Sari la conținut

sweet_madalina 20 de ani - 0741647171


Vizitator sweet_madalina

Postări Recomandate

  • Oras:Văscăuți
  • Oras:Văscăuți

Bate la ochi like-ul dat la o recenzie a unui user creat acum 2 zile și comentariu denigrator, înțelegi matale ? Prost mai sunteți

 

 

Tocmai, pentru ca sunt prost si apreciez mai mult o recenzie de 6-7, decât una de 10 pe line,m-a cam ferit de țepe in ultimii...5-6 ani...

  • Like 2
  • Minus 2
Link spre comentariu

Tocmai, pentru ca sunt prost si apreciez mai mult o recenzie de 6-7, decât una de 10 pe line,m-a cam ferit de țepe in ultimii...5-6 ani...

Eu zic să nu mai mergi la femei, tu și prietenașul tău petrepetre. Stați după alții să mearga la escorte în loc să mergeți voi primii

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:Error 404: Not found.
  • Oras:Error 404: Not found.

P-ăștia noi care nu stiu care e treaba cu recenziile i-ați omorât!

 

Păi ori e igiena de 10, ori ii put picioarele si subrațele?!?

 

:)))

 

 

Bate la ochi like-ul dat la o recenzie a unui user creat acum 2 zile și comentariu denigrator, înțelegi matale ? Prost mai sunteți

 

 

In recenzia lui fakeacount scrie ca mirosea a transpiratie si ce sa vezi....pana si prestatoarea i-a dat cu plus

 

 

 

Tocmai, pentru ca sunt prost si apreciez mai mult o recenzie de 6-7, decât una de 10 pe line,m-a cam ferit de țepe in ultimii...5-6 ani...

 

 

Tu vezi doar ce nu îți convine ? Mare om, mare caracter !

 

Supp bitches!

 

Hai să clarific. Nu mirosea rau a transpitatie, adica nu asa tare incat sa-mi afecteze grav interactiunea, dar se simtea un pic. Si eu zic ca e si normal. Fata lucreaza aproape non-stop (10+) ore pe zi cu pauze de 5-10 min intre clienti. Nu vad cand are timp sa se igienizeze corespunzator.  Iti cam trebuie cca 30 min intre vizite pt asta. Stiu fete care fac asta (isi lasa spatiu de minim 15 min intre vizite). Si ii recomand asta si Madalinei.

 

Parerea mea este ca problema asta se agraveaza in timp. Adica daca esti primul client pe ziua aia nu o sa ai probleme, e parfum. Daca esti pe la jumatea zilei, ca mine, se simte putin, dar nu grav. Daca ajungi tarziu (10, 11  noaptea) probabil se remarca mai mult. De aici si notele diferite.

 

Legat de recenzia negativa, am fost și eu in legs up missionary si nu am simtit nimic. Dar din nou... cred ca depinde de ora vizitei. Ce m-a frapat a fost partea asta:

„Manichiura pe fuga, pedichiura lipsa, parul cu miros greu. Garsoniera ok, modesta” - cine pwla mea se uita la manichiură și pedichiura, mai ales cu atenție, sa vadă ca e făcută în graba. Era stilist sau ceva similar? Plus ca si natural e ok, cat timp e curata. Iar garsoniera chiar era mai mult decât suficienta pentru activitate, ce dorea, penthouse? Ma rog, e ceva dubios la mijloc.

 

Si inca ceva „Fara Johnson's baby oil or Durex feel play, sexul anal e pistol cu apa.” -  nu mai folosiți în pwla mea ulei pe post de lubrifiant ca nu e sănătos. Durex e ok, dar sunt lubrifianți mult mai buni pe piață.

 

Later bitches!

  • Like 10
Link spre comentariu
  • Oras:Văscăuți
  • Oras:Văscăuți

Supp bitches!

 

Fata lucreaza aproape non-stop (10+) ore pe zi cu pauze de 5-10 min intre clienti. Nu vad cand are timp sa se igienizeze corespunzator. Iti cam trebuie cca 30 min intre vizite pt asta. Stiu fete care fac asta (isi lasa spatiu de minim 15 min intre vizite). Si ii recomand asta si Madalinei.

 

Parerea mea este ca problema asta se agraveaza in timp. Adica daca esti primul client pe ziua aia nu o sa ai probleme, e parfum. Daca esti pe la jumatea zilei, ca mine, se simte putin, dar nu grav. Daca ajungi tarziu (10, 11 noaptea) probabil se remarca mai mult. De aici si notele diferite.

 

 

 

 

Deci igiena e praf.

 

 

Multumesc, si ma retrag de aici, nu am nici un interes sa stric topicul ăsta mai mult decât o fac susținătorii prestatoarei.

