Sari la conținut

Bruneta, inalta, foarte draguta - 0753895321


Postări Recomandate

  • Oras:Undeva aproape
  • Oras:Undeva aproape

Stimate colegu,cand ai fost la ea,ca unii colegi cred ca este plecata si ca nu mai este necesar ridicarea ei la top,dar daca nu este plecata si mai presteaza inca as recomanda trecerea ei la top.

Desigur doar daca mai presteaza pe la noi si nu s-a intors in Iasi.

Link spre comentariu

Stimate colegu,cand ai fost la ea,ca unii colegi cred ca este plecata si ca nu mai este necesar ridicarea ei la top,dar daca nu este plecata si mai presteaza inca as recomanda trecerea ei la top.

Desigur doar daca mai presteaza pe la noi si nu s-a intors in Iasi.

Cu siguranță mai e, eu am fost in 10 Iunie.
Link spre comentariu
  • Oras:Ardeal
  • Oras:Ardeal

Am efectuat si eu o golire revigoranta acum cateva zile la aceasta domnisoara. Cred ca cuvantul cel mai potrivit pentru a descrie toata experienta traita in aprox. 35-40 de minute este: corecta. Domnisoara arata foarte bine, natura a fost foarte darnica cand i-a daruit acel corp in care salasluieste un spirit nu tocmai briliant, dar nici nu am cautat sa particip la o conferinta academica. Fizionomia fetei este una frumusica, fara sa se etaleze insa printr-o frumusete iesita din comun. As zice mai degraba ca nu e urata.

Actiunea seamana mai mult cu redarea unei lectii memorate prin tocire, nu are talentul innascut pentru a se juca pe instrumentul numit "simturile barbatului". Cu toate astea actiunea constand dintr-un oral neprotejat si normal protejat, asezonat de cunilingus si anilingus din partea mea oferite ei, a fost una mai mult decat corecta, si desi nu este o mare maestra in arta amorului, prin faptul ca iti ofera acel corp aproape perfect sa-ti canalizezi prin el energiile, o propulseaza pe d-soara in categoria "de revenit". 

  • Like 12
Link spre comentariu

Buna

Am marcat si eu la D-ra

Modalitate de contact: numarul din titlu.Am incercat foarte mult sa dau de ea la telefon zilele trecute, fara succes, sau nu raspundea, sau dadea respins.Azi de dimineata de pe la 9 am sunat iar, fara succes, iar cand am incercat pe la 12-surpriza:raspunde.Vocea cu un puternic accent de moldova, mi-a comunicat preturile, si am stabilit o intalnire pe la 1.N-am ajuns la 1 din diferite motive, am ajuns pe la 2 in zona BT Manastur, pe Bucegi.Am resunat-o, initial nu mi-a raspuns, (ma gandeam ca am batut drumul degeaba), dar la a 2-a incercare mi-a comunicat etajul si apartamentul.

Pt cei cu masina:puteti parca in parcarile de pe bucegi pe dreapta inainte de fosta discoteca Atlantic, insa cu bagare de seama, adica lasati un nr de tel pe bord, nu de alta dar sunt cam nervosi proprietarii de pe acolo, daca le ocupati locul de parcare.

Locatia: garson de 30m2, bine mobilat, pat mare, comoda cu tv, baia pe stanga, cu vana, apa de la chiuveta nu merge.

Dameza:m-a asteptat goala infasurata intr-un prosop alb, are cam 170, 50 si ceva de kg, bruneta cu parul lug prins in coada, ochi albastrii, dragutica, nu o frumusete la fata, dar mult peste medie, picioare subtiri, cur fain, bronz de solar, sanii sunt medii, tari la palpare cu sfarcuri faine.

