Sari la conținut

Bestial - Sorina - 0741593114


Postări Recomandate

  • Oras:Targu jiu
  • Oras:Targu jiu

Disponibila recapitulare servicii:oral normal anal,oralul e la alegere protejat s-au neprotejat fin orala faciala corporala in functie de igiena.ofer servicii de dominare.Tarife 150 fin cu 250 ora Dominarea 200 ron sedinta de 40 min pupici...

Link spre comentariu
  • Oras:Targu jiu
  • Oras:Targu jiu

Daca tot esti asa in foame ma mir ca ti se mai scoala pula! Da astea sunt tarifele mele 150 fin cu 250 ora,pentru asta care consideri ca vreau sa ma inbogatesc am o propunere pentru tine, da-ti curul la bataie sa te inbogatesti si tu.

Link spre comentariu
Vizitator anonim2017
Reputație: 0

Nu știu nici măcar nu cred că contează asta, gusturile nu se discută. Dar pararea mea, vii și susții că da o ora are 45 minute sau poate avea 35 e fix de doi lei

Serviciile sunt ok pentru amatori de "MILF". Eu nu sunt fan, dar am rămas un pic inorisioanat. Dar ca sa zici că o oră e 40 minute sau 35 nu mi se pare un lucru ok

Macar susține că nu lucrezi la ora și x minute costa x. Mult mai ok așa.

Scuze de offtocic, dar și noi cei din Gorj susținem asta. Nimeni nimic în materie de recenzii etc, dacă ne uităm pe Craiova, Deva etc, ei au rubrici de escorte de top.... Pai nu avem că la noi citim, mergem luam teapa și nu mai zice nimeni nimic.

Cum a zis și Andrey_andrey într-o postare acum multe luni/ani... Înregistrati-va și postați, altfel toți evitam neplăceri.

Referitor la Sorina am fost mai demult la ea și nu pentru o ora. Sincer am rămas surprins de serviciile ei, dacă ar fii sa ii dau o recenzie ar fii un 8 (nefiind amator de MILF sau cum se spune) dar abordarea corecta ar fi așa:

"Fin xi min, 40 min costa atât" .

Cu asta am spus tot, anii precedenți în Târgu Jiu aveai de unde alege, acum este plin publ de poze false. O să ajungem sa mergem în alte orașe pentru serviciile astea pentru că atât putem.

Mulți citesc, nu împart experientele cu nimeni, totul este "offtocic" la noi in oraș

 

Eu personal va doresc la mai multe ore de 35-40 minute, asta este fix ultima mea postare. Personal până nu o sa mai vad 3-5 recenzii în orașul nostru, nici eu nu o sa mai fac vreuna. Sincer am avut 3 experiențe aiurea și una okish. Înainte nu era cazul..

 

In fine, o noapte liniștită și ciocane tari

Link spre comentariu
  • Oras:RO
  • Oras:RO

S-a jmecherit și petarda asta... Are un corp de zici ca e o minge sparta

 

 

Ai 1 warn pentru jigniri. Te rog viziteza posturi ale fetelor care corespund cerintelor tale si abtine-te sa mai jignesti ce nu este pe gustul tau pentru ca nu tolerez acest lucru.

Zi faina,

Bitchy

Link spre comentariu
  • Oras:Targu jiu
  • Oras:Targu jiu

Buna da o sa specific, o ora contine doua finalizari dar daca o finalizare a durat 40 min atunci ramane o singura finalizare,s-au daca sa desfasurat cele doua finalizari in 40-45 asta e nu stau cu ceasul in mana si nici nu ma uit la ceas.Iar cat despre marlani care jignesc se jignesc pe iei,respectand te respecti pe tine,un sfat nu iti place nu te duce nu e nimeni obligat.

Link spre comentariu
  • Oras:Romania
  • Oras:Romania

De milfa ca tine n-am nevoie am fost doar în trecere prin orașul ăsta dar numai babe pe anunțuri cu poze false ,tepe si iar tepe în orașul ăsta.

 

nu-ti convine dute la altele ma daca ea e una din putinele de pe site care face ce trebuie . dute la alta sa-ti faca un oral in scarba de 5-10 min si dupa sa-ti dea cu sutu-n cur

Link spre comentariu
  • Oras:Romania
  • Oras:Romania

din cauza astora ca tine pleaca bunaciunile din oras si raman naspetele +/- cateva da` dracu stie care-s alea . aici sorina nu intra in ecuatie pt ca e una din putinele "bunaciuni" care au ramas si aici nu ma refer numai la aspect ma refer si la ceea ce stie sa faca

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...