Sari la conținut

Mira-0730562267


Postări Recomandate

  • Oras:Peste tot
  • Oras:Peste tot

Da într-adevăr o grămadă de ciurucuri cam peste tot.

Și au cam început cam toate să aibă ifose și să nu m-ai meargă cu ora să meargă doar o finalizare de la intrarea in casa până pleci sa fie cam 15 min ar dori ele.

Și cam acolo sa ajuns

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:F
  • Oras:F

Si ejacularea aia sa ti-o faci singur, practic. Deja e un favor nemeritat ca te atinge si se simte exploatata ca o vezi goala (bine, de cele mai multe ori ti-ai dori sa n-o vezi :slap2  ...). Ceva practici sexuale daca visezi tu, ca doar d-aia incerci sa faci cu alta persoana, nu stai la laba gratuita si verificata, deja e declaratie de razboi pentru tot sexul feminin de origine danubiano-pontica... Aia e, cat timp tot "incearca" disperatii, pasaricile o sa faca ifose si... plozi. Ca "ne-om descurca noi", "merge si asa" si "... asta a mers de cand lumea". Trecand peste inexactitatea ultimei afirmatii, ce nostim ar fi sa nu mai mearga, dupa cum nu mai "merge" nici canibalismul (bine, aici poate ar fi loc de imbunatatiri, vezi "Soylent Green"), nici tragerea in teapa sau arderea pe rug, de exemplu  :clap2  si dupa cum destul de multi astazi se duc la medici si ar dori o abordare stiintifica a suferintelor lor, nu se mai multumesc cu popi/vrajitori/escroci de alte diverse facturi (cu toate ca este regretabila proportia de resurse monopolizata inca si de acestia).  :hmmm 

  • Like 1
Link spre comentariu

Am revizitat domnita ca sa reevaluez gradul de implicare,atitudine,etc...

 

...si nimic nu s-a schimbat fata de prima vizita,decat locatia si lipsa unei colege,ceea ce este pana la urma un plus in viziunea mea :)

 

Locatia - 8- in zona centrala,pe langa shaormeria Doner

Fizic - 9 - acelasi,pe gustul meu,curata,isor parfumata ( sper sa renunte usor usor la asta ca deh...unii sunt cu jandarm acasa)

Sex - 9 - ON + NP - face ce ii spui,isi da silinta,este prezenta acolo :)

Atitudine - 10 - lipicioasa,amabila,pisicoasa...zau ca nu am ce sa ii reprosez...decat eventual sa renunte la apelativul “ iubitule†care mie mi se pare exagerat,comercial,fals ðŸ˜

Pret- 100 fin - raport corect pret/prestatie

 

Chiar am discutat cu ea pe tema reclamatiilor de pe aici si se jura ca ea se poarta corect si normal cu toata lumea,doar ca intalneste si multe specimene...asta este,riscul meseriei...

 

Una peste alta eu o recomand,pentru ceea ce caut eu este perfecta aproape,oricum mult peste media din Ploiesti

  • Like 5
Link spre comentariu
  • Oras:Somewhere
  • Oras:Somewhere

...decat eventual sa renunte la apelativul “ iubitule†care mie mi se pare exagerat,comercial,fals ðŸ˜

 

Fff bine punctat.

Am sunat si eu sapt trecuta, curios din fire :) , nu pot sa spun ca mi-a displacut cum a vb DAR, apelativul "iubitule" spus intr-un mod oarecum pitzigaiat si de nu'sh cate ori intr-o discutie tel de max 2 minute... m-a convins sa zic PAS.

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Ploiesti
  • Oras:Ploiesti

am vizitat-o saptamana asta si am fost cumsecade fata, foarte prietenoasa, se implica mult si nu pare grabita, in timp ce facea oralul ii suna telefonul si a raspuns, se auzea o voce de femeie, mi-a zis ca a sunat-o proprietara apartamentului si vine sa ii ceara niste bani ca sta in regim hotelier, s-a oprit un minut din treaba ca proprietara era deja la usa, a tras un halat pe ea sa nu iasa la usa goala. apoi s-a intors repede ,s-a scuzat ca a intrerupt putin aventura si a continuat mai departe oralul, apoi am trecut la normal unde am schimbat doua pozitii pana am finalizat.                                                                                                                                                                                                                                                                                                      nu ma deranjat faptul ca s-a oprit putin din treaba, mi-a placut ca fost sincera si mi-a zis ca o sa apara proprietara pana la ea si nu o sa fiu deranjat ca nu intra inauntru, sta la usa.

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Ploiesti
  • Oras:Ploiesti

Am vizitat si eu domnisoara, nu mai stau sa scriu tot, ar insemna sa repet ce s-a spus deja de alti colegi. Mentionez doar cateva aspecte:

1. E departe de a fi ceva wow, atat ca fizic, cat si ca prestatie. E o tigancusa draguta la fata, dar ca ea au fost multe, nu mi se pare ca are ceva special. Chiar mi se pare cunoscuta figura, am intrebat-o daca a mai fost in oras, a zis ca nu. 

2. Este foarte amabila, docila, excesiv de politicoasa, nu vrea sa te supere. 

3. Nu cred ca m-as mai duce a doua oara, poate doar daca nu gasesc altceva, dar fata e destul de ok la banii astia (100 lei). 

  • Like 8
Link spre comentariu
Vizitator randomguy92
Reputație: 0

Salutare confrati,

 

Am vizitat fatuca aseara, programarea s a desfasurat cu jumatate de ora inainte, intrarea pe gangul de langa doner house, m a amuzat faptul ca a aruncat cheia de la interfon pe geam intr o cutie de nurofen, i s a defectat interfonul sau nu vrea sa deranjeze vecinii, totul ok.

