Sari la conținut

Alexandryna 0730886555 & Andreea Blonda 0731571121


Postări Recomandate

  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Am fost ieri la domnisoarele din titlu si actiunea s-a desfasurat in felul urmator.

Initial am plecat cu gandul de a o vizita pe Alexandryna care are topic la TopEscorte https://nimfomane.com/forum/topic/11551-alexandryna-0730886555-rond-alba-iulia/

La telefon mi-a spus ca are o colega, Andreea https://nimfomane.com/forum/topic/12789-andreea-blonda-23-ani-0731571121-rond-alba-iulia/ si pot sa aleg intre ea si colega sau un show erotic cu ambele la pretul de 300 ron, 2 finalizari, 1 ora.

I-am spus ca nu cred ca voi alege varianta cu show pentru ca as fi vrut sa o vizitez doar pe ea. Mi-a spus ca ar trebui sa o vad si pe colega si sa-mi aleg, si fiindca am observat ca insista am zis ok, sa fie prezenta si colega sa o vad.

 

Locatia: Piata Alba-Iulia, langa BCR, usa deschisa la bloc cu portar la intrare. Am intrat, am zis Buna seara, m-am dus spre lift si dupa cateva secunde a venit portarul prefacandu-se ca are treaba la un panou si ma intreaba unde ma duc. Ii zic ca nu stiu :D , la cineva la etajul X, el ma intreaba daca la apartamentul y sau z, ii zic din nou stanjenit ca la etajul X dupa care el trage concluzia ca ma duc la apartamentul z si imi spune ca la ap. y si z e acelasi lucru :D Incheie spunand pe un ton glumet ca are lumea bani...  ye right...

Am uitat de recomandarea unui coleg si am luat liftul din stanga, la iesire speriindu-ma la randul meu de statuia care era sa sara pe mine :D

 

Garsoniera este inchiriata in regim hotelier, un pat mare in sufragerie, televizor pe un post de muzica, baia curata. Asternuturile din pat nu mi s-au parut prea proaspete si era cam intuneric in camera.

 

Fetele: M-a intampinat Alexandryna, inalta peste 1.70, blonda, corp frumos, am vorbit putin, a chemat-o pe colega, Andreea, 23 ani, mi-au spus ca lucreaza doar de cateva luni, inaltime medie cred ca sub 1.70, dar pe tocuri arata bine, corp atletic, sani mari si foarte frumosi, nu mi-am dat seama daca sunt naturali sau nu nici dupa actiune :) Ambele sunt dragute la fatza si overall arata bine ceea ce m-a facut sa aleg varianta in 3.

De remarcat ca Andreea are un corp mai lucrat si carnea mai tare, Alexandryna e mai pufoasa la atingere.

 

Actiunea:

Mi-au spus de la inceput ca fac doar show erotic, nu lesbi, au inceput cu sarutari intre ele, pe gat, pe sani si cam atat. Chiar daca a fost putin, erau senzuale cand o faceau si mi-a placut.

M-a intrebat Alexandryna cum vreau sa decurga actiunea pentru ca o finalizare trebuie cu ea, cealalta cu colega.

Am ales sa incep cu Andreea cu un oral neprotejat, facut destul de bine, ajutat un pic de mana, apoi sex intre sani care mi-a provocat un pic de discomfort pentru ca nu era umezit locul.

M-am ridicat in picioare pentru finalizare, Andreea la marginea patului si Alexandryna langa mine. Nu accepta nici una finalizarea faciala, obsesia mea :D, de orala n-am intrebat si ne-am hotarat sa-mi dau drumul pe sanii Andreei. A inceput sa o frece destul de violent in timp ce Alexandryna imi masa cojones. I-am dat cateva indicatii Andreei despre cum sa o frece, si anume sa nu-i atinga capul si sa nu o stranga asa tare dar ritmul sa fie rapid :P  si auzind acestea Alexandryna a inceput sa rada amuzata de pretentiile mele :D. Recunosc ca a fost funny situatia si nu m-a deranjat rasul ei si am inceput si eu sa rad de rasul ei :D

Un mare plus din partea mea, dupa ce ne-am oprit din ras Alexandryna a luat atitudine si i-a spus colegei sa o lase sa mi-o frece, zis si facut, si a frecat-o pana mi-am dat drumul pe sanii Andreei.

 

Dupa ce m-am intors de la dush, mi-au facut un masaj amandoua, destul de bun, una din cele 4 maini(nu stiu a cui) ajunsese la portiunea dintre fund si scrot si ma masa acolo, senzatie buna.