Actiunea:M-a servit cu un pahar de cola, la o tigara, am povestit cam aproximativ 5 minute cateva banalitati, dupa care m-am cerut la dus.La revenire, m-a asteptat goala pe pat, am venit langa ea.M-a intrebat ce si cum sa inceapa (nu prea are initiativa), asa ca am invitat-o la un oral.S-a pus la un oral din laterala, asta dupa ce initial mi-a sters soldatul cu un servetel umed.Nu m-a intrebat daca vreau OP sau ON, ci s-a apucat de oral neprotejat, bine executat, fara atentie deosebita la bilute (fara sa ma deranjeze foarte mult lucrul asta), o ia destul de adanc, cu mici tendinte deep, fara a fi un deep adevarat.Am solicitat un 69, s-a conformat, dupa ce initial mi-a spus ca nu prea ii place cunnilingus.S-a asezat in 69, are o pasarica faina, cu labii mici inspre medii, curata, epilata corect.Ea tot facea oral NP foarte placut.La un moment dat s-a ridicat, si eu i-am solicitat sa puna o guma.M-a intrebat ce pozitie doresc, si cum ma cam grabeam i-am si zis din start doggy:)...aici priveliste super, am pompat, se misca bine, imi facea cu ochii si rozeta...foarte placut, am finalizat rapid in prez.Nu am mai ramas pentru a doua finalizare pentru ca ma grabeam.

Halat:100 RON 1 finalizare ON+NP.200 era o ora, nu am ramas

Acum Note:

Locatie:9

Aspect dameza:Corp:9, Fata:8

GFE:6, nu prea se implica, la povesti, nu am facut FK, ce-i drept nici eu nu am solicitat, si in plus eram grabit

Oral:9 bun, umed si destul de adanc

Normal:am incercat o singura pozitie:doggy si aici pentru privelistea avuta 9,5

De revenit? eu zic ca da, macar pt o ora cu speranta unui CIM, COF, nu am intrebat daca face :)

Spor sa aveti!

  • Like 15
Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Telefon: viaducthr
  • Oras:Cluj
  • Telefon: viaducthr
  • Oras:Cluj

AM avut ocazia sa ma intalnesc cu ea si eu, si sincer sa zic, am fost placut surprins. Arata foarte bine fata, e inalta si draguta. Garzoniera nu e usor de gasit, fiindca nu prea sunt numere de bloc catre drum dar m-am descurcat pana la urma. 

Cand a deschis usa, stiam deja ca o sa raman, m-a primit sexy in tocuri, si babydoll. A inceput oralul fara sa ma duc la baie, m-a sters doar cu un servetel umed. Oralul bunicel, fara atentie la zonele adiacente, dar totusi destul de adanc, o mai ia si din lateral etc. Normal in orice pozitie, se poate pompa, se vede ca nu simte mult, dar se muleaza bine. Ai ce sa prinzi pe ea, are si sanii frumosi, si fundul bombat. La sfarsit tot ma intreba daca vreau sa finalizez pe sani,  ziceam da, da, si cand m-am ridicat a luat jos cauciucul si se pornea la baie, dar  zic... finalizarea? si se vedea ca a fost surprinsa, ca pur si simplu nu a observat daca am finalizat sau nu. Deci e un veritabil fastfuck, cu o domnisoara inalta, frumoasa de 21 de ani pt 100 de roni. Eu zic ca e o afacere buna totusi.

Dupa acestea am putut sa fac dus, baie curata, utilata, si am plecat.

Locatie: 7

Fata: 9

Oral: 7

Normal: 8

Pret/calitate buna

  • Like 14
  • Minus 1

Sunt Fat-Frumos si-am palosu gros,

Pe Ileana o caut pe-un cal rapciugos

Link spre comentariu
  • Oras:Cluj-Napoca
  • Oras:Cluj-Napoca

Salutare, dupa ce nu am dat de fata timp de o luna, am fost "norocos" de vreo 2 saptamani cand am vizitat-o.

Experienta a fost similara cu cea anterioara, nimic in plus chiar daca deja eram cunoscut, tipa ii trateaza pe toti la fel!

O mare surpriza: este functional dusul, cineva a schimbat para!

