bluegrana 7 Posted January 15 Share Posted January 15 Eu numai inteleg nimik. De este dispo SimonaSimy pe pagina fetei care se numeste Beatrice ? Pe mine unu m ar interesa niste poze cu Beatrice daca se poate, sau macar niste detalii fizice... este skini sau nu ? Quote Link to post
rman 20 Posted January 16 Share Posted January 16 Bai, serios !!? A. Vb la telefon și am venit degeaba că sa numai răspunzi la telefon? E chiar aiurea 😠 1 Quote Link to post
j0hnnybravo 1,516 Posted January 17 Share Posted January 17 Acum 17 ore, simonasimy a spus: Disponibila 🥰 salata de fructe a iesit cu topicul asta.... faceti topicuri separat ca nu va fute lumea la pachet, o sa apara confuzii mari cu cine pe cine a futut Quote Link to post
simonasimy 180 Posted Monday at 11:19 AM Share Posted Monday at 11:19 AM Buna! Numele meu este Beatrice. Am 1.70m si 60kg, sunt o fire plina de viata si bun simt! Sunt aici sa iti ofer respect,seriozitate,tandrete si momente unice! Ofer : - oralul este soft,adanc, protejat/neprotejat in functie de igiena. -normal protejat. -69 -franch kiss -finalizare corporala -masaj -duș asistat -GFE Stiu sa iti respect timpul si banii. Ce primesc ,aia ofer,vreau ca toata lumea sa fie multumita! Cadou : 100 numarul/30min 200 ora/60min. Va pup si abea astept sa ne cunoastem! ❤❤ 0733248215❤❤❤ Quote Link to post
Recommended Posts