Sari la conținut

Poze fake!!!!! Dia diana


picpoc2

Postări Recomandate

Auzi...eu cred ca tu chiar iti doresti o vizita...aici e un site in care sa ne lamurim noi barbatii sa nu o muscam cu falseturi....asa ca spunem ce vrem si ce simtim si altele. Tu veziti de treaba ta si nu mai vorbi despre mine daca nu ma stii!!! Oricum pentru mine esti jalnica!!!!....si asta e parerea mea!!! Si sa o incheiem aici ca incepi sa ma innervezi cam rau!!!! In fine ..nu avem toti barbatii gusturi la fel...dar nu toti sunt barbati!!

E o amenintare sau ce?Te astept cu vizita ca sincer nu imi este frica de nimeni si nimic.

Link spre comentariu

Taran???? Uitate in oglinda putin!!!si vezi cam ce uratanie pocita e acolo...cu dantura hent....kg fara numar...eu zic sa iti tii gura...ca ma doare in pula de tine si de pestii tai sau cei care te protejeaza...sa iti vezi de pizda ta !!! Invidioasa ce esti....ce e asa de greu sa pricepi....aici sunt discutii libere intre noi astia card mergem sa va futem...tu taci...noi ne dam cu parerea...noi platim....

Link spre comentariu

Taci in plm de batrana...ca iti faci reclama proasta...pe mine ma doare fix in pula ca platesc sa fut ce imi place...in schimb nu stiu cum te simiti tu cand intra toate pulele de fat frumosi in tine...precis toti sunt frumosi epilati si aranjati!

Tu esti singurul barbat frumos de aici....o nebunule care esti.....

Link spre comentariu

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...