Sari la conținut

0731741225 fata nonconformista - Titan


Postări Recomandate

Andrei, eu as miza ca sunt ale ei pozele, cel mult făcute când era mai tânără. Constituția o are dar nu și bronzul.

 

Legat de programări, eu i-am atras atenția aseară eu fiind penultima programare, și a spus ca pe viitor o sa aibă mai mare grija cu programările. După mine venea un tip care aștepta de 30 min.

Link spre comentariu
  • Oras:California Sacramento
  • Oras:California Sacramento

RECENZIE:
Locatie: 5 (dristor Kaufland, reper strada Racari)
Aspect: 8 (fata:7/corp:9 domnisoara undeva la 1.70 cm , ochi caprui, sani medii frumosi, fund rotund, slim)
Oral: 7 (neprotejat, doar o singura viteza, fara atentie la bijuterii, fara deep)
Normal: 8.5 (protejat, accepta pozitii)
Gfe: 7 (timida la inceput, FK)
Atitudine: 7 (placuta, deschisa la discutii, am sa scad pentru ca a raspuns de 2 ori la telefon si am auzit programarile colegilor de dupa mine)
Igiena: 7 (piele fina, nu a facut dus, a facut pipi si s-a sters cu servetul de fata cu mine :) )
Halat: 100 RON (pentru o ora)

Naratiunea:
Am facut programarea la domnisoara Cristina, programare care nu a fost respectata, trecand peste asta i-am scris un sms in care i-am explicat ca e ok si daca putem reprograma (nu stiu ce a intervenit, dar am inteles ca pot apare situatii neprevazute). Mai tarziu (undeva la 6 ore diferenta) prind unda verde si dau de ea la telefon (,dar de pe alt numar), foarte foarte greu si imi zice ca vine spre locatie si sa o sun in 20 minute. Zis si facut, revin dupa 20 minute nimic, mai incerc de cateva ori si abea la 5-a oara reusesc sa o prind undeva la 40 minute diferenta. Imi spune ca vine de la Kaufland si o intreb cum e imbracata ca sa fie totul ok, astept 10 minute si vine. Intradevar la prima vedere, este o fata care nu iti atrage atentia, dar am ales sa continui fiind atras de recenziile bunicele.
Urcam in locatie, ne facem comozi, domnisoara mananca foarte mult dulce de fata cu mine, vorbim, e ok. In timp ce vorbeam am omorat 2 gandaci pentru ca nu as fi vrut sa calc pe ei din greseala; locatia este infecta, in camera o lumina fada (dar ok), baie dezastru.
Eu am facut dus, ea nu (desi venise de afara), naspa a fost ca a facut pipi si s-a sters cu servetul de fata cu mine :) in camera.
Cristina este o domnisoara undeva la 1.70 cm , ochi caprui, sani medii frumosi, fund rotund, slim, arata bine la corp.
Oralul a fost neprotejat, doar o singura viteza, fara atentie la bijuterii, fara deep. Normalul a fost protejat, accepta pozitii, schimbat cateva pozitii si finalizat in balonas, micuta jos.
O intreb cat timp mai am de stat, se uita la telefon la ultimul meu apel si imi zice ca mai am 10 minute (, dar defapt erau 20 de minute pentru ca o asteptasem eu 10 minute pana a venit de la Kaufland). Trec peste asta, si merg sa fac dus. Nu stiu cum se face ca deja auzeam programarile urmatoare ale colegilor de la dus.
Revin in camera, mai vorbesc putin cu ea, la care ea imi spune sa astept o clipa si raspunde la telefon, inca o programare la o ora diferenta, se auzea si vocea cealalta de barbat.
In momentul ala am ramas masca, ce sa mai zic, nimic, am uitat si ce vorbisem cu cateva clipe inainte. Nu stiam cum sa ies mai repede de la ea, nu glumesc.  Ea inainte de plecare imi zice ceva de genul, te mai astept...
Ajuns in parcare imi verific telefonul si vad sms-ul pe primul numar de telefon (cel cu programarea nerespectata), ca este disponibila in locatie si atat. Mda
 
Notite
1)Lasat banutii inainte de actiune la mentiunea ei
2)Foarte greu cu programarea si e pe principiul primul venit, primul servit
3)Arata bine la corp, pe gustul meu: slim, nu face miscare/sport
4)Geme placut, nu fals
5)Este timida la inceput, saruta discret si FK pe ici pe colo

Concluzia:
Fata a fost ok la inceput, deschisa la discutii, placuta, dar faptul ca este pornita sa faca repede repede bani fara a tine cont de niste aspecte de baza (seriozitate/igiena/atitudine) ma face sa nu mai revin la ea.

