Sari la conținut

Recenzie pidsadera


Postări Recomandate

Am vazut ca pe aici multi baieti amarati scriu despre cum se fut cu multe rapandule pana la ultimul detaliu. Eu deobicei cand ma fut cu a mea darlin' Juletta din Venetia, nu imi place sa ma laud cu asta, in schimb imi place sa o fac in vazul celor 100 de ostateci legati in jurul nostru noi fiind in mijlocul cercului deasupra bombei care se va detona dupa 5  minute cand terminam noi, asa ca ar fi bine sa se roage sa dureze..
Ce ziceam? Ah da defapt aseara cand am venit in acest oras foarte linistit, nu e pe gustul meu oricum, am zis sa trec pe la o sala de forta si sa pun in plan ideea mea tocmai spusa de sus, asa ca am gasit o cocioaba de sala de ghetou undeva intr-un cartier Rahova, unde am fost intampinat de patron - Daniel. El nu a comentat deloc aspectul meu dubios, imbracat la costum mov si cu fata machiata, pentru ca mi-a marturisit ca si lui ii place sa faca asta. Initial am crezut ca eu sunt ala nebunul dintre noi, pana cand m-a intrebat daca nu vrea sa imi recomande o fetita care ofera servicii sexuale. Stiind ca Ariel imi va taia pula daca afla, dar avand nevoie de un inside in lumea interlopa, ca sa imi fac prieteni, am zis, da fie, adumi-o, dar numai vorbim. Am ajuns in vestiarul plin de mucegai si gandaci, ah ma simteam ca acasa in azilul Balaceanca, pe geam am vazut o camaruta cu 10 calculatoare la care stateau niste tocilari dubiosi si jucau fazan pe un forum ... oameni nebuni in lumea asta!

 

Ma fac mai comod, adica caut obiecte ascutite prin sala de forta, si orice lucru cu care pot smulge unghii, si sa produc placere, dupa 30 minute ma dau batut si ma intorc in vestiar, unde ce ce imi vad ochii? Era un moldovean prost, de 30 de ani, care isi dadea laba violent la filme cu transexuali, imbracat cu dresuri de femeie, cu chilotei care ii intrau in cur si cu un sutien plin de bureti. Zambesc si ma uit la el.. Daniel?? El raspunde: ROGER ROGER!

 

Ce a urmat a fost un preludiu intens in care i-am taiat pula aia mare a moldoveanului si am gasit seringi uzate in vestiar, cu care am strans sangele pe care il pierdea Daniel si i l-am inectat in pula cu care il futeam in cur, facandu-l galeata, dar dupa aia m-am plictisit ca nu aveam destule jucarii, apoi o intreb pe noua transexuala, daca vrea sa jucam fazan. Ne ducem in camaruta aceea cu calculatoare, o rog sa porneasca un calculator si sa joace niste fazan si sa dea niste voturi la concurs, in timp ce era biciuita pe spate de mine cu un lant ruginit gasit pe strada.. dubiosul dracu!  Dupa ce isi ia doza zilnica de pula in cur si trolling pe un forum plin cu oameni psihopati si bosorogi **spam editat**i, il pun capra si ii mai largesc gaozul ala deja largit cu cateva tevi folosite pentru haltere. Desigur nu imi voi murdari eu pula de clown prince of darkness de curul murdar al unui lake flausat care face recenzii false, singurul contact sexual a fost intre propriai pula si gaozul sau, si o teava de metal, daca as putea, mi-as parea rau pentru ce i-am facut.
Nu stiu ce note se dau aici, dar pentru mine toata experianta a fost magica, distractiva si de nota 10, un cadou frumos de bun venit in oras oferit de Daniel, o gazda nemaipomenita, o sala de forta infecta si plina de sobolani si gandaci, exact pe gustul meu. O prima noapte in orasul asta, de vis!

 

MULTUMESC DANIEL!

  • Like 3
Link spre comentariu

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...