Sari la conținut

Siana sclava


Postări Recomandate

  • Oras:Unde's pizde cu mâncărimi
  • Oras:Unde's pizde cu mâncărimi

Desi nu se declara sclava oficial, in practica se poate spune sa e ceva de genul. Vorbesti cu ea si poate juca orice rol. Eu cand mergeam acum cativa ani ii spuneam ce vreau sa faca si se conforma 100%.

 

Deci putem spune ca DA, este si sclava atata timp cat accepta sa o plimbi de par in 4 labe, te pisi pe ea, o scuipi, ii vorbesti mizerabi, linge curul ETC.

Face buzele O etans pe anus si efectiv SUGE DIN GAOZA CU POFTA pana iese Nutella. :bkke

 

FACE EFECTIV ORICE! NU ARE LIMITE! :atm  Asta e punctul ei forte.

 

Din pacate insa a imbatranit mult si nu prea mai recomand. Se duce spre 50 de ani. Eu de cativa ani nu ma mai duc la SIANA, fost nume de scena CONSUELA, curva poeta perfectionata in Japonia sa accepte orice umilinta si injosire poate genera mintea umana.

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Unde's pizde cu mâncărimi
  • Oras:Unde's pizde cu mâncărimi

Ai aici si alte pareri despre Siana / Consuela de la useri puternici, credibili si cu traditie PLUS recenzie de la ANIMAL TRAINER despre ea. AT este o SOMITATE in domeniu testarii curvelor din Romania.

 

 

Uite o recenzie din 2009 a Consuelei (cititi comentariile). Era si ea tanara si entuziasta... :laugh2 :laugh2 :laugh2 Acum e cu 10 ani mai batrana dar imbatranita cu 30 de ani.

 

Baiatul asta, "Animal Trainer", nu poate fi suspectat de minciuna. E vechi in domeniu iar recenzia e veche, nu se poate spune ca are cardasie cu noi si a scris repede ceva sa ne sustina afirmatiile...

 

https://bataiaeruptadinrai.wordpress.com/2009/09/08/curva-poeta/

 

Cateva citate:

 

"Aud cum ma striga… Raduleeee, de ce faci pipi in dus si nu in gura mea?!?!" :pope

 

"O iau in toata felurile, deep throat, spitting, face sitting, anilingus, u name it. Tipa chiar scoate niste vibratoare, se aseaza in fund, umplandu-si gaurile cu 2 vibratoare maricele, imi face un oral de milioane. Cum am vazut prin filme, o tin de nas si o fut frenetic ca un iepure, avand si o mana pe gat sa i-l strang nitel."

 

 

Unde credeti ca a invatat Siana umilinta? Uro, scato, supt pula din cur, dominare si umilinta crunta? :sado

 

In Buzau? In Poplaca, jud. Sibiu? La Debrecen? Ei bine NU! IN JAPONIA! :snap  Acolo sunt cei mai perversi oameni din lume. Acolo fac aia sex cu pisat, cu voma, cu cacat, adica exact specialitatile Sianei, fosta Consuela.

 

Dupa ce a prestat o perioada in Ucraina la strada, nu a mai suportat bataile si umilintele si a plecat in Japonia cu un turc sau ceva de genul. Japonezii au fost cei care au frant orice urma de umanitate din ea si i-au impus cele mai mari perversiuni ale universului... :laugh2

 

In acest articol vast, printre alte lucruri apare si prostituata CONSUELA (actuala SIANA) care povesteste din pataniile vietii ei:

 

http://www.opiniastudenteasca.ro/reportaj/povesti-fara-timbru/traficul-de-dragoste-vie-se-face-la-sosea.html

 

Cititi si va minunati! :serenade

 

 

Salve futonation,

Am fost si eu la aceasta individă CONSUELA, ACTUALA SIANA, pentru ca eram cu coaiele pline si fusesem intrigat de poze, poezii si de recenzia insului de mai sus.

Ce sa va zic, pe mine experienta asta m-a pus serios pe ganduri sa ma las de curvasaraie.

Sunat, programat imediat, ca e genul primul venit bla bla.

Cand ajung in fata blocului o vad pe babornița cu o plasa de rafie stătea miloaga la usa, nu nimerea sa deschida.

M am retras puțin să o las sa intre sa nu fac vreo gafa si dupa intru și eu.

Intru in scara ce sa vezi, babeta înfuleca parizer cu pâine în casa scării, pe trepte.