In schimb nu functiona bateria de la chiuveta, nu poate fi complet functionala baia!

Notele sunt aceleasi -1 punct de data asta fiindca e foarte plictisita fata.

Am avut parte de un nr., iar la al doilea treaba nu a mai mers, cred ca datorita faptului ca ma masa ca pe un aluat de paine, lipsa pasiune undeva spre 0.

Cand sa platesc a trebuit, insista fata nu gluma sa platesc o ora!

Pana la urma am platit si m-am carat (200) lei.

Mult prea mult pt. Un. Nr. Si pt. Ce face ea.

Concluzia pe viitor: NU MERGETI CA NU MERITA!

O zi buna tuturor!

  • Like 8
Link spre comentariu
  • Oras:deva
  • Oras:deva

am fost ieri la domnisoara

locatia la un turn de garsoniere, ajuns destul de usor cu gps

interior acceptabil, fata foarte frumoasa  (dupa gusturile mele)

epilata impecabil, curata fara mirosuri

nu am avut probleme cu programarea , sunat si raspuns de fiecare data

gfe nu stiu, nu ma intereseaza, ascultatoare, schimbat pozitii. ok

100 lei este un pret ok, fata chiar arata bine

noroc

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:oradea
  • Oras:oradea

BunaBruneta, inalta, foarte draguta - 0753895321 NU ESTE CE PARE
 

Buna referitor la domnisoara eu am vizitato nu este asa cum pare este uratica si slabuta, am oferit 100 roni fata este din orastie .

 

Aspect 5

Oral dezastru

Normal Larga

Igena8

Sani 4

Fund 0

Locatie manastur

 

Anunt gasit in piata online : bruneta inalta foarte draguta si delicata ofer masaj erotic domnilor la mine sau la hotel .ofer igiena si discretie POZE REALE pentru mai multe detalii 0753895321

 

Curios fiind de noua aparitie, am sunat sa cer detalii. S-a intamplat de aprox 1 sapt si ceva. Fata dupa voce si accent evident straina pe la noi, mi-a relatat pretul de 100 RON pt oral, normal. Am intrebat-o daca pozele ii apartin a zis da... Bun, am stabilit o intalnire, prin manastur in apropiere de big.

Ajuns la fata locului, am intampinat ceva dificultati in a gasi exact blocul cu pricina, ea nefiind de la noi nu prea a stiut sa-mi dea indicatii clare decat numarul, care apartine la 2 blocuri lipite, dar pana la urma m-am descurcat. Fata este cea din poze, destul de simpatica la fata, un corp frumos, sani frumosi. Am intrat rapid la un dus, primit prosop curat, pe cand m-am intors, ea deja se dezbracase, m-am pus pe pat, a inceput cu un normal neprotejat foarte bine executat, cu saliva multa, si atentie moderata la OO. Piele foarte fina, bronzata am inceput sa-i gust pasarica, care nu are absolut nici un miros dubios, bine epilata si placuta. dupa vreo 15 minute de oral bine executat, am trecut la normal protejat, in mai multe pozitii, terminat in prez... apoi la dus, si gata fu experienta.

 

Din cate am povestit cu ea, e din Iasi pt ceva vreme in Cj. La fata si la corp este peste media clujului zic eu, dar nu lux. Stie meserie, un plus ar fi pielea foarte fina, si sanii frumosi, fundul este la fel de apetisant. Locatia este o garsoniera in bloc vechi, dar amenajata cu mobila noua, si curata.

 

Note:

Aspect :9

Igiena: 10

Locatie: 8

Oral: 8

Normal :8

 

Per total merita cu siguranta... pt 100RON... oricand! O recomand cu placere. Bafta!

