Sari la conținut

deea r3b3la 0723990660


Postări Recomandate

Ziua buna,

 

M-am intors de la o vizita placuta si am zis sa o ajut pe dameza sa isi umple timpul cu oameni (sper eu)  mai ok  (adica de aici)  decat cu cei de pe publi.

 

Inainte de toate, topicul Andreei este https://nimfomane.com/forum/topic/95343-buna-brunet%C4%83-0723990660/page-1 asa ca nu am mai atasat si poze - cred ca nu deranjeaza pe nimeni sa dea un click in plus.

 

Continuand, dameza este colega Larisssei, cu care imparte discret apartamentul. Bruneta, inalta, slim, sanii micuti dar smotocibili, pasa tip "floare", parfumata, stramta si numa' buna de luat "la intrebari", picioare lungi, fund rotund si draguta la chip.

 

Nu voi detalia actiunea prea pe larg dar nu am plecat dezamagit pentru ca pe langa ceea ce stie ea sa faca (si stie bine), e maleabila si pro client. 

 

Deea: 9.5 - sociabila, vorbareata, fara gemete false sau mai stiu eu ce

 

Corp: 8.5 - pentru ca eu nu sunt cel mai mare fan al femeilor slim; cei care sunt sigur ii vor da 9 - 9.5

 

ON: 9 - soft, umed, tendinte de deep, atenta la bijuterii. Se foloseste si de maini, daca ii ceri, iar overall mi-a lasat impresia de actiune pe "romantic"

 

NP: nu am incercat (inca) pentru ca restul actiunii mi-a fost suficient.

 

GFE: 9.5 foarte calda si lipicioasa, daca si partenerul e bine crescut.

 

Apartament: 9 - in House Residence, recent construit, baie echipata, papuci de casa, se fumeaza in bucatarie unde are si sucuri, am vazut si o sticla de vin, dar nu m-am aruncat la ea.

 

Luat o ora, stat inauntru circa 70 de minute, cadou 200 lei.

 

Overall am ramas cu o amintire placuta, pe care vreau sa o repet zilele astea (am inteles ca nu va mai sta prea mult pe la noi).

 

De recomandat, categoric da, dar comportati-va cu ea cum v-ati comporta cu iubita, iar ea va va rasplati.

 

 

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:Brasov
  • Oras:Brasov

Placut impresionat si incitat in acelasi timp de recenziilei si pozele domnisoarei de pe topicul de Constanta , si avand ca si garantie a profesionalismului faptul ca pe perioada sederii la Brasov este colga cu Larisssa  ( o tipa super OK din toate punctele de vedere pe care am avut placerea sa o cunosc cu alta ocazie ) m-am gandit ca ar fi o pierdere pentru mine sa nu ma intallnesc cu ea. Am facut programare telefonic cu o zi inainte pentru dimineata urmatoare. Ajung fara probleme la locatie, zona linistita, departe de tumultul si aglomeratia orasului, locuri de parcare destule. Sunt intampinat  intr-o tinuta sexy si provocatoare, neagra care mi-a accelerat instant ritmul cardiac. Domnisoara miniona, insa placut proportionata imi ofera o pereche de papuci de casa si ma pofteste sa ma fac comod, fiind servit la alegere cu cafea, apa, suc. Verbalizam putin la un pahar de apa in timp ce Deea isi termina cafeaua, stabilim cateva detalii asupra intalnirii noastre si intru la dus primind prosop curat. Las inainte  din proprie initiativa cadoul  ( 200 Ron )pe o piesa de mobilier din camera unde se va consuma intalnirea. Revin de la dus, si incepem actiunea cu un oral NP executat foarte  bine de Deea, cu ruperi de ritm si tente de deep,  folosind mana doar pentru mangaieri si atingeri pe zonele adiacente. Fiind foarte pofticios din fire nu puteam sa nu intorc si eu serviciul. Domnisoara trece din nou la oral si finalizez exploziv pe sanii ei. Igienizare de ambele parti apoi , asa cum stabilisem la inceput, Deea imi ofera un masaj de relaxare de care ma bucur din plin, savurand fiecare moment, in tot acest timp intretinad o conversatie usoara pe diverse teme. Per total o intalnire extrem de reusita cu un plus pentru felul cum Deea reuseste sa creeze o atmosfera familiara


Note:

Locatie: 9,  si zona si apartamentul sunt super ok, baia curata, dotata corespunzator
Fata: 9 fata, 9 corp, bine proportionata, cateva tatuaje discrete si decente, intra in zona mea de interes
ON: 9 , foarte frumos executat, tehnica interesanta, se pliaza pe ceea ce imi place/caut
Igiena: 10, foarte curata, aranjata, fara mirosuri sau gusturi, aspect placut
GFE: 8, vorbareata, zambitoare, super amabila, cu inteligenta peste medie
Atitudine: 10, proclient, o pofesionista desavarsita.

