Sari la conținut

Postări Recomandate

Imi cer scuze de offtopic, dar am descoperit acest forum acum 3 ani, si de atunci chiar nu am mai intrat, rog un admin sa se uite la log-uri sa vada de cate ori am fost logat in 3 ani, si ai sa intelegi. Apreciez totusi vigilenta, si este de apreciat ca se incearca sa se tina acest forum curat.

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Stie cineva ce s-a intamplat cu maseuza Coco? Inca mai e in domeniu? Activa anul trecut si pot sa zic ca era cea mai priceputa din fetele care lucrau la hotangels.

 

Multumesc

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Am fost la Thai Passion (Prepelitei8, intre Dacia si Eminescu) intr-un weekend, dupa-amiaza, cu programare telefonica. Ceea ce m-a atras intial a fost faptul ca pe site erau postate pozele fetelor care erau prezente la fiecare dintre locatii si pareau ca sunt actualizate in timp real (prezenta.. :slap2  nu pozele fetelor). M-am decis sa si verific daca era asa, avand in vedere ca majoritatea celorlalte site-uri de masaj nu ofera aceasta "facilitate".

 

Deci...Odata ajuns receptie a fost destul de placuta si informarea corecta (preturi si optiuni) cf celor afisate pe site.

Am asteptat sa apara fetele si, spre bucuria mea, erau prezente chiar cele afisate pe site  (verificat pe tel inainte sa intru) iar pozele chiar corespundeau!

Din acest punct de vedere nota 10 Hot Angels!

 

Am procedat catre o camera care era cam inghesuita, cu doua saltele despartite de o perdea... (sa inteleg ca daca mai erau clienti, ne inghesuiau in aceeasi camera? sau poate era o camera pentru masaj pt cuplu..)

 

Dusul asistat, intr-adevar pare a fi doar la cerere expresa, pentru ca fetele oricum nu intreaba. Prosop curat am primit, papuci nu.

Pe saltea a fost pus un cearceaf care mi s-a parut prea mic... dar ... a inceput masajul...concluzia:

 

Locatia: 8 (destul de inghesuita si camera si baia)

Fata: 10

Masajul de relaxare: 9 (o idee cam grabit, dar sa nu uitam ca vorbim de un masaj erotic si nu de unul profesionist de relaxare)

Masajul erotic: 9

Finalizarea:... aici chiar se vedea graba (nici nu stiu ce nota pot sa dau)

Halatul: cf preturilor afisate pe site

 

De revenit, macar pentru a verifica cat de actualizate sunt prezentele fetelor pe site si daca graba e o caracteristica comuna..

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Salutare tuturor,

Recunosc ca mi-am luat inima in dinti si am incercat si eu masajul erotic, indemnat oarecum de recenziile voastre. Am ajuns la Thai Passion si am ales o fata blonda si cu forme pe nume Amalia. Am uitat sa va spun ca intrarea in salon este un pic cam ciudata si pare neingrijit salonul. Am fost invitat la dus cu un prosop cam mic si cam uzat si o pereche de papuci. Dupa ce am revenit in camera fata a inceput un masaj de relaxare foarte frumos aplicat si complet, apoi un body completat de erotic. Tehnica buna, fata se implica si vorbeste cat trebuie si frumos, dar nu ceva iesit din tipar. Nu a refuzat atingeri discrete la pasarica, fara degete sau altceva de genul, fapt ce a completat starea de bine.

Locatie 7

Fata 8

Masaj 9

Pret 129 + ceva fetei.

 

Per ansamblu de revenit.

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Every teen's pussy
  • Oras:Every teen's pussy

Am ajuns si eu la aceasta locatie dar folosind un alt numar de tel : 0730 881188. Am vazut un afis lipit pe un stalp si am zis sa sun mai mult din curiozitate.Locatia mi s-a parut interesanta,in sensul ca e bine ascunsa,pe str Prepelitei, langa Bd.Mihai Eminescu , vis-a-vis de sediul Postei Romane.Aici vreau sa remarc faptul ca mi s-a parut extrem de discreta,practic e o straduta infundata pe unde nu prea circula nimeni, langa bulevard.

Inauntru nu e amenajat cine stie ce,dar nici nu e neplacut.Am sunat,am zis ca ajung in 30 de min,dar atunci cand eram acolo nu mi-a mai raspuns nimeni oricat de mult am mai sunat,cred ca de inca 5 ori.Pana la urma mi-am luat inima in dinti si am sunat direct la usa,lucru inspirat pt ca imediat mi-a deschis o domnisoara.

