Sari la conținut

infidelitatea-cine e dispus sa vorbeasca despre asta


Postări Recomandate

  • Oras:Middle of nowhere
  • Disponibila
  • Oras:Middle of nowhere
  • Disponibila

Infidelitatea este un subiect despre care nimeni nu vrea sa vorbeasca, insa ne dorim sa stim cat mai multe.

 

Sunt casatorita de 3 ani si de 13 impreuna cu sotul. De curand am decis sa ma inscriu pe un site destinat persoanelor casatorite, care sunt in cautarea unei aventuri. Initial m-am simtit vinovata dar dupa ce am intrat in contact cu cativa barbati de acolo, am devenit mai increzatoare, cumva nu ma mai simteam singura in acest secret si am invatat ca oamenii cauta chestii diferite, care nu se rezuma doar la sex. Siteul este infidelidating.ro dar am vazut ca au domenii si in alte tari europene asa ca asta mi-a dat incredere ca nu voi fi vazuta de persoanele din Romania, mai ales daca setez raza mea de interes in afara Romaniei, plus ca nu mi-am adaugat nicio fotografie, am ales sa platesc o suma modica pt acet tip de abonament.

 

Problema mea incepe de la faptul ca nu am avut timp sa "copilaresc" inainte de a ma angaja intr-o relatie serioasa si care s-a concretizat 10 ani mai tarziu cu o casatorie. Am ajuns intr-un moment al vietii mele in care imi doresc diversitate, imi doresc aventuri de o noapte cu un strain, in care sa ma pot exprima sexual fara inhibitii si de care sa nu mai stiu nimic ziua urmatoare sau chiar pentru tot restul vietii mele. Imi doresc sex intens si plin de pasiune, imi doresc sa incerc sexul cu o femeie, sexul in 3 cu 2 barbati, imi doresc atingeri care sa ma faca sa mi se ridice parul pe mine, imi doresc...dorinta. Imi doresc sa fiu din nou sedusa, sa nu fiu grabita, sa fiu explorata si sa explorez la randul meu trupul celalalt. Imi doresc sex spontan nascut din dorinta si nu din prisma faptului ca a trecut o luna de cand n-am mai facut-o, imi doresc sa fiu privita si admirata.

 

Ma puteti numi ipocrita sau cum doriti voi, insa avantajele aici pe forum sunt ca pot ramane anonima, cu toate ca poate cateva dintre prietenele si prietenii mei sunteti chiar voi care cititi asta. Mi-as dori sa stiu daca mai sunt femei/barbati in situatia mea si cum au manageriat-o. Ati mers pana la urma pana la capat si v-ati inselat partenerul sau v-ati oprit? Ideea este ca am deja cateva propuneri de pe site pe care ma gandesc serios daca sa le accept ori nu, deci duc o lupa interioara foarte puternica. Chiar daca sotul meu ar fi sa nu afle niciodata ce am facut, oare imi va parerea rau ca i-am fost infidela?

 

scuzati romanul

Hai ca ma risc sa ma bag si eu in seama ca tot am intrat sa mai dau o geana pe aici :) . 

Am mai vazut situatii de genul, chiar la o prietena foarte buna de a mea, sa luat cu unul pe la 16 ani, la 20 sa maritat cu tipul. Era virgina cand sa cuplat cu el, deci pana acum vreo 3 ani vazuse o singura pula la viata ei. Vorbeam si vorbesc foarte multe cu tipa in cauza si acum vreo 4 ani imi spune cam acelasi lucruri care le-ai scris tu. Pana la urma acum 3 ani dupa 15 ani de relatie... a divortat doar ca spre deosebire de tine ea a fost deschisa cu sotul ei, ia spus ca vrea sa incerce chestii noi si nu neaparat cu altcineva...cu el, doar ca tipul era incuiat rau la minte. E perfect normal sa cauti chestii noi daca nu prea ai avut experinte diversificate. Dupa ce sa despartit de el, nu sa dus direct la altul sa si-o traga cu toate ca asta dorea pe de o parte. Am ajuns cu ea fuckfriends, dupa ce ne-am traso prima data mi-a zis ca nu si-a imaginat ca poate sa simta atata placere de la sex si asta o spun nu in ideea ca sunt eu mare guru al sexului...ma facut sa realizez cat de incuiat la minte era fostul ei sot. Ideea e ca tipa a incercat sa isi salveze casnicia, daca iti iubesti sotul eu zic sa faci acelasi lucru pana sa sari in maciuca altuia, daca nu FUCK IT si dai din maciuca in maciuca...nu ai nimic de pierdut...dar de invatat :) . 

 

Acestea fiind zise eu iti doresc mult succes in viata orice ai hotarat sau urmeaza sa hotarasti, iar daca alegi sa mergi si cu altii...iti urez cat mai multe ciocane tari  :69  :kiss3

  • Like 1
Link spre comentariu

Te rog nu face asta. Exact așa să întâmplat și în familia mea, nu a știut să ofere pasiune și a cautat pe altcineva crezând ca nu se află. Am intervenit la momentul în care ești tu acum. A avut 4 luni de conversații în care nu sa întâmplat nimic, deși au fost momente când a vrut și nu sa mai putut. Dar și faptul ca ma înșelat sentimental și nu fizic tot doare. Acum deși avem o viata sexuala super, la fel ca la început, eu tot numai pot avea încredere și îmi caut pe altcineva. Poate sunt eu mai învechit dar pun suflet și pentru că am fost fidel (13)ani. Poate mai citesc și altele acest post și poate își dau seama să încerce să își salveze caznicia înainte de a fi prea târziu. Poate au alături omul perfect pe care nu știu cum sa îl trezească. Multe cred ca după ce sau măritat au în proprietate prostul. Asa ca fii feminina și atragel din nou, cât se poate când nu despărțiți-va și căutați pe altcineva.

  • Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...