gigolobucuresti Reputație: -2 Postat Aprilie 25, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 25, 2013 Buna,SEX TRAINER- FIRST LESSON FREE Pret initial: 100 euro partida (2 reprize cu o pauza de 15 minute). Prelungirile se taxeaza separat.Abonament lunar cu 300 euro in care intra o intalnire saptamanala. Cerere in regim de urgenta consta cu 30% fata de pretul initial.Accept si LEI(RON) la cursul BNR.Nu percep TVA, nu dau bon fiscal (in cazul in care te gandesti sa decontezi undeva) Ofer in materie de sex: normal, anal, cunnilingus, anilingus, spanking, dominatie, fantezii si altele.Am 80kg, 1,78 inaltime, 26 ani, ochi caprui, dotare 19cm, fund bombat, aspect facial masculin, par brunet (aranjat clasic), atitudine masculina placuta, dantura frumoasa, cu un limbaj adecvat,i un comportament masculin decent, constitutie atletica (lucrat fitness), sociabil si placut. Experienta anterioara cu doamne si domnisoare!Ma adresez DOAR domnisoarelor si doamnelor - indiferent de varsta. Sunt Heterosexual. Mentionez ca imi rezerv dreptul de a selecta!Detin locatie, placuta, discreta (zona Dristor). Ma deplasez si la hotel/apartament/locatie.Contact : Id mess : geobuc86 Telefon: 0760070652 (apel sau mesaj, fara numar ascuns! obligatoriu)E-mail: [email protected] Interval Orar in care pot fi contactat: 10:00 - 22:00Ma implic 100% pentru a tine legatura si pt viitoare intalniri si pt a va simti bine in compania mea. Pozele sunt fictive, ofera detalii ce urmeaza a avea loc intr-o intalnire, iar aspectul corpului si dotarea sunt similare persoanei mele.Garantez seriozitate, igiena si discretie! Inca ceva, pe strada NU te cunosc, NU ma cunosti! (discretie totala!) Cu cele mai placute ganduri,George 1 Link spre comentariu
9696 Reputație: 0 Postat Mai 3, 2013 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Mai 3, 2013 e gluma asta? nu e nimic din ceea ce e scris sa nu ma amuze. Link spre comentariu
gigolobucuresti Reputație: -2 Postat Mai 3, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Mai 3, 2013 e gluma asta? nu e nimic din ceea ce e scris sa nu ma amuze.un anunt serios, scris intr-o maniera placuta.ma bucur ca ti-a indus o stare de amuzament. sarbatori pascale cat mai placute! Link spre comentariu
Matura'sexi Reputație: 39 Postat Septembrie 9, 2013 Oras:LA POARTA IADULUI ASTEPTAND PE PISICUTS Oras:LA POARTA IADULUI ASTEPTAND PE PISICUTS Partajează Postat Septembrie 9, 2013 UN NR DE TEL SAU CUM SA CONTACTEZ PERSOANA STIE CINEVA?AM INCERCAT DAR INUTIL NU AM AVUT UN REZULTAT POZITIV Link spre comentariu
jos textila ! Reputație: -1 Postat Septembrie 10, 2013 Telefon: [email protected] Oras:. Telefon: [email protected] Oras:. Partajează Postat Septembrie 10, 2013 UN NR DE TEL SAU CUM SA CONTACTEZ PERSOANA STIE CINEVA?AM INCERCAT DAR INUTIL NU AM AVUT UN REZULTAT POZITIVA dat faliment baiatu'! Link spre comentariu
gigolobucuresti Reputație: -2 Postat Septembrie 13, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Septembrie 13, 2013 UN NR DE TEL SAU CUM SA CONTACTEZ PERSOANA STIE CINEVA?AM INCERCAT DAR INUTIL NU AM AVUT UN REZULTAT POZITIV Numarul este activ, a fost oprit 1 saptamana, plecat afara din tara. Am revenit si pot fi contactat. Link spre comentariu
mariusmke Reputație: 0 Postat Septembrie 16, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Septembrie 16, 2016 UN NR DE TEL SAU CUM SA CONTACTEZ PERSOANA STIE CINEVA?AM INCERCAT DAR INUTIL NU AM AVUT UN REZULTAT POZITIV0766678354 Link spre comentariu
colorado sukaru Reputație: 1011 Postat Septembrie 16, 2016 Oras:Splaiul Unirii Oras:Splaiul Unirii Partajează Postat Septembrie 16, 2016 0766678354 Mariuse, tu vrei sa fuți gratis ! Păi se poate una ca asta !? Link spre comentariu
colorado sukaru Reputație: 1011 Postat Septembrie 16, 2016 Oras:Splaiul Unirii Oras:Splaiul Unirii Partajează Postat Septembrie 16, 2016 0766678354 Deschide topic la discuti generale pentru mai multa vizibilitate Sunt multe fete care vor Link spre comentariu
raffaello Reputație: -6838 Postat Septembrie 16, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Partajează Postat Septembrie 16, 2016 Mariuse, tu vrei sa fuți gratis ! Păi se poate una ca asta !? L-ai speriat. Dupa mai bine de un an de la inscriere prima postare a fost pe un topic neatins din 2013! Link spre comentariu
colorado sukaru Reputație: 1011 Postat Septembrie 16, 2016 Oras:Splaiul Unirii Oras:Splaiul Unirii Partajează Postat Septembrie 16, 2016 L-ai speriat. Dupa mai bine de un an de la inscriere prima postare a fost pe un topic neatins din 2013!Ce sa faca ? nu mai avea cliente Are si el de platit intretinere, lumina . Eu zic sa-l ajutam să îsi faca un profil pe ejobs poate gaseste undeva ca manipulant marfă Link spre comentariu
Postări Recomandate