Sari la conținut

+37368053568 Doua MILFS


Postări Recomandate

Salut.

 

Cand revin pe la Chisinau, orasul meu natal, trec pe la doamnele.

 

Vorbesc in rusa.

 

La telefon prezinta oferta ca fiind masaj erotic, in conditii intime, muzica, efectuat de doua doamne mature. Varsta nu mai tin minte exact - intre 50-55 de ani.

 

Locatia in sectorul Rascani, accesibila.

 

Am facut o programare. Am ajuns. Fara intarzieri din ambele parti. Am intrat in apartament. Destul de buna locatia. Am achitat 600 pentru o sedinta si am mers la baie.

 

Doamnele: o blonda inalta, trasaturi ucrainesti/rusesti, nu are corp de fetita, se vede varsta la corp, la fata nu. Sani mari. Imbracata intr-o rochita neagra mulata pe corp, pe tocuri.

 

A doua - o satena mai josuta si plinuta, mai uratica la fata. Sani mari. Imbracata intr-o rochie scurta, pe tocuri.

 

Dupa dus m-am intins pe burta si au inceput doamnele sa ma maseze pe spate, pe picioare, intre buci, pe la anus si testicule. A durat vreo 5 minute, scurt pentru ca nu asta e actiunea principala. Mi-au zis sa ma intorc pe fata si m-au masat pe piept si maini. La un moment dat sanii au fost scosi afara, iar mainile mele cautau deja pasaricile lor. Blonda a luat tatele satenei in gura si a inceput sa le suga. Satena ma masturba deja iar eu le mangaiam pasaricile cu degetele mele care le mai bagam in gura din cand in cand ca sa fie masturbarea mai umeda si mai placuta. Doamnele au raspuns pozitiv. Am inceput si eu sa-i mananc sainii blondei iar ea incet incet si-a schimbat pozitia si a venit si s-a cracanat pe fata mea. Era pe tocuri. Efectiv s-a asezat pe fata mea. Satena a inceput un oral senzual incet, umed, cu atentie in jur. Blonda se zvarcolea pe fata mea, mi-a zis ca are orgasm (nu am crezut, dar m-am simtit bine). Apoi a trecut blonda la un oral la fel de bun in timp ce eu ma jucam cu sainii satenei. La un moment dat prezervativul era pus si blonda a urcat pe mine, la fel incaltata si m-a calarit un pic, pana aparent a obosit. Am schimbat prezu si am dat in doggy in satena in timp ce o lingea pe blonda. Am explodat in prezervativ. Am fost la dus. Am revenit. Am stat un pic de vorba. Eu mai prost cu limba rusa si am plecat. Dtd vreo 45 min.

 

Recomand pentru iubitori de doamne mature. Eu m-am simtit bine si o sa ma mai duc.

 

Pozele nu sunt reale ca si 99% de pe 999.md

 

https://m.999.md/ru/profile/Katy8

  • Like 3
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...