Sari la conținut

Daria HOT LUX

Postări Recomandate

Postat

Batuta? Wtf.

Asa se justifica cele 5kg de fond de ten pe față?

Ma faceti sa rad 🤣🤣🤣! Nu sunt bătută. Iar cele 5 kg de fond de ten pe care il vedeti pe fata mea se datorează FONDULUI meu de ten cu o acoperire mare si este dermatologic . Il folosesc deoarece mi-au rămas pete postacneice!

• Like 4
Postat

Bah fi-ti-ar stramba draq, mica schiloada urata, daca spui ca aratarea asta e una dintre cele mai ok futute de tine inseamna ca futi doar sobolani.

Sa revin la traumatizanta asta.

Batuta, julita si plina de vanatai, e pe un fast-fuck de nu am intalnit pana acuma.

Nu stau sa detaliez ca nu prea am ce.

Locatie de 9 din 10, inseamna ca dormim prin ghetouri,

Cu privire la protejat, esti gramada.

Una peste alta nu merita nici cei 80 lei pe care-i cere. Nu mai zic ca nu stie sa dea rest.

Daca vrea cineva sa ma intrebe ceva raspund fara nicio eschiva. Ocoliti-o!

In primul rand , bună din nou! Eu nu aveam cum sa-ti ofer respect din moment ce noi am stabilit serviciile la telefon iar tu trăgeai sa ma saruti. Inainte de a comenta ce ai primit, gândește-te ce ai oferit ! Oferi respect, iti ofer respect! Iar acum revenind la faptul că te ai luat de aspectul meu fizic e de prost gust! Si avand in vedere faptul că sunt slabă este datorită metabolismului meu accelerat iar eu ma bucur ca ma pot răsfață oricand la orice ora cu fast food fara sa stau cu gândul că a doua zi am pus 3 kg 🤣🤣🤣🤣🤣 nu toata lumea are norocul asta. Iar bătută, traumatizată nu sunt . O seara buna !

Postat

In primul rand , bună din nou! Eu nu aveam cum sa-ti ofer respect din moment ce noi am stabilit serviciile la telefon iar tu trăgeai sa ma saruti. Inainte de a comenta ce ai primit, gândește-te ce ai oferit ! Oferi respect, iti ofer respect! Iar acum revenind la faptul că te ai luat de aspectul meu fizic e de prost gust! Si avand in vedere faptul că sunt slabă este datorită metabolismului meu accelerat iar eu ma bucur ca ma pot răsfață oricand la orice ora cu fast food fara sa stau cu gândul că a doua zi am pus 3 kg nu toata lumea are norocul asta. Iar bătută, traumatizată nu sunt . O seara buna !

Mai esti si nesimtita, ce inseamna ca am tras sa te sarut, esti penibila,esti atat de redusa incat nici mila nu am de cele ca tine care sunt abuzate in ultimul hal si nu sunt in stare sa mearga la politie, ramai acolo unde esti, faptul ca erai vanata pe maini, picioare , coaste si spate, zhariata astea nu sunt de la bataie sunt de la Fight-food ca ai arderile rapide, ramai asa ca tara are nevoie si de oameni ca tine.

Postat

Buna !!! Disponibilă! 😘ðŸ¶ðŸ˜˜ðŸ¶

0723450397

Oral Protejat /Neprotejat (in functie de igiena)

Normal Protejat

Anal Protejat ( 50 de lei extra)

Finalizare Corporala/ Prezervativ

69

Diferite Pozitii .

80/30 min

150/h 💋💋

Buna !!! Disponibilă!!!🤗ðŸ¶

• Like 3
Postat

Buna ! Disponibilă! 😘ðŸ¶

0723450397

Normal Protejat

69

Diferite Pozitii .

80/30 min

150/h 💋💋

post-290698-0-31885700-1560158534_thumb.jpg

• Like 4
  • Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest
Postat

Eu zic sa mutati la DE EVITAT! WTF , ce cauta tipa asta aici ? Treaba e simpla , te duci iti ia banii si atat, in rest laba si fite si figuri. Gfe 0, supt 1-2 abea o scoala, normal pas .

Plus un mic bonus , numai vanatai pe corp... tragic....

Fugiti cat puteti ! Bafta la futut

Postat

0723450397

Normal Protejat

69

Diferite Pozitii .

80/30 min

150/h 💋💋

Disponibilă 😘😘

Postat

Buna dragi mei . Locație noua :Calea Vitan vis-a-vis de cafeneaua Tress 2.

Preturile s-au modificat.

Anal(protejat)+Normal(protejat)+Oral(protejat/neprotejat) = 100/30 min sau 200/h

• Oras:Bucuresti
Postat

Anal(protejat)+Normal(protejat)+Oral(protejat/neprotejat) = 100/30 min sau 200/h

Preturi care reflecta realitatea...daca-i mai umbla un pic la atitudine, ar fii ok ! :)

• Oras:Văscăuți
Postat

Preturi care reflecta realitatea...daca-i mai umbla un pic la atitudine, ar fii ok ! :)

La oră pare la fel, la varianta scurtă e mai binișor :)

• Like 1
  • Oras:bruxelle
Postat

prețul fără anal, rămâne neschimbat? 80/30 minute. 150 / h?

Postat

Stai sa inteleg.

100 lei 30 min, inclusiv anal, da?

In loc de 80 + 50 (anal).

Daca da, mi se par corecte preturile, numai sa fie si ce trebuie la atitudine, igiena, etc.

Postat

Stai sa inteleg.

100 lei 30 min, inclusiv anal, da?

In loc de 80 + 50 (anal).

Daca da, mi se par corecte preturile, numai sa fie si ce trebuie la atitudine, igiena, etc.

Buna. Da. TOTAL 100/30 min sau 200/h. Iar acum am locație noua . Calea Victoriei 112 !

Postat

Anal garantat sau clasicul "in functie de marime"? Adica doar subtire cat un creion si nu mai lunga de 12cm si totul evident la viteza melcului?

Sa stiu daca e de revenit pentru o incercare.

Postat

în cele din urmă, pentru cei care nu sunt interesați de anal, prețul a crescut de la 80/150 la 100/200

• Like 1
Postat

în cele din urmă, pentru cei care nu sunt interesați de anal, prețul a crescut de la 80/150 la 100/200

Las-o boss sa ceară, ca a mai dispărut ca sa apara cu alt nume ;)

Postat

Din contra, au scazut, partial.

Inainte a avut 100 / 200 (+50 anal/ deci 150 cu 250, apoi 80 (+50 anal) / 150 (+50 anal), adica lucra pe 130 cu 200, sex cu de toate. Teoretic.

Acum 100 / 200 total.

Practic, pretul e redus doar la finalizare :)

Daria / Natasha, si cam cat trebuie sa fie ca sa accepti? Sa stim daca mai taiem din ea sau mai lungim 😂

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 10 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...