  • Like 2
  • Minus 2
Link spre comentariu
Vizitator sweet_madalina
Reputație: 0

Eu as ruga sa nu aberam.. :)

 

Daca vreodata un client imi spune mie ca miros a transpiratie eu ii platesc ori 10 cadoul si imi sterg contul nimfomane :))))

 

Orice persoana transpira dupa 20 30 minute de sex dar a mirosi e departe gandu. Si domnul care a scris cu Durex Si Ulei... am lubrifiant pe baza de apa pe care probabil nu l-ai vazut pentru ca nu ai foat la mine.

 

Va doresc o zi frumoasa si va rog scrieti ceea ce ii real ca eu nu am deranjat pe numeni :*

 

FAKEACCOUNT multumesc pentru comentariu :*

Link spre comentariu
  • Oras:Error 404: Not found.
  • Oras:Error 404: Not found.

Pentru anal ar fi bine sa iei pe baza de silicon.

 

E pentru binele tau.

Nope, te contrazic, e ok şi pe bază de apă dacă e de calitate. Trebuie să fie mai gros, dar sunt destule exemple de lube ok pe baxă de apă. Plus că alea exclusiv din silicon (nu mixte) nu sunt compatibile cu prezervativele din latex.

Link spre comentariu
Vizitator sweet_madalina
Reputație: 0

Va salut.

Ieri dupa-amiaza m-am vazut si eu cu Madalina.

Programarea - am sunat , dar conform obiceiului cu fetele din R. Moldova, nu a raspuns, insa la nici un minut am primit un sms cu descrierea completa a serviciilor.

M-am programat fara probleme si la ora stabilita m-am prezentat punctual la intalnire.

Locația - in Rond la p-ta Alba Iulia, pct de reper First Bank.

Garsoniera curata , spatioasa, cabina de dus , un singur gel , prosop curat - nota 8.

Dupa dusul meu de improspatare ( Madalina era fresh ) , actiunea a debutat in picioare cu saruturi si FK din plin oferit fara retinere .

Ne-am asezat comozi in pat si am continuat sa ne sarutam patimas minute bune.

Am continuat cu un cunni prelung, fata gemând usor de placere , apasandu-ma de cap sa o ling cat mai adanc in pizda carnoasa si super curata.

A urmat un deliciu : m-am intins pe spate si Madalina a inceput ușor sa ma linga de pe coapse , piept , urechi , coborand apoi spre cel mic pe care l-a supt neprotejat excelent : deep complet pana la baza pulii, supt-lins coaiele , lins pula pe lateral, o incantare.

Am aplicat un prez pe pula si am patruns-o incet in pozitia misionar.

A răspuns super : s-a incolacit cu cracii in jurul meu si am inceput s-o pompez vartos , iar impreuna cu FK susținut, am finalizat glorios in prez.

Numărul 2 a debutat direct in pozitia 69 . A supt parca si mai bine , si mai dedicata pulii . A durat ceva acest oral superb.

Am montat din nou prez si am ales pentru început pozitia lady on top.

M-a calarit bine cateva minute, insa a obosit repejor , asa incat am schimbat din nou în misionar.

Am început s-o fut in pizda , am schimbat in cur ( a intrat mai greu , foarte stramta ) , insa nu am insistat mult si am revenit la normal.

Am schimbat in umeri-craci si am futut-o minute bune , acompaniat de FK si efecte sonore super excitante , am finalizat si a doua oară.

Notele finale din punctul meu de vedere sunt :

Aspect - 9 , slim , abdomen plat, cur rotund, miniona, craci frumosi, ceva urme de acnee pe fata , bruneta, ochi negri.

Oral - 10 , descris pe larg mai sus.

Normal - 10 , fut foarte bun , participativ, este cu tine prezenta, pasiune.

Anal - prea putin , nu am insistat.

Igiena - 10 , curata impecabil.

GFE - 10 , vesela, prietenoasa, FK excelent si intretinut.

Cadoul - achitat la final, 300 RON pentru 2 finalizari incluse, fara graba , aproximativ 70 min.

Personal o recomand si voi reveni.

O zi buna va doresc!