 

M-am intors pe spate, Alexandryna mi-a pus prezervativul si a inceput cu un oral mai dinamic decat al colegei, probabil ca sa simt ceva prin prezervativ, cu incercari de deepthroat.

Am continuat cu doggystyle, mai dadeam eu, o mai lasam pe ea, gemea frumos, asta in timp ce Andreea statea langa mine, imi arunca priviri perverse si ne sarutam reciproc pe gat si pe sfarcuri. Mi se scoala si acum cand imi aduc aminte :D

Partea un pic deranjanta a fost ca dupa vreo 6-7-8 minute Alexandryna mi-a spus: vrei te rog sa incerci sa-ti dai drumul? sau macar sa schimbam pozitia?

Probabil ca nu ii placea prea mult in pozitia aia.  N-am vrut sa schimb pozitia pentru ca imi placea fundul ei si am inceput sa dau mai tare ca sa finalizez mai repede. Cu cat dadeam mai repede si tare cu atat gemea pe masura si dupa 1 min mi-am dat drumul.

 

Note: 

 

Locatie - 8 - asternuturile ar trebui schimbate mai des

 

Fetele - 9

 

Orale - Andreea 9, Alexandryna 8 - pt ca e protejat

 

Normal - Alexandryna 9

 

GFE - 9.5 Alexandryna are foarte mult bun simt, ambele au incercat sa-mi faca pe plac, nu m-am simtit ca la fast-fut,  0.5 am scazut pentru ca din cand in cand Andreea mai tragea cu ochiul la televizor

 

Pret: 300/1ora/2 finalizari  

 

Concluzia: Sunt foarte pretentios si le-as fi dat 10 pe linie daca nu as fi asa  :D

  • Like 4
Link spre comentariu

Salutare Tuturor.

Dupa o perioada secetoasa :) in care nu am mai vizitat mai nimic,m-am hotarat sa le vizitez pe  Alexandryna si Andreea.am sunat si am programat pentru ora 14.00 deoarece Andreea vine intotdeauna dupa ora 14.00 dupa spusele lor.Am ajuns la locatia din Piata Alba Iulia,langa Bancpost,nu langa bcr cum spune colegul de mai sus,am gasit intrarea cu portar,care m-a intrebat unde merg,de parca nu stia....:),am urcat si am fost intampinat de cele doua fete.La prima vedere mi s-a parut mai amabila si simpatica Alexandryna,poate unde are si maimulta experienta,deoarece am inteles ca Andreea este mai noua.

Am platit din proprie initiativa suma de 300 ron inainte si am mers la dus.Dupa care au mers si ele la dus.

Actiunea s-a desfasurat in primul act cu mici sarutari intre cele doua,cateva doar...nu stiu ce sa zic...nu am mai participat la un show in 3 dar nimic special,nimic care sa te de-a pe spate.primul numar a fost cu Andreea,un oral banal schimbat cateva pozitii si finalizat in pozitia capra. la un moment dat una dintre ele ma intreaba: mergi la dus?sau te stergi cu servetele?zic:nu..merg la dus!fara stat de vorba fara nimic,am mers la dus si cum am revenit in pat a inceput si a-l doilea act...ceea ce mi-a dat impresia unui fast-fuck.a inceput Alexandryna cu un oral destul de bun,Andreea era si ea pe acolo:),mai se uita la tv,mai ma atingea un pic:) schimbat cateva pozitii cu Alexandryna,o cam durea in orice pozitie si la un moment dat ma intreaba daca vreau sa continuam cu un oral.I-am spus k nu,k oricum la mine e mai greu intr-o ora,am mers la dus ,m-am imbracat ,dupa care au venit si ele destul de curioase sa ma intrebe de unde stiu de show lor ca nu au anunt eu fiind a-l 2 lea client.Le-am povestit despre site si le-am dat cateva sfaturi sa fie serioase si sa urmareasca site-ul ca e spre binele lor.Am iesit pe usa si mi-am luat la revedere,dupa care m-am urcat in lift si Alexandryna a strigat dupa mine ca imi uitase-m ceasul,un mare plus de la mine pentru asta.

Note  Andreea

aspect 8 sani nr 3-4 dar destul de moi,blonda,creata, 165-170cm

oral  protejat 7

normal protejat 7

gfe 0

fk 0

anal nu

Note Alexandryna

aspect 9 sani nr 3,blonda frumusica,170cm

oral 9

normal 6

gfe 7

fk 0

anal nu

pret 300 ron/h 2 finalizari

la mine au fost vreo 40 de min

concluzii nu recomand! mai degraba pe Alexandryna  singura..

  • Like 6
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...