S a scuzat că e ruptă de foame, că peștele ii da procent.

M-a întrebat dacă vreau și eu. Am refuzat-o

Urc cu ea, mi-am facut filme, deja aveam dubii legat de erecție, mă gândeam că putea să fie vreo mătușa de la tara.

Arată că o taranca expirată, fleoșcăită, sa nu zic uratica la fata dar inspira asa un fel de prostie.

Bine proportinata pentru 45-50 ani. Dacă are doar 36 cum zice, e epavă.

Intram amandoi in apartament ea se duce sa lase cumparaturile pe care le avea in mana, a mai luat 2-3 felii de parizer in bot, chiar îi era foame.

Dau banii, 50 fin, oricum deja imi cam parea rau, se intoarce si creeaza un ambient eroric: stinge lumina si da pe taraf tv aproape la maxim.

Deja radeam. Se dezbraca, ma dezbrac si incepe un oral mecanic si disperat de zici ca dadea cu tarnacopul. Prost rau, ras. Ii zic hai sa ne futem ca nu se mai poate.

Mirosea a parizer că dracu. FK... În niciun caz, puțea că la fabrica de parizer.

Ba pasa așa spartă nu mă gândeam să văd, nu e de mirare că pune x uri pe ea in poze, dar nu stiu ce era inauntru ca mi s-a facut rau.

Candeala daia naspa.

Cred ca facuse dus doar dimineata sau cu o seara inainte. Aa si imi zice "hai misionar ca sunt obosita" sigur fata mea si ea se uita pe taraf.

Vroiam sa imi dau drumul cu orice sacrificiu asa ca o intorc in capra sa pot baga doar capul pulii ca metoda de siguranta impotriva mirosurilor neplacute, cah!

Reusesc intr-un final pe ritmuri de manele și miros de parizer.

Consuela era absorbita efectiv de taraf tv.

Mi-am dat seama ca femeile astea habar n-au pe ce lume traiesc dar au impresii de mari combinatoare si ca eu sunt si mai prost contribuind la hranirea acestor iluzii. Plm m-am luat aiurea

Locatie: cocina: 5
Oral: 2
Normal:1
Igiena: 0
Gfe: -1
Halat: 50

:pope: :pope: :pope: :pope:


CASCATI OCHII SA NU CASCATI BUZUNARELE DEAMPULEA

 

 

Experienta recenta cu consuela

Salutari


Am urmărit ocazional forumul dar incognito, fără cont deoarece consoarta este destul de vigilenta. La curve nu am fost decât destul de rar deoarece implica un risc destul de mare. Asa e cand ai radar cu mult timp liber.

Acum câteva săptămâni am dat peste acest anunt. Din curiozitate am făcut o programare sa vad despre ce este vorba.


Programat, confirmat și plecat către locație. Nu am crezut vreodata ca poate sa existe asa ceva. Initial când am ajuns la ușa și am văzut o am crezut ca este o gluma, dar vad ca de luni bune anuntul este actualizat cu aceleași poze și aceeași descriere.


Va recomand sa nu va duceti sa o vizitați sau dacă o faceți sa nu va uitați mult timp la ea caci veti visa urat noaptea.


Am vazut femei de 60 de ani care aratau mult mai bine.


Cred ca asa ar arata muma padurii din povestile copilariei noastre. De fapt individa asta, siana, ar speria o pe muma pădurii.


N-are 35 cum nici o curva n-a putut sa-mi ghiceasca in ridurile de la oua.


E trecuta de 50 trebuia in tinerete sa se ingrijeasca mai mult sau poate ca a facut-o si de fapt are 55+ de ani.


E buna sa o trimiti la un "prieten" acasă de ziua lui dar glumesc totusi, toata lumea merita respectata. Baba îneacă asta e vai de capul ei.


Imagineaza-ti ca inainte sa ti-o suga te intreaba daca vrei s-o faca cu proteza sau fără....


Baba asta trebuie data la tomberon cât mai repede. De fapt se vede ca are timp berechet, la cât sta pe forum sa scrie poezii....


Note: mici de sus pana jos. Potrivita pentru necrofili sau amatorii de geriatrie


Când i am spus ca nu rămân a ieșit în ușă și a început sa înjure ca o posedata, ca are ea grija de mine. După, m a zăpăcit cu apeluri pe telefon vreo 3 zile și sute de mesaje cu înjurături. O imbecila.