Am ajuns la receptie,unde mi s-a spus sa astept putin.Acolo era o activitate febrila,iar intre fete izbucnise un usor conflict.Apoi am aflat ca se certau care sa mearga la nu stiu ce hotel,iar rezolvarea a venit in urma unei trageri la sorti :snap .Dupa o asteptare de circa 10 minute imi sunt prezentate fetele disponibile in numar de 9,aici un mare plus pt numarul mare de fete! Dintre cele 9 mi-au atras atentia doua care erau f dragutze...

Am ales-o pe Alexandra,23 de ani,o tipa subtirica,cam la 1,65m ,bruneta cam creola, f posibil rroma,dar asta nu m-a deranjat deloc,avand in vedere ca imi placea cum arata.Mi-a zis ca pt o jumatate de ora de masaj,pretul e de 70 de ron,un pret ok dupa parerea mea.Masajul a fost bine realizat,cu atentie la toate partile corpului.Cand m-am intors am observat ca tipa avea niste sani f generosi,un pic lasati si cu sfarcuri mari,deoarece era mamica unui copil mic.Am sarutat-o pe ei,apoi i-am cerut sa ma lase sa-i dau limbi,lucru acceptat,tipa fiind docila...Finalizarea a fost manuala pe sanii ei cei mari...

    

Incantat de pretul mic,70 de ron si de diversitatea de optiuni,avusesem de ales dintre 9 fete zic hai sa merg si a doua zi.Ma hotarasc sa merg la acceasi ora ca si in ziua precedenta,ora 20 si sun.Nu raspunde absolut nimeni,nici dupa n-apeluri.Atunci ma duc iar direct acolo,sun la usa si mi se deschide automat.Nu ma intreaba nimeni daca aveam programare sau ceva de genu.Astept sa vina fetele,gandindu-ma ca oare din cate voi avea de ales astazi.Cand colo vine o tipa si-mi spune ca ea este Denisa,tot de 23 de ani.Bine si restul? Pai eu sunt singura...Nu mi-a venit sa cred,dar noroc ca tipa chiar arata f bine,semana cu Oana Zavoranu,doar ca era ceva mai scunda.Am urcat cu ea in camera,acolo unde s-a dovedit a fi f prietenoasa,as zice un GFE de 10+...In timp ce faceam dus,ma trezesc cu ea ca intra in baie si cu o privire porno ma intreaba daca nu o primesc si pe ea langa mine,lucru pe care, bineinteles, l-am acceptat bucuros.Chiar incerca sa ma sarute,fara sa dau eu semne ca as dori asta.Masajul prestat de ea a fost unul f succint,bine facut,cu saruturi pe corp,dar scurt.Apoi mi-a zis sa ma intorc si a inceput sa mi-o frece,zicandu-mi ahh baby,vreau sa te termini...I-am zis ca as vrea sa mai stau putin cu ea si am invitat-o la un 69,lucru pe care l-a acceptat mai greu,zicandu-mi ca nu prea e voie...S-a asezat in acea pozitie,dar doar eu am lins-o iar ea mi-o freca.Ce mi-a mai placut la ea,ca in afara de stilul languros,mi-a scuipat pe penis in timp ce-l freca.Pana la urma am finalizat in acest fel si pot spune ca m-am simtit excelent cu ea,chiar daca s-a grabit un pic...

 

 

Locatia 10 : f bine ascunsa pt cine nu vrea sa fie descoperit si e intr-o zona centrala
Fete 8 : cateodata sunt multe,altadata una singura,dar pana la urma gasesti si frumoase
Prestatia 9 : facand o medie,am dat de o tipa care facea masaj bine si statea cuminte si de una cu initiativa si grabita,oricum a fost ok
Pretul : platit 70 de ron pt o jumatate de ora de masaj cu finalizare manuala,dar fetele accepta atingeri si cunnilingus

Concluzia : plusuri sunt pretul rezonabil si fetele placute,deci de revenit

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Salutare din nou,

 

Am fost in locatia de pe Calea Calarasi prin luna iunie, dupa o seara de iesit cu baietii.

Am mai fost cu un prieten.

Locatia este usor de gasit, intrarea pe poarta de langa resturantul Tripoli.

Receptia ok, un minifrigider cu bauturi racoritoare(n-am servit nimic)

Am ales o bruneta draguta iar amicul meu o blonda, din cele 5 domnisoare care erau in locatie.

Matroana ne-a spus ca sunt mai multe fete in locatia de la Kogalniceanu.

 

Camera ok, curata, lumina difuza, muzica de relaxare.

Cabina de dus ok, gelul de dus prea parfumat pentru preferintele mele.

Fata, Adina daca imi aduc bine aminte, m-a condus la dus apoi s-a scuzat am 8-10 min sa faca dus.

A venit in camera acoperita cu un prosop.