  • Like 36
Link spre comentariu
  • Oras:Arkham
  • Oras:Arkham

futuvan gura da combinatori prosti cu harlqyeneu in frunte si cu moldoveanu daca nu o fi tot el pe contu ala

mai retardat ca tine Alex nu poate exista, cat de cretin poti fii :( Monkey dustul ala ti-a prajit creierii, ataci toti recenzorii care au fost la Ines :laugh2 :laugh2 :laugh2

Pai ma moldovene ai ajuns rau de tot, nu te mai baga nimeni in seama, esti mai rau ca un babuin turbat :laugh2

  • Like 3
Link spre comentariu

Oricum asta cred ca se poate inchide. E maculatura. Numeni nu vrea sa fie pus pe drumuri aiurea. Fata da tzepe privind programarea. E ok la tel, amabila insa ajuns la adresa uita sa raspunda sau sa dea un sms. Bafta cui are timp de pierdut si de dat bani la neserioase.

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Salutare confrati

 

Am vizitat-o pe Cristina acum doua zile, deoarece cautam ceva skinny si am dat peste acest post; manat de recenzii si de poze dar si de aparent oferta, am sunat-o la 21:00 pentru o prog la 22:00 asa la inchisu targului.

 

M-a ghidat foarte usor, ajuns in locatie ft usor. Am facut ceva conversatie si am decis inainte de actiune sa impartim un mic cui, foarte light. Eram decis sa ii platesc o ora pt o fin., asa ca am inceput cu dreptul, stat la mici povesti, get the guard down, etc.

 

LOCATIA

 

La Kaufland Dristor, intr-un bloc asa si asa, nu e cerber la usa. Are un singur bec in camera de tortura, care e pictat cu acuarela rosie si albastra deci da o lumina ft difuza; mje mi-a placut asta, parca e mai incitant decat full light de parca e concert Guns N Roses. Nu cred ca ascunde vreun defect, am analizat-o destul de bine.

 

Baia lasa de dorit, era ud pe jos; cada era uda, ca si robinetii si pretty much everything. Prosopul era curat dar parea ca are ceva kilometraj, iar patul scartaie maxim si asternuturile nu stii cat de fresh erau - ma rog era si tarziu probabil dupa o zi lunga.

 

Dar toate aceste minisuri pe mine m-au excitat oarecum, pentru ca parea ft real - ca la curve cand eram mici. Dar voi da nota obiectiv ca de aia suntem aici, doar faceam o paranteza.

 

FATA

 

Cristina e ft skinny, dar nu rahitica; are tatele unde trebuie si cum trebuie, mici dar nu butoane, sunt sani micuti poti sa ii molfai pipai etc. Are un cur demential si in rest e ft bine tonifiata; cine prefera skinny este cu siguranta la locul potrivit. La fata nu e deosebita, dar cu siguranta nu e urata; are un aer misterios asa dar nu mi-am dat seama daca e misterioasa sau doar super distanta.

 

pizda foarte curata si frumos mirositoare, igiena impecabila.

Am facut ceva conversatie dupa cui, si poate ca asa ne-am facut mai comfortabili unu cu altu; cred ca altfel ar fi fost dest de inchisa.

 

ACTIUNEA

 

M-a asteptat incaltata pe tocuri cu lenjerie rosie, arata ft bine chiar m-am bucurat cand am vazut-o prima oara. Dupa igienizare de ambele parti, a inceput cu un set de mangaieri pd coaie si ulterior un ON (la alegerea mea) bunicel. Suge cam mecanic, dar aplica presiunea care trebuie; nu se ajuta de maini si parca incearca DT dar nu prea iese. Dar eu m-am excitat bine de tot vazand-o cu pula mea in gura. O muie corect executata dar fara artificii de nici un fel. A pus preze durex featherlite cu gandul sa o fut.

 

Dupa care m-am oferit sa ii intorc favorul caci voiam sa o fut sanatos si am zis sa fie terenul batatorit. Am lins-o in pizda cu supt de clit, lins adiacent etc; la primul orgasm am simtit cum ii curge apa din pizda si la al doilea ma strangea de cap cu coapsele. Needless to say s-a umezit natural, pizda ei era cascada niagara.

