Sari la conținut

Stie cineva ceva de Dana 0770895083


Vizitator petre filip

Postări Recomandate

Vizitator petre filip
Reputație: 0

Am reusit eu sa o aduc la mine acasa. A zis ca face masaj cu finalizare la 50 lei jumate ora si 100 ora. Dupa ce a inceput masajul am inceput si eu sa pun mana pe ea si sa o excit (ramase in sutien si chiloti). Am convins-o in cele din urma sa se lase regulata (zicea ca nu mai facuse de 5 saptamani), chiar daca am riscat deoarece nu aveam niciunul prezervative. La final m-a golit cu gura. Nu e o frumusete insa se misca foarte bine desi nu era nici foarte stramta da nici larga. E slabuta si are cam 1,7 m. Sper sa mai reuseasca careva sa o loveasca si sa posteze aici.

Link spre comentariu
Vizitator petre filip
Reputație: 0

Da. Iti face masaj cu finalizare la 50 lei/30 minute. Eu am dat cu pula-n ea de 2 ori. Pana acuma ne-am vazut de 3 ori. Numai a doua oara cand a fost pe rosu nu am fututo, in rest da.

Link spre comentariu
  • Oras:Baia Mare
  • Oras:Baia Mare

Cam cati ani are? Cum a decurs actiunea? A costat în plus pentru.sex? Protejat/neprotejat? Pune cat mai multe detalii aici. Se lasă convinsă usor? La telefon zice ca doar masaj face....

Link spre comentariu
Vizitator petre filip
Reputație: 0

Are 38 ani. Nu i-am dat in plus nimic. Prima data am pus-o sa stea in chiloti si sutien (nu imbracata) si cand m-am intors cu fata am inceput sa o mangai si s-a excitat. Am insistat sa stea si ea la masaj si a cedat. Eu fara prezervativ am dat in ea ca nu aveam. Insa m-a terminat ea cu mana/gura. Pe urma cand a mai venit era pe rosu si doar oral a fost. Ultima data am facut iar cu ea, si am lasat inauntru (era chiar dupa ciclu). E slabuta si destul de stramta, daca dai cu putere in ea geme tare si se termina relativ repede. La telefon zice una....cand vine la tine se nai schimba treaba...

Link spre comentariu
Vizitator petre filip
Reputație: 0

E femeie simpla, nu o poti compaea cu o profesionista. Sta cu maica-sa, nu a fost maritata niciodata. Eu am avut noroc ca nu mai facuse sex de vreo 4 luni, asa mi-a zis si ca la marea majoritate le face doar cu mana cand e chemata la masaj. Se fute insa bine, se misca bine, geme fain, da contre bune, rezista bine(eu ultima data am tinut-o peste 30 minute doar in pula si nu era obosita desi am pus-o sa munceasca serios). O poti considera ca pe o femeie matura dar amatoare,nu profi. Sper sa reusesti sa o futi si sa spui ce parere ai tu despre ea.

Link spre comentariu
Vizitator petre filip
Reputație: 0

Te nenoroceste asta, asa amatoarr cum e, stie meserie, insa nu e profi, atata tot. Sa o pui sa te termine cu gura, sa vezi ce meseriasa e. Eu am profitat cand a fost dupa ciclu si am terminat inauntru, i-a placut mult si ei (demult nu mai simtise sperma in ea)

Link spre comentariu
  • Oras:City Of Angels
  • Oras:City Of Angels

Din ce am citit in acest topic , petre tu esti singurul care a reusit sa mearga la ea sau sa vina la tine , poti detalia cu ceva poze?sa ne facem o o idee?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...