Sari la conținut

Blonda - 0766892411


sweed29

Postări Recomandate

  • Telefon: 0721552967
  • Oras:Bucuresti
  • Telefon: 0721552967
  • Oras:Bucuresti

Vizitat domnisoara in cauza vineri seara, undeva in jurul orei 12:30 noaptea. Dupa o deplasare de 5 ore si ceva de la Bucuresti la Craiova (a nins ingrozitor pe drum) am zis sa ma incalzesc nitel si cum la ore d-astea matinale in Craiova nu raspunde nici dracu' la telefon, cautand pe GDS am gasit anuntul cu numarul de telefon 0766892411. Am verificat acum si aparent nu mai exista si nici nu mai gasesc alte anunturi pe net.

 

Dar sa revenim...

 

Locatie: Rotonda, blocul turn cu gangul de langa MaxBet. Intrarea in bloc se face prin efractie. Interfonul nu merge insa geamul este spart asa ca fie intri prin geam, fie iti deschizi singur usa actionand butonul interfonului.

Urcat-coborat: cu liftul ceea ce nu va recomand pentru ca face niste sunete dubioase si am ramas si blocat in lift la coborare. Ma si gandeam ca era chiar o aventura sa-mi petrec noaptea-n lift. Norocul a fost ca s-a oprit cumva intre etajul 1 si 2 insa mai mult spre etajul 1 si dupa mai multe incercari am reusit sa deschid fortat usa si sa ies din lift. Am sunat-o pe tipa sa-i zic ca am ramas blocat in lift si s-a oferit sa sune nu stiu ce baiat care se ocupa de lifturi dar la ora aia ma gandesc ca slabe sanse. Anyway, un mare + pentru ca s-a oferit sa ma ajute... In concluzie, luati-o pe scari. E mai sigur asa!

 

Apartamentul: nimic special, un pat destul de mare insa foarte jos. Am avut senzatia ca pic cand m-am asezat in pat. E bine ca e cald totusi. Baia banala, apa calda si un prosop, un gel de dus aruncat pe langa cada, am folosit chiuveta evident pentru spalat

 

Tipa: scunda, blonduta, sani marime medie, un cur asa si-asa. Are un ceva interesant insa nu as putea spune ca este vreo frumusete. Poti sa discuti cu ea insa mi s-a parut usor sfioasa ca sa zic asa si nici genul care intretine foarte tare conversatia.

 

Tarife: 100 RON o finalizare, 200 RON ora, doar protejat. Am intrebat daca se paote neprotejat pentru oral, a zis ca nu face. Nu face ANAL.

 

Am optat pentru o singura finalizare, oral protejat. Nu exceleaza la oral, o suge ajutandu-se de maini, am incercat si fara maini insa e foarte stangace si are mereu tendinta de a se ajuta de maini. Nu-i iese deep de nici o culoare iar oralul e un fel de laba cu pupaturi. Ajutata si ghidata nitel reusesti s-o faci cat de cat s-o suga relativ decent. Pentru ca nu sunt adeptul oralului cu prezervativ si mai ales datorita lipsei de skill-uri din partea ei, dupa vreo 10 minute de supt i-am zis sa se puna deasupra si sa terminam cu un NP. Evident nici asta n-a fost un succes asa ca am pus-o capra pe pat si apuca-te si dai ca surdu in tobe. Am finalizat in prezervativ. Nu exceleaza nici la oral norma privelistea cu ea capra pe pat este destul de interesanta mai ales daca-i strangi bine curul in maini. N-a comentant, a schitat cateva gemete. Fara contre, fara sa contribuie prea mult la actiune.

 

Imbracat, salutat si plecat.

 

In concluzie, eu personal n-as mai reveni decat in situatia in care chiar as vrea sa dau o muie si efectiv n-as avea cui. Un mare plus pentru ca e docila si nu comenteaza, are un ceva simpatic la fata si mi s-a parut interesanta. In plus are o voce placuta si sexy la telefon. Personal mi s-a parut ca nu este foarte experimentata insa cred ca exista loc si de mai bine.

 

Spor la futut!

  • Like 5
Link spre comentariu

  • Oras:Craiova
  • Oras:Craiova

ANDREEA, 19 ani! noua in domeniu! daruiesc placeri de neuitat! vino langa mine sa ne petrecem clipe de uitat! te astept :*  tel: 0766892411

http://anunturi.gds.ro/uploads/thumb/2019-01-06/5c324f91889a5.jpghttp://anunturi.gds.ro/uploads/thumb/2019-01-06/5c324fa4c60a8.jpghttp://anunturi.gds.ro/uploads/thumb/2019-01-06/5c324fb32e3ca.jpg

  • Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...