 

Am penetrat-o misionar, foarte buna privelistea, dar eu venisem pentru cur, asa ca am intors-o si am futut-o ca in zilele mele bune din tinerete, o pula sanatoasa, simteam cum o penetram in fiecare milimetru pizdal. Am inceput usor si la final dadeam in ea destul de grav; ma jucam cu curu ei mic il prinzi pe tot intr-o palma. Nu a zis nimic nici stai mai incet nici futema mai tare; dar gemea placut. Fara contre, dar si fara eschive :) Does what it says on the box.Finisat cu un CIM foarte spextaculos; eram nefutut de 3 zile deci nu cred ca se astepta la volumul care a iesit din vanjos

 

Concluzie: mie mi-a placut ai sigur mai revin; odata ce faci abstractie de locatie devine ft fun ft repede; la banii astia mai ales... e de nedescris de bine. As plati-o sa o fut non stop si tot as avea bani sa traiesc.

 

Cadoul: am decartat 150 leusteni pe masa ca d am ajuns; i-am zis ca stau o ora dar numai o fin. Door to door vreo ora.

 

Note

Locatie: 6 (atmosfera super ok, dar igiena se poate imbunatati, poate daca creste preturile)

Aspect: Fata 8, fara acnee sau bube

corp: 9,5 (daca esti amator de skinny; daca nu, nu) Piele 10 Igiena ei: 9 (usor par down there dar nu ceva grav)

ON: 8 cam mecanic dar presiune buna, saliva ok, usoara atentie la coaie; uneori pierzi campul vizual ceea ce pt mine e ft important

Sex normal: 10

Comunicare: 10 la mine nu au fost probleme

 

De notat faptul ca pe toata durata sederii mele telefonul ei a vibrat undeva intr un colt non stop la propriu, am vazut ca a aruncat niste haine peste el sa nu il auzim; nu m-a deranjat dar o spun ca are volum de calluri aparent.

 

De revenit? cu siguranta, da

 

Spor si ciocane tari!

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:One day here, the next day at church
  • Oras:One day here, the next day at church

Am ajuns si eu la titulara topicului si urmeaza recenzia fara alte introduceri

 

Vorbesc cu Cristina la telefon si ii spun de la inceput ca vreau sa vin pt o ora

Ajung pe strada mentionata de ea si sincer am avut emotii ca va trebui sa o astept sau ca nu va mai raspunde la telefon

Personal am avut noroc...poate a contat ca am venit pt o ora si nu la finalizare

 

Locatia lasa de dorit....personal nu am vazut gandaci cum au spus altii pe aici dar in rest fara cuvinte.....dezastru

In schimb am avut prosop curat si apa calda....de aceea dau nota 6

 

Eu sunt adeptul fetelor slim fit/ skinny si pot spune ca fata arata la corp foarte bine....are 1.70 sani nr 2 nici moi dar nici tari....fermi

La corp ii dau nota 9

 

La fata in schimb nu mi-a placut deloc

Efectiv cum arata nu ma atrage plus ca are dintii incalecati si fk a picat din start implicit gfe inexistent

Pun tare accent pe gfe si pot spune ca am fost la fete care ofereau gfe cat de cat chiar si fara fk

Ea e amabila deschisa la vorba si se straduieste dar nu ii iese

Nota 6-7

 

Experienta nu are deloc....oralul incearca ea ceva acolo ....un plus ca il face neprotejat

Personal voiam cim si spune ca accepta dar efectiv are o tehnica atat de proasta incat la fiecare numar dupa maxim 5 min i-am spus sa puna prezervativul si sa trecem la normal

Ideea e ca: nu face deep, fara atentie la imprejurimi, s-au simtit dintii, o singura viteza, dupa 2 minute da semne clare ca a obosit si e plictisita si nu ii place

Cert e ca la oral are potential dar mai mult de 6-7 nu ii pot da momentan

La normal nu e nimic wow in schimb pot spune ca e stramta si chiar mi-a placut nota 8

 

Igiena ok....a facut dus de 2 ori....inainte sa incepem actiunea si a mai facut o data dupa primul nr

In schimb dupa al 2 lea nr a fost la baie sa faca pipi si a venit in camera unde s-a sters cu un servetel umed

Vreau sa cred ca si-a facut dus dupa ce am plecat

Eu ii voi da 8

 

Tarif 100 lei ora 2 numere

Nu m-a grabit deloc cu toate ca ii suna telefonul si a raspuns o singura data la final dupa ce am terminat al 2 lea nr

La banii astia pot spune ca este cea mai buna varianta pe care o cunosc de cand ma stiu

 

Recapitulare:

Corp 9

Fata 6

Aspect general 7.5

ON 6-7

NP 8

Anal nu stiu nici nu m-a interesat

GFE 7

Igiena: 8

Tarif 100 lei ora 2 numere

 

NOTA GENERALA 7.....pacat de corp

Eu personal nu mai revin

  • Like 7
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...