Aspect ok la corp si fata, masajul bunicel, insa nu te lasa sa o atingi sub nicio forma. Cum incercam sa pun mana cum se misca si imi spunea ca nu e voie.

Finalizare handjob.

Dupa aproximativ 40 min s-au auzit batai in usa cum ca se termina timpul.

 

Halatul 100 RON

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Salut

Scuze de offtopic

Poate cineva sa mi dea detalii despre o domnisoara care pina acum trei saptamini a fost la unul dintre saloanele HotAngels si anume Vip Zone ? Pe numele ei de la salon Laryssa , bruneta ,cam 1,70 . Daca este la vreun alt salon ?

Multumesc

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Am ajuns si eu de 2 ori la Hot Angels, de fiecare data la VIP zone, si au fost doua experiente total diferite. Prima data a fost cu Larisa(care am inteles ca nu mai lucreaza) si a fost o experienta foarte placuta. A fost un masaj de relaxare bun, urmat de un masaj erotic si mai bun. Dupa finalizare a mai ramas intinsa langa mine, am mai povestit, nu m-am simtit nicio secunda grabit. A doua oara e cu totul alta poveste, dar din pacate nu retin numele domnisoarei ( si nu o mai vad nici pe site). Masajul de relaxare a fost ok, problema a aparut cand am inceput cu masajul erotic : cand am incercat sa o ating mi-a zis : "poti sa ma atingi doar asa, pe bulane, pentru mai mult se plateste in plus" i-am zis ca pana acum nu am intalnit regula asta, la care mi-a replicat: " a ,pai probabil ai fost cu Larisa, ca de la ea nu ne mai mira nimic" Tin sa precizez ca tot ce am facut cu Larisa a fost strict in limitele masajului erotic, nimic extra.. M-a imbarligat ea ca pentru ceva extra primesc masaj cum nu am mai primit niciodata, si cum eram infierbantat, am platit..

 

Am inteles imediat ca la ea "extra" insemna un masaj erotic absolut normal,si ca aveam privilegiul pentru niste bani in plus sa pun si mana pe ea..

Partea mai amuzanta a fost ca dupa ce mi-am dat drumul a schimbat imediat pozita, s-a pus pe burta si si mi-a zis sa ma frec de bucile ei.  nu am inteles de ce, dar dupa un minut ma intreaba: "auzi, da tu ai baut ceva inainte?" zic: nu, de ce?" ea" ca vad ca ti-e greu sa termini" zic "pai nu ti-ai dat seama ca am terminat deja ? ":)) si-a dat seama de abia dupa ce sa intors cu fata si a a vazut ca avea seva pe piept si pe burta :))

 

Cand ma imbracam imi zice: " sa stii ca o ai mare" imi venea sa-i zic: "mersi, poate era ok sa imi zici asta acum vreo 10 minute, acum nu ma mai ajuta cu nimic":))

 

Si acum niste note:

Locatia- 8 (baia ok, se putea si mai bine, geluri de dus doar la pliculet cum zicea si un coleg mai sus)

Aspect fete: Larisa 9, Cealalta 7

Masaj de relaxare : Larisa 9, Cealalta 9 (asta a fost bun, recunosc)

Masaj erotic: Larisa 9,5, Cealalta 7 ( cu tot cu bonusul dat)

GFE : Larisa 10, Cealalta 5

 

In conlcluzie: depinde de noroc- Sunt convins ca mai sunt si fete ca Larisa, si ca cealalta pe care am avut ghinionul sa o nimeresc eu.

  • Like 4
  • Minus 4
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Am ajuns si eu de 2 ori la Hot Angels, de fiecare data la VIP zone, si au fost doua experiente total diferite. Prima data a fost cu Larisa(care am inteles ca nu mai lucreaza) si a fost o experienta foarte placuta. A fost un masaj de relaxare bun, urmat de un masaj erotic si mai bun. Dupa finalizare a mai ramas intinsa langa mine, am mai povestit, nu m-am simtit nicio secunda grabit. A doua oara e cu totul alta poveste, dar din pacate nu retin numele domnisoarei ( si nu o mai vad nici pe site). Masajul de relaxare a fost ok, problema a aparut cand am inceput cu masajul erotic : cand am incercat sa o ating mi-a zis : "poti sa ma atingi doar asa, pe bulane, pentru mai mult se plateste in plus" i-am zis ca pana acum nu am intalnit regula asta, la care mi-a replicat: " a ,pai probabil ai fost cu Larisa, ca de la ea nu ne mai mira nimic" Tin sa precizez ca tot ce am facut cu Larisa a fost strict in limitele masajului erotic, nimic extra.. M-a imbarligat ea ca pentru ceva extra primesc masaj cum nu am mai primit niciodata, si cum eram infierbantat, am platit..