 

Actiunea nu o povestesc prea in amanunt, dar mi a placut ca nu s a uitat la ceas si nu se grabeste, vrea sa te faca sa te simti bine. Un minus ar fi ca ii suna telefonul mai mereu si nu era pe silentios.

 

Locatia - 8 zona centrala,pe langa shaormeria Doner House, baia mica si abia am incaput, bine am si 1.9m si 105kg

Fizic - 9 - miniona pentru cei carora le plac acest aspect, 1.55-160m, 20 de ani, zici ca e fata de liceu, sanii medii, exact ce mi place mie

Sex - 9 - ON + NP , te intreaba cum iti place si depinde si de igiena personala

Atitudine - 9 spre 10 - cum ziceam, te face sa te simti bine, nu te grabeste, isi da interesul, fata e lipicioasa, nu la fel de lipicioasa ca Deea, dar e pe acolo, aveti ce discuta cu ea, aici ma refer la small talk,

Pret- 200/h, am stat 2 ore si un pic , platit 400, 200 inainte si 200 cand am facut o pauza dupa 1 ora jumatate.

 

A reusit sa ma termine la final, dupa aproape 2h cu un handjob fantastic, a sarit mai ceva ca in filmele porno.

 

Mai sta cateva zile in Ploiesti din cate mi.a povestit, asa ca e de recomandat sa o vizitati cat mai o prindeti.

 

A renuntat la acel pic de parfum, pielea foarte fina si miros placut, epilata jos, nu face fk nici anal sau cim, 69 nu am intrebat deoarece nu m a interesat dar daca o prindeti intr o dimineata fresh, why not?!

 

Sigur o sa devin pe viitor daca mai ajunge pe la noi. Sa ciocaniti bine!

Link spre comentariu
  • Oras:Ploiesti
  • Oras:Ploiesti

 m a amuzat faptul ca a aruncat cheia de la interfon pe geam intr o cutie de nurofen, i s a defectat interfonul sau nu vrea sa deranjeze vecinii, totul ok.

 

 

:laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2

 

Asa este, si eu am primit cartela de acces intr-o cutie (la mine n-a fost nurofen, era o cutie de vitamine). Am ras 5 minute, mi-am adus aminte de faza aia din 'BD intra in actiune', cu cheia data cu undita.  :laugh2

  • Like 6
Link spre comentariu
  • Oras:Ploiesti
  • Oras:Ploiesti

Vizitat fatuca saptamana trecuta, sunat, raspuns, stabilit ce si cum, indrumat corespunzator, aruncat cheia de la fereastra intr-o gentuta albastra si purces la urcat scari. Fata e frumusica la fata, la corp e fix pe gustul meu, slabuta si destul de ok proportionata. Am ales o finalizare, banii ceruti inainte dar oarecum politicos, per total o primire ok... Ma grabeam destul de tare si nu am prea avut timp de prea multe, un OP si apoi 2-3 pozitii, nu a comentat absolut nimic, per total am fost destul de multumit de prestatia ei.

Locatie 8 - s-a mai zis pe gangul de langa shaormerie

Fizic 8 - chit ca e pe gustul meu, urmele de la o nastere presupun, m-a facut sa-i scad nota

Sex  - OP + NP - oralul l-am vrut protejat, s-a conformat imediat fara mari veleitati insa a crescut nota la normal unde e destul de stramta si a dat cateva contre interesante

Atitudine 9 spre 10, chiar nu am ce sa-i reprosez

Pret 100 ron o finalizare DTD undeva la 25 de minute

Am recomandat-o si unui pretenar de aventura si din cate am inteles actiunea nu a diferit foarte mult de a mea...

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:everywhere
  • Oras:everywhere

republici mega image

Se pare ca a reaparut Anais in peisajul ploiestean.

Ca locație langa pub Doroftei pe acel gang.

E vopsita bruneta,s-a mai îngrășat..numai este anorexica cum era cu un an in urmăm

Ciudat este faptul ca nu a recunoscut ca este ea,mi-a zis ca e noua in Ploiești,desi am facut imediat legatura dupa piercingul de la buza si pielea lăsată dupa burtă.

Tot la fel de frumoasă la față si cu acei ochi superbi.

Exact lă fel o suge ca in urma cu un an.

Mergi si fa-i o vizita si ne zici cum a fost,poate la tine recunoaște ca este fosta Anais.

  • Like 3
Link spre comentariu

Vizitat fata,locație lângă fostul pub doroftei

Op 4 o suge mai mult cu dintii

NP 8 aici stie meserie ,nu comentează la poziții ,la timp nu a comentat dar m.a rezolvat repede(15')

La oral fata ă rămas în sutien si chiloți iar la normal nu si.a dat sutienul, deci respectul față de clienti egal cu 0 iar ca igiena sincer s.a îmbrăcat mai repede decat mine cu toate că în ploiesti încă nu s.a oprit apa calda...oare le e greu sa faca un dus de 5 min🤔

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:everywhere
  • Oras:everywhere

La oral fata ă rămas în sutien si chiloți iar la normal nu si.a dat sutienul, deci respectul față de clienti egal cu 0 iar ca igiena sincer s.a îmbrăcat mai repede decat mine cu toate că în ploiesti încă nu s.a oprit apa calda...oare le e greu sa faca un dus de 5 min

Nici dupa 1 an si ceva nu a învățat sa suga pula cum trebuie...Păcat că are botu ala fain si buzele alea.

Eu i-am dat jos sutienul,nu a comentat nimic.

Cel mai mult am apreciat faptul ca s-a mai îngrășat.

  • Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...