  • Like 7
Link spre comentariu
  • Oras:Brasov
  • Oras:Brasov

Am fost si eu azi la Deea.O experiență foarte plăcută. Fata, slim, frumușică, foarte curată și foarte prietenoasă. În plus face totul cu plăcere. Am stat doar o finalizare, dar cu de toate, inclusiv FK. Oral deep cu atenție la accesorii ,păsărica impecabilă, stramta , finalizat în doggy cu o priveliște super sexi. Păcat că stă doar o săptămână . Tarife 100 / finalizarea, 200/ora.

Link spre comentariu

Am avut placerea de a o intalnii pe deea in seara aceasta .

Am sunat , facut programare pentru o finalizare . Voce placuta si da orice detaliu doresti . Am zis la 19: 10 si asa a ramas .

Apartament , frumos , curat - nota 10

Cat desprea Andreea .... pot spune ca pozele nu sunt reale pentru ca nu îi fac dreptate 😂 . Este mult mai frumoasa in realitate . In poze pare slabuta , dar pot spune ca are un corp de nota 10 ( asta e pe.gusturi .. cui îi plac papusile barbie sau fetele.mai plinite poate nu va fii de acord.cu mine ) . Are un fund demential si o "pasarica" pe masura !!!

Fk- 10

On - 9

Np- 10 . Din spate arata fenomenal

Per total , de la mine , are nota 10

Cu siguranta voi mai revenii daca se mai aventureaza prin Brasov ... si nu voi mai face greseala sa optez doar pentu o finalizare

  • Like 3
Link spre comentariu
Vizitator gogu2017
Reputație: 0

am ajuns si eu, locatie buna, f aproape de coresi, singura,independenta,agreabila, sociabila,pro client,genul de gagica care tb tratata cu respect

 

aspect: slim,miniona,curata,a facut duș, a fost decizia ei,nu am cerut

 

atitudine: pro,stie ce face,nu grabeste, poze reale

 

raport pret/calitate f bun, recomand

Link spre comentariu
Vizitator bob000
Reputație: 0

Azi am reusit si eu sa ii fac o  vizita acestei minunate domnisoare, programare rspectata, ajuns, vizavi de coresi,multe nu stiu ce ar mai fii de spus, aprob si celalte recenzii .O tipa foarte draguta, acuma depinde si de gusturi, pot sa zic ca arata mai bine ca in poze, micuta de inaltime, slim cu un corp foarte bine proportionat, o prezenta placuta cu o atitudine pro client si comunicativa. Pentru locatie nimic de reprosat, se ajunge repede , e la bulevard, nu e printre blocurile in constructie, garsoniera  curata, la fel si baia, geluri de dus, prosop curat, PAPUCI DE CASA, ce rar gasesti. Ca si actiune nimic de reprosat, se conformeaza cu tine, oral placut , fara deep dar bun, accent mult si pe zonele adiacente, foarte lung, nu se opreste decat daca ii zici tu, ca si igiena chiar foarte curata, ingrijita, bine epilata, o pasarica curata  si placut mirositoare, dus , igienizare dupa fiecarere numar chiar daca la al doilea nu a mai avut loc,doggy arata foarte bine, priveliste placuta, dar singurul aspect care  nu prea ma incata e faptul ca foloseste crema ca lubrifiant, poate ea fiind micuta, eu cam mare sau gros in dimensiune..., gemete placute, te trage in ea, vrand mai tare, FK din plin , nu discret sau mici pupaturi. Cu siguranta ea ar putea fii o candidata la escorta de top.

 

Ca si  note :

 

 locatie : 10, cu tot ce trebuie

 

Fata :9, depinde si de gusturile fiecaruia dar arata chiar foarte bine

 

Igiena :10 nimic de reprosat, tine la igiena ei si la ingrijirea personala

 

ON: 8/9, depinde si de preferintele fiecaruia, fara deep , fara face fuck sau aletele,dar foarte placut cum am spus cu accent mare si pe zonele adiacente

 

NP: 9/10, 

 

GFE: pt mine e de nota 10, foarte comunicativa , placuta, servit cu ceva de baut, FK cat cuprinde, in timpul actiunii te cauta, imbratisari, de trage in ea, o atitudine pro client, nu ai cum sa nu pleci nefutut de la ea

 

De revenit: clar DA

 

Achitat 200 leuti la solicitarea ei de la inceputul intalnirii, a intalnit clienti neseriosi din ce mi-a povestit ea, si nu am nici o problema cu asta.

Am inteles ca mai sta pana vineri daca o fi asa si va revenii dupa doua saptamani, probabil ca va veni si cu Larissa, colega ei care nici ea nu e mai prejos si trebuie sa revin si in cazul ei.

Dar, oare cum ar fii cu amandoua???

Te pup draga Deea si astept sa ne revedem din nou!!!

