Sari la conținut

Mira-0730562267


Postări Recomandate

https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/new-mira/48di645i0gfh7968e49e04f048g9ef63.html

 

Salutare lu’ tuturor :)

 

Intrigat de recenzia facuta de colegul @titu Ralucai,am zis sa revin si eu in sa pe o prospatura,mai alea ca pozele ma atrasesera!Din pacate fatuca nu raspundea,asa ca am incercat la domnisoara din anunt,care ce sa vezi,este colega de apartament a Ralucai descoperita de @titu! Si bine tare am facut!ðŸ˜

 

Locatia - 10- blocul turn vis-a-vis de Forum,etaj inferior,apartament curat,spatios,prosop la baie...ma rog,tot ce este necesar pentru activitatea prestata!

 

Fata - 9 - conform standardelor mele! Mica,slabuta,fund micut bombat,sani mici dar cu niste sfarcuri mari! Partea mai putin buna este ca are o cicatrice destul de mare pe burta de la o operatie,partea buna este ca e frumosa la fata de pica banene! Nu ca intorci capul dupa ea...latrii la ea ca in desene animate!ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜

 

Prestatia - 9- oral protejat la cererea mea,adanc,lent,tehnica buna,fara atentie la oua! La normal am schimbat 2 pozitii,nu se fereste de contre,este implicata.

 

Gfe- 10 cu felicitari !!! Banene de mult nu am mai fost cu o fata atat de lipicioasa si de amabila,orientata pro client! Daca pastreaza standardul este peste tot ce am testat eu in Ploiesti pana acum!

 

Plata - 100 ron o finalizare timp de aproape 25 min

 

 

Recomand conform standardelor si asteptarilor mele!

  • Like 7
Link spre comentariu
  • Oras:F
  • Oras:F
New❤❤mira
 
Valabil din 26.01.2019 12:14:00 
Repostat automat
Descriere Matrimoniale

Buna sunt Mira ❤am 20 de ani❤si sunt new in orasul tau ❤❤❤o bruneta SLIM frumoasa si atragatoate te astept in locatia mea pt a petrece cateva clipe de neuitat impreuna ❤❤❤discretia si igiena ma reprezinta ❤❤❤nu ras la nr privat sau mesaje ❤❤PUPICI❤❤❤❤
❤❤❤❤ZONA AFI OBOR❤❤❤❤

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:PeTron
  • Oras:PeTron

 am sunat-o si mia spus ca anuntul ei  nu mai este valabil adica nu se mai fute mai multe detali contacteazo si vbiti eu stiu de ce asa ca pauza baieti  acum urmeaza sa fac alta recenzie se numeste alicia japcara chiar imi place cum suna sa cititi cu atentie

Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

Am sunat la 0730562267, nu stiu daca a raspuns aceeasi fata din recenzii, dar a raspuns o fata care e activa, dar langa fostul tribunal, pe langa saormerie

Posibil sa fie aceeasi fata care s-a mutat...poate ne lamureste cineva care a mai fost la ea si o cunoaste

Link spre comentariu
  • Oras:Ploiești
  • Oras:Ploiești

Vizitat si eu d-soara,ieri in jurul orelor 15.00;locatie vis-a-vis de blocul PSD in centru,langa saormerie,intri prin gang, apoi prima scara pe dreapta, et.3.

Fata exact cum a descris-o dl.Alin,slim,sani micuti,dar f.frumoasa,20 ani;foarte lipicioasa;apartment OK.

Inceput cu oral np, la cererea mea fara maiini, am schimbat apoi 2 poz.la normal,iar la final n-a comentat cand am rugat-o sa-mi mai faca un scurt oral pt.a terminal pe sani(nu face finalizarea orala sau anal).

Pretul 100 lei-am uitat sa mentioned ca gasesti la baie tot ce ai nevoie.

Una peste alta s-a meritat vizita, dar pe mine unul nu m-a dat pe spate,prefer iepe zdravene(nu grase),care sa presteze un sex total;am ramas doar pt.ca avea un chip deosebit.

  • Like 5
Link spre comentariu
  • Oras:ploiesti
  • Oras:ploiesti

   Am vizitat si eu fata din acest topic. Locatia este in centru pe langa fostul tribunal. Primirea este putin dificila, daca aveti cunostinte ce locuiesc in zona va recomand sa evitati. Fata este exact cum a fost descrisa de Alin, frumoasa la fizionomia fetei si un corp care mie imi place cu mentiunea ca am remarcat si eu zona de abdomen dar nu m-a deranjat. Sani foarte frumosi pentru statura ei,sfarcuri mari si erecte, in armonie cu restul corpului. Si fundul mi s-a parut frumos conturat, ca nota generala as merge pe un 8. Acum sa detaliez putin actiunea: Veneam direct de acasa, dusat, parfumat si pregatiti de actiune asa ca nu am vizitat baia. Dar nici nu am fost intrebat daca am nevoie. Cand am nevoie cer eu dar aici nu era cazul.Oralul a fost protejat cam asta era si dorinta mea, totusi nu am fost intrebat daca doresc protejat sau neprotejat. Nici eu nu mi-am dat seama sa o intreb dar vad ca a fost un coleg care a cerut neprotejat si fata s-a conformat. Ca si tehnica aici spun ca este undeva de nota 7, te ajuta sa devi pregatit dar nu exceleaza. Nu acorda nici atentie zonelor adiacente iar ritmul este un fel de dute vino. In schimb la normal ii pot oferi cu drag nota 8.5, am experimentat doua pozitii -ea deasupra unde s-a miscat cu arta si capra unde a contribuit frumos la actiune (contre si gemete usoare). Pot sa mai spun ca fata este sociabila, incearca sa te apropie prin comportament, dar este retinuta in apropierea fizica. Cu ea poti practica sexul ca sport cu siguranta, este si ceea ce eu caut dar nu cred ca, in momentul de fata, poate fi genul de fata cu GFE ridicat. Cel putin cu mine nu a fost. Ca si concluzie finala eu o recomand celor care prefera genul minione (cred ca are undeva la160 cm) cu chip atragator si corp fit. Eu o sa o mai vizitez (in cazul in care o sa ramana mai mult timp in oras) dar doar pentru ca imi place chipul ei si pentru ca se misca bine la normal!