 

Link spre comentariu

bruneta inalta foarte draguta si delicata ofer masaj erotic domnilor la mine sau la hotel .ofer igiena si discretie POZE REALE pentru mai multe detalii 0753895321

 

pozele dupa parerea mea par a fi false avand in vedere ca sunt facute intr-un FKK din nurnberg, desi la o cautare nu le-am gasit pe alte site-uri. fkk-ul cu pricina este de gasit aici http://sexyeros.de/anzeige/56306.html

 

 

post-86678-0-99606100-1376479877_thumb.jpg

post-86678-0-16549600-1376479907_thumb.jpg

post-86678-0-32885000-1376479939_thumb.jpg

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Inca pe pamant...
  • Oras:Inca pe pamant...

Link-ul cu pricina din piata az: http://www.piata-az.ro/anunturi/oras-cluj-napoca/5372369

Se observa suficient de clar in josul fiecarei poze de unde provin.

Avand in vedere 'onestitatea' fetei in ceea ce priveste pozele se poate lua in calcul un topic deschis pentru astfel de situatii: DE EVITAT.

Link spre comentariu

buna colegilor dupa ce m-am intors am zis sa fac si eu o vizita la acesta escorta,locatia in manastur o stiti cred toti ,am sunat cu o zi inainte si stabilit intalnirea ajuns la locatie m-a intampinat o fata draguta cam 1,70 corp frumos,foarte vesela de la inceput(dupa spusele unora ma asteptam la o atmosfera mai rece)actiunea  oral neprotejat normalul protejat anal nu stiu nu ma intereseaza ,am stat mai mult de o ora pretul fiind 200roni .note pt atitudinea ei fata de mine 10(nu stiu fata de altii cum e)oralul bunicel8,normalul bun se misca bine nu a comentat nimic 9.eu o sa o mai vizitez.

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Cluj
  • Oras:Cluj

Buna!
Nu stiu de ce,dar de vreo 2 saptamani tot incerc sa o sun la ore diferite si zile diferite,dar fara nici un raspuns nici macar un ton de ocupat. A mai fost vreun coleg la ea in ultima perioada  sau a intrat intr-o perioada in care nu mai ia clienti noi! Ar fi bine de stiut sa nu mai incercam degeaba...si daca nu e nici asta,poate e retrasa temporar si ar trebui mutat topicul.

 Multumesc colegului care incearca sa o "prinda" pe domnita si ne spune si noua care e situatia..

Poate nu-i place numarul meu de telefon...:)
 

Link spre comentariu

Stimati confutadori,

Am vizitat-o eu pe aceasta domnisoara si pot sa spun ca e cea din poze. Cum sunt un baiat simpatic si istet (si modest peste poate) din povestile avute cu ea a mai prestat prin tara si strainatate. Eu banuiam ca strainatatea e Italia dar m-am inselat, din conversatiile avute a reiesit Germania, deci daca a lucrat intr-un Puff sau FKK tot ce se poate sa-i gasesti pozele acolo. Bineinteles ca pozele sunt prelucrate si "halatul" ei e unul deosebit, dar pozele au fost facute intr-un studio profesionist.

Si acum, impresiile. Desi prima intalnire cu ea nu a fost cea mai grozava am stabilit ca trebuie sa ne mai vedem, ii promisesem ceva si daca tot ne-am vazut am zis ca de ce nu. Ultima intalnire, acum 2 saptamani, a avut loc in acelasi bloc din manastur dar in alt apartament si mi-a spus ca urmeaza sa-si gaseasca o locatie noua impreuna cu o colega si ca locatia va fi tot in manastur.

Prima intalnire a avut loc cred ca prin Iunie-Iulie, am reusit sa-mi fac o programare telefonica, am ajuns in manastur in complexul Big, am sunat-o si m-a indrumat spre locatie, Mi-a deschis o bruneta frumoasa, inalta, bronzata, cu niste sani maricei si un pic de burtica, spun asta pentru ca la a doua intalnire, in a doua jumatate a lunii septebrie, sanii erau mai mici (ca cei din pozele din postul 63) si burtica disparuse :), imbracata intr-o tinuata sexi. Am ales o ora cu doua finalizari, halatul fiind 100 RON/finalizare, oral protejat si normal protejat. Nu accepta CIM dar accepta COB. 

