Vizitator karinaa Reputație: 0 Postat Februarie 11, 2019 Partajează Postat Februarie 11, 2019 Karina dacă iți vine unu cu burta bătrân și transpirat sa știi ca este Dolores.Multumesc Delia pentru pont :) 9 Link spre comentariu
blu eyd mind Reputație: -164 Postat Februarie 11, 2019 Oras:Èšare lui Moș Crăciun Oras:Èšare lui Moș Crăciun Partajează Postat Februarie 11, 2019 Karina dacă iți vine unu cu burta bătrân și transpirat sa știi ca este Dolores.Ai vrea, nebuno... sa ma lingi la subrat. =))) 1 Link spre comentariu
Vizitator karinaa Reputație: 0 Postat Februarie 11, 2019 Partajează Postat Februarie 11, 2019 La vârsta mea îmi permit orice. =))) =))))Permite-ti sa-ti dai 2 palme :))poate te trezesti la realitate ! 8 Link spre comentariu
pidsadera Reputație: 41577 Postat Februarie 11, 2019 Oras:California Sacramento Oras:California Sacramento Partajează Postat Februarie 11, 2019 ahhahaahfa karino esti proasta ? pai te-ai inhaitat cu prostul forumului butoane da panica ceafa lata si ai prins glas ? pai nu ti-e frica da mos ca isi face o programare, ajunge pana la naturalia, te suna sa-i dai interfonu si etaju si dupa aia pleaca ? maine te viziteaza doi baieti si-ti fute o palma peste ureche.. nu ti-e frica ? asta ca sa nu mai zic de altele ca sta un cersetor in fata scarii pentru 100 de lei pe zi si le spune la toti ca e militie sau ca ai boli la apartamentul a ? stai cuminte ca butoane da panica doar vrea sa te linga pe gratis, il doare in pula de tine, omu e nebun =))Deci tu stricai programarile Alexei ??? Bravo gaozare 20 Link spre comentariu
Vizitator karinaa Reputație: 0 Postat Februarie 11, 2019 Partajează Postat Februarie 11, 2019 Deci tu stricai programarile Alexei ??? Bravo gaozareSa nu mai zic de ultima mea zi in Bucuresti ....de data trecuta , dar nu le mai merge cu mine , un singur cuvant (defapt doua) SCLAVUL sclavilor 9 Link spre comentariu
blu eyd mind Reputație: -164 Postat Februarie 11, 2019 Oras:Èšare lui Moș Crăciun Oras:Èšare lui Moș Crăciun Partajează Postat Februarie 11, 2019 Deci tu stricai programarile Alexei ??? Bravo gaozareNu ca nu ai fi fost in realitate de fapt tu si cu ines, ca e moarta aia de foame si te-a rugat sa darami concurenta, ca esti bun ca si caine ascultător clonat cu probleme de identitate virtuala. 1 Link spre comentariu
pidsadera Reputație: 41577 Postat Februarie 11, 2019 Oras:California Sacramento Oras:California Sacramento Partajează Postat Februarie 11, 2019 Nu ca nu ai fi fost in realitate de fapt tu si cu ines, ca e moarta aia de foame si te-a rugat sa darami concurenta, ca esti bun ca si caine ascultător clonat cu probleme de identitate virtuala.V-ati dat amandoi de gol, purtatori ilegali de pule blegi, fustrati 19 Link spre comentariu
blu eyd mind Reputație: -164 Postat Februarie 11, 2019 Oras:Èšare lui Moș Crăciun Oras:Èšare lui Moș Crăciun Partajează Postat Februarie 11, 2019 Exact... m-ai prins.... cu gura de pula.Ce-o mai muști la piftie. Si te si mai dai de gol ca prostul. 1 Link spre comentariu
deliapisii Reputație: 127290 Postat Februarie 11, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 11, 2019 Ai vrea, nebuno... sa ma lingi la subrat. =)))Schimba placa 7 Link spre comentariu
blu eyd mind Reputație: -164 Postat Februarie 11, 2019 Oras:Èšare lui Moș Crăciun Oras:Èšare lui Moș Crăciun Partajează Postat Februarie 11, 2019 Schimba placaSchimba-mi curul. =)))) Link spre comentariu
deliapisii Reputație: 127290 Postat Februarie 11, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 11, 2019 Schimba-mi curul. =))))Ăla vechii și urat nu mai face bani ? Pai ce moși libidinos ar fute un cacanar :( 7 Link spre comentariu
xoxopadfoot Reputație: -53 Postat Februarie 11, 2019 Partajează Postat Februarie 11, 2019 Deci tu stricai programarile Alexei ??? Bravo gaozare da ma eu stric tot, probleme ? d-aia sunt smecher sa stric ce vrea pula meahai mai continuati cu misto-ul ca singura care nu mai face bani o sa fie karina 2 Link spre comentariu