Multumesc :*

  • Like 1
Link spre comentariu
Vizitator sweet_madalina
Reputație: 0

RECENZIE:

Locatie: 8.5 (rond Piata Alba iulia, reper First Bank)

Aspect: - (domnisoara frumusica undeva la 1.60 cm, zambet frumos, ochi caprui, bruneta slim, sani medii frumosi, fund rotund tare foarte frumos, cateva urme de acnee nederanjante, piela alba ca laptele)

Oral: 9 (neprotejat, foarte bun, lins, atentie la bijuterii, umed, slow, batai peste gurita, aproape ca ii reuseste deepthroat inca cativa cm)

Normal: 9.5 (protejat, foarte bun, se implica, accepta pozitii, docila)

Anal: Nu a fost cazul

Gfe: 10 (saruta pe corp, FK, DFK)

Atitudine: 10 (placuta, atenta la detalii)

Igiena: 10 (nimic suspect)

Halat: 300 RON (pentru o ora)

 

Naratiunea:

Am luat legatura prin sms cu domnisoara si am stabilit intalnirea in aceasta perioada, urmand sa confirm cu din timp actiunea. Locatia este usor de gasit, rond Piata Alba iulia, reper First Bank, detaliile fiind furnizate ulterior. Nu a existat nici o convorbire, totul strict prin sms-uri, am vorbit doar cand am ajuns in garsoniera.

In locatie am fost intampinat de o domnisoara frumusica undeva la 1.60 cm, zambet frumos, ochi caprui, bruneta slim, sani medii frumosi, fund rotund tare foarte frumos, cateva urme de acnee nederanjante, piela alba ca laptele. Am observat si ceva interesant la ochiul drept, un accesoriu beauty la geana.

Am facut un dus dupa ce am primit prosop, papuci si am mai schimbat cateva impresii, Madalina este o fata moldoveanca de peste Prut. Intors de la baie Madalina a preluat initiativa si a sarit la mine in brate precum o iubita care nu si-a mai vazut barbatul de mult timp si a inceput rasfatul. Este foarte lipicioasa, nu se grabeste , te lasa sa o dezbraci usor, te musca de buze, o limbuta in ureche, te strange in brate, te ghideaza unde sa ii pui mainile cand esti excitata (asta pe parcursul naratiunii). In pat e acelasi rasfat, nu te grabeste, saruta incep pe barbie, gat, sfarcuri, coboara incet spre soldat, linge coapsele incet pasional, ajunge si la bijouri, pasional si o ia foarte mult adanc slow, te priveste. Este docila, este foarte atenta la ce ii spui, interesant cand iti mai trage o palma la fund in pauza, ca un alint. Pe scurt oralul a fost foarte bun, lins, atentie la bijuterii, umed, slow, batai peste gurita, adanc + meniul zilei 69. La normal e nebunie curata, se pricepe foarte bine, contre in toate partile, te roaga sa o penetrezi adanc, te strange puternic in brate, te saruta, basm nu alta.

Fiind miniona m-am potrivit perfect in multe pozitii, mai ales gemeni, LOT, doggy, lingurita, etc. In majoritatea pozitiilor unde exista contact vizual cu ea, te saruta DFK. Am schimbat foarte multe pozitii in actul 2 (,sper ca nu am chinuit-o), nu a refuzat nimic. Intr-o ora am reusit sa finalizez de 2 ori, desi mi-a fost greu a doua oara, nu reuseam sa finalizez (pentru ca imi placea foarte mult), Madalina nu s-a lasat pana cand nu mi-am dat drumul si a doua oara cu un zambet asa mai "pervers" :D

 

Notite

1)Ii place ce face, cu mine a fost pasionala

2)Nu am auzit telefonul sunand pe durata intalnirii

3)Este genul de fata care vrea sa te satisfaca, dar in acelasi timp sa se simta si ea bine

4)Geme natural placut

5)DTD undeva la 60 min, fara sa fiu grabit intr-un fel

 

M-am simtit foarte bine cu Madalina si o recomand, de revenit clar DA !

Multumesc :*

  • Like 1
Link spre comentariu
Vizitator sweet_madalina
Reputație: 0

Salutare,

Am vizitat-o acum cateva zile pe Madalina.

Locatie pe Nerva, garsoniera mare, singura. 

E din Moldova.

Arata ca in poze, piele alba, draguta la fata. M-a asteptat intr-o lenjerie nu prea sexy, si cred ca era nemachiata, dar e draguta.

Cam timida, nu-mi dau seama daca e incepatoare sau nu, nici de varsta, vreun 23 probabil.

Aspect corp 8-8.5 fata 8

Probleme la ten,draguta la fata, probabil unii ar da mai mult. 

Are cam 1.65-66, carne tare, fund frumos, piele alba, fina. sani mici, draguti

Oral clasic, fara deep, nimic deosebit, asculta de indicatii -  7.5.

Normalul bun, e stramta, gemete cam exagerate, schimbat 4 pozitii, dar era foarte foarte pupacioasa, parca parea ca ma place.. m-a excitat cu asta - 9

Anal ok, fara surprize - 8.5

Nu e prea vorbareata, dar eram si grabit. 

Locatie  -  10

Atitudine  -  10 foarte atenta, docila, voce foarte calma

GFE  -  9

Igiena  -  9, nu a facut dus dar nimic suspect, mirosea frumos, posibil sa fi fost primu client.

