Sari la conținut

Ionela 0731513907


Postări Recomandate

Eu nu te-am contrazis cu nimic pe florinflo lam contrazis ca nici macar nu a stat "Mia zs ca nu sta ca este prea aglomerat"

Domnișoara.... si eu sa vin ori nu pe la tine... mi ar plăcea sa te vad goala.. hmm... esti genul meu milioane si cu sânii mari🤩🥰😘ðŸ˜
Link spre comentariu

Cum am promis am fost din nou la Ionela ca sa ma conving ca a avut o zi proasta data trecuta.Nu retrag recenzia trecuta dar o sa dau alta pe baza experientei de azi.De data asta am fost multumit .Fata si-a cerut scuze spunand ca a avut o zi mai proasta.Comportament si atitudine proclient( din punctul meu de vedere asta compenseaza cu orice alte lipsuri).Nu cred ca am spus data trecuta, fata este genul miniona cu sani mari, dar te asteapta pe tocuri, camera mare si aerisita , pat mare.Am socializat cateva minute dupa care actiune: op(neprotejat doar pt prietena :)) ) cu implicare , atingeri la oute,fara deep dar frumos executat (nota 9, probabil placerea si nota e mai mare pt on, dar asta e optiunea mea), np am simtit implicare in orice pozitie (8.5).Achitat 100 ron fara nici o parere de rau de data asta.Cu atitudinea asta cu siguranta de revenit!

  • Like 1
Link spre comentariu

Hai sa fac si eu prima mea recenzie dupa ce am stat ceva pe forum si doar mi-am clatit privirea.

Duminica seara eram in trecere prin Valcea si aveam chef de un futut, dupa ce am cautat un pic prin forum am gasit aceasta pagina, sunat programat imediat (era libera), foarte comunicativa la telefon, indicatii foarte bune.

Locatie undeva pe strada Rapsodiei. A deschis usa timida, imbracata sexy pe tocuri, mi-a placut ce am vazut. Locatia ok, m-a servit cu un pahar de apa, am discutat foarte putin si am trecut la treaba. 

Am inceput cu un OP ok, nimic special, fix ce trebuie (nu face DT desi mi-as fii dorit), s-a simtit bine. Dupa am trecut la NP cu ea pe spate si eu deasupra, a fost ok, implicare cam slabuta doar niste gemete si niste atingeri timide la cerea mea,

Nu am nimic de reprosat, nu am fost grabit de ea deloc (oricum nu era nevoie cam terminat destul de repede fiind nefutut de ceva timp), nu am schimbat deloc, am dat pana am terminat.

 

OP 7

NP 8

GFE nu cred ca face (am intrebat de sarutat si a spus nu direct) 

Locatie 9

 

Daca mai trec pe acolo clar mai trec pe la ea. Achitat 100 pentru o finalizare.

Link spre comentariu

Eu sunt putin mai open mind , vreau s o facem impreuna, eu , tu si colega ta, vreau sa stai capra , sa ma uit la tine n păsărica pe la spate... iar colega ta sa mi faca oral cu ... CIM iar eu excitat la max... Sa mi scape "accidental" o limbutze n păsărica ta dulce si roza... si dupa revin cu o recenzie pe masura.. ðŸ˜ðŸ¤©ðŸ¥°, va potop

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...