Sari la conținut

Postări Recomandate

  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

NINFOMANA, plinuta, draguta, ofer sex total domnilor generosi, oral, normal si anal cu finalizare, masaj erotic, cunnilingus, poz. 69, 1.75 m, 89 kg, roscata, ochii verzi, rog seriozitate, Sala Palatului,

 

0786689933

 

 

 

Pun mana pe telefon si o sun.

La telefon avea o voce placuta dar cand am ajuns la locatie isi cerea scuze pt vocea ei ragusita , cum ca ar fi racita.

Imi spune clar ca ceea ce imi poate oferii e oral, normal si anal la pretul de 50 de lei finalizarea sau 100 ora, iar ca locatie punctul de reper e Sala Palatului, sa o sun cand ajung acolo.

Bag castile in urechi si plec.

Ajung la Sala Palatului, in fata la Admiral, si o sun.

Bineinteles ma ratacesc pe drum incercand sa urmez indicatiile.

Ajung intr-un final la locul cu pricina, in fata unui scari de bloc.

EDITAT , zicea ea.

Interfonul nu mergea asa ca am urcat direct.

Ajung in fata unei usi de fier, sun si imi deschide usa o fata mica de statura 1,60 – 1,65, grasa, roscata, ochii caprui cam 30 de ani cred ca avea. Parul scurt,dat dupa urechi si bretonul prins cu o clama intr-un mot. Fata din poze. Era imbracata cu un desu, cred ca asa ii zice, fara chiloti pe ea  si cu o pereche de sosete groase, roz in picioare. Genul ala de sosete pufoase si calduroase. Sosetele au ramas in picioare pe tot parcursul ostilitatilor.

Zambitoarea fata. Ma pofteste inauntru, intr-un apartament, curat,  de 3 camere,cred, in singura camera cu usa deschisa. Camera din poze cu sifonierul plin de oglinzi.

Ajunsi in camera, mi se prezinta, Luiza sau Eliza, cred…

Nu stiu, nu i-am retinut numele.

Ma prezint si eu , incantat de cunostinta si toate cele

Ne asezam si schimbam cateva vorbe, ea, zambitoare pe tot parcursul discutiei.

Radem, glumim, futem platim vorba aceea .

Intreb cum facem cu banii, La inceput ca curvele, zice ea razand.

Dau 100 de lei pt o ora cu de toate oral, normal si anal.

Pleaca in alta camera sa aduca prezervativele si sa duca banii probabil.

Se intoarce repede la fel de zambitoare si purcedem.

Mangaieri, sarutari pe corp si observ ca nu e epilata atent, mici scapari pe colo, pe colo, pasarica curata, carne tare pe ea, placuta la atingere.

Ne angajam intr-un 69 in care ea mai uita de mine de cateva ori si cand isi aduce aminte

ia in gura doar capul si inca putin, o freaca cu mana si nu pune gura pe nimic altceva.

Intr-un final punem prezervativul si trecem la lucruri mai serioase, schimbam cateva pozitii si purcedem catre anal, il freaca cu putin lubrifiant si o bagam.

Stramta, strange din cur dar il baga pana la urma.

Dau ce dau cu prezervativ renunt la el pana la urma. Uitasem sa zic, analul se poate si neprotejat.

Indura pret de vreo 10 minute si ma roaga sa termin pt ca o doare prea rau, ca sunt prea dotat. Vorbe d-astea…

Il scot fara sa termin si urmeaza acelesi oral plictistor, membrul viril isi pierde interesul si eu odata cu el.

Imi zic totusi sa duc treaba la bun sfarsit, imi pune din nou un prezervativ, dau tot ce am in mine si scuip tot in prezervativ.

Trag aer in piept ma ridic si ea imi da prezervativul jos.

O intreb daca se fumeaza, imi zice ca da, o intreb daca fumeaza si ea, ramane ca ma imbrac, fumez o tigare si plec.

Ma imbrac, schimbam cateva vorbe si ii zic ca plec, ea ma roaga sa raman sa fumez

dar ii zic ca nu vreau sa ii afum camera, plus ca era deja tarziu si trebuia sa plec.

Ma conduce la usa ne salutam, ne multumim si plec.