Cand am vazut-o m-am gandit ca daca si sexul e la fel de bun precum arata atunci ma convertesc la musulmani si-mi mai iau o nevasta, Din pacate nu a fost cazul, oralul realizat a fost bun, se straduie, o suge frumos, o baga adanc (fara a face deep) dar e mecanic, fara pasiune. Am trecut la normal, dupa mai multe pozitii a trecut ea desupra si in LOT a executat niste miscari din fund carora n-am putut sa le rezist asa ca am explodat glorios in caciulita. Stiind ca-i punctul ei forte mi-a spus zambind ca s-a gandit ca-s obosit si m-a ajutat sa iau o pauza.

In pauza am povestit de una de alta, e din zona Moldovei de origine (din spusele ei), chiar am gasit subiecte comune, nu am stat ca mutzii, pot spune ca la conversatie (spre deosebire de sex) am facut click.

Dupa curatenia de rigoare, am reluat ostilitatile, din nou oral, apoi normal in mai multe pozitii, si de data asta am lasat-o sa se urce in LOT si sa faca magia din fund doar ca acum a obosit ea fara rezultatul asteptat, lucru care m-a facut pe mine sa zambesc. Am mai schimbat cateva pozitii dupa care am terminat normal. Din pacate nu se implica pe cat de mult mi-as fi dorit, chiar se straduie sa se abtina. Daca s-ar implica si ar pune un pic de pasiune atunci ar fi una din escortele de top a clujului. Asa, din pacate, e doar o escorta frumoasa cu o prestatie corecta si un raport pret calitate bun dar atat.

La a doua intalnire, din Septembrie, am luat doar un numar care s-a desfasurat cam in aceeasi parametri ca la prima intalnire, doar ca am stat un pic mai mult de povesti, chiar m-am uitat la ceas, cap coada am stat cam 50 de minute. Fata e faina, dar din pacate nu vrea sa se implice mai mult cu clientii, are o rutina stabilita pe care o urmeaza si cam atat (cred ca e unul din posturile in care am scris de cele mai multe ori din pacate). 

Saruta pe corp dar FK-ul nu e in meniu (un alt minus)

Nu zic nimic de locatie deoarece urmeaza a fi schimbata (daca nu a fost deja)

Oral: 8, Normal: 8, Aspect: 9 (e inalta, frumoasa, bronzata, fund frumos, sani frumosi, piele tare, curata, epilata, etc,) GFE: 6 (din nou din pacate), raport pret/calitate ok mai ales daca alegi varianta cu un numar dar nu e de top (....)

Si ca sa incheiem o data pentru todeauna polemica legata de poze, pozele sunt ale ei. E adevarat ca sunt facute intr-un studio profi, retusate si prelurate dar sunt ale ei (si din topic 1 si din topic 63).

Jinks out. 

