Sari la conținut

^^^monica99^^^ ***0742832728****


Postări Recomandate

  • Oras:California Sacramento
  • Oras:California Sacramento

RECENZIE:
Locatie: 8.5 (Rin Grand Hotel)
Aspect: 8.5 (domnisoara simpatica undeva la 1.60 cm , ochi verde inchis, par negru lung, sani medii frumosi, fund rotund fain, piercing in buric, carne tare, tatuaje)
Oral: 7 (neprotejat, fara atentie la bijuterii, o singura viteza pe capul peleului, fara deep)
Normal: 7 (protejat, lipsa de implicare, dar accepta pozitiile cerute de mine)
Gfe: 8.5 (saruta pe corp, FK, DFK, foarte pupacioasa)
Atitudine: 10 (deschisa la discutii)
Igiena: 10 (nimic suspect, piele fina)
Halat: 250 RON (pentru o ora)

Naratiunea:
Am luat legatura prin whatsapp cu domnisoara si am stabilit intalnirea in aceasta perioada (acum 2 saptamani), urmand sa confirm din timp tot pe whatsapp. Locatia este usor de gasit, Rin Grand Hotel, detaliile fiind furnizate ulterior tot pe whatsapp (text dar si voce). Am observat ca este putin suspicioasa in functie de cum vorbeam, de unde stiu de ea s.a.m.d, probabil se protejeaza mai mult si filtreaza clientii pentru a nu da de nebuni sau alte persoane cu alte probleme de comportament, in fine, sa revenim.
In locatie am fost intampinat de o domnisoara simpatica undeva la 1.60 cm, ochi verde inchis, par negru, sani medii frumosi, fund rotund, piercing in buric, carne tare, tatuaje. Era imbracata intr-o tinuta sexy neagra, dar in slapi :) . Domnisoara Monica avea un musafir, o pisicuta lasata de cineva ei, care era in calduri ...meow  :))). Tatuajele erau destul de interesante, unul din ele sub forma de puls, pe piept si maini. Domnisoara Monica are un chip ascutit precum turcoaicele, rujul cu care sa dat era in stil gotic, vocea mai ascutita, manichiura si pedichiura facute pe negru, are grija de lookul ei. Din discutiile purtate imi explica cum sunt cu nuantele de ruj, cum se aplica si cum rezista mai mult sau mai putin. Rujul era destul de ok, persista pe buzele domnisoarei, nu a lasat urme in urma FK/DFK si da, are buze senzuale.
La baie totul ok, cabina de dus precum majoritatea camerelor din Rin Grand Hotel Residence, gel de dus si prosop curat primit. Am vazut ca este foarte pupucioasa ca si mine de altfel ^_^ , FK si FDK din belsug atat la preludiu cat si pe durata sexului.
Oralul a fost ok cat sa fie tare, nimic special, fara artificii + meniul zilei 69. A trebuit sa imi montez singur prezervativul, zicandu-mi ca este scarbos din cauza lubrefiantului :blink:. Normalul a fost asa si asa, lipsa de implicare din partea Monicai, am impresia ca sexul e in functie de starea ei de zi cu zi, in functie de chef. Am schimbat mai multe pozitii, pasarica foarte stramta, in LOT mi-a placut mai ales ca te saruta non-stop, carnea e tare, iar sanii sunt foarte frumosi. In misionar te trage in ea, la fel te saruta foarte mult si geme natural placut. Am mai stat de vorba dupa actiune, la fel foarte vorbareata si dus am fost.
 
Aspecte deranjante)
 - tot facea glume cum majoritatea barbatilor care i-a intalnit ea nu nimeresc pasarica :huh:
 - vorbeste foarte mult chiar si pe durata sexului, uneori imi pierdeam concentrarea din cauza asta

Notite
1)Dupa intalnire am observat pe whatsapp ca mesajele din partea ei erau sterse :blink: , probabil tot o masura de siguranta din partea ei
2)Este foarte vorbareata, chiar si in timpul sexului
3)Muzica de relaxare pusa de Monica a fost, dar nu pe placul meu, din cauza genului (, nu a fost deranjanta)

  • Like 25
Link spre comentariu
Vizitator basescu 2015
Reputație: 0

eram cu baietii si astia nu suporta prosti :(

gata te cred, date-n pula mea ca nu am timp de tine, nu stiu care e faza dintre tine si daniel, dar ai o suferinta clara

Link spre comentariu
  • Oras:California Sacramento
  • Oras:California Sacramento

aici la rin te-am vazut cu ines =)) ceafa lata ahahhaahah

 

M-ai vazut pentru ca i-am "zis" cuiva. Vezi cum iti place sa te interesezi de mine, esti obsedat de persoana mea. Spor la denigrari si mancat cacat, la asta te pricepi cel mai bine.

 

 

si ti-a fost frica sa te duci sa ii saluti ? :)))))) cred ca te pupau la cata reclamea le-ai facut la amandoi :x

Daca ma vedea fugea de mine :))
  • Like 16
Link spre comentariu
Vizitator basescu 2015
Reputație: 0

Bah est prost, am zis ca glumesti. Cum pula mea asta mare sa te interesezi de curvari la escorte :x . Am vazut ca xoxonel te ataca peste tot, trebuie sa fii nebun sa faci asta =)))) =)))). Hahaha, xoxonel vrea sa iti suga pula :x . Radeam de mosul screlozat picon, dar xoxonel chilotel ii intrece pe toti dementii acestui forum :x , vrea stromeleaguri zemoase =)))

  • Like 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...