Jump to content

Warning +18

This website offers sexually explicit material intended for adults only.

By clicking the ENTER button, you confirm that you are 18 year and older, and accept our terms of use, otherwise click EXIT button to leave the website.

EXIT

0753582782 Obor


Recommended Posts


Incheind o saptamana de lucru foarte stresanta, mi-am spus ca merit sa ma relaxez putin in aceasta seara si am purces catre Obor cu gandul sa incerc o dameza matura 40+. Pusesem ochii de cateva zile pe o doamna dintr-un un anunt, dar din pacate nu am avut noroc nici de aceasta data (este a patra zi la rand cand sun si nu raspunde). Drept urmare am rasfoit in graba celelalte anunturi pentru zona respectiva si am ales unul care era actualizat mai recent si facea referire la o doamna de 48 de ani. Acesta este linkul:

https://www.anuntul.ro/anunt-mihaela-48-ani-z6r1z6#ONb

Era evident ca pozele sunt falsuri "generice", dar am sunat la numarul din anunt in speranta ca poate voi descoperi vreo "comoara" nerecenzata pana acum  :slap2 . Mi-a oferit informatiile de baza (servicii oferite: oral si normal; pret: 100 finalizarea, 150 doua finalizari) si m-a ghidat prin gangul de langa ACR care da in Masina de Paine intr-o scara de bloc adiacenta, la etajul 8. Dupa ce intru in apartament, surpriza: nici urma de doamna de 48 din anunt, ci am fost primit de o doamna evident mai tanara cu cel putin un deceniu. Bruneta, ochi de culoare deschisa, inaltime ~1.65, slabuta, destul de atragatoare. Din scurta discutie purtata am aflat ca ar avea 37 de ani,ca este din Bucuresti si ca imparte locatia cu o colega. Cand am intrebat-o de titulara anuntului mi-a spus ca a lucrat cateva zile in locatie, dar nu a vrut sa contribuie la plata intretinerii si si-a luat talpasita. Am decis sa raman sa vad ce ii poate pielea. M-a poftit intr-o camera in care se aflau un pat si o masa de masaj, m-a intrebat ce vreau sa facem si pana sa apuc sa imi dau jos macar geaca de pe mine ca sa ma fac mai comod, hop imi cere sa decartez banisorii. Semnal de alarma de fast-fuck de slaba calitate, dat ignore, mers mai departe. I-am dat banii si a iesit cu ei din camera. M-am dezbracat, a revenit si ea. M-am intins pe pat, ea dezbracata doar de la brau in jos. Rupe ambalajul unui prezervativ si da sa mi-l puna. Ii spun ca as dori oralul neprotejat, dar imi replica imediat ca nu se poate, pentru ca are o infectie in gura de la o extractie dentara (adevar confirmat vizual, nu a fost vrajeala). Chiar daca urasc din plin oralul protejat nu am avut incotro si am lasat-o sa isi faca treaba. Absolut nimic iesit din comun, un oral mecanic, pe care chiar a vrut sa il scurteze, intrebandu-ma in ce pozitie vreau sa i-o dau. I-am cerut sa continue, asa ca a mai molfait nitel. Inainte sa trecem la treaba a folosit pe post de lubrifiant ceva care parea a fi lotiune de corp Balea (WTF :)). Inceput in misionar, pompat ceva vreme, niciun fel de implicare din partea ei in afara de UN singur geamat fals, in rest lemn. Schimbat pozitia in capra, pompat, finalizat in balon. Igienizat cu servetele umede, imbracat si tusti acasa.

 

Concluzie: merita 50 de lei cu indulgenta pentru ceea ce ofera, pretul cerut este jaf la drumul mare. Am aruncat banii pe  fereastra ca sa nu fie nevoiti  altii sa o faca :)

Datorita anuntului fals cap-coada poate fi trecuta la de evitat daca se considera necesar.

Spor la ciocaneala! 

  • Like 6
Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...