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Unde's pizde cu mâncărimi
  • Oras:Unde's pizde cu mâncărimi

Exact ce spuneam si eu, scurt si la obiect. Curata, perversa la maxim dar batrana si de cativa ani cu probleme psihice.

 

Refuza orice ce fel de recenzie care nu ii convine, jigneste toti curvarii si are impresia ca tot globul comploteaza impotriva ei.

 

 

Nu stiu de unde s-a inteles ca ar fi murdara? Femeia este curata. Si repet: ii place pula si nu se da inapoi de la NIMIC. E buna de futut tare de tot si de lovit cu gaoaza in limba. Dar NU LA BANII AIA, fiind batrana si cu fata de maimutica urechiata.

 

S-a deteriorat puternic dpdv fizic si mai ales mental. Na... efectele trecerii anilor si a unei vieti de abuz si umilinta fara sfarsit din partea pestilor si a clientilor...

 

#Consuela ,  carnea ta nu face mai mult de 100 Lei nr. cu 200 Lei ora!

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Unde's pizde cu mâncărimi
  • Oras:Unde's pizde cu mâncărimi

Iete cum se victimizeaza AIUREA desi NIMENI NU ARE NIMIC CU EA! Noi doar o evaluam!

 

 

Bre mamaie, cand 20 de oameni iti spun ca esti beata du-te si culca-te ca esti praf!

 

Tu nu vezi ca nimeni de aici nu iti pune la indoiala talentul de a suge pula sau de a lua merteci in cur? DECI CINE ITI E DUSMAN??? :no2 :no2 :no2 :no2

 

Toti spunem acelasi lucru: Ca esti pe campii cu creierul, cu logica, ai schizofrenie si personalitate multipla. Traiesti intr-o LUME IMAGINARA! :animal_fish:

Intr-un fel trebuie sa o intelegem ca daca nu traia intr-o lume imaginara claca si murea de mult la ce viata de abuz si umilinta a dus in Ucraina, Romania si Japonia... :pope

 

Legat de ce ai zis mai sus ca m-am indragostit eu de fata aia de la videochat, care PLM e problema ta??? Nu nu ai cum sa intelegi, ca nu esti om si nu ai suflet in tine! Japita! Nu valorezi nici cat chilotii ei murdari tomberon de sloboz ce esti!

 

 

Duduie, stai asa sa ne intelegem!
Faptul ca nu mi se pare normal ca cineva sa iti cloneze contul si sa scrie in numele tau este un aspect!

 

Despre ce vorbesti tu este alta poveste. :138x

DA, TE CUNOSC FOARTE BINE si inca de foarte mult timp, de cand iti spuneai Consuela. Serviciile pe care am afirmat ca le prestezi sunt conforme cu realitatea! :atm

 

Ce iti spun eu si multi altii este perfect valabil: Prea esti tare in clanta, te iei cu toata lumea DEGEABA, blestemi, injuri si jignesti ca la usa cortului. Ceea ce este greu de inteles, avand in vedere ce mielusica cooperanta esti in locatia ta cu banca la parter. :cocktail Probabil suporti prea multe si te descarci aici, dar noi nu suntem obligati sa acceptam jignirile tale. TU CA PERSOANA NU NE INTERESEZI! ESTI DOAR O PRESTATOARE DE SERVICII!

 

Si da, esti batrana! Din ce in ce mai batrana! :pope

 

Hai sa traiesti!

 

 

Mamaie,tocmai acești oameni cu grave probe psihice sunt clienții tai.

Toate anunțurile tale se adresează bolnavilor psihic.Vrei sa ne spui ca cei care accepta BDSM,uro,rolul de sclav umil,sa lingă tocurile de la pantofi...........sunt oameni normali?

 

 

Si inca ce bine te cunosc! Cred ca in postarile mele am descris foarte bine ce prestezi, cum prestezi samd. ARATA-MI POSTAREA IN CARE AM ZIS CA NU AM FOST LA TINE!
Ce detalii mai vrei? Vrei sa iti desenez schita tonei in care prestezi sa o postez? Vreo poza cu usa ta pe care scrie CABINET AVOCAT sau poze din casa?

Vrei sa postez conversatiile in care te plangeai ca vine nu stiu ce sarbatoare si nu ai bani de cadou pentru aia mica? Sau in care te plangeai ca nu iti mai ajung banii pentru... nici nu mai zic ca nu e frumos... NU O SA LE POSTEZ din respect pentru mine ca nu postez conversatii private.