Link spre comentariu
  • Oras:Constanta
  • Oras:Constanta

am ajuns si eu, locatie buna, f aproape de coresi, singura,independenta,agreabila, sociabila,pro client,genul de gagica care tb tratata cu respect multumesc frumos :*

 

aspect: slim,miniona,curata,a facut duș, a fost decizia ei,nu am cerut

 

atitudine: pro,stie ce face,nu grabeste, poze reale

 

raport pret/calitate f bun, recomand

Link spre comentariu
  • Oras:Constanta
  • Oras:Constanta

 

am ajuns si eu, locatie buna, f aproape de coresi, singura,independenta,agreabila, sociabila,pro client,genul de gagica care tb tratata cu respect multumesc frumos :*

 

aspect: slim,miniona,curata,a facut duș, a fost decizia ei,nu am cerut

 

atitudine: pro,stie ce face,nu grabeste, poze reale

 

raport pret/calitate f bun, recomand

multumesc frumos :*
Link spre comentariu
  • Oras:Constanta
  • Oras:Constanta

Azi am reusit si eu sa ii fac o  vizita acestei minunate domnisoare, programare rspectata, ajuns, vizavi de coresi,multe nu stiu ce ar mai fii de spus, aprob si celalte recenzii .O tipa foarte draguta, acuma depinde si de gusturi, pot sa zic ca arata mai bine ca in poze, micuta de inaltime, slim cu un corp foarte bine proportionat, o prezenta placuta cu o atitudine pro client si comunicativa. Pentru locatie nimic de reprosat, se ajunge repede , e la bulevard, nu e printre blocurile in constructie, garsoniera  curata, la fel si baia, geluri de dus, prosop curat, PAPUCI DE CASA, ce rar gasesti. Ca si actiune nimic de reprosat, se conformeaza cu tine, oral placut , fara deep dar bun, accent mult si pe zonele adiacente, foarte lung, nu se opreste decat daca ii zici tu, ca si igiena chiar foarte curata, ingrijita, bine epilata, o pasarica curata  si placut mirositoare, dus , igienizare dupa fiecarere numar chiar daca la al doilea nu a mai avut loc,doggy arata foarte bine, priveliste placuta, dar singurul aspect care  nu prea ma incata e faptul ca foloseste crema ca lubrifiant, poate ea fiind micuta, eu cam mare sau gros in dimensiune..., gemete placute, te trage in ea, vrand mai tare, FK din plin , nu discret sau mici pupaturi. Cu siguranta ea ar putea fii o candidata la escorta de top.

 

Ca si  note :

 

 locatie : 10, cu tot ce trebuie

 

Fata :9, depinde si de gusturile fiecaruia dar arata chiar foarte bine

 

Igiena :10 nimic de reprosat, tine la igiena ei si la ingrijirea personala

 

ON: 8/9, depinde si de preferintele fiecaruia, fara deep , fara face fuck sau aletele,dar foarte placut cum am spus cu accent mare si pe zonele adiacente

 

NP: 9/10, 

 

GFE: pt mine e de nota 10, foarte comunicativa , placuta, servit cu ceva de baut, FK cat cuprinde, in timpul actiunii te cauta, imbratisari, de trage in ea, o atitudine pro client, nu ai cum sa nu pleci nefutut de la ea

 

De revenit: clar DA

 

Achitat 200 leuti la solicitarea ei de la inceputul intalnirii, a intalnit clienti neseriosi din ce mi-a povestit ea, si nu am nici o problema cu asta.

Am inteles ca mai sta pana vineri daca o fi asa si va revenii dupa doua saptamani, probabil ca va veni si cu Larissa, colega ei care nici ea nu e mai prejos si trebuie sa revin si in cazul ei.

Dar, oare cum ar fii cu amandoua???

Te pup draga Deea si astept sa ne revedem din nou!!!

multumesc frumos :* esti un dulce
Link spre comentariu
  • Oras:Constanta
  • Oras:Constanta

Neata baieti! Haideti sa va povestesc si eu o intamplare de aseara. Si o spun aici ptr ca domnu imi urmareste topic-ul si cu siguranta va vedea! Cu ocazia asta ii transmit ca nu.i frumos si astfel de glume le fac cei fara caracter. Ieri un domn, manierat...isi face programare ptr 21:30. Toate bune si frumoase pana cand "domnul" se scuza ca este obosit sa mai conduca si se simte mai bine la el, ma invita in locatia lui ptr o suma mai mare de bani. Vorbim, stabilim ca.mi rezerv urmatoarele 2 ore ptr el. Toate bune si frumoase...ma pregatesc, tineam legatura pe whats up ptr a stii cand ajunge..etc. intre timp mai primesc 3 tel pe care le refuz ca aveam stabilit cu "domnul".am chemat un taxi ii scriu ca am plecat...si cand sa ajung...surpriza, "domnul" m.a blokat! Pai e frumos? Te.ai amuzat "domnule" drag? Te.a excitat atat de tare ca m.ai facut sa vin pana acolo degeaba???

  • Like 4
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...