1 finalizare, 30 min am stat , nu m-a grabit deloc, 200.

As recomanda 150, poate sa scoata analul

De revenit

Multumesc :*

Link spre comentariu
Vizitator sweet_madalina
Reputație: 0

  Mădălina este chiar fata din poze. Pozele sunt făcute în garsonieră. Curățenie de nota 10 în garsonieră. Mi-au plăcut și locuința și fata. Mădălina cred că are vreo 22-24 ani și peste 1,65 înălțime. 

  Am beneficiat de toate serviciile pe care le are în ofertă. Preț 300 lei pentru o oră. Are destulă experiență în domeniu după părerea mea. Mi-am făcut programare pe numărul care acum am aflat că nu era cel bun, dar nu mai contează acest lucru.

   

>Atitudine =10 (nu mi s-a întâmplat vreodată să fiu primit de vreo altă escortă așa de bine, cu mine a fost impecabilă, e o gazdă excelentă, e atentă la detalii, nu exagerez)

>Sex oral =9 

>Sex normal =9 (manevrabilă și cooperantă) 

>Sex anal =8,5 (am chinuit-o, recunosc)

>GFE =-10 (așa cum doresc, chiar are ea inițiativă pe planul acesta)

   

   M-am programat prin intermediul mesajelor, e venită pe filiera aceea cunoscută, prin intermediul căreia au ajuns numai fete cu GFE la nivel înalt și servicii bune. 

   

Multumesc :*

Link spre comentariu
  • Oras:Muntele Olymp
  • Oras:Muntele Olymp

Imi facusem si eu programare la ea, dar cand urc dau nas in nas si cu politia si cu jandarmeria....fuuckkk....era ceva sa afle radaru ca ma duc la curve 😂😂😂

Link spre comentariu
  • Oras:Error 404: Not found.
  • Oras:Error 404: Not found.

Imi facusem si eu programare la ea, dar cand urc dau nas in nas si cu politia si cu jandarmeria....fuuckkk....era ceva sa afle radaru ca ma duc la curve

 

Ce? Eh, ziceai si tu ca stai 3 etaje mai jos, dar ai urcat sa vezi de ce este galagie/ comotie, asa din spirit civic.

Link spre comentariu
  • Oras:Muntele Olymp
  • Oras:Muntele Olymp

Pai ii vazusem inainte sa intru in scara, am zis bah n are cum, mi se pare, si in loc sa urc la 10 am urcat la 9 si au sarit ca arsi cand s a deschis usa liftului, am luat o usor pe scari in jos 😂😂😂😂

Link spre comentariu
  • Oras:Error 404: Not found.
  • Oras:Error 404: Not found.

Pai ii vazusem inainte sa intru in scara, am zis bah n are cum, mi se pare, si in loc sa urc la 10 am urcat la 9 si au sarit ca arsi cand s a deschis usa liftului, am luat o usor pe scari in jos

adica erau la 10? Si cum de ti-a deschis madalina daca era garda?

Link spre comentariu
  • Oras:Muntele Olymp
  • Oras:Muntele Olymp

Nu stiu frate, culmea e ca dupa ce au urcat militienii mi a raspuns super greu sa imi dea interfonul, si cand am urcat i am vazut cum au sarit, nici nu am mai batut la usa iti dai seama. O fi in plm **spam editat** sau cine stie de ce era garda acolo... nici ea nu mi a zis nimic in sms, i am zis ce naiba e militia la tn la usa, ce se intampla

Link spre comentariu
  • Oras:Error 404: Not found.
  • Oras:Error 404: Not found.

Nu stiu frate, culmea e ca dupa ce au urcat militienii mi a raspuns super greu sa imi dea interfonul, si cand am urcat i am vazut cum au sarit, nici nu am mai batut la usa iti dai seama. O fi in plm **spam editat** sau cine stie de ce era garda acolo... nici ea nu mi a zis nimic in sms, i am zis ce naiba e militia la tn la usa, ce se intampla

 

Sper sa nu fie **spam editat**, numai **spam editat** n-am fost, desi nu aveam cum sa stiu si nu parea. Mai probabil i-a chemat un vecin, ceva, care a devenit sispicios/oasa. Bine ca ai scapat nereperat, acum ai ce povesti.

Link spre comentariu
  • Oras:Muntele Olymp
  • Oras:Muntele Olymp

Sper sa nu fie **spam editat**, numai **spam editat** n-am fost, desi nu aveam cum sa stiu si nu parea. Mai probabil i-a chemat un vecin, ceva, care a devenit sispicios/oasa. Bine ca ai scapat nereperat, acum ai ce povesti.

Poate ne lamureste si ea ce s a intamplat, ca la sms nu a mai raspuns!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...