deliapisii Reputație: 127290 Postat Februarie 11, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 11, 2019 da ma eu stric tot, probleme ? d-aia sunt smecher sa stric ce vrea pula meahai mai continuati cu misto-ul ca singura care nu mai face bani o sa fie karina Chiar crezi ca noi nu mai facem bani ? :)) Intreabal pe Pritenul tău câte cumpăr de la el și ținând cont ca lucrez 15 zile pe luna :) 5 Link spre comentariu
xoxopadfoot Reputație: -53 Postat Februarie 11, 2019 Partajează Postat Februarie 11, 2019 Chiar crezi ca noi nu mai facem bani ? :))Intreabal pe Pritenul tău câte cumpăr de la el și ținând cont ca lucrez 15 zile pe luna :) lasa nebuno ca stiu eu prea bine cum sta treabala tine inca n-am pus pe nimeni in fata scarii sa zica ca ai boli, intelegi ? 1 Link spre comentariu
blu eyd mind Reputație: -164 Postat Februarie 11, 2019 Oras:Èšare lui Moș Crăciun Oras:Èšare lui Moș Crăciun Partajează Postat Februarie 11, 2019 Da fa, de asta mananci kfc. 1 Link spre comentariu
deliapisii Reputație: 127290 Postat Februarie 11, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 11, 2019 lasa nebuno ca stiu eu prea bine cum sta treabala tine inca n-am pus pe nimeni in fata scarii sa zica ca ai boli, intelegi ?La mine in fata scării dacă sta cineva, oricine nu este prea ok pt el :)) 7 Link spre comentariu
deliapisii Reputație: 127290 Postat Februarie 11, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 11, 2019 Da fa, de asta mananci kfc.Decât cacat cum mănânci tu, mai bn KFC :( 7 Link spre comentariu
blu eyd mind Reputație: -164 Postat Februarie 11, 2019 Oras:Èšare lui Moș Crăciun Oras:Èšare lui Moș Crăciun Partajează Postat Februarie 11, 2019 Decât cacat cum mănânci tu, mai bn KFC :(Ia cu pâne.Sa nu le zici ca sunt grăunțe, te rog eu frumos. :( Că ai căcat tot lucsu dân tine. :( Link spre comentariu
yt676967ty2345t34t Reputație: 4 Postat Februarie 11, 2019 Partajează Postat Februarie 11, 2019 Decât cacat cum mănânci tu, mai bn KFC :( :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 Bai oaie, tu stii ce ingrediente sintetice contin copanele alea?Asta daca chiar sunt copanele ieftine accesibile maselor sarace. Vai de capul tau de NPC! Dar lasa, papa in continuare. Selectia naturala isi face treaba ! Link spre comentariu
inesuka Reputație: 1792 Postat Februarie 12, 2019 Oras:.... Oras:.... Partajează Postat Februarie 12, 2019 :)) mai , omul ARE si POATE ;)Sincer “hartuiti” degeaba si vreti sa faceti cu ou si otet un om care este cu multe clase peste ...din mai multe puncte de vedere :)Xoxo, acum stiu cine esti si-mi aduc aminte cand m-ai vizitat :) urmeaza recenzie despre tine , tot 100% adevarata !!! :) 3 Link spre comentariu
inesuka Reputație: 1792 Postat Februarie 12, 2019 Oras:.... Oras:.... Partajează Postat Februarie 12, 2019 Karina dacă iți vine unu cu burta bătrân și transpirat sa știi ca este Dolores. PS:și părăsit de nevasta acum câțiva ani 7 Link spre comentariu
inesuka Reputație: 1792 Postat Februarie 12, 2019 Oras:.... Oras:.... Partajează Postat Februarie 12, 2019 La vârsta mea îmi permit orice. =))) =))))Permite-ti sa-ti dai 2 palme :))poate te trezesti la realitate !La vârsta lui nici nevasta nu-și permite pentru ca una deja l-a părăsit . Nu va mirați de ce a ajuns atât de retard mintal 7 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Februarie 12, 2019 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Februarie 12, 2019 Să revenim la recenzii! 1 1 Link spre comentariu
inesuka Reputație: 1792 Postat Februarie 12, 2019 Oras:.... Oras:.... Partajează Postat Februarie 12, 2019 ma da tu bag de seama ca te-ai indragostit de daniel, este? vrei sa te frece neaparat umpic sau ce ai :))Se oftica săracul ca am spus noi ca o are foarte mare și groasa și s-a convins ca nu puteam minți chiar toate :)))) 7 Link spre comentariu
blu eyd mind Reputație: -164 Postat Februarie 12, 2019 Oras:Èšare lui Moș Crăciun Oras:Èšare lui Moș Crăciun Partajează Postat Februarie 12, 2019 Se oftica săracul ca am spus noi ca o are foarte mare și groasa și s-a convins ca nu puteam minți chiar toate :))))Vai de pula lu Daniel aia in forma de neg, ca daca ma duc eu la Karinaa, trebuie sa o largesc. 2 Link spre comentariu
Postări Recomandate