 

Am inteles imediat ca la ea "extra" insemna un masaj erotic absolut normal,si ca aveam privilegiul pentru niste bani in plus sa pun si mana pe ea..

Partea mai amuzanta a fost ca dupa ce mi-am dat drumul a schimbat imediat pozita, s-a pus pe burta si si mi-a zis sa ma frec de bucile ei. nu am inteles de ce, dar dupa un minut ma intreaba: "auzi, da tu ai baut ceva inainte?" zic: nu, de ce?" ea" ca vad ca ti-e greu sa termini" zic "pai nu ti-ai dat seama ca am terminat deja ? ":)) si-a dat seama de abia dupa ce sa intors cu fata si a a vazut ca avea seva pe piept si pe burta :))

 

Cand ma imbracam imi zice: " sa stii ca o ai mare" imi venea sa-i zic: "mersi, poate era ok sa imi zici asta acum vreo 10 minute, acum nu ma mai ajuta cu nimic":))

 

Si acum niste note:

Locatia- 8 (baia ok, se putea si mai bine, geluri de dus doar la pliculet cum zicea si un coleg mai sus)

Aspect fete: Larisa 9, Cealalta 7

Masaj de relaxare : Larisa 9, Cealalta 9 (asta a fost bun, recunosc)

Masaj erotic: Larisa 9,5, Cealalta 7 ( cu tot cu bonusul dat)

GFE : Larisa 10, Cealalta 5

 

In conlcluzie: depinde de noroc- Sunt convins ca mai sunt si fete ca Larisa, si ca cealalta pe care am avut ghinionul sa o nimeresc eu.

Salut

Cred ca mai adevarat ar fi ca fete ca Larisa ( de la Vip Zone ) ,ca si Selena ( de la Elite de luxe ) si mai pot da exemple dar ma opresc aici ,sunt foarte rare . Ele erau fete care prin masajul prestat si atitudinea lor ( fara sex ) te faceau sa te simti bine si sa-ti faca placere sa revi la masaj . Dar se pare ca patronilor de saloane nu le pasa de satisfactia clientului si neuronul lor nu si da seama ca ei ar avea de castigat . Mai rau cred ca aceste fete sunt eliminate de catre " colegele " lor pentru ca pe oriude am gasit acest gen de fata in foarte scurt timp nu mai era de gasit la respectivul salon si ulterior mergind la masaj in speranta ca am sa mai intilnesc un masaj bun la toate saloanele si cu orice tipa intram o vorbeau de rau pe cea cu care ma simtisem foarte bine la masaj . ( repet fara sex ) . Dar de vina suntem noi cei care mergem si acceptam doar o laba uleioasa

O duminica frumoasa va doresc

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Pajistea lu' Bucur
  • Oras:Pajistea lu' Bucur

Am vizitat anul trecut, frecvent, salonul Jade Pallace de pe Calarasilor, acompaniat de Shanise, Anemona, Eli, Gaby si inca vreo cateva care nu mi'au spus mare lucru si nici nu mai lucreaza la ei ca sa'mi pot reimprospata memoria.

Despre preturi nu comentez nimic, oferta e mare, alegerea a fiecaruia.

Despre cele 4 fete pot spune cate ceva pentru ca am beneficiat de serviciile fiecareia de cel putin 3 ori, astfel :

1. Gaby : aspect 8, igiena 10, masaj 9, alte servicii 10. Pacat ca nu mai lucreaza la ei.

2. Eli : aspect 8, igiena 10, masaj 8, alte servicii 10. E tanara si poate progresa, am observat ca si vrea.

3. Shanise : aspect 9, igiena 10, masaj 8, alte servicii 8. E o domnisoara fitoasa, dar foarte frumoasa si cu care se poate intretine o discutie inteligenta.

4. Anemona : aspect 8, igiena 9, masaj 8, alte servicii 7. Amintrat cu ea doar cand cele 3 de mai sus nu erau disponibile.

Locatia are o atmosfera de bordel mediu, uneori gasesti apa pe jos prin bai, uneori constati ca gelul la baie e pe terminate sau lungit cu apa.

Probabil ca voi mai merge, are si parti bune, o oferta cu 50% gratis dar doar la plata in avans a 10 sedinte, adica platesti 2000 si in loc de 10 ore vei sta 15, ma rog in loc de 60, 90 de minute. Eu unul nu am fost atras de oferta.