 

Imi mancai din palma si din cur cand venem la tine si nu aveai curajul sa ridici ratul din pamant si acum esti tare in gura pe net...Iar nu ti-ai luat medicamentele? :pope

 

 

 

Nu mai baga raca mamaie! A spus ca bolnavi sunt aia care vin la tine sa-i futi in cur si sa te caci pe ei. Eu unul nu am o problema cu ei. E dreptul lor sa ceara ce servicii vor.
DAR EU NU SUNT INCLUS ACOLO! Eu veneam la tine ca stapan. Luai apa calda in gura si iti dadeam in gat pana vorbeai pakistaneza. Apoi imi lingeai talpile si imi dadeai limbi in fund pana iti tremurau falcile! SI NU E DE RAU! ERAU SERVICII EXCELENTE! :hooray

 

 

 

Eu cand ma duceam la ea o dominam de fiecare data asa ca mananca cacat! Si eu as numi-o WC pentru ca ofera niste servicii mai extreme... E de apreciat. Nu cu toate poti sa faci EFECTIV CE VREI! Un LIKE la faza asta!

CE E GRAV E CA NU RECUNOASTE SI SE DA PRINTESA!

Siano, NU CUMVA TU ESTI DE FAPT VIRGINA? Si clientii vin la tine doar sa iti dea bani si sa plece? Ia zi! :laugh2 :laugh2 :laugh2

 

 

 

Iar nu ti-ai luat medicamentele mamaie???

 

Ai venit cu 7 camioane de jigniri, nu ai niciun argument! Jignesti, injuri si blestemi ca o mizerabila intunecata ce esti! Isteria ta bolnava nu face decat sa confirme ceea ce am spus eu si ceea ce spun ceilalti.

 

Boala ta psihica si halucinatiile obsesive NU MAI AU LEAC! Cine s-a luat ma de copilul tau??? TOT ceea ce s-a spus s-a spus despre tine! DEMENTO! Cersesti atentie prin INVENTII ca ai fi amenintata si in pericol. CINE da 2 bani pe existent ta? Tot ce s-a spus despre tine s-a spus OBIECTIV! Sunt doar niste evaluari cu privire la o sugatoare. ATAT! In rest NU EXISTI! NU PREZINTI INTERES!

 

M-am convins: Ai ajuns la un grad de boala psihica FARA SANSE DE RECUPERARE...

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Unde's pizde cu mâncărimi
  • Oras:Unde's pizde cu mâncărimi

Exact! Doar ea contesta toate recenziile și se da doamnă după ce jignește pe toată lumea ca la ușa cortului.

 

Iată unele din cele mai bune recenzii pe care le-am citit, documentate ,bine aduse din condei însoțite de un umor necruțător la adresa unui prototip de boarfa care se joaca cu timpul și banii noștri. Bravo baieti !

Link spre comentariu
  • Oras:constanta
  • Oras:constanta

femeia e dusa bass e in lumea ei chiar daca e o expirata carenu face mai mut de 100 200 lei sedinta si poate e prea mult si atat.multi de aici nu o cunoastem insa dupa postairle ei de pe topicul ce fetish ne putme imagina ce gandeste si cine se crede .sunt siugr ca la fitele car ele vede e vai pizda ei real cum bine zicea si colegii d e mai sus si daca ei o cunosc si real ii cred:)aroganta ei intriga de multe ori

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Unde's pizde cu mâncărimi
  • Oras:Unde's pizde cu mâncărimi

Nicku39, aroganță e puțin spus. Dar asa e doar aici pe forum. Pe locație e mielusel umil.

Parca efectiv vrea sa sperie lumea, probabil din precauție exagerata de frica bătălii și a abuzurilor indurate toată viata. Probabil de aia nu recunoaște tot ce prestează sa nu se facă coada la ușa ei cu lumea cerând sa se pise în gatul ei sau sa o umilească.

Nu stiu, e o posibilitate.

Link spre comentariu
  • Oras:Unde's pizde cu mâncărimi
  • Oras:Unde's pizde cu mâncărimi

Sunt recenzii bune pentru ca sunt reale și adevărate.

Umorul este necesar în orice domeniu, cu atât mai mult în cazul unor râsuri de lume cum sunt unele baragladine de pe aici.

