Sari la conținut

TS Sonia Brasov


Postări Recomandate

  • Oras:Dark Side
  • Oras:Dark Side
La 07.10.2022 la 12:14, sonia_sonia a spus:

Buna. Sunt de găsit în Bucuresti căteva zile, 

detalii vă ofer la telefon, Nu răspund pe Whatsapp și nu pierd timpul cu confirmare 

program 10:00-00:00  

Pup si sper sa ne sincronizăm 

🥂💄👠🍌🔞

Poze, telefon, anunt ?

Link spre comentariu
  • Oras:București
  • Oras:București

Salutare tuturor . 

Recenzia 16 .

Fiind ultima vizită ( și recenzie ) pe anul acesta , m-am gândit la cine să apelez și am luat legătura cu Sonia pentru o întâlnire Miercuri seara ( 27 - 12 - 2023 ora 20 ) . Consider că este o femeie frumoasă din punctul meu de vedere ( o cunosc din 2021 ) .

Programarea 10 . 

WhatsApp comunicare bună .

Locația 10 .

Apartament 2 camere , renovat , bloc vechi , stradal , punct de reper Piața Unirii , locuri de parcare se găsesc pentru cei care vin cu mașina . Am primit prosop mare , curat , la baie gel de duș , apă de gură , tot ce trebuie . Un apartament frumos pentru desfășurarea activității . 

Sonia 10 .

Frumoasă la față , machiată finuț , păr lung , blondă , îmbrăcată sexy , pielea albă , fină . La corp arată bine , sâni mari ( silicoane ) potriviți ca și mărime , plăcuți la atingere , fund frumos , bine proporționată , înălțime 1,74 - 1,76 . O femeie cu forme frumoase .

Acțiunea 10 .

Runda 1 . 

Am ajuns la locație și am anunțat că o aștept . Am primit ultimele detalii și am intrat în bloc . Am fost primit frumos de către ea , am fost servit cu un suc ( de fiecare dată ma întrebat ce doresc să beau ) și am stat de vorbă la o țigară . Am discutat diverse subiecte , am râs și am glumit , am stabilit regurile jocului , după care am mers la baie pentru duș ( și eu și ea ) și înapoi în cameră de acțiune . Am început cu preludiu, sărutări , mângâieri , cât să se întărească soldatul , după a început să îmi facă ea sex oral neprotejat , susținut , cu implicare , Deepthroat atât cât putea ea , se mai ajută cu mâna din când în când , nederanjat . Când am simțit momentul potrivit , am trecut la anal protejat , eu activ , umeri craci , am menținut ritmul și am terminat în prezervativ . 

Runda 2 .

După pauza de rigoare , am mers la duș ( și eu și ea ) și am trecut la treabă . Am început la fel , după câteva minute bune am trecut la anal protejat , eu activ , însă după 25 de minute am renunțat pentru că nu am putut să termin din nou , altfel o chinuiam degeaba pe Sonia . A apreciat gestul meu . Ea a fost implicată , “ a fost cu mine acolo ” .

G.F.E. 10 .

Sărută bine ( pe buze , puțin timidă , mângâieri ) , a fost cu mine acolo , m-am simțit ca și cu iubita . 

Tarif - 1000 ron/120min . 

P.S.

Eu o cunosc pe Sonia din anul 2021 , este o femeie frumoasă cu servicii bune , se comportă destul de natural , respectuoasă , comunicativă , inteligentă , sexy , o companie foarte plăcută , de fiecare dată am tratat-o cu respect și atenție , același lucru l-am primit și eu înapoi de la ea . Eu am rămas foarte plăcut surprins de raportul calitate/preț ( de la prima întâlnire pe care am avut cu ea ) . De fiecare dată m-am prezentat aranjat , bărbierit , ras la zona intimă și la sub braț , fără miros neplăcut de respirație , duș făcut acasă și încă o dată duș înainte de acțiune ( runda 1 și runda 2 ) ceea ce recomand tuturor să facă . Respect reciproc pentru o întâlnire reușită și o revenire cu plăcere . 

Îți mulțumesc Sonia pentru fiecare moment acordat în timpul întâlnirii noastre și ne vedem data viitoare .

  • Like 1
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
  • Oras:București
  • Oras:București
La 01.01.2024 la 14:31, Alex992 a spus:

Mai activează în Brașov ? Oare e posibil sa fie contactata prin apel whatssap? 

Eu m-am întâlnit cu Sonia în București.

Poți să o contactezi pe WhatsApp.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...