  • Like 3
  • Minus 4
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Apoi, sunt vreo trei maseuze care mi-au atras atentia (imi plac femeile mai inalte decat mine).

http://www.hotangels.ro/despre-maseuza.php?id=115

 

http://www.hotangels.ro/despre-maseuza.php?id=1317

 

http://www.hotangels.ro/despre-maseuza.php?id=1297

 

Cei care se duc deseori la Jade Palace, cam pe care ar trebui s-o aleg?

Si care accepta ciubuc ca sa am libertate mai mare de a le pipai?

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Sa vezi ce țeapă iei

Iti dai seama ca nu ma duc sa fac sex, e masaj erotic.

 

 

Alternative nu am.....e singurul salon de masaj unde gasesc maseuze care arata acceptabil si la care ofera detalii despre inaltime, par, greutate etc.

 

 

La celelalte saloane, ca Artemis si Confidential nu ofera absolut niciun detaliu, doar poze si atat, deci nu ma risc. La Amazonia sunt putine  fete si din alea micute....

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Acum depinde cu cine faci masajul, de la unele poti lua teapa, de la altele nu.

Ca tot am sunat, Anemona si Delia si in general, maseuzele mai frumoase si mai experimentate, sunt dupa ora 22, deci e normal ca din moment ce v-ati dus ziua in amiaza mare sa aveti parte de masaj primit de la  maseuze ceva mai slabe. 

Banuiesc ca daca vreti masaj de calitate, va trebui sa mergeti noaptea. 

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Trebuie sa afirm ca cei care au scris recenzii negative, fie au plecat acolo cu mari asteptari , gandindu-se ca vor putea sa  le reguleze pe maseuze, fie sunt trolli, fie le-au prins pe respectivele maseuze in dispozitie proasta, fie n-au ales maseuza potrivita.

 

Eu pot sa spun ca am ales maseuza potrivita, aflata intr-o dispozitie foarte buna.Am petrecut o noapte calduroasa de Valentine's Day cu Anemona. O adevarata Leoaica, un adevarat inger care mi-a dat caldura si mi-a ridicat moralul. 

Nu m-am dus cu gandul sa fac sex asa cum se duc marea majoritatea care probabil nu fac diferenta intre un salon de masaj erotic si bordel. 

 

 

Am intrat la receptie pe la ora 22. Era acolo un client ce alegea intre Eli si o alta blonda.....m-am speriat cand am vazut ca una dintre ele avea acnee si bube pe spate.

 

Dar dupa 1-2 minute, Anemona deja venise. Arata exact ca in poze, curata si  foarte frumoasa :gifs_ojos spre deosebire de celelalte blonde, era chipesa, ochii caprui-verzui, nu avea silicoane (niciuna dintre maseuzele acestui salon nu are silicoane), foarte inalta (ea avant 1.78, eu : 1.69).  M-a intampinat cu un zambet larg, cald, deloc fortat......adica, nici nu ma asteptam avand in vedere ca sunt scund si grasut. Parea foarte amabila, foarte draguta, deloc plina de ea, fara fitze  spre deosebire de asa zisele fete normale din liceu si facultate. 

 

 

Dupa un dus singur de 5-10 minute, a venit.  Ne-am asezat si am trecut la actiune. Am refuzat din start masajul cu ulei si aceea "laba uleioasa" pentru ca nu-mi place deloc ca masajul sa fie alunecos, i-am spus sa-si tina parul despletit si ea, amabila fiind, asa a facut.

Era superba!

 

Ne-am asezat si m-a intrebat daca am mai fost si daca am o prietena....i-am spus ca nu, ca eram dezamagit ca fusesem respins de atatea ori, ca eram suparat fiindca nu aveam cu cine sa petrec de Valentine's Day.  S-a intins pe spatele meu, simtind o caldura arzatoare , m-a cuprins in brate ca o leoaica pazitoare  si mi-a spus: lasa ca ne imbratisam noi in seara asta..

. :wub 

 

 

Si asa a fost. 

 

Am inceput cu un masaj de relaxare care m-a inviorat (i-am spus ca  vreau unul "usor" si chiar asa a fost) pe fund, pe spate, pe picioare si pe talpile mele reci, incalzindu-ma. 

A urmat body massage,eu pe burta fiind, se intindea si imi facea masaj cu sanii pe spate (apropo, nu va mai luati dupa site).

Am discutat, ne-am povestit vietile in acest timp, am tot spus niste glume incat am amuzat-o. 

 

 

Apoi, m-am intors si atunci, vazusem din nou zeita care statea pe spatele meu cu pletele ei blonde ce ii acopereau sanii......era fabuloasa! Am inceput sa ma joc cu sanii ei ca de para, naturali, asa cum erau, moi, sfarcurile jucause, ba chiar le-am luat de multe ori in gura, m-a lasat sa-i sarut, sa-i ling, sa-i ating, sa ma joc delicat cu ei.........asa cum scria in regulamentul de pe site. 

