si alte distrageri gen: multa vorba, muzica alcool tutun (daca unul dintre voi consuma).

Link spre comentariu
Vizitator caproshu
Reputație: 0

Eu zic asa: Incearca sa nu va mai ganditi la chestia asta. Nici tu si nici el. Luati-va gandul de la treaba asta. Cat timp? Foarte mult timp. 3~4 ... 7~8 luni. Focusati-va energiile, atentia si energia cu totul si cu totul pe altceva. Luati-va pauza de la corpurile voastre, ca nu e normal, trust me, nu e nici normal, si nici sanatos sa te gandesti obsesiv-compulsiv la ceva ce ar trebui sa fie pe locul 2 ... spre exemplu pentru a face un copil 2,3,4 10 cat or fi sa va fie sa aveti. Daca o sa aveti copii, ce o sa faceti? O sa va neglijati datoria de parinti ca sa va satisfacti voi "nevoile" voastre fizice ca "asa e normal"? Normal ar fi ca atunci cand esti in "actiune" intre pauzele de oferit atentie si daruire copilului, daca are nevoie sau se intampla ceva si trebuie neaparat sa vedeti ce se intampla, sa o faceti fara sa va para rau sau sa aveti regrete ca nu "v-ati terminat" treaba. O! Dar nu stiti voi ca Dragostea se sacrifica? De dragul Dragostei faci sacrificii de care nici nu stiai ca esti capabil sa le faci.

 

Genul asta de femeie ar trebui sa caute orice barbat intreg la cap.

 

https://www.youtube.com/watch?v=jk_g2RPm9O4

 

Nu unghii false, gene false, cat de bine o suge cu diverse gauri sau cat de des. Ci pana unde s-ar sacrifica ea.

 

De asta cand se face Dragoste ar trebuie sa fie de: Paste, Craciun, Anul Nou, ziua de nastere al unuia dintre cei 2 si atat :) Si poate si de nume. Rugati-va sa aibe mai multe nume de nastere :))) sau cautati-va pe cineva cu multe nume.

 

 

Si inca o problema, ce poate fi rezolvata prin abstinenta, este ca nu este constient sau prea legat, psihic cu fizic. De asta zic: lasa natura sa isi faca treaba. Tu doar fi pregatita sa il primesti. Fara prea multe zorzoane si alte distrageri gen: multa vorba, muzica alcool tutun (daca unul dintre voi consuma).

De sarbatori legale nu au voie ?? :laugh2  :laugh2

Link spre comentariu

  • Oras:Berceni, cartierul cu 'Valuoare
  • Oras:Berceni, cartierul cu 'Valuoare

De sarbatori legale nu au voie ?? :laugh2  :laugh2

 

Cred ca voiai sa zici "celelalte Sarbatori legale". Ar fi o chestie, numai ca sunt cam mult si la intervale scurte unele de celelalte.

 

Dar hai sa fim seriosi .... una e sa faci treaba cand esti alergat cu trancanul din toate partile de toti tot timpul, si alta e in tihna linistit relaxat alea alea, un pahar de vin ceva. Plus ca ar fi ca si cum un "cadou" pentru amn2. S-ar face cadou unul altuia  :laugh2

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...