 

 

L

Iată unele din cele mai bune recenzii pe care le-am citit, documentate ,bine aduse din condei însoțite de un umor necruțător la adresa unui prototip de boarfa care se joaca cu timpul și banii noștri. Bravo baieti !

Link spre comentariu
  • Oras:Unde's pizde cu mâncărimi
  • Oras:Unde's pizde cu mâncărimi

Alții nu știu ce au făcut.

 

Eu nu am mai fost de mult timp ca a îmbătrânit rău și a cam luat-o pe arătura cu căpuțul.

 

Accepta toate injosirile pământului ceea ce E TARE dar totul are o limita și deja nu mai compensează în fața aspectului expirat.

 

Oricum la câte recenzii are (ZERO) și la cum postează disperata zeci de anunțuri zilnic INCLUSIV ÃŽN NOAPTEA DE REVELION cred ca nu a mai călcat nimeni de mult timp la mamaie.

 

Sunt mănăstiri cu acțiune și futai mai mult ca tona lu' mamaie. 😂😂😂😂😂

 

 

Dar a fost cineva acum recent sa o domine??

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Eu nu inteleg gandirea voastra, femeia este zilnic pe site, cu N postari pe Dominare, dar vorbiti de parca este transparenta.

Daca o interesa aspectul sa fie dominata, sunt sigura ca facea si aici sute, daca nu mii de postari.

Sper ca s-a inteles, case closed.

Link spre comentariu
  • Oras:Unde's pizde cu mâncărimi
  • Oras:Unde's pizde cu mâncărimi

Se vede ca nu o cunoști deloc.

 

Eu îți spun cum e REAL ÎN LOCAȚIA EI DE LA INTERSECȚIA CALEA VICTORIEI CU SPLAIUL UNIRII, BLOCUL CU RECLAMA RAIFFEISEN, UȘA UNDE SCRIE CABINET AVOCAT: Umila, supusa și faci orice vrei din ea. Nu are limite în ceea ce accepta sa ii faci.

 

Nu am idee de ce aici pe forum face pe nebuna, se ia în gura cu toată lumea, înjura și bleasteama. E greu de explicat comportamentul persoanelor cu afecțiuni psihice.

 

Tu însă te scobesti în nas și îți dai cu părerea în timp ce spargi semințe și ești pe lângă subiect.

 

 

Eu nu inteleg gandirea voastra, femeia este zilnic pe site, cu N postari pe Dominare, dar vorbiti de parca este transparenta.

Daca o interesa aspectul sa fie dominata, sunt sigura ca facea si aici sute, daca nu mii de postari.

Sper ca s-a inteles, case closed.

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Se vede ca nu o cunoști deloc.

 

Eu îți spun cum e REAL ÎN LOCAȚIA EI DE LA INTERSECȚIA CALEA VICTORIEI CU SPLAIUL UNIRII, BLOCUL CU RECLAMA RAIFFEISEN, UȘA UNDE SCRIE CABINET AVOCAT: Umila, supusa și faci orice vrei din ea. Nu are limite în ceea ce accepta sa ii faci.

 

Nu am idee de ce aici pe forum face pe nebuna, se ia în gura cu toată lumea, înjura și bleasteama. E greu de explicat comportamentul persoanelor cu afecțiuni psihice.

 

Tu însă te scobesti în nas și îți dai cu părerea în timp ce spargi semințe și ești pe lângă subiect.

 

 

 

In genunchi inainte sa-mi vorbesti!

Ti se pare ca ne tragem de sosete?!

Viseaza tu umila, cand va fute in gura zilnic de prea mult timp!

Afectat psihic esti tu ca alergi ca un dement cu orice ocazie sa denigrezi cand nici macar nu-ti raspunde pentru ca si scuipatul este pe bani!

Vrei sa ma vezi nervoasa, in adevaratul sens al cuvantului, insista!

Link spre comentariu
  • Oras:Unde's pizde cu mâncărimi
  • Oras:Unde's pizde cu mâncărimi

 

Vorbești mulți și prost. Ești cam tare în clanță și te bagi în seama ca scama în cur.

 

Noi știm ca noi AM FOST LA EA. Tu doar un ðŸ¡ðŸ¡ðŸ¡ guvide opărit.

 

In genunchi inainte sa-mi vorbesti!

Ti se pare ca ne tragem de sosete?!

Viseaza tu umila, cand va fute in gura zilnic de prea mult timp!