Cand ii lingeam, radea, imi spunea ca o gadil. Am inceput apoi sa rotesc degetul aratator in jurul sfarcului si mi-a spus ca ii placea....si am facut asta de repetate ori, urmand sa o mangai pe burtica, pe sani, sa ma joc nitel cu pletele ei.

 

Ne-am asezat amandoi pe spate, unul langa altul ca in filmele romantice, eu scund fiind, mi-am pus capul pe sanii ei si o mangaiam pe tot corpul in timp ce ea ma privea gales, zambindu-mi.........pe urma, timp de cateva secunde ne-am privit unul la altul in timp ce rula muzica romantica....m-a pufnit rasul de emotie  :wub , dar ea tot imi zambea si se uita cu ochii larg deschisi catre mine. M-a facut sa nu ma simt pudic. A spus si niste replici faine ca: "barbatii fara burta nu mai sunt barbati"

Foarte de gasca.....

 

Ne-am ridicat amandoi in genunchi si am inceput sa ne imbratisam de mai multe ori, mi-am pus urechea pe pieptul ei sa-i aud bataile inimii de leoaica. Ne uitam spre oglinda cat timp ne imbratisam....era comic, dar si artistic sa ma vad pe mine imbratisat de o papusa inalta si blonda...se uita si ea spre oglinda.  

Ma imbratisa  , uneori tare si in acelasi timp ma mangaia ferm, in timp ce eu o sarutam pe piept, pe gat si pe sani. Ne mangaiam apoi reciproc in timp ce ne imbratisam. In timp ce o sarutam pe sani si imi puneam capul pe piept, imi intra parul ei despletit in gura si pe ochi, dar ce conta? Era chiar placut, chiar daca imi intrau fire de par in gura. Intr-un cuvant, am lasat-o sa ma domine!

I-am spus ca vreau sa-i fac si eu nitel masaj, ea a acceptat si i-am facut un mic masaj "tare" asa cum mi-a cerut si cat am putut. Avea spatele curat fata de celelalte maseuze pe care le vazusem la receptie. 

 

Ne-am asezat din nou pe spate si ne-am luat in brate, eu stand cu capul pe pieptul ei in timp ce ea privea gingas catre mine. A batut insa receptionera la usa.........dar ea a mai stat cu mine inca 1-2 minute, privindu-ma gales, ca apoi sa o mangai si sa o sarut si sa o ling pe nuri. I-a placut, si tind sa cred ca amandoi ne-am simtit bine in aceasta seara romantica.

 

N-a plecat din salon, ci a stat sa ma astepte pana sa ma imbrac, desi auzisem pe aici ca maseuza pleaca imediat cum a trecut timpul. Am coborat amandoi pe scara la receptie, ne-am pupat si ne-am zis ca ne revedem.

 

 

Am refuzat masturbarea, pur si simplu nu simteam nevoia, nici n-am lasat-o sa ma atinga acolo cum nici eu nu am atins-o. Aveam nevoie doar de imbratisari,relaxare, mangaieri, tandrete si afectiune cum n-am primit niciodata de la vreo fata. 

 

 

In mod sigur, o sa ma mai duc la acest salon si cu siguranta, o voi mai alege pe Anemona cu alta ocazie pentru a mai primi afectiune ...e de nota 10, cei 5 ani de experienta si-au spus cuvantul, am prins-o intr-o dispozitie foarte buna, foarte comunicativa, draguta, amabila, de treaba.......nu mai stiu cate laude sa-i aduc, dar m-a facut sa simt ca se apropie primavara, anuntandu-se astfel sfarsitul iernii.

 

 

Pana atunci insa, urmeaza LUNA!  

 

Dupa o leoaica blanda, calda si dominanta, o tauroaica naravasa e si ea binevenita! Sedinta cu ea mi-am stabilit-o deja in aprilie, probabil de Paste si va fi o singura data. 

 

Oricum ar fi, tot Anemona ramane preferata mea de acum incolo si dupa ce termin cu celelalte doua fete, ma voi intoarce la ea. 

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Trebuie sa afirm ca cei care au scris recenzii negative, fie au plecat acolo cu mari asteptari , gandindu-se ca vor putea sa le reguleze pe maseuze, fie sunt trolli, fie le-au prins pe respectivele maseuze in dispozitie proasta, fie n-au ales maseuza potrivita.

 

Eu pot sa spun ca am ales maseuza potrivita, aflata intr-o dispozitie foarte buna.Am petrecut o noapte calduroasa de Valentine's Day cu Anemona. O adevarata Leoaica, un adevarat inger care mi-a dat caldura si mi-a ridicat moralul.

