Sari la conținut

Buna scumpilor disponibila in Cluj de pe 18 februarie pina pe 21 inclusiv


Postări Recomandate

  • Oras:Terra
  • Oras:Terra

M-o mâncat in puță sa fut si io ceva, si nu ca nu ar fi fost ceva mai frumos si proaspat pe piața,  dar asa m-o prins o pofta de un pizdoc mare de milfă. Citind topicul de pe București ,mi-am stârnit pofta si am zis sa o sun pe doamna sa vedem ce iese. A răspuns prompt, pe un ton gros si serios, si am stabilit sa ma.duc. Odata ajuns,  am vazut ca doamna este nigger, dar nu m-am lasat descurajat, este mahulă, adica multă, dar de un futai merge, eram curios de pizdocul ala si ce pot face cu el. Ca si atitudine doamna e cam de bijnițară, te ia pe repede cu profesionalism de bandă rulantă, cere banii inainte.  Ne facem ca ne plac toate si incepe acțiunea  cu ceva  fk, mangaieri, oral bunicel, am bagat si io mana si capu la troacă, na, nu am simtit sa fie ceva rău,  dupa aia am facut si normal, daca aveam pula dublă atunci era un pic mai bine. La un moment dat nu a mai vrut fk, ceea ce mi-a tăiat elanul si am zis sa mai fut si sa mai muiez un pic, si sa termin cu finalizare orală,  care de necaz a fost  cât  de cât bunicică,  am simtit ca iese binișor,  dar totul cu strângere de inimă. Din păcate o sa cataloghez aceasta experiență ca fiind una eșuată, se vede ca am talent in prostie, ma jur ca nu ma mai duc la babe, si sa fie si nigga. Si o sa mai vizitez doar tinere cu corp superb care au comportament decent si gfe enervant de mare, daca nu aflu, fac laba pana la epuizare decat sa dau bani de-ampulea...poi asta are pretentii de 150 de lei,se poate compara cu fetele pe care le stim?  75 de lei maxim  merită. Sa imi fie învățătura de minte,si celor care cititi aici, lăsați fanteziile de doi lei cu mature, ca nici nu le indepliniti si pierdeti bani pe ce nu merită. Fuugiiiiiți!!!

  • Like 6
Link spre comentariu
Vizitator silviudulce
Reputație: 0
3 hours ago, bitchmannn said:

 Sa imi fie învățătura de minte,si celor care cititi aici, lăsați fanteziile de doi lei cu mature, ca nici nu le indepliniti si pierdeti bani pe ce nu merită. Fuugiiiiiți!!!

Mda, multumim pentru sacrificiu. Asa e cum ai scris, pentru mine maturele nu mai au demult prioritate avand in vedere ca mai tot timpul avem in oras domnisoare tinere pro-client

Link spre comentariu
  • Telefon: 0264587218
  • Oras:Langa voi
  • Telefon: 0264587218
  • Oras:Langa voi
Acum 6 ore, bitchmannn a spus:

...se vede ca am talent in prostie, ma jur ca nu ma mai duc la babe, si sa fie si...

Nu știu cât timp de-acu' înainte ne vom mai citi p'aici, dar fac pariu pe cât vrei tu că astfel de chestii o să ți se mai întâmple.

Îți spun și de ce. Din moment ce vrei să încerci ceva nou sau altceva fata de ceea ce fut toți, asta vei găsi/pați. Dar nu te speria, la un moment dat te vei obișnui și cu "eșecuri"... ba mai mult, o să ajungi sa regreți de fiecare dată când vei pleca de la care-o escorta.

Mai vorbim...

Link spre comentariu
  • Oras:Olt
  • Oras:Olt

salutare tuturor va scriu in numele  doamnei Mihaela nu mai poate comunica cu noi si nici poze nu mai poate posta din cauza noilori reguli impuse de pisicuț efectiv nu mai are voie sa scrie sau sa posteze... Daca vreti sa luati legatura cu doamna o cantactati telefonic o zi buna va doresc 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...