Afectat psihic esti tu ca alergi ca un dement cu orice ocazie sa denigrezi cand nici macar nu-ti raspunde pentru ca si scuipatul este pe bani!

Vrei sa ma vezi nervoasa, in adevaratul sens al cuvantului, insista!

Link spre comentariu
  • Oras:Unde's pizde cu mâncărimi
  • Oras:Unde's pizde cu mâncărimi

 

Citește, învață și notează ca e înțelepciune din experienta unui veteran în curve profesioniste și civile. 🙄😉💪

 

Cand te mai mananca sa aberezi, nu uita ca si eu citesc... :)

Link spre comentariu
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara

http://www.opiniastudenteasca.ro/reportaj/povesti-fara-timbru/traficul-de-dragoste-vie-se-face-la-sosea.html

 

Interesant articolul , cata sclavie in lumea asta , astea au fost sclave ca in antichitate , sau evul mediu , pai nu mai ai cum sa fii normal dupa asa ceva 

Nu ai cum sa nu simti compasiune si mila pentru ele. E de inteles ca se descarca in spatiu virtual , unde sa se duca si ele, aici incearca sa isi construiasca un ego cum l-ar fi vrut in care sa se refugieze din realitate. 

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Unde's pizde cu mâncărimi
  • Oras:Unde's pizde cu mâncărimi

Era vorba de curve profesioniste adica care au o profesie in asta, declarate cu tarif (deci nu e vorba ca sunt neaparat bune in domeniu) si curve civile adica parasute care se dau dive si cu iubirea in gura iti tocesc amigdalele cu tot orasul PE BLAT. (Ca fapt divers consider prostituatele cu tarif de 10.000 de ori mai cinstite si mai morale dect curvele sub acoperire, dar asta e cu totul alta discutie.) Ca banuiesc ca nu ai inteles exact la ce ma refeream.

 

Oricum de curvele la ora m-am plictisit de mult. Vazut, testat pana la scarba, parasit domeniul. Mai impart pe aici din experienta pentru ca pe majoritatea prezente in zona le-am vizitat si le cunosc.

Si repet a mia oara, ca sa revenim la subiect: AM VIZITAT-O DE NENUMARATE ORI PE SIANA in trecut cand inca avea o varsta acceptabila si era cat de cat sanatoasa la cap. Si vorbesc despre ea in cunostinta de cauza!

 

 

Intelepciunea experientei in curve profesioniste... :)

Asta e o mandrie?

Doctorii ce spun, ai leac?

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Era vorba de curve profesioniste adica care au o profesie in asta, declarate cu tarif (deci nu e vorba ca sunt neaparat bune in domeniu) si curve civile adica parasute care se dau dive si cu iubirea in gura iti tocesc amigdalele cu tot orasul PE BLAT. (Ca fapt divers consider prostituatele cu tarif de 10.000 de ori mai cinstite si mai morale dect curvele sub acoperire, dar asta e cu totul alta discutie.) Ca banuiesc ca nu ai inteles exact la ce ma refeream.

 

Oricum de curvele la ora m-am plictisit de mult. Vazut, testat pana la scarba, parasit domeniul. Mai impart pe aici din experienta pentru ca pe majoritatea prezente in zona le-am vizitat si le cunosc.

Si repet a mia oara, ca sa revenim la subiect: AM VIZITAT-O DE NENUMARATE ORI PE SIANA in trecut cand inca avea o varsta acceptabila si era cat de cat sanatoasa la cap. Si vorbesc despre ea in cunostinta de cauza!

 

Nu mai tipa la mine!  :laugh2

Nu realizezi cum vorbesti, nu sunt vorbele unui barbat caruia ii plac femeile.

Faptul ca nu mergi la curve am scris mai devreme la Siana pe topic, stiam, esti usor de citit.

Ai fost la ea de nenumarate ori pentru ca nu-ti placea? Nu cred.

Acum gasesti de cuviinta sa o ataci la orice pas de parca trebuie sa-ti dea tie raportul. Cine esti tu, draga? Un neica nimeni.

Mai fa o laba, te vad cam nervos. :)

Link spre comentariu

Vizitator falcosul
Reputație: 0

Zice in articolul postat de @Tomson: "În urmă cu 30 de ani, cînd abia terminase liceul, Consuela voia să devină actriță.". Si articolul e din 2010.

 

 

Sa facem aritmetica: 18 ani + 30 ani + 9 ani = ....?
  • Like 1
  • Minus 3
Link spre comentariu
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...