Nu m-am dus cu gandul sa fac sex asa cum se duc marea majoritatea care probabil nu fac diferenta intre un salon de masaj erotic si bordel.

 

 

Am intrat la receptie pe la ora 22. Era acolo un client ce alegea intre Eli si o alta blonda.....m-am speriat cand am vazut ca una dintre ele avea acnee si bube pe spate.

 

Dar dupa 1-2 minute, Anemona deja venise. Arata exact ca in poze, curata si foarte frumoasa :gifs_ojos spre deosebire de celelalte blonde, era chipesa, ochii caprui-verzui, nu avea silicoane (niciuna dintre maseuzele acestui salon nu are silicoane), foarte inalta (ea avant 1.78, eu : 1.69). M-a intampinat cu un zambet larg, cald, deloc fortat......adica, nici nu ma asteptam avand in vedere ca sunt scund si grasut. Parea foarte amabila, foarte draguta, deloc plina de ea, fara fitze spre deosebire de asa zisele fete normale din liceu si facultate.

 

 

Dupa un dus singur de 5-10 minute, a venit. Ne-am asezat si am trecut la actiune. Am refuzat din start masajul cu ulei si aceea "laba uleioasa" pentru ca nu-mi place deloc ca masajul sa fie alunecos, i-am spus sa-si tina parul despletit si ea, amabila fiind, asa a facut.

Era superba!

 

Ne-am asezat si m-a intrebat daca am mai fost si daca am o prietena....i-am spus ca nu, ca eram dezamagit ca fusesem respins de atatea ori, ca eram suparat fiindca nu aveam cu cine sa petrec de Valentine's Day. S-a intins pe spatele meu, simtind o caldura arzatoare , m-a cuprins in brate ca o leoaica pazitoare si mi-a spus: lasa ca ne imbratisam noi in seara asta..

. :wub

 

 

Si asa a fost.

 

Am inceput cu un masaj de relaxare care m-a inviorat (i-am spus ca vreau unul "usor" si chiar asa a fost) pe fund, pe spate, pe picioare si pe talpile mele reci, incalzindu-ma.

A urmat body massage,eu pe burta fiind, se intindea si imi facea masaj cu sanii pe spate (apropo, nu va mai luati dupa site).

Am discutat, ne-am povestit vietile in acest timp, am tot spus niste glume incat am amuzat-o.

 

 

Apoi, m-am intors si atunci, vazusem din nou zeita care statea pe spatele meu cu pletele ei blonde ce ii acopereau sanii......era fabuloasa! Am inceput sa ma joc cu sanii ei ca de para, naturali, asa cum erau, moi, sfarcurile jucause, ba chiar le-am luat de multe ori in gura, m-a lasat sa-i sarut, sa-i ling, sa-i ating, sa ma joc delicat cu ei.........asa cum scria in regulamentul de pe site.

Cand ii lingeam, radea, imi spunea ca o gadil. Am inceput apoi sa rotesc degetul aratator in jurul sfarcului si mi-a spus ca ii placea....si am facut asta de repetate ori, urmand sa o mangai pe burtica, pe sani, sa ma joc nitel cu pletele ei.

 

Ne-am asezat amandoi pe spate, unul langa altul ca in filmele romantice, eu scund fiind, mi-am pus capul pe sanii ei si o mangaiam pe tot corpul in timp ce ea ma privea gales, zambindu-mi.........pe urma, timp de cateva secunde ne-am privit unul la altul in timp ce rula muzica romantica....m-a pufnit rasul de emotie :wub , dar ea tot imi zambea si se uita cu ochii larg deschisi catre mine. M-a facut sa nu ma simt pudic. A spus si niste replici faine ca: "barbatii fara burta nu mai sunt barbati"

Foarte de gasca.....

 

Ne-am ridicat amandoi in genunchi si am inceput sa ne imbratisam de mai multe ori, mi-am pus urechea pe pieptul ei sa-i aud bataile inimii de leoaica. Ne uitam spre oglinda cat timp ne imbratisam....era comic, dar si artistic sa ma vad pe mine imbratisat de o papusa inalta si blonda...se uita si ea spre oglinda.

Ma imbratisa , uneori tare si in acelasi timp ma mangaia ferm, in timp ce eu o sarutam pe piept, pe gat si pe sani. Ne mangaiam apoi reciproc in timp ce ne imbratisam. In timp ce o sarutam pe sani si imi puneam capul pe piept, imi intra parul ei despletit in gura si pe ochi, dar ce conta? Era chiar placut, chiar daca imi intrau fire de par in gura. Intr-un cuvant, am lasat-o sa ma domine!