  • Like 8
Link spre comentariu

  • Oras:Cluj
  • Oras:Cluj

Pentru ca a trecut ceva vreme de cand m-am vazut ultima data cu dom-soara in cauza , tin sa imi aduc aportul la acest minunat forum . Fiind in cautare de o carne proaspata , dupa ce am urmarit ceva vreme cateva threaduri interesante , am zis sa imi incerc norocul la domnisoara discutata aici . In prima instanta am incercat sa o apelez telefonic dupa-masa , dar fara prea mult succes . In cele din urma m-am trezit bine-dispus intr-o samabata dimineata si in jur de ora 10 am sunat-o si mi-a raspuns . O voce putin rece dar agreabila ma programeaza la ora 1 . La fara nici cinci minute de ora stabilita ajung cu taxi la adresa , doar ca in spatele blocului , o sun, ea iese pe geam si ma directioneaza in spre scara blocului . Un bloc comunist de garsoniere din cartierul Manchester al minunatei noastre urbe . Decid sa urc scarile deoarece ma simt putin vinovat cand se uita pensionarii la mine ca si cum ar pune pariu intre ei ca ma duc la curva de la etaj . Ajung la usa domnisoarei , unde o fata decenta , tanara supla , inaltuta , dantura ok , sani medii ca dimensiune si fermitate, imi deschide usa imbracata de casa in trening . eu imi pun geanta pe etajera si cand dupa ce ii las banii ma intorc , pentru a vedea-o pe gazela deja dezbracata in pat , eu vazand ca e concurs m-am dezbracat si eu repede . Am schimbat cateva amabilitati in timp ce ea ma mangaia pe partile moi ale corpului (burta) , dupa care a luat sulita in mana si a inceput usor sa o maseze .... intre doua vorbe am smuls si cateva servicii - sa nu ma termin la ea un gura sau pe fata ....pacat un COF  imi imaginam de la intrarea pe usa , tocmai pe buzele ei subtiri , ca alea unei profesoare severe . A inceput un oral ciclic , placut fara ruperi de ritm , dar relativ lung , la cererea mea trecem doggy style , dupa care ma plictisesc si o pun sa stea pe spate si eu sa ma termin pe sanii ei...a ascultat toate comenzile . Eu incep operatiunea stoking the salamy , pe cand ea isi pune mainile pe fata sa nu ii ajunga si acolo....arata ca si cum as fi vrut sa abuzez un copil vietnamez **spam editat** ....big turn off ....dar nu a fost nici o problema , imaginatia mea si-a facut datoria si peste nici 5 min ma termin pe burta ei . eu ma imbrac si fumam o tigara in care incepem sa ne destindem (operatiune care in mod normal trebuia sa aiba loc inainte de actiune ) si imi povesteste o serie de intamplari din viata ei ...etc , m-am simtit putin vinovat , mai degraba am vazut-o ca pe un copil nefericit decat pe o bucata numa buna de trancalit . Am zis totusi sa revin , poate daca mai fac vreo doua vizite primesc ceva in plus pentru ca domnisoara prezenta potential .....fireste m-am inselat , am primit acelasi sistem mecanic muie-buci-finalizare pe sani . Ceea ce apreciez e ca domnita si-a dat silinta de fiecare data sa ma satisfaca , ceea ce nu e putin pentru cei 200 ron/h platiti (la una dintre intalniri am depasit timpu cu 5 min si m-a mai taxat cu inca 100 ron , m-a deranjat putin dar am trecut repede cu vederea) . Tot din conversatile avute cu ea am aflat ca unul dintre confutadorii de pe forum o venereaza si o cere de amanta , altul ii cere prin sms chilotii in plic sa ii miroase . Mai avea o vecina din breasla care ii este amica care presteaza cu un etaj mai sus . Din cate am inteles pentru o noapte intreaga cere salarul unui pion de la Office Depot - 400 de euro - cam scumpulescu pentru ce ofera .

Per total experientele au fost ok , apreciez sarguinta si interesul . Nu e cea mai pasionala femeie si nici nu geme cand incerci sa o stimulezi , nu e frigida dar incearca cat poate sa nu se implice emotional sau sa se combine cu vreun client .

Eu zic ca e o experienta decenta . Nu iti tremura picioarele cand iesi de la ea si nici nu iti pare rau ca ai dat banii . eu o recomand pentru tinerete si felul in care arata , la prestatie e cam la 50% din ce poate .

 

Note ?

 

oral : 8 - e rapid mecanic , ciclic - eu ma termin si singur cateodata asa doar ca am coasta in plus si trebuie sa o fac cu mana

aspect - as incadra-o in categoria lui 8

GFE - e prietena care se pregateste sa iti dea liber de aceea face un oral care iti poate lasa o rana sa nu mai futi nimic cel puutin doua sapt - 5

locatie -3/4

 

Per total a fost o experienta ok-ish si vi-o recomand celor care cautati caprioare tinere .

 

kittybang

  • Like 11
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...