Cobor, ies din scara blocului si acolo ma intalnesc cu alt “contribuabil’ cautand EDITAT  cu telefonul lipit de ureche. Probabil se duce la vreuna dintre colegele ei, n-am apucat sa vad pe nimeni pe acolo, dar am auzit usi scartaind, ca sa zic asa

 

Per total vreo 45 de minute petrecute acolo, nu stiu ce alte lucruri accepta pt ca nu am vb despre asta asa ca ii voi da urmatoarele note:

Locatia de nota 7, pt ca nu am avut acces la baie (veneam de acasa,curat, parfumat frezat, dar totusi mergea un dus cel putin dupa)

Un oral de nota 6, nu stie meserie

Normal tot de nota 6, nu se implica

Si la anal acelasi 6, dar sta si primeste, nu ofera mare lucru

Corpul de nota 7 dar doar pt pasionatii genului

Iar GFE tot un 7 pt ca a fost zambitoare si comunicativa.

 

Nu cred ca am sa revin, dar niciodata nu stii pe unde te poarta pasii…

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:Satul cu ministri
  • Oras:Satul cu ministri

Imi cer scuze pt greseala facuta dar gasisem cateva poze in care isi arata fata pe site-uri de escorte, asa ca am zis ca e in regula. Imi cer scuze incaodata.

Daca pozele cu fatza sunt publice, sa le vedem si noi.

Asa ca iata-le.

post-18823-0-86118300-1366951713_thumb.jpg

post-18823-0-99029900-1366951718_thumb.jpg

post-18823-0-68120000-1366951723_thumb.jpg

post-18823-0-95788400-1366951728_thumb.jpg

post-18823-0-34779700-1366951734_thumb.jpg

post-18823-0-24006400-1366951739_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Va salut din nou stimati colegi de club,

inainte de a va povesti cum mi-am petrecut eu intervalul 13:00-13:45 din ziua de 15 aprilie anul curentat, as vrea sa-i spun confratelui petrepetre02 ca la intrebarea "platim sau suntem platiti?" eu as putea identifica 2 posibile raspunsuri: 1. de la caz la caz (sau de la caz la cazma ;)) si 2. de gustibus et de coloribus n-are rost sa ne disp©cutam.

 

Confirm in mare parte cele ante-prezentate: voce amabila, indicatiile de domiciliu mi-au fost clare, am ajuns fara prb, iar tanara si trupesa domnisoara (Doina s-a prezentat) m-a intampinat zambitoare, amabila si, intr-adevar, putin racita. Ne-am pupat ca-n Franta, cu limbi si plescaituri, i-am admirat parul spalat si a sampon bine-mirositor, m-a invitat sa ma dezechipez si i-am dat imediat o nota de 10 pentru umerashe (ma refer la alea de pus camasa, geaca sau sacoul corporatist, nu la umerashe/craci unde va zburda imaginatia, romanticilor ce sunteti) si straduinta de a ma face sa ma simt bine. Am fumat o tigara, ne-am asezat pe canapeaua ingusta a camerei mici (oarecum saracacioase) si a inceput sa-mi mangaie fermoarul pantalonilor. Atitudinea amabila si zambitoare nu a parasit-o niciodata, mi-a scos micutzu la aer si l-a prelucrat - dupa parerea mea - de nota 9, cu limbute si buze moi, cu mana pe bomboane si cu schimbari de pozitii. Nu i-am sugerat sa scoata rochita aia cu volanase din poze, mi se parea mai kinky asa, am intors-o cu spatele si i-am admirat bostanul generos, dar eram prea obosit sa ma intromisionez. Eh, varsta, bat-o vina... :thinking Ca urmare, eu in picioare si ea in pozitia sezut pe pat am parafat si semnat un CIM (asta e Contractul Individual de Munca, nu?) clasic si i-am daruit preaplinul sufletului meu nevrednic, dar altruist. Am decartat halatu' de 50 de lei grei si am primit invitatia sa mai fumez una. Mi-am spalat alea-alea cu sapun lichid si mi-am tamponat bomboniera cu un prosop curat din partea casei. Camera de nota 7, baia de 8, prestatia de 9 (kroku mic a decis!) iar atitudinea cooperanta, docila, primitoare si zambitoare hai 9,5 sa nu dau 10 ca se scandalizeaza specialistii...

 

Si mie mi s-a parut ca la un moment dat a zis sau a sugerat ca nu e singura in apartament, dar n-am auzit zgomote si n-am vazt nik...

 

In concluzie, raportul calitate/pret e ok si cred ca - datorita pozitiei centrale a cuibusorului si atitudinii primitoare a gazdei - se poate salva numarul de contact, pentru recidive.

 

Toate putzele sus!

  • Like 9
Link spre comentariu

Nene Frankyl, matale esti inscris de peste o jumatate de an pe forum si asta ar fi prima ta postare?! :slap2

E bine ca ai prins curaj si ai scris ceva, dar nu crezi ca era cazul sa te straduiesti mai mult? Te asteptam si cu o recenzie, caci se pare ca esti un tip foarte rafinat.