I-am spus ca vreau sa-i fac si eu nitel masaj, ea a acceptat si i-am facut un mic masaj "tare" asa cum mi-a cerut si cat am putut. Avea spatele curat fata de celelalte maseuze pe care le vazusem la receptie.

 

Ne-am asezat din nou pe spate si ne-am luat in brate, eu stand cu capul pe pieptul ei in timp ce ea privea gingas catre mine. A batut insa receptionera la usa.........dar ea a mai stat cu mine inca 1-2 minute, privindu-ma gales, ca apoi sa o mangai si sa o sarut si sa o ling pe nuri. I-a placut, si tind sa cred ca amandoi ne-am simtit bine in aceasta seara romantica.

 

N-a plecat din salon, ci a stat sa ma astepte pana sa ma imbrac, desi auzisem pe aici ca maseuza pleaca imediat cum a trecut timpul. Am coborat amandoi pe scara la receptie, ne-am pupat si ne-am zis ca ne revedem.

 

 

Am refuzat masturbarea, pur si simplu nu simteam nevoia, nici n-am lasat-o sa ma atinga acolo cum nici eu nu am atins-o. Aveam nevoie doar de imbratisari,relaxare, mangaieri, tandrete si afectiune cum n-am primit niciodata de la vreo fata.

 

 

In mod sigur, o sa ma mai duc la acest salon si cu siguranta, o voi mai alege pe Anemona cu alta ocazie pentru a mai primi afectiune ...e de nota 10, cei 5 ani de experienta si-au spus cuvantul, am prins-o intr-o dispozitie foarte buna, foarte comunicativa, draguta, amabila, de treaba.......nu mai stiu cate laude sa-i aduc, dar m-a facut sa simt ca se apropie primavara, anuntandu-se astfel sfarsitul iernii.

 

 

Pana atunci insa, urmeaza LUNA!

 

Dupa o leoaica blanda, calda si dominanta, o tauroaica naravasa e si ea binevenita! Sedinta cu ea mi-am stabilit-o deja in aprilie, probabil de Paste si va fi o singura data.

 

Oricum ar fi, tot Anemona ramane preferata mea de acum incolo si dupa ce termin cu celelalte doua fete, ma voi intoarce la ea.

LUNA peste 2 luni
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

1.Certitudinea e ca fetele cele mai experimentate si mai frumoase sunt dupa ora 22. 

2. Nu m-am dus acolo cu gandul la sex.....daca vrei sa stii, chiar nu am lasat-o pe ingeras sa ma atinga acolo (desi era foarte dispusa sa ma maseze acolo, puteti sa-mi spuneti ca sunt un "fraier", dar eu ma declar foarte multumit), am refuzat celebra "laba uleioasa" si chiar nu am vrut sa ma maseze cu ulei (urasc tipul asta de masaj), ba chiar am facut-o imbracat in slip si maieu (n-am ce sa arat :P) in timp ce ea era goala in toata frumusetea.  Am pus mai mult accent pe masajul de relaxare, pe body-massage si pe masaj terapeutic ce consta in imbratisari, delicatete, afectiune, tandrete pentru calmare si relaxare......asta am vrut eu! Si sunt foarte multumit ca am dat banii pe aceste servicii. 

3. Poate dupa ce mai frecventez salonul cateva sedinte, cine stie, poate intr-o zi prind curaj si o sa incerc si aceea metoda la care ravniti toti. :P 

Doar sa mai treaca timpul, poate se legalizeaza prostitutia si salonul se transforma in bordel....om trai si om vedea :P

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Nu ar fi pacat sa inveti asta de la o maseuza/escorta? :(

Vreau sa invat de la un "ingeras" frumos. : P

 

M-am decis sa merg cativa ani pe la maseuze (la escorte nu cred va voi merge) pentru ca pot primi sfaturi utile si ma invat sa comunic mai bine cu fetele. Peste 10 ani, dupa ce voi fi mai instruit, ma voi apuca de relatii adevarate cu asa zisele "fete normale".

Apoi, sunt inca tanar, inca in crestere : P 

Link spre comentariu

  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Nu cred ca da cineva 100 de euro ca sa fie o sedinta de masaj mai reusita. Nu dai 100 eur in plus nici pe sex, gasesti escorte de top cu care stai 2 ore cu 100 eur :)

 

Eu sper sa te simti bine si data viitoare la masaj si sa ne mai povestesi cum a fost

Nu stiu ce sa zic. Mi-e cam dor de Anemona si sincer, cred ca o sa mai duc sa mai fac inca o sedinta cu ea prin martie....dupa aia, nu stiu, as incerca cu o roscata focoasa prin aprilie si in iulie cu Delia. 

Link spre comentariu
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...