   Sa aveti parte de experiente frumoase!  

  • Like 5
Link spre comentariu
  • Oras:PeTron
  • Oras:PeTron

bifat azi am fost la ea  

gfe 10 pupacioasa lipicioasa frumoasa fata

sex 9  toate pozitiile capra pe burta deasupra dogy

op7 protejat ca asa vreau 

 

aspect foarte slim pe gustul meu burta un pic incretita dar nederanjant 

eu o recomand celor ce le plac fetele slim 

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:Ploiesti
  • Oras:Ploiesti

buuun am fost la aceasta tipa acum cateva zile si spre surpinderea mea am fost cam dezamagit

1. aici s-a spus ca Mira este foarte frumoasa, la modul zeita, ei bine desi gusturile nu se discuta pt mine nu .... nu pot sa zic ca era urata, dar nici ca arata ok la fata, oricum nu mi sa parut frumoasa

2. oralul, mecanic, ma rog nu am multe pretentii aici

3. nimic gfe, care sa te atraga sa mai vii,atata tot ca vorbea frumos cu tine la modul politicos

halat:100 lei

locatie:langa sharomeria Doner

Oral:7 eu oricum dau note mari la oral

Normal:6

GFE: cel mai important pt mine 6 pt ca a vb frumos cu mine

  • Like 2
Link spre comentariu

Este clar si in cazul acestei fete,ca si in al altora,ca nu poate mentine o atitudine super cu toti clientii,mai ales ca nu se limiteaza la 5-6 interactiuni pe zi,cinorefera sa faca banii repede,ceea ce duce la o scadere a calitatii serviciilor!

 

Eu am fost super multumit de ea,dar probabil depinde si de cum o iei dar mai ales de toanele ei...

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:ploiesti
  • Oras:ploiesti

Este clar si in cazul acestei fete,ca si in al altora,ca nu poate mentine o atitudine super cu toti clientii,mai ales ca nu se limiteaza la 5-6 interactiuni pe zi,cinorefera sa faca banii repede,ceea ce duce la o scadere a calitatii serviciilor!

 

Eu am fost super multumit de ea,dar probabil depinde si de cum o iei dar mai ales de toanele ei...

Si eu am prins-o în perioada ei de început, probabil atunci își dădea silința mai mult. Cat despre aspect aici lucrurile sunt cât se poate de subiective!
  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:F
  • Oras:F

In primul rand, la inceput toate sunt entuziasmate de libertate, de pularai, de nebunie... si daca le place de tine (gen alin...) - iese cu scantei. Dupa care incepe rutina, realitatea, incep sa faca prostii, sa le indispuna diversi dobitoci, au parte si de momentele de cacat ale activitatii (betivi, sandilai, "tepe" la bani etc.) si s-a terminat distractia... Cand nu te mai bucura ceva, nu mai e cazu' s-o faci - da' asta ar inseamna sa nu mai fim un neam de saraci! 

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:Ploiesti
  • Oras:Ploiesti

Absolut corect. Mi-aduc aminte de una aflată in prima sau a doua zi de "lucru". Intru in camera, n-apuc sa-mi dau jos geaca, sare direct pe mine, limba in gura de zici ca eram amanti si nu ne mai vazusem de 6 luni. Nu știu ce se întâmplă cu ele ulterior, poate rutina, poate experiențe regretabile, atitudinea incepe sa lase de dorit. :(

  • Like 9
Link spre comentariu
  • Oras:Peste tot
  • Oras:Peste tot

Referitor la cele mai sus spuse de catelul Dinamo.

Atitudinea fetelor incepe sa lase de dorit au prins gustul banilor și vor încasări mai mari și mai multe.

Dar lăsând astea deoparte și find la pagina lui Mira

Vreau sa spun că am trecut

pe la ea și am optat la un

număr OP achitat 100

 

La doua numere cerea 200.

Fata foarte primitoare drăguță micuța genul slim

Sâni mici (cu cicatrice pe abdomen ) bănuiesc o sarcina mai sus relatată de un alt coleg.

Să comportat frumos oral cu schimbări de poziții per total eu unul mulțumit.

Stima !

  • Like 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...