  • Like 2
  • Minus 5
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

SEX total neprotejat, doamna plinuta 30 ani, 1.70 m, 90 kg, ofer sex total neprotejat domnilor generosi, accept 69, cunnilingus, oral neprotejat cu finalizare, mangaieri, sarutari, 0756.861.606

 

post-34346-0-38614300-1379157192_thumb.jpgpost-34346-0-60510100-1379157199_thumb.jpgpost-34346-0-37817600-1379157216_thumb.jpgpost-34346-0-26000300-1379157223_thumb.jpg

 

Am fost și eu astăzi pe la ea. Are postate pe ''biblie'' două anunțuri diferite: unul cu pozele și numărul de la începutul threadului, altul cel de mai sus, după care m-am luat eu ca să ajung la ea.

Locație: un bloc din intersecția Budapesta. Singură în apartament. M-a așteptat îmbrăcată exact cum se vede în pozele atașate. Baie curată, prosoape ok, tot ce trebuie.

Are o atitudine foarte ok, plăcută, nu te grăbește pe parcursul acțiunii. Oral satisfăcător, foarte umed. Normal ok, cu implicare cât de cât...

50 lei o finalizare, nu am stat mai mult pentru că nu sunt fan BBW, doar am vrut să îmi satsifac o curiozitate :) Pentru fanii genului însă poate fi o alegere bună.

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:Bistrita
  • Oras:Bistrita

Va salut din nou stimati colegi de club,

inainte de a va povesti cum mi-am petrecut eu intervalul 13:00-13:45 din ziua de 15 aprilie anul curentat, as vrea sa-i spun confratelui petrepetre02 ca la intrebarea "platim sau suntem platiti?" eu as putea identifica 2 posibile raspunsuri: 1. de la caz la caz (sau de la caz la cazma ;)) si 2. de gustibus et de coloribus n-are rost sa ne disp©cutam.

 

Confirm in mare parte cele ante-prezentate: voce amabila, indicatiile de domiciliu mi-au fost clare, am ajuns fara prb, iar tanara si trupesa domnisoara (Doina s-a prezentat) m-a intampinat zambitoare, amabila si, intr-adevar, putin racita. Ne-am pupat ca-n Franta, cu limbi si plescaituri, i-am admirat parul spalat si a sampon bine-mirositor, m-a invitat sa ma dezechipez si i-am dat imediat o nota de 10 pentru umerashe (ma refer la alea de pus camasa, geaca sau sacoul corporatist, nu la umerashe/craci unde va zburda imaginatia, romanticilor ce sunteti) si straduinta de a ma face sa ma simt bine. Am fumat o tigara, ne-am asezat pe canapeaua ingusta a camerei mici (oarecum saracacioase) si a inceput sa-mi mangaie fermoarul pantalonilor. Atitudinea amabila si zambitoare nu a parasit-o niciodata, mi-a scos micutzu la aer si l-a prelucrat - dupa parerea mea - de nota 9, cu limbute si buze moi, cu mana pe bomboane si cu schimbari de pozitii. Nu i-am sugerat sa scoata rochita aia cu volanase din poze, mi se parea mai kinky asa, am intors-o cu spatele si i-am admirat bostanul generos, dar eram prea obosit sa ma intromisionez. Eh, varsta, bat-o vina... :thinking Ca urmare, eu in picioare si ea in pozitia sezut pe pat am parafat si semnat un CIM (asta e Contractul Individual de Munca, nu?) clasic si i-am daruit preaplinul sufletului meu nevrednic, dar altruist. Am decartat halatu' de 50 de lei grei si am primit invitatia sa mai fumez una. Mi-am spalat alea-alea cu sapun lichid si mi-am tamponat bomboniera cu un prosop curat din partea casei. Camera de nota 7, baia de 8, prestatia de 9 (kroku mic a decis!) iar atitudinea cooperanta, docila, primitoare si zambitoare hai 9,5 sa nu dau 10 ca se scandalizeaza specialistii...

 

Si mie mi s-a parut ca la un moment dat a zis sau a sugerat ca nu e singura in apartament, dar n-am auzit zgomote si n-am vazt nik...

 

In concluzie, raportul calitate/pret e ok si cred ca - datorita pozitiei centrale a cuibusorului si atitudinii primitoare a gazdei - se poate salva numarul de contact, pentru recidive.

 

Toate putzele sus!

scuze de ce nu e voie sa  se vada cine  sunt femeile la  fatza?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...